νομιζω οτι με παρακολουθουν!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    pad μη παραδιδεις τα οπλα !

Η επιστημη προχωραει.

Αμα δε σου κανουν τα φαρμακα, ερευνησε το και ενδεχομενως μετα απο συμβουλη γιατρου παρε αλλα.

Ψαξτο και σε αλλους γιατρους ή τονισε την κατασταση αυτη στο γιατρο σου.

Το νευρικο συστημα ειναι μια μηχανη αμα του δωσεις τα σωστα φαρμακα θα αντιδρασει σωστα.

Ψαξε και με βιταμινες μηπως γινεται τιποτα..

Παντως να θυμασαι οτι η επιστημη εχει προχωρησει πολυ και οτι αμα το ψαξεις
    θα βρεις λυση.
    φιλε εχεισ δικιο με τα σωστα φαρμακα θα γινει σωστα η δουλεια αλλα δεν τα χω βρει ακομα και ετσι πωσ εχω γινει δε νομιζω οτι υπαρχουν εγω παλι νομιζω οτι η επιστημη προχωρησε πολυ το 1940 με 1960 απο εκει και περα υπαρχει ενα κενο και δεν ανακαλυπτονται πιζοσπαστικα πραγματα αρκει να σου πω οτι για τον καρκινο τωρα ανακαλυψαν καποια σημαντικα πραγματα μεχρι τωρα βασιζοταν σε θεωριεσ του 1913 νομιζω !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    pad, αν δν έλεγες πως πάσχεις από ψύχωση εγώ δν θα είχα καταλάβει τίποτα.
    από όσο σε έχω διαβάσει δλδ.

όσο αναφορά αυτό που λες για τα φάρμακα, θυμάμαι παλιότερα που ένιωθα πως θα γείρω από τη μια μεριά του σώματος μου , ενώ περπατούσα κ θα πέσω.
    πολλές φορές νιώθουμε κάπως με τη λήψη φαρμάκων.

εσύ που μου έλεγες για τις ταινίες του ταραντίνο κ γελάσαμε , πέφτεις έτσι τώρα ?
    δν έβγαλε κ καμία νέα μπας κ μας αναπτερώσει το ηθικό...

στο μεταξύ πες κ κάτι...το έριξες στη μούγγα!
    περιμένω.
    η ψυχωση μου εμενα ετσι ειναι δε με πιανεισ το μονο που φαινεται ειναι τα νευρα απο λογικη ειμαι πολυ καλυτεροσ απο πολλουσ που κυκλοφορουν καποιεσ στιγμεσ ακομα και τωρα το θεμα ειναι πωσ γινεται μια ελαφρια ψυχωση να εχει τοσο βαρια συμπτωματα εκει ειναι που δεν βγαινει η εξισωση με τιποτα!!!!!

Senior Member
    η ψυχωση μου εμενα ετσι ειναι δε με πιανεισ το μονο που φαινεται ειναι τα νευρα απο λογικη ειμαι πολυ καλυτεροσ απο πολλουσ που κυκλοφορουν καποιεσ στιγμεσ ακομα και τωρα το θεμα ειναι πωσ γινεται μια ελαφρια ψυχωση να εχει τοσο βαρια συμπτωματα εκει ειναι που δεν βγαινει η εξισωση με τιποτα!!!!!
    Ισως γιατι εχουμε λαθος αντιληψη για το τι ειναι ψυχωση...ο τρελλος κλπ...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    καλητερα λαιτ να χει καποιον να τον ακουει κιολας οχι απλα να του λενε να παρει φαρμακα! ισως να αντιδραει σε αυτο!
    Άμα πιστεύει ότι τον παρακολουθούν δεν είναι φυσιολογικό αυτό και δεν ζει μια φυσιολογική ζωή. Τέρμα, αυτή είναι η άποψή μου, πιστεύω πως όλοι έχουν δικαίωμα στην φυσιολογική ζωή, να μη μιλήσω για τις κοροιδίες πίσω από την πλάτη από αγνώστους.

Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργιες... οσον αφορα αυτο που ιπες οτι πρεπει να πεθανουν μονο οι κακοι.... απο παιδικο ως αστειο μου ακουγεται. οι αρρωστιες δεν κανουν διακρισεις καλη λαιτ.
    Ενοοούσα να αυτοκτονήσουν μόνο οι κακοί οκ ίνσεκτ; Όχι να πεθάνουν από αρρώστια. Και όπως είδες το σβησα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Ενοοούσα να αυτοκτονήσουν μόνο οι κακοί οκ ίνσεκτ; Όχι να πεθάνουν από αρρώστια. Και όπως είδες το σβησα.
    βλεπεις το προβλημα ειναι μεγαλο. δεν μπορω να σου αποδειξω με την λογικη πως υπαρχει προβλημα αλλα μπορω να καταλαβω δυο τρια πραγματα παραπανω.

δυστυχως λυπαμαι που εχεις πεσει θυμα χλευασμου στο παρελθον, εδω μεσα, και οχι μονο εσυ αλλα και παλι το κακο υπαρχει μονο οταν θελουμε να του μοιασουμε.

Senior Member
    το επαθλο ειναι να ειμαστε καλα ως συνολο, και απεχουμε ετη φωτος απο αυτο.

θελω να ειμαι πιο αισιοδοξος και να σου πω οτι θα γινουν ολοι καλα αλλα ειναι περα απο τις δυναμεις μου.

Senior Member
    εχουμε ταυτισει την κακια με την εξυπναδα και τους καλους με τους μαλακες. περαν τουτου παραδεχομαι πως οι γνωσεις μου ειναι λιγες και ελαχιστες μπροστα σε αλλους. ας ειναι αλλοι καλυτεροι και αλλοι χειροτεροι.

γιατιο αραγε να πεις οτι θελεις να αυτοκτονησουν οι κακοι εφοσον δεν πιστευεις κανεναν. ποιοι εινια οι κακοι για σενα λιμπα?

εμενα μου εχουν επιτεθει και αλλες φορες στο ιντερνετ και δεν γνωριζω τον λογο. τι μπορει να εχω εγω το οποιο να γινεταοι αντικειμενο ζηλοφθονιας?

Senior Member
    εχω ρεψει απο την πεινα λιμπα. δεν τρωω τγοσο πολυ οσο ετρωγα παλια γιατι δεν μπορω αλλα και δεν θελω στην ουσια. υπαρχει τελικα δεν μπορω η να το δουμε για μια ακομα φορα οτι ειμαστε ολοι υπερανθρωποι και οτι θελουμε κανουμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Άμα πιστεύει ότι τον παρακολουθούν δεν είναι φυσιολογικό αυτό και δεν ζει μια φυσιολογική ζωή. Τέρμα, αυτή είναι η άποψή μου, πιστεύω πως όλοι έχουν δικαίωμα στην φυσιολογική ζωή, να μη μιλήσω για τις κοροιδίες πίσω από την πλάτη από αγνώστους.
    ναι εννοειται πως ολοι εχουν δικαιωμα στην φυσιολογικη ζωη! απλα πλεον ειναι λιγοι κ ολο κ λιγοστευουνε το παρατηρω καθε μερα! λες κ κατι ανωτερο ειναι συννενοημενο να τρελανει την ανθρωποτητα,

ξερεις κατι λαιτ..............δν ξερω αν εχει σχεση αυτο π θα πω......αλλα ειναι ενα μικρο παραδειγμα, πχ εγω, οταν εχω αισθηση πως παχαινω κ ν αμ λενε οι αλλοι πως ειναι η ιδεα μ κ να επιμενω κ να τρελαινομαι κ να μην πιστευω κανεναν κλπ κλπ, ισως ερθει κ η μερα η να ναι ηδη, που παχυνα.

ισως ναι να ναι η ιδεα τ αλλα αυτο δν ξεκινησε χωρις λογο!!!!!ισως να ισχυε κ ισως να ξαναγινει!!!!!!δν ερχεται ξαφνικα μια ιδεα απ το πουθενα στον καθενα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    το θεμα οταν εχεισ ψυχωση ειναι να μπορεισ να ξεχαστεισ οτι σε παρακολουθουν και να ζεισ φυσιολογικα αυτο το καταφερνα απο την πρωτη στιγμη χωρισ χαπια αρκετεσ φορεσ θε ελεγα και το κανω ακομα και τωρα γι αυτο δε με ζοριζει και πολυ η ψυχωση αλλα η λειτουργηκοτητα εκει ειναι που τρελενομαι!!!αστειακι!!!

Senior Member
    {αυτο το καταφερνα απο την πρωτη στιγμη χωρισ χαπια αρκετεσ φορεσ θε ελεγα και το κανω ακομα και τωρα }<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Tοτε γιατι παιρνεις φαρμακα ???????? συνηθως οι παρανεργειες τους αυξανουνε τη δυσκινησια .........

Senior Member
    μα και πως θα γινει χωρις φαρμακα! ψυχωση εχει!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    {ειναι να μπορεισ να ξεχαστεισ οτι σε παρακολουθουν και να ζεισ φυσιολογικα αυτο το καταφερνα απο την πρωτη στιγμη χωρισ χαπια} <<ετσι γραφει <<<<<<<<<Ναι ψυχωση εχει αλλα αν μπορει να ζει φυσιολογικα οπως λεει χωρις φαρμακα , και νοιωθει οτι αυτα τον 'ριχνουνε' ..........(?)

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    {ειναι να μπορεισ να ξεχαστεισ οτι σε παρακολουθουν και να ζεισ φυσιολογικα αυτο το καταφερνα απο την πρωτη στιγμη χωρισ χαπια} <<ετσι γραφει <<<<<<<<<Ναι ψυχωση εχει αλλα αν μπορει να ζει φυσιολογικα οπως λεει χωρις φαρμακα , και νοιωθει οτι αυτα τον 'ριχνουνε' ..........(?)
    δεν καταλαβεσ ειπα το εκανα πολλεσ φορεσ αλλα η νευρικοτητα που ειχα φαινοταν θα σου πω μονο οτι εβγαλα τον στρατο ακουγωντασ φωενεσ και παιρνοντασ χαπια οποτε ειμαι πολυ μαθημενοσ με αυτα ποιο πολυ απο οτι φανταζεσαι!!!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast