ti na dialeksw????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29

ti na dialeksw????

kalispera se olous!!!tha ithela na mou lisete mia aporia mou.telika kapoios prepei na einai 1)o eaytos tou,2)na einai to idaniko egw h 3) enas syndyasmos kai twn dyo.exw mperdeytei teleiws..pantws egw otan eimai to idaniko egw pernaw super omws de kserw an einai to swsto ayto h an apla einai mia amyna tou eaytoy mou gia na exw ton elenxo tis zwis mou

Senior Member
    μα δεν είσαι ο εαυτός σου όταν δεν είσαι το ιδανικό εγώ για σένα! ;)
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

o eyatos mou eimai apla alla ptixi.to kommati pou prospathi kai kinigaei ayta poy thelei.ara to thewreis swsto na akolouthisi kapoios ayti ti poreia kai den einai oti thes na exeis ton elegxo ti zwis sou

Senior Member
    ααα σοβαρά δεν το κατάλαβα αυτό.. :d Δεν φταίνε τα greeklish αλλά και η ώρα....

κάνε μου μια μεταφραση εδω: apla alla ptixi. σοβαρά δεν το κατάλαβα.

Εννοείς πως διαμορφώνεις την συμπεριφορά σου ανάλογα με την κατάσταση??? Ή μήπως εννοείς πως λες και ψέματα π.χ. για να κερδίσεις κάτι;
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

εννοω οτι οταν ειμαι το ιδανικο εγω θα ξυπνησω το πρωι και θα κανω τα παντα για να περασω τελεια εχω αποφασισει στο τι θελω να κανω μεσα στη μερα για να ειμαι ενταξει με εμενα ενω οταν ειμαι ο εαυτος μου ειμαι εντελως αδρανης δεν κυνηγαω αυτα που θελω σε καμμια περιπτωση δε λεω ψεματα ουτε στο ενα κομματι ουτε στο αλλο

αλλη πτυχη εννοω οτι δεν προσπαθω να μιμηθω καποιον αλλα βγαζω το δυναμικο εαυτο μου

Senior Member
    Χαλάρωσε και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. δεν είσαι τέλεια ούτε εσύ ούτε κανένας.

χα χα ωραιο να εισαι καλα σε ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσεσ

Senior Member
    Γιατί δεν σκέφτεσαι πως και τα 2 αυτά κομμάτια είναι ο εαυτός σου και τον έχεις σπάσει σε 2 κομμάτια; Απλά συμπεριφέρεσαι δυναμικά και όταν δεν έχεις κέφια ξεκουράζεις τον εαυτούλη σου.

Πάντως δεν υπαρχει μοναδα μετρησης σε αυτό που λες. Θέλω να σου εξηγήσω πως καταλαβαίνω τι λες περίπου απλά αν δεν έχεις κάτι να κάνεις πως να είσαι δυναμική π.χ.? Πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να λειτουργήσεις άρα ψάξε καλύτερα σε αυτές. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by asteraki24 View Post
    χα χα ωραιο να εισαι καλα σε ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσεσ
    prive θα σου αφιέρωνα περισσότερο χρόνο

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    prive θα σου αφιέρωνα περισσότερο χρόνο
    ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω σαν δεν ντρέπεσαι σάτυρε!! χαχα

Senior Member
    εννοώ private, σε προσωπικη συζητηση. μην παει ο νους σας στο πονηρο..

οχι ξερω τι πρεπει να κανω για να ειμαι δυναμικη, καλα λες‘‘Γιατί δεν σκέφτεσαι πως και τα 2 αυτά κομμάτια είναι ο εαυτός σου και τον έχεις σπάσει σε 2 κομμάτια; Απλά συμπεριφέρεσαι δυναμικά και όταν δεν έχεις κέφια ξεκουράζεις τον εαυτούλη σου‘‘ σωστος σε ευχαριστω πολυ

Senior Member
    Έτσι μπράβο!! Άκουσε με μην φύγεις ακόμα να σου πω!!

ολα οκ απορια ελυθει insect ας ειναι καλα ο γατος που ανοιξε δρομο

Page 1 of 2 12 LastLast