Results 1 to 4 of 4
Thread: ΑΓΧΟΣ
-
27-06-2006, 13:05 #1
ΑΓΧΟΣ
ΕΙΜΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΓΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΙΤΕ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΦΙΞΙΜΟ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΑΙ.ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ?ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
- 27-06-2006, 14:43 #2
Καλώς ήρθες ΑΘΗΝΑ!
Στα 22 μου υπέφερα και \'γω πολύ απ\'το στομάχι μου.Με πονούσε,δεν μπορούσα κυριολεκτικά να σταθώ όρθια,ανακατευόμουν και είχα τάσεις για εμετό,δεν μπορούσα να φάω,έχανα κιλά...Έκανα γαστροσκόπηση η οποία έδειξε οισοφαγίτιδα από ʼΓΧΟΣ όπως μου είπε ο γιατρός!Ακολούθησα κάποια φαρμακευτική αγωγή για ένα διάστημα η οποία με ανακούφισε αρκετά απ\' τα δυσάρεστα συμπτώματα,αλλά η πραγματική ίαση επήλθε με την αποβολή του άγχους, σιγά-σιγά!Το στομάχι και γενικότερα το πεπτικό σύστημα <<πλήττεται>> περισσότερο απ\' το άγχος!Το σφίξιμο και μάλιστα έντονο στο στομάχι είναι σημάδι άγχους.Εφόσον και \'συ η ίδια λες οτι τον τελευταία έναν μήνα σου συμβαίνει αυτό λόγω κάποιων καταστάσεων,δεν πρέπει ν\' ανησυχείς.Είσαι ακόμα πολύ μικρή για να \'χεις κάτι παθολογικό!Πήγαινε σ\' έναν ειδικό(ψυχολόγο) να συζητήσεις μαζί του και να σου πει τη γνώμη του!
Φιλικά,
Χρύσα
28-06-2006, 02:14 #3
Συμφωνώ απόλυτα Αθηνά μου με τη Χρύσα! Μην φοβάσαι..όλα είναι αναμενώμενα στην υγεία μας. ʼλλωστε μην ξεχνάς ότι η υγεία μας δεν απαρτίζεται μόνο από το οργανικό κομμάτι , αλλά και απο το ψυχολογικό! Αυτά που σου συμβαίνουν είναι λογικό και ανθρώπινο να σε στεναχωρούν και να σε προβληματίζουν , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ξεπεραστούν! Υπάρχουν άτομα εδώ που έχουν βγει νικητές σε σενάρια που δεν τα βάζει ο νους σου, και άλλοι που ακόμα παλεύουν με δύσκολα εμπόδια, αλλά δεν το βάζουν κάτω......
Δες έναν ψυχολόγο και μίλα του ανοικτά για όσα σε προβληματίζουν! Δεν είναι ντροπή , ούτε ένδειξη ότι είσαι αδύναμος άνθρωπος......Υπάρχουν πολλοί λόγοι και καταστάσεις που προκαλλούν την ψυχολογική μας πτώση! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η αντίστοιχη οδός προς την προσωπική μας ίαση και ισορροπία! Υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που το αποδεικνύουν περίτρανα! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!
20-07-2007, 06:32 #4
Γνώμη μου έχεις κρίση πανικού, την έχω γνωρίσει για τα καλά...Χωρίς βοήθεια από ειδικό ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ
χρειάζομαι συμβουλες
25-03-2023, 10:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή