Results 16 to 19 of 19
-
02-01-2011, 22:08 #16
Να προσεχεις μην κυλησεις σε αυτο το λουκι να μην μπορεις να εμπιστευτεις, γιατι αυτο θα κανει πολυ κακο και σε σενα και στις σχεσεις που θα κανεις... Θα ειναι δυσκολο στην αρχη αλλα προσπαθησε να αφεθεις και τωρα πλεον θα ξερεις να αποφυγεις χαρακτηρες σαν τον πρωην σου.
- 03-01-2011, 13:57 #17
Jackie ηρέμησε. Καταρχάς δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, αφού δεν έχασες και τίποτα σημαντικό, το αντίθετο θα έλεγα. Πρώτον σε έκανε να σταματήσεις τη σχολή σου, δεύτερον σου έκανε μεγάλο κακό γενικότερα, και τρίτον είναι άτομο που στέκεται στην εμφάνιση από ότι κατάλαβα, αφού με το που γνώρισε μία όμορφη, την παντρεύτηκε κιόλας! Δεν αξίζει το άτομο με την καμμία, εκτός το κακό που σου έκανε. Κοίτα να προχωρήσεις τη ζωή σου, είσαι 27 ετών, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου, είσαι καλά, κι ας έχεις λίγη κατάθλιψη, θα περάσει αν χρειαστεί πήγαινε και σε γιατρό για να σου φύγει, κι ας πάρεις κανα κιλό, αφού έχασες τόσα, για λίγο θα την κάνεις την θεραπεία. Όσο γι'αυτόν, σταμάτα να τον σκέφτεσαι, άρχισε να βγαίνεις όταν είσαι έτοιμη, και σκέψου ότι άλλοι δεν έχουν ούτε επιτυχίες, επικεντρώσου στην επιτυχία σου είναι ότι καλύτερο, γιατί και από πιθανότητες μόνο να το καταλάβεις, ένας θα βρεθεί που δεν θα "στην κάνει". Γι' αυτό ξανασκέψου το.
03-01-2011, 21:23 #18
Το μονο που πρεπει να σε ενδιαφερει αυτη τη στιγμη ειναι πως να σταθεις στα ποδια σου... Ξεχνα για λιγο το σεναριο των αντρων... Αυτο θα ερθει καποια στιγμη μονο του χωρις να το καταλαβεις... ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ! Η ζωη ειναι μπροστα σου για να νικας αλλα κ να χανεις. Αλλιως δεν εχει ενδιαφερον. Απλα ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ γιατι θα ξανακανεις λαθος...
Ολα εγκεφαλικα ειναι.... Ολα ειναι μες στο μυαλο μας, μια ιδεα- την οποια αμα θελουμε μπορουμε να την απωθησουμε. Θα σου προτεινα να διαβασεις το βιβλιο "Οταν εκλαψε ο Νιτσε" του Irvin Yalom....να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............
06-01-2011, 23:45 #19
να σου πω την αληθεια δεν εχω να σου δωσω μια συμβουλη.απλα να σου πω οτι αυτο το σεναριο το φτιαχνω τωρα χρονια στο μυαλο μου.τον αντρα της ζωησ μου που γινεται συνεχως πρωην και συνεχως "αντρας μου"εδω και 6 χρονια.ας μην κοροιδευομαστε ,οταν αγαπαμε τυφλωνομαστε και οτι και να μας λενε εμεις εκει!να χτυπαμε τον εαυτο μας!!απλως παρτο εγωιστικα και σκεψου οτι καποια στιγμη στην ζωη του θα ειναι δυστυχισμενος,παραδομενος στην καθημερινοτητα και στην γκρινια ..πραγματα που μαστιζουν τις συγχρονες οικογενειες !και τοτε θα παρεις την εκδικηση σου ενδομυχα!και να εισαι σιγουρη θα αναρωτιεται αρκετες φορες πως θα ηταν η ζωη του μαζι σου.συγγνωμη αν γινομαι κακια γιατι επισης γνωριζω οτι την πληρωνουν και οι αθωοι της υποθεσης (συζυγος,παιδια)..απλα παρτο εγωιστικα και φροντισε να ζησεις ττη ζωη σου οπως καλυτερα μπορεις..αυτο μονο εχω να σου πω!
Last edited by αλίκη!; 07-01-2011 at 01:35.