Results 16 to 30 of 56
Thread: ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΜΟΥ
-
25-12-2010, 10:08 #16
εχμ μια διορθωση
επειδη το περι καταγγελιας αφορα εμενα, κι επειδη οτι λεω το κανω,
δεν σε απειλησα οτι ΘΑ σε καταγγειλω στην σειφλαιν, ΣΕ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΗΔΗ και ελπιζω να σε εχουν στα υποψιν οταν βγει κανενας αγνωστος κι αρχισει εκκαθαρισεις οπως μας ελεγες οτι ονειρευεσαι να κανεις...
κι αν συνεχισεις απειλες εδω μεσα και απλα καθονται και σου βαζουν προειδοποιησουλες, εγω θα συνεχιζω τις καταγγελιες στην σειφλαιν, μεχρι να ερθουν να σε βρουν και να εξακριβωσουν αν εισαι ενας ακομα θρασυδειλος, οπως τοσοι αλλοι,που ξερει να απειλει ΜΟΝΟ κρυμμενος πισω απο την οθονη του και ντρεπεται και να μιλησει στους αλλους, η ενας πραγματικα επικινδυνος που πρεπει να απομονωθει.
- 25-12-2010, 11:40 #17
ας αρχίσω απο κάτι συνηθισμένο ,χρόνια πολλά με άγάπη παρακαλώ στις καρδιές μας!!
εχω την θλιψη να μου κτυπά την πόρτα ,αλλά έχοντας πάρει τα μέτρα μου θα αυτοπροστατευθώ και πάλι.
τι έγινε όμως πάλι εδώ?
remedy λόγος άσχημος δεν θέλω να μου ξεφεύγει,
διακρίνω μια καθαρότητα οργής στα λόγια σου,
δείχνεις να θες να καθαρίσεις τον τόπο, μπορείς?
και γιατί?
τι έγινε όλους σας ρωτώ ,πως καταλλήγουμε συνέχεια στα μπαν και στα ρηπ
αν είχαμε στα χέρια μας εκείνο το μαγικό κουμπι που θα σβηνε τον κόσμο θα το
πατάγαμε?
ε..ναι ολοφάνερο είναι με τέτοια οργή αμφότερα που εκδηλώνεται
είναι τόσο βαθειά η ενόχληση που εγείρεται?
είναι λέω εγω ,
μερικές φορές εμφανίζεται κάτι τέτοιο ,
τι άλλο έχουμε να κάνουμε εκτός απο καταγγελίες?
μήπως έχουμε το δικαίωμα να βάζουμε όρια?
μήπως έχουμε την διάκριση να αναλωνόμαστε εκεί που έχουμε να κάνουμε μόνο καλό?
μήπως έχουμε την φώτιση να μην αναπαράγουμε την βία ?
αυτη η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.
πόσες φορές διασπείροντας τον πόνο θα περιμένουμε να θερίσουμε χαρά?
τι έγιναν εκείνα τα άλλα μέλη που διαγράφηκαν?
δεν τους χώρεσε ο τόπος?
ασ αφήσουμε έστω αυτά τα λίγα περιθώρια συνύπαρξης με τους άλλους που πάντα μπροστά μας θαναι ,
και ας ξεκινήσουμε σε τουτη την εικονική πραγματικότητα να αναπτύσουμε την αποδοχή μας και να διευρύνουμε την κατανόηση μας,
ας πειραματιστούμε να δουλέψουμε μαζί τις δυσκολίες μας ο καθένας σαυτη τη γ@@@ ζωή,
που καμιά οργή δεν μας έθρεψε δεν μας έφερε γλυκούς καρπούς.
ας μην τρώμε τις σάρκες μας όντας πληγωμένοι όλοι,
δεν έχουμε καλές προβλέψεις σαυτό το αλληλοφάγωμα.
25-12-2010, 11:49 #18
είμαστε όλοι συνταξιδιώτες ,επιβάτες ενός πλοιου ,κανείς δεν ξέρει που πάμε ,
ούτε ο καπετάνιος κι αυτός συνταξιδιώτης ,
ούτε μπορούμε να καθορίσουμε πορεία ακολουθούμε την πλεύση,
αυτο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε με τι θα περάσουμε τον χρόνο σαυτό το ταξίδι,
ας μη πνιγούμε και να μην πνίξουμε κανέναν στα κύμματα του φόβου αρνούμενοι να ταξιδέψουμε και να ακολουθήσουμε την άγνωστη πορεία μας.
25-12-2010, 12:08 #19
γεια σου βρε ξωτικο, με τις εμμετρες αποριες σου
το ουσιωδες που εχω να σου πω, ειναι οτι ευχομαι να μην την ανοιξεις την πορτα στην θλιψη που σου την χτυπαει...
για τα υπολοιπα που σχολιαζεις, δεν θα ηθελα να επεκταθω επι του συγκεκριμενου ποστ που διαβαζεις, να σου πω πως εχεις χασει καποια επεισοδια απο κατι αθιλιοτητες του μελους ΚΕΝΟ , που εχουν διαγραφει ηδη, αλλα δεν εχω καμια διαθεση να το αναπαραγω κι εκτος αυτου, βαριεμαι
στον γενικοτερο σχολιασμο στον οποιο αναφερεται το σχολιο σου, να σου πω, οτι δεν μου αρεσουν οι διδαχες, οποτε ο καθενας ας βγαλει τα δικα του συμπερασματα, αλλα ας παιρνει και τις δικες του αποφασεις κι ας κανει τις δικες του επιλογες.
αν το συζητας και με γνησια απορια, περα απο την θεση που παιρνεις, να σου πω, οτι γενικολογωντας, συμφωνω σε πολλα, να σου πω ομως ακομα, οτι η ΔΙΚΗ μου επιλογη ειναι, η ανοχη στην συνυπαρξη με αλλους ανθρωπους να μη γινεται αντικειμενο εκμεταλλευσης απο κανεναν, στο να ξεπερασει τον ζωτικο μου χωρο και εκμεταλευομενος μια γενικοτερη ανεκτικοτητα,να εκφραζει την βιαιοτητα του ακριτα και ανεξελεγκτα απεναντι σε οποιον βρισκει πιο μποσικο....
τα κοντινα μου ορια ειναι αδιαπραγματευτα, κι αυτα ειναι σε ακτινα ενος μετρου γυρω μου
αυτα και καλο υπολοιπο εορτων να εχεις και να περασεις καλαLast edited by Remedy; 25-12-2010 at 18:29.
25-12-2010, 12:40 #20
........................................
I m a Good Person With Bad Attitude
25-12-2010, 12:45 #21
ποιοι νιωθουνε μονοι παρ ολο που ειναι πολλοι τριγυρω τους. σημερα ειδηκα
25-12-2010, 13:06 #22
1. δε με ενδιαφερει η καταγγελια σου, ας με εχουν στα υποψιν, κι ας αρχισουν να με παρακολουθουν κι ολας! με το σκεπτικο σου θα επρεπε να παρακολουθουν ολη την Ελλαδα, καθε εναν που λεει οτι θελει να σκοτωσει εκει εξω, ακομα κι αν το λεει απλα σαν σχημα λογου. ΟΛΟΙ οταν το λενε μπορει να εχουν προθεση να το κανουν...
2. η μοναδικη απειλη που εκανα σ'αυτο το φορουμ, ηταν στο παρον τοπικ λογο της me_vs_myself, επειδη νευριασα απιστευτα που την φτασατε σε τετοιο ξεφτυλιστικο σημειο. ψαξε βρες μου δευτερη απειλη εδω μεσα εναντια σε καποιο μελος, δε προκειται να βρεις τπτ απολυτως.
3. σου επιστρεφω τις κατηγοριες περι θρασυδειλιας κι οτι κρυβομαι πισω απ'την οθονη μου, στη πισω σελιδα οπως ειδες εγραψα μεχρι και που μενω! ορισμενα ατομα απο δω μεσα με εχουν ηδη δει και με ξερουν καλυτερα, αν ειμαι αυτο που γραφω ή οχι. μ'αυτο που ειπες οτι τα κοντινα σου ορια ειναι αδιαπραγματευτα σε ακτινα ενος μετρου, μου αποδεικνυεις ποσο μιγιαγγιχτη και φοβιτσιαρα εισαι! φυσικα ουτε λογος να ρχοσουν να μου τα πεις ολ'αυτα μεστα μουτρα, ξερεις ποιος θα βγαινε ηττημενος ετσι ? σε αφηνω απλα και μονο επειδη εισαι γυναικα.
4. το οτι ντρεπομαι να μιλησω πως ακριβως το συμπερανες ? επειδη εκανα τοπικ και ειπα οτι δεν εγκρινω την εξωτερικη μου εικονα, ενω μεσα μου νιωθω θεος κι εχω τρομερη αυτοπεποιθηση ? ή επειδη ειπα οτι δεν τρεχω σαν το σκυλακι πισω απο καθε ενα τσουλι εκει εξω, να του τη πεσω γλοιωδως οπως συνηθιζεται ? ειλικρινα δε με ξερεις ουτε στο ελαχιστο, αν νομιζεις πως μπορεις να κρινεις εναν ανθρωπο μονο απ'οσα γραφει σε ενα φορουμ, εισαι γελασμενη, πρεπει να αναθεωρησεις.
5. εχω ηδη απομονωσει τον εαυτο μου (οσο μπορω τουλαχιστον, γιατι δυστυχως μενω ακομα Αθηνα και σαν ανθρωπος εχω κι αναγκες). δε με εκφραζει το μπουρδελο που ονομαζεται Ελλαδα ουτε στο ελαχιστο, οποτε...
seriously, δε χρειαζεται καν να απαντησεις, βαριεμαι να ρθω σε αντιπαραθεση γενικα με οποιονδηποτε εδω. ευχαριστω πολυ για τη καταγγελια, πηγαινε ανοιξε δικο σου φορουμ να το κουμανταρεις μονο εσυ, εδω μην απαιτεις απο ολους να γραφουν οπως θελεις, ειδικα απ'τη στιγμη που ορισμενα ατομα δεν ειναι φυσιολογικα...
τη κανω τωρα γιατι εχω δουλειες.
25-12-2010, 13:17 #23
ειμαι κ εγω της γνωμης πως δν πρεπει να κρινεται κανεις συμφωνα με αντιπαραθεσεις σε ενα φορουμ........αλλωστε ειμαστε ατομα που περναμε ολοι λουκια. θα πρεπε να καταλαβαινομαστε. μελλο αλλα ετσι ειναι γμτ τι να κανουμε! δν ειναι οτι υποτιμαται ο καθενας! αμα ο καθενας ελεγε στον αλλον τι νιωθει κ τι περασε, ειναι πιο ανθρωπινο γμτ
25-12-2010, 13:23 #24
ειμαι κ εγω της γνωμης πως δν πρεπει να κρινεται κανεις συμφωνα με αντιπαραθεσεις σε ενα φορουμ........αλλωστε ειμαστε ατομα που περναμε ολοι λουκια. θα πρεπε να καταλαβαινομαστε. μελλο αλλα ετσι ειναι γμτ τι να κανουμε! δν ειναι οτι υποτιμαται ο καθενας! αμα ο καθενας ελεγε στον αλλον τι νιωθει κ τι περασε, ειναι πιο ανθρωπινο γμτ
Εαν εισαι ξεροκεφαλος πχ εδω θα εισαι και real life για παραδειγμα.
Βεβαια η επαφη παντα η πιο κοντινη ειναι πιο ανθρωπινη , αλλα στοιχεια του καθενος φαινονται και εδω...τουλαχιστον αυτο εχω συμπερανει.
Ειναι καποια ατομα απο το φορουμ που θα ηθελα να συναντησω και καποια αλλα οχι για να δωσω ενα παραδειγμα....ασχετα με τα λουκια , ασθενειες του καθενος κλπ...τελικα δεν παιζει και πολυ ρολο τι εχεις στην προσωπικοτητα ε?
Νομιζω αυτο μπορουμε να το συμπερανουμε ολοι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 13:47 #25
ναι, κι εγω για να σε εχουν στα υποψιν εκανα την καταγγελια, οχι για καποιον αλλο λογο.
με το κιλο πανε τωρα οι απειλες?, δεν μετραει αυτη, επειδη η αλλη πριν 2 μερες, δεν ηταν και ακριβως απειλη, αλλα περισσοτερο ηταν μια προειδοποιηση προς την ανθρωποτητα, οτι ο κενος υπαρχει και ονειρευεται μια μερα ν αρχισει να σκοτωνει?
ασε μας πουλακι μου....
οσο για την μι, μονος σου ειπες στο υβριστικο κι απειλητικο σου μηνυμα οτι ουτε καν ξερεις τι εγινε,κι ηταν φανερο οτι δεν ηξερες, γιατι ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΙ, ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τα υπολοιπα ειναι αναξια σχολιασμου...
25-12-2010, 15:09 #26
25-12-2010, 15:42 #27
δεν ξερω εχω καπως χαμενα σμρ κ νιωθω πως δν εχω ευχερεια λογου δν μ βγαινουν λεξεις, ξερω πως θελω να πω κατι αλλα δν μπορω κ με βασανιζει[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 19:57 #28
αληθεια λες? το χω?
25-12-2010, 19:59 #29
25-12-2010, 20:11 #30