Results 31 to 45 of 54
Thread: To βιβλίο μου.
-
23-03-2011, 17:56 #31
- 23-03-2011, 17:58 #32
23-03-2011, 20:55 #33
Θα ηθελα να ζητησεις συγνωμη.............δεν σε αποκαλεσα κατι εγω, αν δεν θες μην απαντας.................................... ............
23-03-2011, 23:13 #34
λοιπόν καημένε.....
όταν μπαίνεις σε ένα χώρο και στο πρώτο μνμ λες: "το βιβλίο μου" λες και εισαι ο ντοστογιέφσκι και έχουμε την υποχρέωση να διαβάσουμε την κάθε π@@α που κατέβασε το λίγο μυαλό σου, θα μάθεις να είσαι ευγενικός και να αποκτήσεις κάτι που μάλλον δεν σε δίδαξε η οικογένεια σου: σεβασμό.
Καταλαβαίνω πως αυτό είναι τόσο ξένο σε σένα όπως η ελληνική γλώσσα που την έχεις κατακρεουργήσει, αλλά έλα που εδώ πρώτον δεν μασάμε και δεύτερον αυτή την ατάκα σου Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
......ελπιζω να τη δουν όσοι πήγαν να υποστηρίξουν ένα τόσο γλυκό και τόσο αθώο πλάσμα όπως εσύ.
24-03-2011, 00:49 #35
"το βιβλίο μου" λες και εισαι ο Ντοστογιέφσκι και έχουμε την υποχρέωση να διαβάσουμε την κάθε π@@α που κατέβασε το λίγο μυαλό σου, θα μάθεις να είσαι ευγενικός και να αποκτήσεις κάτι που μάλλον δεν σε δίδαξε η οικογένεια σου: σεβασμό.
Γράφεις "λες και είσαι" επειδή έβαλα τίτλο "το βιβλίο μου". Δηλαδή όσοι έχουνε τίτλο "το βιβλίο μου", "η τέχνη μου", "το έτσι και το αλλιώς μου" είναι λες και είναι Ντοστογιέφσκι. Δηλαδή εάν ο τίτλος ήτανε "δεν είναι το βιβλίο μου" θα ήτανε πιο λογικό; Μήπως να είχα τίτλο "ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΚΣΙ. SORRY MOTHER"; ΛΟΛ
Μετά λες "και έχουμε την υποχρέωση να το διαβάσουμε". Να σε πω. Όποιος ανοίγει ένα θέμα σε υποχρεώνει εσένα:
1. Να το διαβάσεις και 2. Να ασχοληθείς μαζί του; Σου βάζει και μήπως χειροπέδες ή σε εκβιάζει πως άμα δεν διαβάσεις το θέμα του, θα σου στείλει τον μπαμπούλα; ΛΟΛ.
Εμένα πάντως κανένας δεν με υποχρεώνει να διαβάσω οτιδήποτε. Τώρα εάν εσύ έχεις ψευδαισθήσεις ότι μία αόρατη ενέργεια σε πιέζει να με διαβάσεις και να ασχοληθείς μαζί μου, σε πληροφορώ πως τέτοιες ψυχικές ικανότητες δεν έχω. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τα γράφω με κεφαλαία πως ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ αλλά εσύ λες ότι εγώ σε υποχρεώνω ενώ δεν σε υποχρεώνω.
Και επίσης δεν έγραψα ότι είμαι γλυκός ή αθώο πλάσμα. Μήπως να πάψω να υπάρχω για να μην σε υποχρεώνω; ΛΟΛ.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
24-03-2011, 00:56 #36
BUMP BUMP BUMPPPPPPPPPP.
24-03-2011, 12:19 #37
αγαπητέ fackate..είχα περιέργεια όταν ειδα το θέμα και πάτησα να διαβάσω αυτό που έγραφες.ήθελες να το μοιραστείς και πολυ καλα έκανες..εδω είμαστε για να μοιραζόμαστε, ιδεες, προβληματα, προβληματισμους..ότι σκέφτεται και βιώνει ο καθένας.σέβομαι το σκεπτικό σου παρόλα αυτά, ειδα ότι είναι κατι το οποιο δεν με ενδιαφέρει..αλλα θα μου επιτρέψεις να πω πως απο την στιγμή που το ανεβάζεις σε ένα φορουμ...πρέπει να είσαι έτοιμος να δειχτείς όλες τις γνώμες και όλα τα σχόλια...είμαστε όλοι διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικα ερεθίσματα, τρόπο σκέψης και χαρακτήρα..καλό θα ήταν να το αποδεχτείς..ειδάλως θα μπορούσες απλα να μην το ανεβάσεις αν δεν είσαι διατεθειμένος να δεχτείς ακόμα και επικρίσεις...
Φιλικά Πάντα, χωρίς ίχνος ειρωνίας.
Καλημέρα!
24-03-2011, 12:28 #38
Peace (εύχομαι). Αυτό με τα χάπια ήταν αγκαθερό πάντως. Δεν υπάρχει λόγος για άνοιγμα μετώπων, αν θες το κρατάς αυτό, αν δε θες το προσπερνάς φακάτε. Κάποιοι άνθρωποι παίρνουν και φάρμακα, αυτό δεν τους κάνει "λιγότερο" απ' άλλους, έτσι δεν είναι? Μην παίζουμε με τις λέξεις.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-03-2011, 12:43 #39
Επειδή έχεις μια τάση να χρησιμοποιείς τη λέξη "συνειρμός" συχνά, μη γνωρίζοντας όμως την πραγματική της έννοια (και δεν είναι η μοναδική λέξη που χρησιμοποιείς χωρίς να ξέρεις τι σημαίνει), σου παραθέτω την ερμηνεία της.
Εγώ πάντως, ειλικρινά, δεν έκανα κανένα συνειρμό διαβάζοντας αυτά που γράφεις. Τώρα, αν οι σχολιασμοί μου είναι χωριάτικοι -λόγω προφοράς, λόγω διαλέκτου, δεν ξέρω πώς φτάνεις σε αυτό το συμπέρασμα-, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα χωριά και τους κατοίκους τους.
συνειρμός ο [sinirmós] Ο17 : 1.(ψυχ.) η ιδιότητα που έχουν τα ψυχικά φαινόμενα, δηλαδή τα συναισθήματα, οι παραστάσεις, οι σκέψεις κτλ. να συνδέονται μέσα στη συνείδηση με βάση τους νόμους της ομοιότητας, της αντίθεσης, του συγχρονισμού και της διαδοχής, χωρίς την επέμβαση της βούλησης: ~ παραστάσεων, όταν ο σχηματισμός μιας παράστασης στη συνείδηση αναπλάθει και όλες τις άλλες με τις οποίες έχει συνδεθεί. Λογικός ~. 2. το σύνολο των ιδεών ή των παραστάσεων που ανακαλεί στη συνείδηση ο συνειρμός: H αναφορά στα γεγονότα του πολέμου μάς προκαλεί δυσάρεστους συνειρμούς.
Θα σου συνιστούσα μέχρι να μάθεις πιο "σύνθετες" ή δύσκολες έννοιες, να χρησιμοποιείς πιο απλές. Γιατί αλλιώς καταφέρνεις το αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις. Δεν αποκτούν περισσότερο κύρος τα γραπτά σου, απλά γίνεσαι γελοίος.
25-03-2011, 05:29 #40
ελεύθερος συνειρμός : ψυχαναλυτική μέθοδος κατά την οποία ο ασθενής διατυπώνει όλες τις σκέψεις που περνούν από το νου, είτε με αφορμή μια λέξη, ένα αριθμό, μια εικόνα ή κάθε άλλη παράσταση είτε αυθόρμητα.
Ακριβώς και μια χαρά στα λέω. Είσαι φαντασιόπληκτη. Το να υπάρχει ένας νοήμων άνθρωπος που με αφορμή έναν παράγοντα [περιγραφή ενός βιβλίου] να κάθεται να φαντασιώνεται και με βάση την φαντασία του και μόνο να πλάθει κριτικές για τον χαρακτήρα ενός προσώπου και όλα τα άλλα που είναι πραγματικά ουδέν σχόλιο, πάει να πει ότι εκτίθεσαι γιατί πολύ απλά δεν έχεις καμία απολύτως λογική.
Συν ότι συμφωνείς με την άλλη ότι σε "υποχρέωσα".
Επίσης για να σε μάθω να μιλάς, όταν κάποιος γράφει "χωριάτης" εννοεί το αρνητικό στερεότυπο ότι κάποιος από το χωριό έχει αυτή την νοοτροπία/συμπεριφορά όπως το αρνητικό στερεότυπο ότι κάποιος από την πόλη έχει αυτήν την νοοτροπία/συμπεριφορά. Το να είσαι από χωριό ή από την πόλη δεν σημαίνει πως αυτό και μόνο είναι αρνητικό γιατί και θετικά έχει. Μάθω πρώτα την γλώσσα σου και μετά έλα σε εμένα να μου κάνεις κήρυγμα.
Kαι όταν γράφω "συνειρμούς πιθήκων" εννοώ το εξής: το να σου προκαλεί τέτοιες σκέψεις η περιγραφή του βιβλίου μου όσο αναφορά τι είμαι εγώ και τι γράφω είναι βλακώδες.
Και αφού είμαι ότι είμαι σύμφωνα με εσένα, τότε μην απαντάς πίσω και μην ασχολείσαι. Δεν σε υποχρεώνει κανένας.
Η ουσία είναι μία. Είσαι λάθος γιατί δεν έχεις επιχειρήματα και απλά καταφεύγεις σε χαρακτηρισμούς που μόνο ένας υποανάπτυκτος νους μπορεί να σκεφτεί. Θα σου συνιστούσα να μάθεις την διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, όπως τον τρόπο που κάποιος επιχειρηματολογεί για να πείσει κάποιον ότι τα επιχειρήματα του είναι λογικά και όχι παράλογα.
Επίσης το γεγονός ότι μόλις απάντησα πίσω την πρώτα φορά αμέσως πήγες σε άλλο τόπικ για να με ειρωνευτείς, δηλώνει ότι έχεις κόμπλεξ.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Δεν σε έχω ανάγκη, δεν σε υποχρεώνω, μην ασχολείσαι.
25-03-2011, 06:11 #41
25-03-2011, 16:10 #42
boltseed πρεπει να ομολογησω οτι γελασα πολυ!!! ευφυεστατο το σχολιο-εικονα σου!!χαχαχαχα!!
25-03-2011, 21:12 #43
26-03-2011, 11:44 #44
26-03-2011, 13:09 #45