Results 46 to 56 of 56
Thread: ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΜΟΥ
-
27-12-2010, 01:27 #46
ενταξει...........ας το αφησουμε οτι εγινε εγινε................δεν ξεγινεται αλλωστε ο,τι κ να πει καποιος
I m a Good Person With Bad Attitude
- 27-12-2010, 05:22 #47
εσυ τι εισαι εδω ο δερβεναγας ??
Δεν κανεις τιποτα διαφορετικο απο αυτο που κατηγορουσες καποια μελη οτι κανουν , χε χε χε
Ξερεις τι μου θυμηζεις?? κατι μαγκακια ,που εχουν υπο την προστασια τους ,μαλλον νομιζουν οτι εχουν και καλα αδυναμες υπαρξεις
θα σου πω κατι ,πολυ φιλικα , η me μονο αδυναμη δεν ειναι ,και δεν θελει προστατες τετοιου ειδους
Aν θες να της σταθεις καντο προσωπικα οπως αρκετο εδω μεσα και οι τραμπουκισμοι δεν μας φοβιζουν λολ
Το εφε και προκλησεις και η μαγκια τετοιου τυπου και τα νταβαντζιλικια, εγω τα ακουω πυροτεχνηματα του κ...
και αν θες να το συνεχισεις καλως να ερθεις ,αλλα πρωτα να μιλησεις με την me
Και συ me αν θες να συζητησουμε με αλλες βασεις ,και αν θες να μιλησεις εδω ειμαστε .εγω δεν θα το εκανα εδω ,αλλα με εναν ειδικο
δεν μπορω να μιλησω για τα αλλα μελη ,θα σου πω οτι σου ειπα και προσωπικα ,και θα πω και δημοσια την αποψη μου ,που πηγαζει οπως πολυ καλα ξερεις απο τον δικο μου βιασμο
καποιες αντιδρασεις και συμπεριφορες ηταν ιδιες ,μετα απο αυτο για αρκετα χρονια ..........................δεν μου κανει εντυπωση τιποτα απο αυτα που λες me
Ειναι συνηθισμενες αντιδρασεις σε θυματα βιασμου ,και η απαθεια , η εξαρση ,το υλιστικο και η υποβιβαση ,αγνοηση του σωματος μας και της ψυχης .
Και τελος θα ανφερθω σε κατι που ενα μελος δεν ελαβε υποψη σε απαντηση που εδωσε
και πως μπορει αλωστε !!
Καποιος μας πηρε κατι χωρις να δωσει τιποτα πισω ,μονο πονο και αναμνησιες Το τωρα για σενα , ειναι οτι δινω πρεπει να παιρνω κατι πισω ??
Μια απλη ερωτηση κανω !! Δεν θελω να απαντησεις εδω ειλικρινα μην το κανεις ,κανε στον εαυτο σου αυτη την ερωτηση και μετα μιλα με τον ψυχιατρο σου ,στο χαβαλε αφου σε κανει και γελας
καλες γιορτες να εχεις, και ομορφες me
Last edited by soft; 27-12-2010 at 19:38.
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
27-12-2010, 12:34 #48
δε χρειαζεται να συνεχιστει αυτο το τοπικ, βλεπεις δεν απαντησα καν στις μαλακιες του insect. φαινεται νιωθει αντρακλας γραφωντας κατι που μετα παντα μετανιωνει και το σβηνει γιατι φοβαται μη διαβαστει - οπως και το ιδιο και περισσοτερο αντρικιο ειναι να πεις σε μια ηδη βιασμενη κοπελα ξανα γιαυτο το θεμα (ειδικα ρε διαολε οταν ξερεις οτι την επηρεαζει ψυχολογικα), και τα παραπλησια αλλα υποθετικα σεναρια του. τεσπα οχι πως ειχα κατι εναντιον του ποτε, ουτε που καταλαβα πως ξεφυτρωσε μεσα σ'αυτο το τοπικ και τι δουλεια ειχε εδω. αλλα οκ μου ειπε η me στο msn τι παιζει, γι'αυτο κι αδιαφορω! λολοστεφανιδες ειναι ουτως ή αλλως γεματο το διαδικτυο, που κρινουν και νομιζουν οτι σε ξερουν, διαβαζωντας απλα μια προταση (γενικα ισχυει αυτο, ΟΧΙ μονο για τον insect). οπως κι εκει εξω, οτι δηλωσεις και φαινεσαι, αυτο εισαι...
γνωριζω πολυ καλα οτι η me μονο αδυναμη δεν ειναι, ξερει να προστατευει τον εαυτο της, γι'αυτο και την αφησα να το κανει. αν και το καλυτερο θα ηταν να αδιαφορησει, γιατι επηρεαζεται πολυ ευκολα απ'οσα γραφονται εδω...
απο κει και περα, επειδη εχω φαει ηδη 2 προειδοποιησεις απο τους αντμινς (στη 3η καιγομαι και χαιρεταω με ban), και φυσικα τις καταγγελιες της Remedy που ειναι και το σημαντικοτερο (φερνωντας την αστυνομια μεστο σπιτι), σιγουρα ΔΕΝ θα μπορουσα να συνεχισω να σκυλοβριζω και να απειλω σαν δαιμονισμενος. οπως καταλαβαινετε πλεον εχω κουραστει απο τις χαζες αντιπαραθεσεις και ανουσιες αναλυσεις εδω, ειδικα αφου δε μπορω να εκφραστω ελευθερα οπως θελω, λες και μου εχουν φορεσει χειροπεδες, με τους αντμινς παντα να εθελοτυφλουν, μοιραζωντας προειδοποιησεις μονο σ'αυτους που κανουν τη περισσοτερη φασαρια.
παρολαυτα, επειδη δειχνω κατανοηση (εν αντιθεση με σας), οποιος πιστευει οτι εχει πραγματικα καποιο σοβαρο προβλημα μαζι μου (οχι μαλακιες κι ανωριμοτητες ομως), επειδη δε μπορω να καθομαι μεσα σε ενα φορουμ ολη μερα κι εχω κι αλλες δουλειες, παρακαλω στειλτε μου message να το λυσουμε. το ιδιο ισχυει και για τον Boltseed και τη Remedy κι ολους! εγω προσωπικα δεν εχω τπτ εναντιον κανενος, αφου δεν σας ξερω.
αυτα, καλημερα και περαστικα μας
27-12-2010, 15:25 #49
soft εχεις δικιο χαιρομαι π μ λες οτι ειχαμε συμπτωματα κοινα,,,,,,,,,,,,τα ειπαμε κ χτες πολυ αναλυτικα..........και απο χτες ειληκρινα σ μιλαω σκεφτομαι μονιμως διαφορα.
ο ΚΕΝΟ μ χει μιλησει πολλες φορες ειναι σπανιο παιδιαπλα παρεξηγημενο για οσους δν καταλαβαινουν δν τραμπουκιζει............απλα του βγαινει να εκφραζεται ετσι. απλα ο τροπος τ ειναι διαφορετικος απο μας.......κατα την γνωμη μ τραμπουκισμος ειναι οι απειλες κ βια εναντια σε πιο αδυναμους.......
I m a Good Person With Bad Attitude
29-12-2010, 12:37 #50
Μήπως αυτό που σου λείπει, αυτό που θα μπορούσε να ταν για σενα η καλήτερη θεραπεία είναι μια ζεστή αγκαλιά, κάποιου που να σε νοιώθει, να σε καταλαβαίνει και να πονά μαζί σου; Μήπως αυτό θα σου φέρει τη γαλήνη στο τραύμα; Το χεις σκεφτεί αυτό; Το χεις επιδιώξει;
Πάντως από τα γραφόμενα σου στο σάητ φαίνεσαι δυνατός και ώριμος άνθρωπος και πραγματικά έχω πάρει ωραίες και εύστοχες απαντήσεις από σένα. Δεν ξέρω αν αντικρίζεις με ενδιαφέρον τις δικες μου σκέψεις. Πάντως στην καθημερινότητα μου κάποιοι τις αντικρίζουν σαν ανιαρές ή να μην τις λαμβάνεις υπόψη .γιάννης
29-12-2010, 12:56 #51
ειτε το πιστευεις ειτε οχι ολονων διαβαζω τα παντα και τα βλεπω ενδιαφεροντα κ τα ακουω, κα υτο επειδη ΘΕΛΩ να ακουω, το θεωρω σημαντικο απο σας εφοσον εσεις καταλαβαινετε κ ξερετε, πραγμα που δν το χουμε στην καθημερινοτητα μας απο τους δικους μας.....η τους φιλους μας...που φυσικο να μην ειναι ενημερωμενοι σωστα κ να μην τα χουν περασει οπως εμεις.
εχτες μιλουσα με εναν φιλο μ κ μ λεγε οτι τον εχει πιασει το πνευμα των Χριστουγεννων κ θελει μια αγκαλια κλπ κλπ, οσοι μ λενε για αγκαλιες η και οι φιλες μου οταν θελουν να με αγκαλιαζουν το κανω αλλα καπως σφιγμενη κι αυτο γιατι δν εχω κατι να νιωθω με αγκαλιες δν ξερω γιατι νιωθω αβολα οταν με αγκαλιαζουνε........απο παντα το χω αυτο.
δεν ξερω γιατι θελει να με αγκαλιαζει ο κοσμος εκτος απ τον μπαμπα κ την μαμα μ νιωθω πως οι αλλοι το θελουν επειδη με λυπουνται η επειδη θελουν να δειξουν οτι ειναι ευαισθητοι η το κανουν για να νιωσουν καλα οι ιδιοι αγκαλιαζοντας καποιον που απλα τυχαινει εκεινη την ωρα να μαι εγω. εχω μεσα στο μυαλο μ οτι η αγκαλια ειναι ενα ειδος εκμεταλευσης το κανουμος για μας πιο πολυ. σπανια να αγκαλιασω κ αμα το κανω υποκρινομαι κ νιωθω αβολα σαν να κραταει ενας αιωνας κ θελω να τελειωσει. κ μολις τελειωνει μ προκαλει αδυναμια.
το κανα θεμα ενω εσυ για μια αγκαλιτσα ειπες!λολ !!χαχα
εκτος απο ολα αυτα που σκεφτομαι αυτο το καιρο με εκνευριζουν κ οι φιλοι μ ειναι σαν να με κριτικαρουνε, δν το λενε αλλα το νιωθω σαν να τους διαβαζω. παντα με κριτικαρανε δεν ξερω αν ειναι απο ζηλεια η απο θαυμασμο κ τετοια, παντως ολο με κριτικαρουν ιδιαιτερα για το ντυσιμο μ που μ λενε οτι ντυνομαι σαν μαυρο εμο κορακι ενω εχω παει πια 25 χρονων! και οτι κανω κινησεις αψυχολογιτες οπως ξαφνικα ταττουαζ η τρυπες στο σωμα μου.
πως να θελω αγκαλια λοιπον οταν εχω την αισθηση κ την ιδεα πως σκεφτεται καποιος ετσι για μενα. δεν μπροω να καταλαβω τον κοσμο κ γιατι ενω φαινεται να μαι αποδεκτη , να νιωθω πως δεν ειμαι! σαν να με κοιτανε καπως μονιμως στον δρομο κ να απορω μηπως εχω ανοιχτο το φερμουαρ κατι τετοιο.
παλι με πιασανε οι εμμονες περι παχους και δν μπορω θελω να σταματησω να σκεφτομαι μονιμως μ ρχονται σκεψεις στο μυαλο π δεν σταματανε κ λενε μονιμως οτι καλα να παθεις εσυ τα θες κ τα κανεις ετσι εμπλεξες για καποιο λογο χωρις λογο δν γινεται τπτ οποτε ψαξε να βρεις τον λογο, κ χανομαι στις σκεψεις αυτες και εκει που καθομαι κ βλεπω ταινια στο σινεμα με πιανουν τα κλαματα με διαφημισεις με τον αγ.βασιλη εινει ελεηνο. ασε που οπου βρεθω κ οπου σταθω τσιμπαω μονιμως τα μπουτια κ τα μπρατσα μ να δω αν πιανω κρεας κ κατα ποσο πιανω περισσοτερο σε συκγριση με 1 μηνα πριν, που ειναι αδυνατο να το καταλαβω.....
και οσο παει τοσο χειροτερα δεν νιωθω βαριεμαι και δεν θελω καν να ντυθω να βγω εξω μισω τα ρουχα μακαρι να χα κελεμπια ντυνομαι μονο κ μονο για να μπορω να ρωτησω φιλους μ αν παχυνα η οχι κ επιμενω να παρατηρησουνε. ψαχνω ρουχα στα μαγαζια κ ειναι ολα βλακειες για πσεφτομπαρμπι κ τετοια κ δν θελω μ την δινουνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με επιασε βουλιμικο το πρωι κ εφαγα πολυ εκει που προσπαθουσα να κανω εμετο μετα δν μπορουσα γιατι μ χε κατσει στο μυαλο ενα τραγουδι κ συνοδευοταν με μενα να σκεφτομαι ταυτοχρονα να το σταματησω με την σκεψη μ κ δν μπορουσα, μετα σκεφτικα να φανταστω ενα νοητο μαγνητοφωνακι που παταω ενα κουμπι κ σταματαει το τραγουδι αλλα παλι δεν επιασε. πειτε μου ρε παιδια τι συμβαινει πανω κατω?
τα ειχε καποιος ετσι παρομοια?
παρ ολα αυτα νιωθω πως μπορω να σκεφτω κ να φερθω εξω μια χαρα εκτος απο στιγμες που δν μιλαω κ πεφτω σε κομμα σπιτιI m a Good Person With Bad Attitude
08-01-2011, 23:06 #52
me_vs_myself,
μήπως υπάρχουν συναισθηματα αναξιοτητας τα οποια προκαλουν πονο που προσπαθεις να γιατρεψεις τρωγοντας ποσοτητες φαγητου;
μπορεις να κανεις κατι γι' αυτο πιστευω.
08-01-2011, 23:10 #53
[QUOTE=esoteriki_dynami;216193]me_vs_myself,
μήπως υπάρχουν συναισθηματα αναξιοτητας τα οποια προκαλουν πονο που προσπαθεις να γιατρεψεις τρωγοντας ποσοτητες φαγητου;
μπορεις να κανεις κατι γι' αυτο πιστευω.[/QUOTE
τι να κανει δηλ?ψυχοθεραπεια σενα καλο ψυχοθεραπευτη κλπ κλπ.....Ετσι οπως το λες ειναι σαν να ξερεις ακριβως την λυση!
08-01-2011, 23:15 #54
Katerinaki,
νομίζω ότι η ψυχοθεραπεία δεν είναι λύση, είναι δρόμος που μπορει να οδηγήσει στη λυση. Εξαρτάται από το πόσο ισχυρές ειναι οι άμυνες του κάθε ανθρώπου.
09-01-2011, 02:00 #55
09-01-2011, 12:21 #56