Results 91 to 105 of 169
-
25-12-2010, 19:20 #91
Οχι!Πρεπει να ξεκαθαριστει αυτο!Δεν ειναι σαπιο???Δεν ειναι σαπιο το να απιστεις???Αλλα βεβαια.Δεν υπηρχε περιπτωση να μου πεις κατι διαφορετικο εσυ.Ακου δεν υπαρχει ουσιαστικα κατι σαπιο...Ειναι μια απο τις ριζες του κακου φιλε μου.Μαλλον δεν μπορεις να το καταλαβεις!
- 25-12-2010, 19:25 #92
Οχι...με ποια κριτηρια ειναι σαπιο?
Καποιοι μαλιστα το εχουν κανει και παιχνιδι , και ο συντροφος και η συντροφος και ζουμε μαζι μονιασμενοι?
Καποιοι αλλοι λαοι μπορει να μην εχουν καν την εννοια απιστια στο λεξιλογιο τους.
Και τι σημαινει οτι δεν περιεμενες να μου πεις κατι διαφορετικο ΕΣΥ?
Ειπα δεν κατακρινω τους ανθρωπους βασει των δικων μου ηθικων κανονων...τοσο ευκολα...δεν μιλαω για εγκληματιες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 19:26 #93
25-12-2010, 19:30 #94
για το θεμα απιστια σαφως και ειναι ανηθικο. μπορει να προκαλεσει μεγαλη συναισθηματικη ζημια σε αυτον που θα "φαει το κερατο". μπορει να τρελανει εναν ανθρωπο η απιστια η η απορριψη στον ερωτα η ακομα και να αυτοκτονησει καποιος εξαιτιας ερωτικης απογοητευσης.
ειδαλως αν μιλαμε για κερατο που δεν πονεσε τοτε δεν εχουμε να κανουμε με ερωτα.
επισης πιστευω πως δεν παιζει ρολο το φυλλο, για την απρεπη πραξη αλλα ο χαρακτηρας του εκαστοτε ατομου.
25-12-2010, 19:33 #95
μπορει να τρελανει εναν ανθρωπο η απιστια η η απορριψη στον ερωτα
αλλα ειναι δικια της η ζωη και δεν ενδιδει...τι να κανουμε?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 19:36 #96
25-12-2010, 19:41 #97
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 19:43 #98
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 19:46 #99
δεν νομιζω να μπορεις να κατηγοριοποιησεις τις γυναικες, βασικα τους ανθρωπους γενικα αλλα κυριως τις γυναικες. θυμαμαι μια κοπελα οταν την ειχα ρωτησει τι θελει μου ειχε απαντησει απλα πραγματα. μερικες φορες προσπαθω να μην εξελιχθω απλα και μονο για τον λογο αυτο. επειδη εκεινη με ηθελέ τοτε.
25-12-2010, 19:47 #100
Διαβαζω τα μηνυματα τοση ωρα αλλα μαλλον καπου χαθηκα συνδυαζοντας τον τιτλο του θεματος. Επειδη πολλα ειπωθηκαν για ηθικη και αγελες εγω θα ηθελα να σε ρωτησω κατι αλλο Helvete, εχεις κανει μεχρι τωρα καποια σχεση? Εχεις βιωσει το πως ειναι μια αλληλεπιδραση μεταξυ δυο ανθρωπων? Μιλας περι ηθικης, απιστιας κτλ και λαμβανεις σαν δεδομενο καποιες συμπεριφορες τις οποιες κατα τη γνωμη σου θα επρεπε να εχει ενας ηθικος ανθρωπος μεσα σε μια σχεση αλλα το εχεις ζησει αυτο ή ειναι κατι που πιστευεις απλα και σκοπευεις να το εφαρμοσεις οταν κανεις σχεση?
Επισης. Οπως σου ξαναειπα και προσπερασες ειναι πολυ συγκεκριμενοι οι λογοι που μια γυναικα δυσκολα θα προτιμησει μικροτερο αντρα. Δε μου αρεσει να μιλαω με γενικοτητες αλλα αυτο που εσυ περιεγραψες ως φλωρικο, με τις παντοφλες και τις ειδησεις ειναι κατα βαση αυτο που θα ψαξει μια γυναικα στα 30+ που θα της προσφερει σταθεροτητα για να δημιουργησει πιθανως και οικογενεια κι οχι καποιον ο οποιος ειναι 22 και δεν παταει καλα ακομα στα ποδια του. Εδω ερχεται και κολλαει το ερωτημα που σου εθεσα στην αρχη για το αν εχεις κανει σχεσεις. Αυτος που εχει κανει καποια σχεση, ποσο μαλλον μακροχρονια ξερει οτι τα πραγματα αλλαζουν κι οτι οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων εξελισσονται. Οσο σιγουρος και να νιωθεις για αποψεις που μπορει να εχεις , οσο περνανε τα χρονια τα βιωματα ειναι αυτα που θα σε κανουν να γνωρισεις καλυτερα και τον εαυτο σου και τους γυρω.
Κατα τη γνωμη μου επειδη δεν εχεις ζησει αυτη τη σχεση με διαφορα ηλικιας που ψαχνεις σιγα σιγα σου δημιουργουνται απωθημενα. Και καμια φορα οταν καποιος θελει πολυ κατι το εξιδανικευει κιολας στο μυαλο του. Επειδη ομως η σκεψη εχει παντα διαφορα απο την πραξη σε οτι θεμα κι αν αναφερθουμε θα ελεγα να μην εισαι τοσο απολυτος σε οσα λες.
25-12-2010, 19:54 #101
Διαβαζω τα μηνυματα τοση ωρα αλλα μαλλον καπου χαθηκα συνδυαζοντας τον τιτλο του θεματος
Μου αρεσει:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 19:59 #102
lol ναι εδω μεσα καποιος πρεπει να ειναι σε εγρηγορση με το που βλεπει ενα θεμα γιατι μετα θα δει καμια 10ρια σελιδες και θα βαριεται να τ'ανοιξει >.<
25-12-2010, 23:24 #103
Το ξερω οτι τ'ακους βερεσε.Εγω φταιω που καθημερινα καθομαι και ακουω τις αερολογιες που ξεστομιζουν ατομα(διοτι ατομο εισαι) σαν εσενα!Κριμα,διοτι εισαι και καποιας ηλικιας!Οσο για αυτο που λες για απορριψη και βλακειες,ειναι ΑΛΛΗ μια εντυπωση δικη σου που κλασικα δεν στηριζεται καπου,καμια λογικη αλληλουχια,φτηνη αντιληψη ενος ατομου που ειναι χρονια ενταγμενος στην αγελαια κοινωνικη ηθικη.Δεν ξερεις τιποτα απο ζωη,απο ηθικη,απο σωστο-λαθος,απο κανονες,απλως παριστανεις οτι ξερεις.Αυτο που νιωθεις ειναι απλως ενα "χορτασμα εμπειριων" της κοινωνιουλας στην οποια εισαι χωμενος!Και φυσικα ειναι ανουσιες εμπειριες,δεν μπορεις να θεωρεισαι ωριμος απο τετοιου ειδους βιωματα!Δεν ξερεις τιποτα απο γνησιες αξιες!Οσα λες πιστευεις οτι ειναι σωστα απλα επειδη τα κανει ο κοσμος,κι ετσι εμαθες να τα κανεις κι εσυ ακριτα.Οσα λες κρυβουν ενα μεγαλο λαθος,μια συνεχη επιρροη,αποψεις παραλογες χωρις καμια περαιτερω σκεψη!Δεν ξερεις τιποτα απο ζωη,μονο κοιτας πως θα χωθεις καπου κι εσυ μεσα στην αγελη,προκειμενου να ευτυχησεις σε αυτην την μετρια ζωη που ζεις.Σε ποναει να προβληματιστεις για το σωστο και το λαθος,ξερεις οτι ειναι ταλαιπωρια κατι τετοιο και οτι απαιτει ψυχικη δυναμη να εκφραζεις αυτα που ειναι οντως σωστα οταν ερχονται σε κοντρα με το τι θεωρει η κοινωνιουλα σου σωστο!Επισης την καλησπερα μου κυριε!!!!!
Last edited by Helvete; 26-12-2010 at 00:31.
25-12-2010, 23:29 #104
Γεια σου.Λοιπον δεν θελω να αντιπαρατεθω μαζι σου,διοτι φαινεσαι ανθρωπος με καλη λογικη,ωστοσο να σου πω οτι οσα πιστευω περι ηθικης-ανηθικοτητας ειναι καθαρα ΚΑΙ ΜΟΝΟ θεμα δικης μου λογικης.Και μαλιστα δεν ειναι κατι προσφατο,απο μικρος τα σκεφτομουνα ετσι τα πραγματα,τα υπεβαλλα ολα στην κριτικη.Γι'αυτο και σχεδον παντα διαφωνουσα με τους περισσοτερους,οπως με το παλληκαρι πιο πανω!Τωρα για το θεμα σχεσεων που λες,δυστυχως δεν εχω κανει την σχεση που θα ηθελα,οπως την ειχα φανταστει.Και δεν εννοω οτι ηταν κακες επειδη δεν ηταν μεγαλυτερες,απλως γινανε πραγματα που δεν γινεται να αναφερω αναλυτικως εδω.Περιληπτικα,ειχαν κακο τελος διοτι αυτα που αρχισαν να γνονται δεν συμφωνουσαν με την ηθικη μου καταρτιση.Αυτα...
26-12-2010, 00:11 #105
Ουφ!Καλα εσυ δεν ακους!Λοιπον,να το ξαναπω,το ο,τι σε καποιους λαους,εθνη,φυλες εχουν κανει το κερατο επαγγελμα ΔΕΝ ειναι αντεπιχειρημα σε αυτα που λεω περι ηθικοτητας!Το ξεκαθαρισα απο την αρχη,αλλα φαινεται δεν μπορεις να παρακολουθησεις με τιποτα την λογικη εσυ!!Αυτα που ισχυουν σε καποιες κοινωνιες και ενδεχομενως να μην ισχυουν αλλου,ΔΕΝ ειναι ηθικη!Η ηθικη ΜΙΑ ειναι και διαχρονικη,ισχυει παντου και παντα ΕΦΟΣΟΝ οι ανθρωποι χρησιμοποιουν μονο τη λογικη τους!Το ο,τι κανουν χυδαιοτητες σε αλλους λαους ειναι καθαρα θεμα κοινωνικης επιρροης,τα κανουν οι γονεις(τα ειπαμε αυτα πριν για τους μεγαλυτερους,το ανελυσα διεξοδικα) και τα μεταδιδουν στις επομενες γενιες που επισης τα κανουν ακριτα!Οσοι κατορθωσουν να τα υποβαλλουν σε κριτικη(λογω του οτι ηταν καπως πιο εξυπνοι,πιο επαναστατικοι ή πιο ελευθεροι απο τους γονεις τους),τοτε αυτοι κατα εναν μαγικο τροπο συμφωνουν οτι τα οσα πραττει η δικη τους κοινωνια δεν ειναι ηθικος κωδικας!Δεν με νοιαζει αν σε αλλους λαους δεν υπαρχει η εννοια της απιστιας.Ειναι ανηθικοτητα απ΄τη φυση της!