Results 16 to 30 of 169
-
25-12-2010, 15:13 #16
Δεν αναφερθηκα σε τετοια πραγματα,μην βαζεις λογια που δεν εχω πει!Σαφως και δεν ισχυουν αυτα τα πραγματα!Εγω μιλησα για περιπτωσεις οπου οι ιδιες οι γυναικες απλως επιλεγουν τους αντρες με αλλου ειδους κριτηρια που δεν βασιζονται στο συναισθημα και οταν εσυ λες κατι τετοιο σου λενε οτι τις παραμυθιαζεις!Ενω εκεινες ειναι αυτες που πρωτα παραμυθιαζουν τους συντροφους τους!
- 25-12-2010, 15:16 #17
δεν διαφωνω στα περι απιστιας..
αλλα αυτο ηταν ενα παραδειγμα που εδωσα..εγω σου λεω πως δεν μπορεις να ξερεις πως θα εισαι ΓΕΝΙΚΑ,δεν μπορεις να το ξερεις γιατι καθε ανθρωπος ειναι αλλιωτικος..με λιγα λογια η ηλικια ειναι το ενα ,αλλα αυτη η γυναικα ειναι κι αλλα πραγματα εκτος απο μεγαλυτερη..ειναι και νευρικη πχ η νωχελικη, ειναι διαννουμενη ή νταλικιερης..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
25-12-2010, 15:20 #18
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 15:20 #19
Μεγα λαθος!!Την ηθικη δεν την οριζει η κοινωνια!Υπαρχει η ηθικη της αγελης,η οποια,ναι,οντως οριζεται απο την εκαστοτε κοινωνια και διαφερει απο εποχη σε εποχη,απο φυλη σε φυλη,απο χωρα σε χωρα κτλ.Περα απο αυτην ομως υπαρχει και η ηθικη της λογικης!Ο ανθρωπος που ειναι εκτος αγελης το ξερει καλα αυτο.Οι υπολοιποι ακολουθουν την μαζικη ηθικη,που φυσικα αφου μεταβαλλεται,δεν εχει καμια αξια!Απλως προσαρμοζεσαι στα εκαστοτε κοινων.δεδομενα.Δεν μου λεει κατι αυτο.Π.χ. μπορει να φτασουμε σε μια εποχη,οπου το να εισαι πορνοσταρ να ειναι προοδευτικο και καινοτομο και να το επιδιωκουν πολλοι ανθρωποι.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η πραξη ειναι ηθικη!Το αν εναι σωστη μια πραξη δεν εξαρταται απο το τι λεει η μαζικη αγελη!Και φυσικα,ΝΑΙ,οποιος ριχνει το φταιξιμο στον συντροφο του οταν ο ιδιος εχει απιστησει,ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΟΥΡΑ!Τι αλλο μπορει να ειναι??Ενα σκουπιδι!Και ΝΑΙ,φυσικα η ηθικη μου ΔΕΝ ειναι η ηθικη των περισσοτερων!!Ακριβως το αντιθετο συμβαινει με την αληθινη ηθικη,λιγοι την ξερουν!
25-12-2010, 15:23 #20
Μεγα λαθος!!Την ηθικη δεν την οριζει η κοινωνια!Υπαρχει η ηθικη της αγελης,η οποια,ναι,οντως οριζεται απο την εκαστοτε κοινωνια και διαφερει απο εποχη σε εποχη,απο φυλη σε φυλη,απο χωρα σε χωρα κτλ.Περα απο αυτην ομως υπαρχει και η ηθικη της λογικης!Ο ανθρωπος που ειναι εκτος αγελης το ξερει καλα αυτο.Οι υπολοιποι ακολουθουν την μαζικη ηθικη,που φυσικα αφου μεταβαλλεται,δεν εχει καμια αξια!Απλως προσαρμοζεσαι στα εκαστοτε κοινων.δεδομενα.Δεν μου λεει κατι αυτο.Π.χ. μπορει να φτασουμε σε μια εποχη,οπου το να εισαι πορνοσταρ να ειναι προοδευτικο και καινοτομο και να το επιδιωκουν πολλοι ανθρωποι.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η πραξη ειναι ηθικη!Το αν εναι σωστη μια πραξη δεν εξαρταται απο το τι λεει η μαζικη αγελη!Και φυσικα,ΝΑΙ,οποιος ριχνει το φταιξιμο στον συντροφο του οταν ο ιδιος εχει απιστησει,ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΟΥΡΑ!Τι αλλο μπορει να ειναι??Ενα σκουπιδι!Και ΝΑΙ,φυσικα η ηθικη μου ΔΕΝ ειναι η ηθικη των περισσοτερων!!Ακριβως το αντιθετο συμβαινει με την αληθινη ηθικη,λιγοι την ξερουν!
Εγω τουλαχιστον ετσι πιστευω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 15:23 #21
Λοιπον,αν η κοπελα εξ'αρχης δεν μου αρεσε τοτε θα φροντιζα εξ'αρχης να μην της δωσω την δυνατοτητα να με ερωτευτει!Εν παση περιπτωσει,θα προσπαθουσα να το αποτρεψω ή να το μετριασω!Οταν αφησεις τον αλλο να σε ερωτευτει,εχεις βαλει και εσυ το χερακι σου,εχεις κανει κι εσυ μια προσεγγιση και μαλιστα διαρκη,και το αφησες να γινει!Δεν ερωτευεσαι εναν ξεκαρφωτο αγνωστο περαστικο!
25-12-2010, 15:26 #22
25-12-2010, 15:26 #23
Οχι!Σαφως και επηρεαζουν οι γονεις με τις αντιληψεις τους τα παιδια ή το σχολειο κτλ. αλλα απο την στιγμη που θα τους βγαλεις ολους πανω απο το κεφαλι σου και θα αφαιρεσεις καθε επιρροη απο την γυρω μαζα,τοτε σου μενει μονο η ιδια η λογικη,η οποια νομοθετει μονο με βαση καθολικους,εγκυρους κανονες,ανεξαρτητως φυλης,φυλου και κοινωνιας!Οι επιρροες παντα υπαρχουν!Ομως η σωστη ηθικη δεν υπαρχει στις επιρροες!Υπαρχει μονο στη δικη σου λογικη σκεψη!Ολα τα ηθικα λαθη ξεκινουν απο λαθεμενες επιρροες,η λογικη ηθικη ποτε δεν κανει λαθος!
25-12-2010, 15:29 #24
Οχι!Σαφως και επηρεαζουν οι γονεις με τις αντιληψεις τους τα παιδια ή το σχολειο κτλ. αλλα απο την στιγμη που θα τους βγαλεις ολους πανω απο το κεφαλι σου και θα αφαιρεσεις καθε επιρροη απο την γυρω μαζα,τοτε σου μενει μονο η ιδια η λογικη,η οποια νομοθετει μονο με βαση καθολικους,εγκυρους κανονες,ανεξαρτητως φυλης,φυλου και κοινωνιας!Οι επιρροες παντα υπαρχουν!Ομως η σωστη ηθικη δεν υπαρχει στις επιρροες!Υπαρχει μονο στη δικη σου λογικη σκεψη!Ολα τα ηθικα λαθη ξεκινουν απο λαθεμενες επιρροες,η λογικη ηθικη ποτε δεν κανει λαθος!
Η ηθικη δεν μοιαζει και πολυ λογικη σαν πραξη...ειναι κατι που χρειαζεται και χτιζουμε ομως.Τεσπα θα ξεφυγουμε , δεν θελω να παω την συζητηση στο τετριμμενο περι μονογαμικοτητας και πολυγαμικοτητας.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 15:30 #25
Σε αυτην την περιπτωση,επειδη η συναντηση θα ειναι 1-2 φορες το πολυ και τυπικα,τοτε δεν προκειται ουτε η κοπελα να νιωσει κατι εντονο!Αρα,η ενδεχομενη δικη μου απορριψη δεν θα την πληγωσει και ιδιαιτερα!Εφοσον ουτε καν προλαβαμε να γνωριστουμε!Οποτε,ενταξει μπορει να της φανει καπως περιεργο για λιγες μερες,μετα θα το ξεπερασει!Δεν μεταχειριζεσαι κακως το συναισθημα της εδω,το παραδειγμα σου ειναι ατυχες,δεν αντικρουει αυτα που εχω πει!Θα επρεπε τουλαχιστον να ειχαμε ενα φλερτ,μια πιο στενη επαφη,για να πληγωθει η κοπελα,οχι απλως γνωριμια!
25-12-2010, 15:30 #26
Είμαι ένας 50χρονος ωστόσο χωρίς κοιλιές και πατσάδες, ούτε φαλάκρες κι όλα αυτά τα ρατσιστικά που αράδιασες τσουβαλιάζοντας με απαξίωση ηλικίες που κάποτε θα φτάσεις και θα σου απαντήσω όχι για να υπερασπιστώ τους 35αρηδες - 40ρηδες κοιλαράδες (!!!) που τόσο μειωτικά αναφέρεις, αλλά γιατί είσαι ένας νέος άνθρωπος που δεν έχει και μεγάλη εμπειρία από τη ζωή και αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα στραβά - μα πολύ στραβά....
Οι 35αρηδες - 40άρηδες πρώτα απ' όλα να σου διευκρινήσω πως διάγουν την καλύτερη παραγωγική , σεξουαλική (από άποψη εμπειριών) , γενετήσια, συμπεριφοριστική ηλικιακά περίοδο, έχουν κατασταλάξει στην φιλοσοφία του να επιδιώκουν περισσότερο την ικανοποίηση της συντρόφου και μέσα από αυτήν να αποζητούν την δική τους ολοκλήρωση, είναι ήδη στην αγορά εργασίας , οικονομικά ανεξάρτητοι κι άλλοι φτασμένοι επαγγελματίες, και τα βιολογικά κουσούρια που αναφέρεις (κοιλαράδες κλπ) , αφορούν μόνο ένα μικρό ποσοστό ανδρών... Όλα αυτά αποτελούν ένα ελκυστικό πακέτο - φυσικά δεν είναι παρά μονάχα το περιτύλιγμα , μια και οι ποιοτικές διαφορές των ανθρώπων ξεχωρίζουν την ήρα από το στάρι , κάτι που έτσι κι αλλιώς γίνεται σε όλες τις ηλικίες. Στην προκείμενη περίπτωση αγαπητέ μου, έχεις να αντιτάξεις μια βιολογική ανωτερότητα λόγω ηλικίας, αλλά σε όλα τ' άλλα χάνεις από χέρι και να σ'ενημερώσω πως τα κοκοράκια πια δεν είναι της μόδας, χρειάζονται πολλά περισσότερα πράγματα για να κατακτήσει κανείς τον συναισθηματικό κόσμο μιας ώριμης σε εμπειρίες γυναίκας.
Γιατί στ' αλήθεια θα πίστευες πως μια γυναίκα 40 χρόνων, να επιζητούσε μια μόνιμη σχέση με κάποιον σαν και σένα, αν όχι μια "ξεπέτα" one night stand , που θα την αναζωογονούσε και θα την κολάκευε αλλά δεν θα της έδινε τίποτε παραπάνω ? Τι να συζητήσει και τι απόψεις και ιδέες να ανταλλάξει με κάποιον που αντιλαμβάνεται τόσο επιφανειακά την ζωή και αδυνατεί να εμβαθύνει στις ανάγκες που ωθεί τις μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες να έλκονται από συνομίληκους τους ή ακόμη και πολύ μεγαλύτερους τους ? Οι στυλ "Πρωτάρη" περιπέτειες φυσικά και υπάρχουν και κάποιες από αυτές μπορεί να εξελιχθούν και σε μόνιμες σοβαρές καταστάσεις, αλλά υπάρχουν απλά και μόνο για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
Κατά τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον keep πως αν έκανες αυτή τη στιγμή ένα άλμα μέσα στο χρόνο και βρισκόσουν μετά από 5-10 χρόνια να έβλεπες για λίγο το με πόση ανωριμότητα αντιλαμβάνεσαι αυτή τη στιγμή πράγματα και καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις των ανθρώπων, θα είχες σβήσει το πόστ σου χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω τίποτε εναντίον της τάσης σου να έλκεσαι από μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες, περί ορέξεως που λένε κολοκυθόπιτα. Εκείνο το οποίο θέλω να σε βοηθήσω να καταλάβεις, είναι πως η κάθε ηλικία έχει τη δική της ομορφιά, και θα σε προσκαλούσα να απολαύσεις την δική σου μέχρι να φτάσεις στο επόμενο στάδιο της εξελικτικής σου πορείας...
ΥΓ Ακόμη χτυπιέμαι από τα γέλια για το ότι οι 35άρηδες σου φαίνονται σαν απόκληροι της ζωής !!! Σιγά μην είναι και για τα ΚΑΠΗ, έλεος....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
25-12-2010, 15:35 #27
Σε αυτην την περιπτωση,επειδη η συναντηση θα ειναι 1-2 φορες το πολυ και τυπικα,τοτε δεν προκειται ουτε η κοπελα να νιωσει κατι εντονο!Αρα,η ενδεχομενη δικη μου απορριψη δεν θα την πληγωσει και ιδιαιτερα!Εφοσον ουτε καν προλαβαμε να γνωριστουμε!Οποτε,ενταξει μπορει να της φανει καπως περιεργο για λιγες μερες,μετα θα το ξεπερασει!Δεν μεταχειριζεσαι κακως το συναισθημα της εδω,το παραδειγμα σου ειναι ατυχες,δεν αντικρουει αυτα που εχω πει!Θα επρεπε τουλαχιστον να ειχαμε ενα φλερτ,μια πιο στενη επαφη,για να πληγωθει η κοπελα,οχι απλως γνωριμια!
Φυσικα θα την παραμυθιασεις την κοπελλα , θα φερθεις με τακτ μαλλον ειναι η σωστη λεξη...δεν θα πληγωσεις τα συναισθηματα της που αν μη τι αλλο ειναι κολακευτικα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 15:36 #28
Το θεμα ειναι τι θα πεις για να το πετυχεις? Σκεφτεσαι λιγο την πλευρα του αλλου...παντα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 15:37 #29
Καλα καταλαβα!Πεσαμε σε αγελη παλι!Πραγματικα,δεν υπαρχει περιπτωση να σου απαντησω,οσα λες ειναι μια συνεχης ταυτιση με τα κοινωνικα ηθικα λαθη.Αλλα βεβαια,αν καποιος ειναι 50 χρονων και αναιρει μονιμως τον ηθικο νομο τοτε αναγκαστικα θα ακολουθει τα λαθη της αγελης.Δεν θα απαντησω συγκεκριμενα στην παραθεση σου,διοτι μπορω να γραφω επι 24ωρα,ωστοσο να σου πω οτι μαλλον ΕΣΥ εισαι αυτος που εχει δει απο λαθος οπτικη τα πραγματα και εσυ δεν ξερεις τι ειναι πραγματικα σωστο και τι οχι στη ζωη!Αυτα!
25-12-2010, 15:40 #30
Μια χαρα σου απανταω!Μαλλον ΕΣΥ δεν καταλαβαινεια τιποτα απ'οσα γραφω!Σου ειπα δεν θα την αφηνα να "κολλησει" μαζι μου,τι αλλο να σου πω?Δεν μπορω να περιγραψω τον διαλογο!!!!Δεν θα παραμυθιαζα καμια κοπελα,το ψεμα και το παραμυθι ειναι δικα σας κολπα,δικα σας λαθη,εσεις τα εχετε εφευρει για να καλυπτετε τις ασυναρτησιες που κανετε στις ζωες σας!Ανθρωπο εχεις διπλα σου,οχι πραγμα!!!!