Υπάρχουν καλοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 217
    Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Καλά να πάθει? Αν συνέβαινε στο παιδί σου θα έλεγες το ίδιο? Δεν σου το εύχομαι βέβαια.
    Ίνσεκτ σου εξήγησα, αναφέρομαι στην π... που λες, και λέω ότι όπως έστρωσε, να κοιμηθεί. Εγώ δεν επιλέγω να είμαι κακιά, οπότε δεν περιμένω μια τέτοια αντιμετώπιση. Λένε ότι ότι δεν θες να σου κάνουν, μην το κάνεις, αλλιώς είναι σαν να το υποστηρίζεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Ίνσεκτ σου εξήγησα, αναφέρομαι στην π... που λες, και λέω ότι όπως έστρωσε, να κοιμηθεί. Εγώ δεν επιλέγω να είμαι κακιά, οπότε δεν περιμένω μια τέτοια αντιμετώπιση. Λένε ότι ότι δεν θες να σου κάνουν, μην το κάνεις, αλλιώς είναι σαν να το υποστηρίζεις.
    Να σε ρωτήσω. Τι είναι καλός για σένα? Κακός τι είναι? Εσύ τι θεωρείς πως είσαι?

Member
    crazy diamond thank's για τη φουσκα..
    lightbluepath.. πιστευω πως αν καποιος χρησιμοποιει τη κακια για να φαινεται εξυπνος τοτε ειναι ενα ατομο που δεν εχει να προσφερει τιποτα απλα τον αγνοεις και απο τις κινησεις του καταλαβαινεις τι επιπεδο εχει... με τετοια ατομα δεν ασχολησε..δεν εχουν τιποτα καλο και επικοδομητικο να σου δωσουν και απλα θα σου τσιτωνουν τα νευρα που πολλες φορες ειναι και το επιθυμητο αποτελεσμα για κεινους..
    ιnsect.. οι σεμνοι που αναφερεις ειναι για μενα οι σωστοι ανθρωποι ,οχι ηλιθιοι αλλα ουτε και κακοι ,και ναι οντως καποιοι ανθρωποι οχι και τοσο ευστροφοι μαζι με καποιους αλλους κουτοπονηρους εχουν οδηγησει την χωρα σε τρελες καταστασεις αλλα εδω φταιν και οι σωστοι η και οι εξυπνοι αν θες που δεν κανουν και τπτ ουσιωδες ωστε να σταματησει ολο αυτο.

Senior Member
    Δεν διαφωνώ lizbet. Ίσως όμως παίζει και οι περισσότεροι να μην μπορούν να αλλάξουν κάτι.

Member
    πωπω καλα ειστε γρηγοροι ε.. η εγω απλα αργω!χιχι

Banned
    Μα λίζμπετ, εδώ μας λέει ο φίλος μας ο κενό, ότι οι κακοί είναι έξυπνοι, αφού οι καλοί είναι ηλίθιοι. Αυτό και μόνο δεν σου λέει κάτι; Πως μπορείς και το υποστηρίζεις αν δεν είσαι κακιά;

Member
    insect να σε ρωτησω φυσικα αν θες απαντας αν καταλαβα καλα περνας πολυ χρονο μονος σου γιατι τετοια απομονωση?

Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Να σε ρωτήσω. Τι είναι καλός για σένα? Κακός τι είναι? Εσύ τι θεωρείς πως είσαι?
    Το τι είμαι εγώ το έχω πει. Τώρα κακός είναι αυτός που θέλει να βλάψει κάποιον χωρίς να του έχει κάνει κάτι, και καλός είναι το αντίθετο.

Member
    lightblue..υποστηριξα το κομματι που ελεγε οτι αναλογα τον ανθρωπο συμπεριφερεσαι.. αλλοι αξιζουν τη καλη σου πλευρα και αλλοι οχι δεν εχουν ολοι την ιδια μεταχειριση αρα και εσυ μετα σαν ανθρωπος δεν μπορεις να σαι η καλος η κακος.. εισαι λιγο και απ τα δυο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lizbet View Post
    insect να σε ρωτησω φυσικα αν θες απαντας αν καταλαβα καλα περνας πολυ χρονο μονος σου γιατι τετοια απομονωση?
    Χώρισα μετά από σχέση πολλών ετών.

Banned
    lightblue..υποστηριξα το κομματι που ελεγε οτι αναλογα τον ανθρωπο συμπεριφερεσαι.. αλλοι αξιζουν τη καλη σου πλευρα και αλλοι οχι δεν εχουν ολοι την ιδια μεταχειριση αρα και εσυ μετα σαν ανθρωπος δεν μπορεις να σαι η καλος η κακος.. εισαι λιγο και απ τα δυο.
    Οκ τότε. Απλά για μένα οι καλοί αξίζουν την καλή σου πλευρά και οι κακοί το αντίθετο, όχι κάποιο άλλο κριτήριο.

Member
    ναι απλα οταν εσυ εισαι καλος με καποιον και αυτος ειναι νοημονας θα το εκτιμησει και θα χεις αντιστοιχη μεταχειρηση φυσικα οι ανθρωποι γουσταρουν να κανουν παρεα με ομοιους τους οπωτε αναλογα τη συμπεριφορα που θα δεχτεις θα χεις παρει και απαντηση του τι ειναι ο αλλος.. αλλα δεν μπορουμε να μαστε παντα αρεστοι σε ολους..

Senior Member
    Σε ρώτησα τι είναι καλός και κακός αλλά δεν πήρα απάντηση. Φαίνεται πως βλέπουμε πιο εύκολα τα άκρα από οτιδήποτε άλλο. Δεν λέμε αυτός είναι καλούτσικος, μέτριος, λίγο καλός, ελάχιστα καλός, λέμε αυτός είναι καλό παιδί/ κοπέλα η απλά κλείνουμε πονηρά το μάτι για να δείξουμε ότι είμαστε και εμείς πονηροί.

Member
    insect..wo0w.. πρεπει να ναι μεγαλο παλουκι,δεν ξερω τι να πω εφοσων δεν ξερω τη κατασταση παντως μην απογοητευεσαι απ το κοσμο.. θαρρω πως υπαρχει ενας-μια για τον καθε ενα μας..

Senior Member
    insect..wo0w.. πρεπει να ναι μεγαλο παλουκι,δεν ξερω τι να πω εφοσων δεν ξερω τη κατασταση παντως μην απογοητευεσαι απ το κοσμο.. θαρρω πως υπαρχει ενας-μια για τον καθε ενα μας..
    Δεν το βάζω κάτω. Θα ψάξω όλο τον κόσμο μέχρι να βρω το άλλο μου μισό!

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast