ΒΟΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΘΕΙΑ ΒΟΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Στο μεταξυ βεβαια παραμενουν αναπαντητα και τα κλασσικα ερωτηματα του στυλ "γιατι κοβονται ποστ ακομα και χωρις μεγαλα string" κλπ

Κυριοι admins, θα λυθει ποτε οριστικα λετε? Η μονη αλλαγη που προσεξα ειναι οτι εμφανιζονται μεν περισσοτερα ποστ ολοκληρα, αλλα και περισσοτερα τετραγωνακια παντου κι ας μην κανουν παντα κακο. =Ρ
    ακριβως αυτο.
    το νημα αυτο το ξεκινησα για "κανονικα" ποστ που κοβονται χωρις να υπαρχουν περιεργα στριγκς.... (βεβαια την ελλειψη κενων την εκανα τυχαια εδω, αλλα εχω δει πολλα ποστ να κοβονται χωρις συνεχομενα γραμματα)
    θυμαμαι προσφατα πχ το θεμα του παιδιου που ανησυχουσε για την επιθετικη συμπεριφορα της κοπελας του λογω της ανασφαλειας της (ονοματα δεν θυαμαμαι) που του εκοβε συνεχως τα ποστ οσες φορες κι αν τα επαναλαμβανε

Senior Member
    Εγω παντως προσεξα οτι της rain πχ που κοβονταν χρησιμοποιουσε σημεια στιξης και πλεον μετα το κομμα αφηνει κενο κλπ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω παντως προσεξα οτι της rain πχ που κοβονταν χρησιμοποιουσε σημεια στιξης και πλεον μετα το κομμα αφηνει κενο κλπ.
    κατι τετοιο, θα μπορουσε να εχει γινει. θα το δουμε στα επομενα που θα κοπουν, να δουμε αν φταιει αυτο

Page 2 of 2 FirstFirst 12