Results 1 to 15 of 56
Thread: ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΜΟΥ
-
24-12-2010, 19:49 #1
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΜΟΥ
με βιασανε κ με παρατησανε σε ενα βουνο!με αιματα πηγα με τα ποδια σπιτι!
δεν εκλαψα δν το πα πουθενα
ερχονται ατομα κ με κατηγορουν που δεν κλαιγομαι!
παρακαλω καποιος εδω να το κοιταξει..........δεν τα σηκωνω αυτα
παρακαλω Νικοςd η οποιος διαβαζει, να το κοιταξει. δεν εχουν το δικαιωμα
παρακαλω, μεχρι τωρα φερθηκα κυρια, δεν εχουν το δικαιωμα να λενε γιαυτο σε εμενα
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude
- 24-12-2010, 20:00 #2
μεχρι τωρα φερθηκες κυρια σε ποιους?Θυμωνεις επειδη σε κατηγορουν που δεν ξεσπασες?Τι δεν σηκωνεις?Μιλησε μου pm αν θελησεις.
24-12-2010, 20:01 #3
me...δεν ξερω τι να γραψω...προσπαθησε να ηρεμησεις. Δεν υπαρχει λογος...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
24-12-2010, 20:26 #4
μα κι εσυ..
τυπωσε μερικα φειγ βολαν ,γραψτο στο κουτελο,καντο υπογραφη σου..δεν ξερω τι θα κανεις αλλα πρεπει να εξηγησεις σε καθε ασχετο που κυκλοφορει στη γη ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ...οχι,δεν ειναι αυτονοητο..
σε φιλω..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-12-2010, 22:50 #5
me, ηρεμησε, αυτος που σου τα ειπε αυτα δεν εχει ιδεα για αυτο που εγραψε, μη δινεις σημασια σε παρακαλω..
25-12-2010, 00:37 #6
λοιπον 2 πραγματα θα πω, και δε προκειται να ξανασχοληθω, ουτε καν θα κατσω να κανω διαλογο.
1. δε ξερω τι παιχτηκε ακριβως, δε με ενδιαφερει κι ολας. αλλα Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
γιαυτο και μονο το θεμα της, την εχω υπο τη προστασια μου. δεν ειναι δυνατον να ακουγονται μαλακιες για ενα ατομο που ετυχε να παθει κατι στο παρελθον, το μοιραστηκε μαζι σας, και φτανετε να του θυμιζετε και να το χτυπατε κι ολας μαυτο, απλα επειδη εφτιαξε ενα τοπικ που δε σας αρεσε! εαν ημουν αντμιν θα σας εκανα ban (εκει εξω θα σας εκανα κατι πολυ πολυ χειροτερο, αλλα εχε χαρη που υπαρχει η ασφαλεια της οθονουλας). φορουμ για ψυχολογικα υποτιθεται...
2. ορισμενα ατομα σαν τη Remedy, που μπορει να θεωρουνται normal κι οτι εκφραζουν τη κοινη λογικη (εν αντιθεση με μας που ειμαστε επικινδυνοι, παραλογοι, αρρωστοι και λοιπα συναφια), τελικα καταληγουν να κανουν τη μεγαλυτερη -ψυχολογικα τουλαχιστον- ζημια εδω μεσα! τη συγκεκριμενη χρηστρια την εχω βαλει στο ματι γιατι ο τροπος που συμπεριφερεται ειναι φασιστικος λες και της ανηκει το φορουμ. εκτος απ'τη σωματικη βια, υπαρχει και η λεκτικη, πραγμα που δυστυχως κανει σε υπερβολικο βαθμο, απαιτωντας απο ολους να συμπεριφερθουμε οπως θελει, φτανωτας μεχρι και να προσβαλλει προσωπικα τα μελοι. οι αντμινς πρεπει να λαβουν τα μετρα τους.
25-12-2010, 00:52 #7
Πες που βρισκεσαι να ρθουμε να μας γαμησεις...οι τραμπουκισμοι δεν παιρνανε αντε χρονιαρες μερες παπαρα......
(καμμια σχεση με σενα me να σαι καλα κοριτσι μου εσυ).[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 00:53 #8
Ουγκ κυριε ορεξουλη με τα Bold γραμματα ,
αμα δεν ξερεις τι "παιχτηκε" τοτε τι γραφεις?
25-12-2010, 01:02 #9
αν και ειπα δε προκειται να κατσω να κανω διαλογο, απαντω γιατι με προκαλεις. δε ξερω αν εσυ εισαι αυτος που την ενοχλησε, αλλα η me ειναι η συμπαθεια μου εδω μεσα. δεν εχει να κανει με τραμπουκισμο, απλα και μονο οτι αναφερθηκε το προβλημα της κι ενοχληθηκε, ειναι λαθος! στη Γ. Α. Δ. Α. απ'εξω ειμαι, ελα οποια ωρα θελεις.
25-12-2010, 01:08 #10
Ρε πας καλα....φωναζεις χρονιαρες μερες οτι θα μας γαμησεις...χωρις να διαβασεις καν τι εγινε...ενημερωσου πρωτα....και κρινε...δηλαδη φεξε μου και γλυστρησα ο καθενας οτι ναναι.
Γ.Α.Δ.Α...ουτε ξερω που ειναι...ουτε τι ειναι.
Εσυ προκαλεσες τους παντες...και ειναι υποτιμητικο τοσο για ολους που συμμετεχουν σε αυτο το φορουμ οσο και για τη me.
Θα μπορουσες να πεις ενα καλο λογο στην me για συμπαρασταση...δεν χρειαζεται ο λιβελλος...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 01:18 #11
δε με ενδιαφερει τι εγινε, μπηκα και νευριασα αφανταστα που καταντησατε το κοριτσακι να ανοιγει θεματα, νιωθωντας τοσο προσβεβλημενο! μαλακια της που μοιραστηκε το προβλημα της εδω, και καθεται ακομα κι ασχοληται, αλλα φορουμ για ψυχολογικα λεει επανω, που να ξερει τι ανεγκεφαλια παιζει εδω μεσα...
25-12-2010, 01:27 #12
που να ξερει τι ανεγκεφαλια παιζει εδω μεσα...
Πρεπει να ζητησεις συγγνωμη αφου ενημερωθεις μαλλον.
Τεσπα.
Δεν εχει ιδιαιτερη σημασια μιας και προσπαθησες απλως να δειξεις συμπαρασταση στη me...με λαθος τροπο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 01:36 #13
απο ποιον να ζητησω συγνωμη ακριβως ? αντιθετως πολλα ατομα θα επρεπε να ζητησουν συγνωμη απο μενα, ειδικα με τους χαρακτηρισμους τους (μεχρι και οτι εχω δευτερο λογαριασμο μου λεγανε), και φυσικα τελευταια με τις απειλες τους (οτι θα με καταγγειλουν στη safeline και τη διωξη).
τεσπα δε προκειται να κατσω να κανω κουβεντα, καληνυχτα.
25-12-2010, 01:38 #14
25-12-2010, 01:52 #15
KENO σευχαριστω πολυ.............ειληκρινα σευχαριστω............ειναι ομορφο που θες να μου σταθεις.
τελοσπαντων ειμαι της αποψης οτι δν ξερουμε κανεναν προσωπικα κ δν κραταμε βεντετες αν τυχει να τσακωθουμε σε θεματα....και σε καποιους αλλους πχ την ειχα η μ την ειχαν πει κ μιλαμε νορμαλ απ την επομενη σαν να ξεχαστικε.
απλα τσιτωσα γιατι διαβασα εκεινο......το ατομο αυτο ηρθε κ μ μιλησε ομως κ το εκτιμησα....
Χρονια πολλα σε ολους σας.........
(ΚΕΝΟ σε ευχαριστω πολυ γμτ ειμαι καπως ευαισθητη σμρ κ τα διαβαζω τωρα κ με πιανουνε τα κλαμματα)I m a Good Person With Bad Attitude