Results 1 to 15 of 50
-
29-12-2010, 11:53 #1
NEXT TOP ANOREXIC & DEPRESSED MODEL
ΤΙς προαλλες χαζευα βιντεακια στο youtube και ετσι οπως πηγαινα απ το ενα στο αλλο τελειως συνηρμικα χωρις να καταλαβω πως, εφτασα σε ενα βιντεο απο συνεντευξη ενος τυπου στο ριαλιτι νεξτ τοπ μοντελ με αυτη την αταλαντη αγελαστη πανηλιθια αχωνευτη καγια που δεν χωνευω με τπτ κ μ καθεται στο στομαχι κ ειναι σαν να χει μονιμως ενα αγγουρι στον κωλο, η να ναι δυσκοιλια τελοσπαντων......αυτος λοιπον π μιλουσε δεν ξερω τι ρολο βαραγε στο ριαλιτι επειδη αρνιομουν να το παρακολουθησω απο τοτε που βγηκε γτ μπυ προκαλει πολυ αρνητικα συναισθηματα κ πιστευω πως ειναι πολυ σεξιστικο. εκει που αποφασισα πως ειναι τελειως σκουπιδι ηταν μια φορα που ενας συναδελφος ελεγε στο γραφειο πως τσακωθηκε με την κορη του (5 χρονων) επειδη δεν διαβαζε κ ηθελε να δει νεξτ τοπ μοντελ και μαλιστα απαιτουσε απ τον μπαμπα της να της αγορασει πρωι πρωι γοβες να παει σχολειο γτ δεν ηθελε να πηγαινει σαν ''βλαχακι''!!!!!!ΝΑΙ αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ ηταν τα λογια του 5χρονου!!!!!!
περιττο να πω πως το συγκεκριμενο 5χρονο μου ελεγε ο πατερας του αγχωμενος, πως προτιμουσε να πινει γαλα αντι να τρωει φαγητο γιατι λεει πως της καθεται στο λαιμο το φαι και μερικες φορες το φτυνει. κ οι δασκαλες στο σχολειο του ειπανε πως πεταει το τοστ στα σκουπιδια κ αρνειται να φαει παρα πινει γαλα.
Αυτος ο τυπος λοιπον που μιλουσε στο βιντεο, ελεγε κατα λεξη ''Χαιρομαι παρα πολυ που γνωρισα τα κοριτσια απο κοντα! γιατι πραγματικα ειναι πολυ πιο ομορφες και ΠΟΛΥ πιο ΑΔΥΝΑΤΕΣ απ οτι τις δειχνει η τηλεοραση!!!''
..................εχουμε κ λεμε........σιγουρα τις εχετε δει αυτες τις κοπελες στο ριαλιτι.......ο κυριος αυτος τις εβλεπε στην τηλεοραση χοντρες κ χαρικε πολυ που τις ειδε απο κοντα ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΕΣ.
το καθε κοριτσακι σαν κ το παραπανω, οταν δει κατι τετοιο........πως λετε να αντιδρασει? οχι ολα τα παιδια, αλλα αυτα που εχουν τασεις...οπως εγω που ειχα απο μικρη πχ....και φανταστειτε ΤΟΤΕ δεν ηταν ουτε κανα διανοια ΤΟΣΟ τραγικα στα ΜΜΕ τα πραγματα οσο σημερα.
ναι θελω να μαι κοκαλο αδυνατη δν το κρυβω γμτ, μπορει να ναι ασχημο μπορει να μην αρεσει ετσι θελω να γινω ομως παρ ολο που ξερω πως δεν ειναι σωστο η υγιες! αλλες εχουν προτυπο την λοπεζ η την μπιγιονσε εγω εχω την κατε μος και την λοχαν δεν ξερω γιατι αλλα ετσι θελω να μαι!
βλεπω και αυτα στην τηλεοραση κ μ γυριζουν τα αντερα πως ενω ξερεις οτι ειναι κακο, να συνεχιζει να σε κατευθυνει ΤΟΣΟ μα τοσο πολυ!!!κ ειμαι 25!!!!!!το κοριτσακι που ειναι 5????τι θα κανει???
πειτε μ την γνωμη σας για το συγκεκριμενο ριαλιτι.I m a Good Person With Bad Attitude
- 29-12-2010, 12:43 #2
χεχε!καταρχην θα συμφωνησω μαζι σου περι κα(ρ)γιας!κοιταξε να δεις μι!το συγκεκριμενο ριαλιτι,ειναι εμετικο!οπως εμετικη ειναι και η ομορφια των κοριτσιων που συμμετεχουν,μονο μοντελα δεν τα λες(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)..που θελω να καταληξω!ολο το ελλαδισταν,ειδικα η νεα γενια,θελουν να γινουν,τραγουδιστες,μοντελ α,παρουσιαστες,ηθοποιοι!κα� � που καταληγουν?πουτανες και στα αζητητα!ΑΝ ομως ΑΝ!υπηρχε ο θεσμος της οικογενειας,δινοταν ευκαιριες και κινητρα και αξιες σε αυτα τα παιδια,δεν θα βλεπαμε αυτα τα εμετικα ριαλιτι και κοριτσακια να λοιμοκτονουν!
σε καποιες χωρες εχουν φαει πορτα τα πολυ αδυνατα μοντελα..των 40 κιλων!!αν ειναι δυνατον τα κοκκαλα να ειναι προτυπα!εγω παντως οσες φορες το εχω δει εχω ριξει πολυ γελιο!περα απο την ομορφια που εχουν τα κοριτσια,αυτη την αξεπεραστη ομορφια(της Βασιλειαδου)ειναι και πανεξυπνα!
ατακα παικτριας σε ενα επεισοδιο:
Καγια:πεσμου εναν ξενο σχεδιαστη μοδας?
Μοντελο:Πολατωφ! ντοινγκ!
29-12-2010, 12:46 #3
παλι κοπηκε το μηνυμα μου!καλα δεν ξαναμιλαω!
29-12-2010, 13:04 #4
γιατι κοπικε το μνμ σου καλε εγω το διαβασα! ελεγες πως δεν υπαρχουν μοντελα στην ελλαδα!
αν το παρουμε απ την πετρουλα που την θεωρουν σεξ συμπολ επειδη φοραει μακρι ξανθο εξτε κ εχει βαλει 5 κιλα συλικονι στα βυζια ναι δεν υπαρχουν μοντελα. δεν ειναι καν ομορφη η γλυκια στην μουρη η πετρουλα για μενα ειναι πολυ φεικ. ομορφη ειναι η τζουλια πχ!!!!εχει ομορφα ματια ομορφο χαμογελο (οταν γελαει) κ αλλες κοπελες εχουμε ομορφες αλλα δν ειναι μοντελα.
τελοσπαντων ναι ολοι θελουνε να γινουνε νεοπλουτοι παντα μισουσα τα ριαλιτι ειναι σαν να διασκεδαζουμε σαν φυτα στην τηλεοραση βλεποντας ζωακια στο κλουβι του ζωολογικου κηπου, να τρωνε να χεζουνε κ να τσακωνονται. μερικες φορες και να ζευγαρωνουνε...
ειναι τοσο πολυ μειωμενη η ανθρωπινη αντιληψη κ αξιοπρεπεια.
αλλα οπως κ να το κανουμε δεν μπορω σε συ Δωρα τσαντιζομαι που με το συγκεκριμενο ριαλιτι προωθειται ετσι η ομορφια στα μικρα κοριτσακια!!!!!!!!! η αμορφια ειναι το ΑΔΥΝΑΤΟ! δεν μπορουμε να ξεφυγουμε εμεις, στην αρχη το θεωρουσαμε απλα κατι για να αρεσουμε αλλα μετα απο χρονια, εγω για παραδειγμα το χω πλεον για να φτασω αυτο το αφταστο που χω μες στο μυαλο μ που ξερω οτι δεν εχει σχεση ΚΑΘΟΛΟΥ με αυτο που θα αρεσει στους αλλους!!!!!!!!!!!!! πως σου φαινοταν η ειμι γουαινχαουζ οταν ηταν τερμα πρεζακι??????I m a Good Person With Bad Attitude
29-12-2010, 13:05 #5
eeeeewwwwww ρε γμτ τι μου τη θυμισες τη Καγια ??? πιο ψευτικο wannabe μοντελο στη tv δε παιζει να υπαρχει. μ'αυτο το ηλιθιο χαμογελο και γενικα το στυλακι "ειμαι καλη με ολους", ελλεεινη τελειως!!!!!!!
το φετινο Next Top Μπαζο δε το εχω δει καθολου, γιατι εχω κοψει τη τηλεοραση εδω και μηνες (πριν το καλοκαιρι). θυμαμαι το προηγουμενο ομως, και τα κοριτσια μονο για μοντελα δε καναν. ελαχιστες ειχαν προσωπο που βλεπετε, κι αυτο φτιαγμενο μετα απο καμποσες ωρες. φυσικα γεμιζαν το προγραμμα με μαλακιες απλα γιατι επρεπε να τις δουμε και να τις αγαπησουμε γι'αυτο που δειχνουν. γιατι ειναι τα μελλοντικα πρωτυπα!
γενικα ειμαι της αποψης οτι το ολο θεμα του μοντελινγκ ειναι μια πατατα και μιση. οπως και η εξωτερικη εμφανιση, το "φαινεσθαι" απλα. ειναι εικονα και τπτ αλλο! κι οπως ξερουμε μια εικονα ευκολα καταστρεφεται (ειδικα οταν δεν υπαρχει χαρακτηρας). δυστυχως ομως εκει εχουν ριξει ολο το βαρος σ'αυτη την εικονα, με αποτελεσμα να πλασαρουν προς τα εξω λαθος πραγματα σαν σωστα. ποιος αντρας γουσταρει τα κοκαλα, τα ξυλαγκουρα και τα τσουτσεκια anyway ? νομιζω πως ολοι μας προτιμουμε τη γυναικα με 10 κιλα παραπανω, παρα με 10 κιλα παρακατω. δε μιλαω για φαλαινοβιες και τιτανοτεραστιες καταστασεις, αλλα αμα η γυναικα δεν εχει καμπυλες δεν ειναι γυναικα. και πως να κανει κουκου και στον αντρα μετα ? ποιος ο λογος να εισαι ομορφη αμα δεν αρεσεις στους αντρες ? ναι σιγουρα πρεπει να αρεσεις πρωτα στον εαυτο σου, αλλα αμα σου χουν βαλει συγκεκριμενες ιδεες στο μυαλο, τοτε δεν εισαι εσυ γιατι αυτες οι ιδεες ειναι ξενες. αυτο κανουν τα ΜΜΕ τωρα, βαζουν τις ιδεες της υποτιθεμενης ομορφιας στα κοριτσακια, τα κορτσακια επηρεαζονται, και τελικα κατανταν θυματα. γιατι αυτο το πραμα δεν ειναι ομορφια αλλα αρρωστια!
συμπερασμα: μη βλεπετε tv και φατε οσο θελετε! στο τελος κοκαλα γινομαστε ολοι ετσι κι αλλιως...
29-12-2010, 13:07 #6
ΚΕΝΟ οπως το πες.............δεν ειναι ομορφες στην μουρη αλλα δεν νοιαζει γιατι ο κοσμος πια θεωρει ομορφια το ΑΔΥΝΑΤΟ δεν πα να ναι η αλλη τερμα καρα-σκυλαρα...............
I m a Good Person With Bad Attitude
29-12-2010, 13:16 #7
Τι να πω οποιος δεν εχει σχετιστει ερωτικα με γυναικες πληθωρικες αυτος χανει.....εγω προσωπικα θελω να πιανω και οχι να φοβαμαι μην μου σπασει στα χερια........
29-12-2010, 13:21 #8
ζητω οι γυναικες με καμπυλες!κατω τα κοκκαλα!εγραφα και αλλα μι στο μηνυμα μου,αλλα σβηστηκαν,δεν πειραζει τι να κανουμε!η ειμι γουαινχαουζ ειναι ομορφη??αυτη εχει σουπερ φωναρα,αλλα απο ομορφια αστο!την εφαγε το συστημα αγαπητη μου,αυτα εγραφα στην συνεχεια του μηνυματος μου παραπανω,οτι δεν εχουν ιδανικα,αξιες και κινητρα τα νεα παιδια και πεφτουν ολα στα σκ@τ@ που τους σερβιρουν!
29-12-2010, 13:34 #9
εμενα μαρεσουν τα κοκκαλα παντως...........οταν μ λενε πως πετανε τα κοκαλα στην πλατη μ χαιρομαι
I m a Good Person With Bad Attitude
29-12-2010, 13:36 #10
29-12-2010, 14:26 #11
αυτό το τόπικ βγάζει λίγο κομπλεξισμό, σόρυ που σας το λέω.
οκ, μπορεί να είναι εντελώς ηλίθιες, αλλά μπάζα δεν είναι σε καμία περίπτωση, έχουν μοντελίστικη ομορφιά που είναια διαφορετική από του καθημερινού ανθρώπου. και όταν ο τύπος λέει είναι πιο λεπτές από κοντά σιγουρα εννοεί πιο λεπτές για τα πρότυπα ενός μοντέλου.
γενικά υπάρχουν άνθρωποι που από φυσικού τους έχουν λεπτά σώματα, δεν είναι απαραίτητα όλοι ανορεξικοί!
29-12-2010, 14:30 #12
τη έφαγε το σύστημα επειδή δεν ήταν ωραία νομίζεις? ή επειδή η τύπισα το έχει γαμήσει στις καταχρήσεις?!?
επίσης αυτή η καραμέλα με τους νέους που δεν έχουν αξίες. ρε δώρα ακούγεσαι σαν γριά 200 ετών, και χτες έλεγες ότι είσαι ακόμα παιδί.
1. αφήστε τους νέους να μας αποδείξουν αν έχουν αξίες, και μην προδικάζετε.
2. και για εμάς τα ίδια έλεγαν οι τότε μεγάλοι. γενικά οι πιο μεγάλοι έχουν την τάση να καταδικάζουν τους νεότερους.
29-12-2010, 14:38 #13
η αξια δλδ πανω στο θεμα αυτο το συγκεκριμενο, γιατι πανω σε αυτο μιλαμε τωρα οχι γενικα στις αξιες μας, ειναι οτι βγαινουν τετοιες κ δειχνουν τον κωλο τους κ περνανε στα κοριτσακια μνμτα πως πρεπει να ναι αδυνατες>? γτ ο τυπος δεν ελεγε στην συνεντευξη πχ ''τα κοριτσια ειναι ποιο εξυπνα απ οτι στην τηλεοραση!!!!''
σορρυ αλλα ναι ειναι κομπλεξισμος κ μου το προκαλεσανε!δεν φυτρωσε!I m a Good Person With Bad Attitude
29-12-2010, 14:40 #14
γιατι καλη μου claire αρπαζεσαι?οχι δεν ειμαι 200 ετων,ουτε τετοιες αντιληψεις εχω..μιλησα καθαρα γιαυτα που βλεπω!μα δεν ειμαστε ολοι ουτε μοντελα,ουτε τραγουδιστες!μιλησα για τα τηλεοπτικα δρωμενα!παιδακια ψωνισμενα που γινονται ρεζιλι!παιδακια που δεν εχουν προδιαγραφες για μοντελα που επισης γινονται ρεζιλι!ανθρωπους που λενε οτι αν εισαι 50 κιλα θεωρησε χοντρη,με αποτελεσμα οι νεες κοπελες να λοιμοκτονουν..!μα μονο εγω τα βλεπω αυτα?και που καταληγουν ολα αυτα τα παιδια?στον ψυχιατρο!
επαναλαμβανω δεν ειπα κατι κακο για τα αδυνατα σωματα,προς θεου!μιλησα για κατι χλωμα προσωπα που τρεφονται με ενα φυλλο μαρουλιου για να αγγιξουν το προτυπο ομορφιας που τους σερβιρουν!
29-12-2010, 14:43 #15
xωρια που οι κοπελιτσες που γυριζουνε κ τα πορνο τωρα και τα ποτιζουν μετα κοκαινες κ πεθαινουν σε χαντακια γινονται πρωτυπα. οι τζουλια ειχε παει στο νησι το καλοκαιρι κ κανανε ουρα οι μαμαδες να δωσουν αυτογραφο στις κορες τους. ελεος! αυτες ειναι οι αξιες μωρε? εδω ειναι θεμα ζως κ θανατου ψυχωση κ ασθενεια! και οκ εγω καηκα, γιατι να καει κ το παιδι μ αν ποτε κανω?
αν μπορουσα θα κανα σοβαρη ζημια σε τετοιεσ εκπομπεςI m a Good Person With Bad Attitude
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....