Results 16 to 21 of 21
-
24-12-2010, 14:35 #16
Καλημερα και χρονια πολλα
Ναι μπορει να εχεις δικιο.Μπορει πραγματι τα πραγματα να εξελιχθουν οπως αναφερεις,μπορει ομως και οχι.Κανεις δεν ξερει..Επειδη στην ζωη μου εχω φτιαξει απιστευτα σεναρια στο μυαλο μου που ειχαν σαν αποτελεσμα την ολικη μου αδρανεια και παραλυση καταλαβα οτι απλως ανατροφοδοτουσα τους φοβους μου με τους αλλους.Γιατι αυτο βασιζοταν σε μια βαθια πεποιθηση οτι οι <<σημαντικοι αλλοι>> στην ζωη μου θα με καταδικασουν για αυτο που ειμαι επειδη ειχα καταδικαστει στο παρελθον απο τους πιο σημαντικους ανθρωπους της ζωης μου.Τωρα μαθαινω(ακομα και σημερα) οτι ολοι οι ανθρωποι δεν ιδιοι και καμια φορα εκπλησσομαι θετικα οταν ανγνωριζω σε αλλους σταση κατανοησης (οχι οικτου και λυπησης) απεναντι μου που μου δινει την ελπιδα και το κουραγιο να συνεχισω να μοιραζομαι το ειναι μου.Τα κομματια του ευατου μου που εχουν χαρακτηριστει <<κακα>>η <<σκοτεινα>> εχουν αποτελεσει για μενα ενα απο τους μεγαλυτερους σκοπέλους της ζωης μου.Ακομα και σημερα προσπαθω να τα αγκαλιασω με αγαπη αλλς φορες με επιτυχια και αλλες φορες οχι αλλα η αληθεια ειναι οτι ολα αυτα ειμαι εγω.
Ουσιαστικα αυτο που προτεινα ειναι το δικο μου και μονοπου προκυπτει απο τα βιωματα μου και την σταση ζωης μου στο σημερα.Εχω συνειδηση του τι γραφω δεν ειμαι αλλου.
Stellou η ευθυνη της επιλογης ειναι δικια σου και βαραινει μονο εσενα στο τι θα κανεις με το θεμα αυτο.Δες πως αισθανεσαι και πραξε αναλογως παντως για μενα εισαι σε καλο δρομο εφοσον μπαινεις στην διαδικασια να εισαι ειλικρινης με σενα και να αναγνωριζεις τις ατελειες σου καθως και να τις μοιραζεσαι μαζι μας..
Σου ευχομαι τα καλυτερα.....
- 25-12-2010, 11:50 #17
συμφωνω με την ρειν
νομιζω οτι ειναι κατι που πρεπει να το δουλεψεις η ιδια με τον εαυτο σου κι οτι στην διαρκεια της διαδικασιας αυτης, δεν ειναι αναγκη να εισαι τοσο κοντα στην κοπελα αυτη, μιας και προς το παρον μαλλον δεν μπορεις να το διαχειριστεις και σε χαλαει...
μην νοιωθεις ενοχες γι αυτο, ηδη κανεις μεγαλο βημα που το παραδεχεσαι και δεν εχεις καμια υποχρεωση να δινεις την φιλια σου καπου που δεν το νοιωθεις, οσο κι αν απο την αλλη πλευρα υπαρχει τετοια προθεση.
επισης δεν βλεπω τον λογο να πεις την αληθεια στην κοπελα αυτη παραδεχομενη την αδυναμια σου αυτη. δεν βλεπω σε τι θα σε βοηθησει, εφοσον, ας μην κρυβομαστε, ΔΕΝ ειστε φιλες , απλα τυχαινει να κανετε πολλη παρεα....
οσον αφορα την σχεση σου μαζι της, νομιζω ειναι αρκετο να κανεις προσπαθεια να κρατας μια καλη συμπεριφορα, μια σωστη,τυπικα, σχεση δλδ, διοτι οπως αναγνωριζεις κι εσυ, δεν σου φταιει σε κατι, δεν χρειαζεται να δεχεται καποια ασχημη συμπεριφορα, αλλα κρατα καποιες αποστασεις οσο και οταν μπορεις...
νομιζω επισης, στον βαθμο που εχει αυτο καποια σημασια, οτι το θεμα ανηκει στην κατηγορια "οικογενεια,σχεσεις, σεξουαλικοτητα" και δεν το λεω για λογους τυπικους, αλλα ουσιαστικους..
το οτι ΕΣΥ το τοποθετεις εδω, εχει την σημασια σου φυσικα και ειναι προφανης, αλλα εγω πιθανολογω οτι, το οτι σε προβληματιζει και γενικοτερα το θεμα 'διαταραχες π.τ." εχει επισης θεση στην κατηγορια'οικογενεια, σχεσεις, σεξουαλικοτητα", αν με εννοεις.... :)
29-12-2010, 12:22 #18
καλημερα κ απο μενα, ειχες ποτε πριν απο αυτην αλλη φιλη ετσι ομορφη σαν κ κεινη ?δλδ που να νιωθες μειονεκτικα διπλα της?
I m a Good Person With Bad Attitude
30-12-2010, 05:21 #19
Καλημέρα ! Άλλη φίλη όμορφη που να νιώθω μειονεκτικά δίπλα της ... κοίτα , γενικώς δεν έχω την τάση να κρίνω τους ανθρώπους από την εμφάνιση τους πρώτα απ όλα γιατί έχω γείνει εγώ κατά καιρούς αποδέκτης αυτής της συμπεριφοράς και ξέρω ότι είναι άσχημο . Όμορφες φίλες ,ετσι ΠΟΛΥ όμορφες , δεν θυμάμαι να είχα ποτέ ... οι παρέες μου πάντα ήταν με άτομα συνηθισμένα και πολλές όμορφα (εξωτερικά και εσωτερικά) αλλά τίποτα το ΠΟΛΥ ιδιαίτερο . Παλιά είχα μια φίλη η οποία παρ οτι δεν ήταν καθόλου όμορφη αντικειμενικά "είχε τον τρόπο της" ώστε ο κόσμος και τα αγόρια (είμασταν γυμνάσιο-λύκειο τοτε) πάντα να την συμπαθούν . Με αυτήν τελικά ξέκοψα και μάλιστα δεν θέλουμε να βλέπουμε η μια την άλλη αλλά ήταν καθαρά λόγω του τρόπου που μου φερόταν εκείνη . Συνήθως όταν κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις μου με τα άτομα γύρω μου πρώτα ψάχνω που μπορεί να πείραξα τον άλλο εγώ , αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή η κοπέλα αυτή μου φερόταν πολύ υποτιμητικά και ειρωνικά και γενικώς άσχημα , και αυτό έκανε στην ψυχολογία μου αρκετή ζημιά που έκανα καιρό να την εξισορροπησω , το μόνο που έχω να πω είναι οτι χαίρομαι που ξέκοψα . Περαν αυτης της εξαίρεσης λοιπόν οι παρέες μου ήταν πάντα λίγες και καλές , συνηθισμένες , άσχημες και όμορφες , κορίτσια και αγόρια ...
... trying to stay on the bright side of life ...
[url]http://eksomologiseistrelas.blogspot.com/[/url] <------ step inside :)
30-12-2010, 16:26 #20
Eχεις ηδη κανει το πρωτο πραγμα... δηλαδη να αναγνωρισεις οτι το θεμα το εχεις εσυ. Αυτο ειναι πολυ βασικο. Τωρα πρεπει να δουλεψεις με αυτο για να το ξεπερασεις. Τι μπορει να σημαινει αυτο... Σκεψου καποια παραδειγματα, δηλαδη , δεν σου εχει τυχει ποτε να βρισκεσαι σε μια παρεα μ ενα ατομο με φοβερη προσωπικοτητα κ χιουμορ κ αλλο ενα ομορφο, κ το πρωτο να μονοπωλει την παρεα ενω το δευτερο να θεωρειται αορατο??? Αν το εχεις παρατηρησει τοτε μπορεις να κανεις τους αναλογους συνειρμους κ να ξεπερασεις αυτο το αισθημα... Αν οχι, τοτε πρεπει να δουλεψεις ακομα περισσοτερο με τον εαυτο σου κ ισως με καποιον ειδικο ο οποιος θα σε βοηθησει να καταλαβεις οτι η ομορφια ειναι ενα στολιδι αλλα οχι η ουσια της ζωης κ πως πρεπει να πιστευεις περισσοτερο με τον εαυτο σου
04-01-2011, 11:46 #21
ρε συ ειναι απολυτα φυσιολογικο να νιωθεις ετσι ειναι γυναικεια αμυνα αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παντου υπαρχει κ μαλιστα σε γυναικες ολων των ηλικιων! εγω με τις φιλες μ αμα δουμε καμια στον δρομο θεοψηλη ξανθια θεα drop dead για ολους τους αντρες στο περασμα της, ΑΜΕΣΩΣ ψαχνουμε ενα ελλατωμα εστω κ αν δεν υπαρχει κ το σχολιαζουμε αρνητικα! ποτε δεν θυμαμαι να λεμε παντα ''αχ τι ωραια κοπελα!'' και να το πουμε μετα λεμε ''ωραια κοπελα αλλα.....'' και τραβαει θαψιμο μετα.
οι γυναικες ειναι ανταγωνιστικες και ζηλιαρες! και φυσικα ΔΕΝ θελουμε να κανουμε παρεα με πανεμορφες θεες γιατι νιωθουμε διπλα τους ασημαντες και αορατες! το κομπλεξ ειναι χαρακτηριστικο των κοριτσιων!
εγω θυμαμαι στο σχολειο ισχυει αυτο που βλεπουμε κ στις ταινιες, οι ωραιες καναν παρεα με τις ωραιες, το gucci me to gucciI m a Good Person With Bad Attitude