Results 46 to 49 of 49
Thread: Να σας αποχαιρετησω....
-
04-01-2011, 07:50 #46
Αυτη την περιοδο ειναι η αληθεια εχω πολυ περιεργη διαθεση...θα ηθελα να ποσταρω , αλλα δεν μπορω να ξεδιαλυνω τιποτα.
Εννοω οτι δεν ξερω τι μου συμβαινει , τιποτα τρελλο , απλως ολα μαζι κατα καποιο τροπο. Ουτε θετικα αισθανομαι μπορω να πω , αλλα και ουτε αρνητικα...απλως περιεργα.
Φυσικα επιασα παλι δουλεια , βγαινω μετα απο καποια περιοδο κλεισουρας συχνα εξω , επικοινωνω με κοσμο , και γενικα ισως να φταιει η εισροη νεων εμπειριων μιας και ειχα πεσει λιγο σε
μονοτονια ή ισως η προσπαθεια να ξεφυγω απο την μονοτονια.
Πινω που και που τωρα τελευταια , μιας και ειναι γιορτες ακομα και ειναι χαλαρα και στη δουλεια , δεν μπορω να πω οτι δεν με πινει κιολας:P , γενικα πιο "πλουσια" ζωη.
Ευχαριστη αλλαγη?
Ναι συνηθως μια αλλαγη αν και πολλες φορες φερνει πονο , τουλαχιστον σε μενα ειναι καλοδεχουμενη (δεν λεω να σε βρει καμμια καταστροφη λολ).
Να ζητησω συγγνωμη αν αναστατωσα κανενα...και φαινεται οτι παιδιαριζω λιγο...μεταβατικο σταδιο θα το ονομασω λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 05-01-2011, 04:20 #47
To σχόλιό σου με κάνει να θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Με αυτά που λες, φαίνεται ότι μεθυσμένη συμπεριφέρεσαι πιο χαλαρά, πιό παρορμητικά. Αλλά αν το δεις προσεκτικά θα δεις ότι ή μεθυσμένη ή ξεμέθυστη υπάρχει η ίδια βάση. Αν θες κάποιον τον θες, και στη μια περίπτωση είσαι πιο διαχυτική ενώ στην άλλη λιγότερο. Όμως αυτό δεν αλλάζει την ουσία των πραγμάτων που είναι ίδια χωρίς και με ποτό. Π.χ. αν δεν θες κάποιον, ή με ποτό ή χωρίς ποτό η διάθεσή σου παραμένει ίδια. Το ποτό δεν μπορεί να αλλάξει αυτό το γεγονός... Δεν μπορεί να έχεις ορμές με κάποιον που δεν θες ακόμα κι αν πιεις ένα τόνο ποτό!
Π.χ. μπορεί να έχεις δει ανθρώπους που πίνουν να βάζουν τα κλάμτα. Ή να έχεις δει ανθρώπους μεθυσμένους να εκδηλώνουν έντονη χαρά, πλάκα, κλπ. Αν είναι κάποιος στενοχωρημένος και πιει, το σίγουρο είναι πως με το ποτό θα του "βγει" περισσότερο η στενοχώρια. Μπορεί να αμβλύνεται η αίσθηση του κινδύνου, μπορεί να βοηθά στο να είναι κανείς πιο ανοιχτός, αλλά δεν αλλιώνει αυτά που ο καθένας έχει και αισθάνεται μέσα του.
Το σχόλιό σου μου έδωσε την ευκαιρία να πω αυτό το πράγμα. Παρατηρώ ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν βλέπει κυριολεκτικά και με ακρίβεια τις εσωτερικές αντιδράσεις του. Το παρατηρώ αυτό πολύ καιρό τώρα, όταν λέω κάτι, οι περισσότεροι μένουν στην επιφάνεια, χωρίς να βλέπουν την ουσία. Ανάλογα με το τι θα πω, κάποιοι τσατίζονται, κάποιοι λένε άλλο, κλπ, κλπ. Αυτά που συνήθως λέω είναι πράγματα που ζω στη ζωή μου και με τον τρόπο που τα έχω δει με έχουν βοηθήσει εξαιρετικά πολύ στο να αντιμετωπίζω καταστάσεις. Και είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω εδώ, και δεν γράφω συχνά.
05-01-2011, 10:18 #48
Μπορεί να έχεις ορμές με κάποιον που την άλλη μέρα δεν θα ήθελες να είσαι κοντά του ούτε στα δέκα χιλιόμετρα. Ακόμη και ταινίες έχουν βασιστεί πάνω σε τέτοιες τραγελαφικές καταστάσεις. Η πραγματικότητα δεν είναι πια πραγματικότητα ακριβώς, αν με εννοείς, ούτε ο εγκέφαλός σου λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο κάτω από την επήρεια ουσιών, όποιες κι αν είναι αυτές. Ο βαθμός της επιρροής σίγουρα ποικίλλει, και αυτό εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, βιολογικές, συγκυριακές ως και ψυχολογικές, ωστόσο έχω δει τεράστιες διαφορές στις επιλογές που γίνονται από τη νηφαλιότητα στο μεθύσι. Επίσης είναι μία ιατρικά καταγεγραμμένη σχέση αυτή της επιθετικότητας και της βίας υπό την επιρροή του αλκοόλ. Έχει χρησιμοποιηθεί σε δεδικασμένες υποθέσεις στο παρελθόν η σχέση αυτή ως ελαφρυντικό πράξεων και κινήτρων. Οπότε...
"Alcohol acts to depress the reticular activating system and as a result the altering mechanism is depressed such that a person does not become aware of POTENTIALLY HAZARDOUS OR DANGEROUS SITUATIONS that the sensory functions may detect. The sensory functions themselves are DETERIORATED and may not be supplying COMPLETE OR CORRECT INFORMATION to the brain."
Επίσης:
1)When alcohol rearches the brain, it interferes with communication between nerve cells by interacting with the receptors
2)Alcohol drinking can cause serious problems with cognition and memory.
3)Alcohol contructs brain tissue and depresses the central nervous system.
4)Alcohol weakens the exciratory neurotransmitter glutamine.
5)Alcohol destroys brain cells.
Tom Linardos, Toronto Science News Examiner σε σχετικό του άρθρο, examiner.com
Βιοχημεία που την επηρεάζουν τόσοι παράγοντες ώστε να μπορούμε με επιστημονικά δεδομένα να κρίνουμε κατά πόσο αλλοιώνει ή δεν αλλοιώνει το οτιδήποτε. Όχι μόνο έχει τη δυνατότητα να αλλοιώνει "αυτό που ο καθένας έχει και αισθάνεται μέσα του" ,αλλά και να είναι τόσο διαφορετικό το μέσα από το έξω, ώστε να μιλάμε για εντελώς σχισματικές καταστάσεις. Και πολύ περισσότερα, που κάποια ίσως δεν έχουν ακόμη εξερευνηθεί και αποδειχτεί ακόμη."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-01-2011, 11:02 #49
Ο εγκεφαλος ειναι απο τα πιο μυστηριωδη οργανα του ανθρωπινου σωματος. Ως εκ τουτου καποια ουσια που αλλοιωνει την σκεψη σε αυτον παλι δεν δυναται να πεις με ακριβεια πως θα τον επηρεασει.
Μονο με γενικοτητες και μεσους ορους μπορεις να μιλησεις. Σιγουρα σε κανει πιο επιθετικο , ριχνει αναστολες και γενικα σε κανει να συμπεριφερεσαι διαφορετικα ως παραδειγμα.
Προσωπικα εγω απλως προσβληθηκα εσφαλμενα , τα ειδα λιγο στραβα καπως ετσι. Το σφαλμα μου ηταν οτι δεν το συζητησα , με 5-6 κουβεντες λυθηκε η παρεξηγηση ακομα και στην λιωμα φαση που ημουν:)
Τεσπα...αυτα:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή