γιατί δεν κάνω σχέση? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 123
    Senior Member
    ρειν εχεις μια μανια με τις επιλογες παραδειγματων με ζωα βλεπω!!!!ζωοφιλη να υποθεσω ε!χιχιχ

μα ναι ετσι παει, τωρα οπως κ να το κανουμε ειναι κ θεμα ανθρωπου, μερικοι αγχωνονται τοσο πολυ που δεν βγαινει ο πραγματικος τους εαυτος με την μια επειδη απο την πολυ προσπαθεια βγαινει η κατι υπερβολικο η κατι ασχημο!

(οπως με την υπερβολικη προσπαθεια στην τουαλετα. το πολυ σφιξιμο προκαλει αιμοραηδες η χαλαρωση οδηγει το σκατο με ομαλο τροπο στην λεκανη)
    I m a Good Person With Bad Attitude

Σωστό΄ότι με το άγχος δεν βγαίνει ο πραγματικός εαυτός. Καλήτερο πράγμα νομίζω είναι ο αυθορμητισμός. Το να καθεσε να σκέφτεσαι συνέχεια τι θα πεις και τι θα κανεις στο τέλος αγχώνεσαι και σου βγαίνει κάτι άλλο απ αυτό που χεις κατα νου.
    Το ίδιο και στις σχέσεις. Άμα το προετοιμάζεις και συνέχεια το σκέφτεσαι, στο τέλος αγχώνεσαι, και κάθε φορά που πλησιάζεις η άλλη καταλαβαίνει ότι είσαι αγχωμένος και θέλεις διακαώς σχέση, αυτό προκαλεί με τη σειρά του άγχος στην ίδια, με αποτέλεσμα να σηκώνεται και να φεύγει. Άμα χαλαρώνεις ίσως είναι καλήτερα τα πράγματα.
    γιάννης

Banned
    Εντάξει, τα καλά παιδιά δεν είναι φλώροι. Να πω έλεος πάλι; Ανοιγοκλείνω τα μάτια. Anyway, για τα άλλα δεν έχω να πω τίποτα τα πρώτα που διάβασα, τα επόμενα δεν είμαι σε θέση τώρα.

Member
    Πάνω από το ένα τρίτο των μπακουροσυνταξιούχων της Βόρειας Ελλάδας επιλέγουν βουλγάρες. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

Banned
    Quote Originally Posted by LOOLOONEES View Post
    Πάνω από το ένα τρίτο των μπακουροσυνταξιούχων της Βόρειας Ελλάδας επιλέγουν βουλγάρες. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.
    Εσύ θα μιλήσεις ποτέ σοβαρά;

Member
    Συμπληρωματικά.

Έχω ένα κολλητό που αντιμετώπιζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα. Δύο χρόνια η ίδια ιστορία. Ξέρεις πως το έλυσε;
    Έριξε τα στάνταρ του.
    Να θυμάσαι πάντα πως και οι χοντρούλες έχουν ψυχή, όπως επίσης και οι γυναίκες γαρίδες (κρατάς το σώμα, πετάς το κεφάλι).
    Καλή τύχη.

Member
    Σοβαρά μιλάω. Πιο σοβαρά δε γίνεται. Πόσο ακόμα να σοβαρέψουμε δηλαδή; Σοβαρά τώρα, τι εννοείς;

Banned
    Συμπληρωματικά.

Έχω ένα κολλητό που αντιμετώπιζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα. Δύο χρόνια η ίδια ιστορία. Ξέρεις πως το έλυσε;
    Έριξε τα στάνταρ του.
    Να θυμάσαι πάντα πως και οι χοντρούλες έχουν ψυχή, όπως επίσης και οι γυναίκες γαρίδες (κρατάς το σώμα, πετάς το κεφάλι).
    Καλή τύχη.
    Χαχαχα καλό. Είμαι χοντρούλα κι εγώ, και με συμφέρει. Χαχαχ
    Όσο για το άλλο, are you kidding me?

Senior Member
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    ναι βρε λαιτ αυτο λεω κ γω, πρεπει να σαι χαλαρος κ οτι βγει!!!!!! ας πουμε η κολιτη μ που ειναι καιρο μονη κ ψαχνει απεγνωσμενα σχεση, κανει λαθος κινησεις κ τους καθεται με οποιον βγαινει απ την 1η μερα, γιατι ετσι νομιζει πως ο αλλος θα την ''αγαπησει''!!!!!!!δεν εχει υπομονη!!! αλλα αμα το κανει αυτο, φυσικα ο αλλος σιγα μην την δει ποτε για σχεση!!!

Που βγαίνουν αυτές οι γυναίκες ρε γμτ;Εγώ δηλαδή που ψάχνομαι για σχέση γιατί να μην πέφτω ποτέ πάνω τους αλλά συνέχεια σε ψηλομύτες που δεν ρίχνουν ούτε ματιά;Δεν θα είχα πρόβλημα να αρχίσω σχέση με κάποια που μου έκατσε από την πρώτη μέρα μιας και δεν το βρίσκω και τόσο παράλογο.Αλλά άμα πάνε και την πέφτουν μόνο σε δεσμευμένους ή γκομενιάρηδες που έχουν άλλες τρεις από πίσω φυσικό είναι ο άλλος να το βλέπει σαν ένα απλό γ....ι και τίποτα παραπάνω.Αλλά τί να κάνουμε,αυτό είναι το αιώνιο κόμπλεξ των ελληνίδων,πρέπει να είσαι δοκιμασμένος και περιτριγυρισμένος από άλλη ή άλλες για να σου δώσουν σημασία.

Banned
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Που βγαίνουν αυτές οι γυναίκες ρε γμτ;Εγώ δηλαδή που ψάχνομαι για σχέση γιατί να μην πέφτω ποτέ πάνω τους αλλά συνέχεια σε ψηλομύτες που δεν ρίχνουν ούτε ματιά;Δεν θα είχα πρόβλημα να αρχίσω σχέση με κάποια που μου έκατσε από την πρώτη μέρα μιας και δεν το βρίσκω και τόσο παράλογο.Αλλά άμα πάνε και την πέφτουν μόνο σε δεσμευμένους ή γκομενιάρηδες που έχουν άλλες τρεις από πίσω φυσικό είναι ο άλλος να το βλέπει σαν ένα απλό γ....ι και τίποτα παραπάνω.Αλλά τί να κάνουμε,αυτό είναι το αιώνιο κόμπλεξ των ελληνίδων,πρέπει να είσαι δοκιμασμένος και περιτριγυρισμένος από άλλη ή άλλες για να σου δώσουν σημασία.
    Τα λες πολύ λάθος, γενικά όταν έχουμε σχέση μας την πέφτουνε κι άλλοι, ενώ όταν δεν έχουμε δεν μας την πέφτει κανείς. Είτε άντρας είτε γυναίκα, είναι τι εκπέμπεις εκείνη τη στιγμή. Ή ίσως είναι θέμα τύχης και δεν συμβαίνει πάντα, ή υπάρχει ένας θεός που παίζει μαζί μας. Τι να πω. Όσο για τις ψηλομύτες που πέφτεις, από αυτά που έχω διαβάσει από σένα, μάλλον επειδή ψάχνεις μόνο μοντέλα γι'αυτό. Αυτές οι γυναίκες που λέει η μι, λογικά δεν θα είναι και οι κουκλάρες, κανονικές γυναίκες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Τα λες πολύ λάθος, γενικά όταν έχουμε σχέση μας την πέφτουνε κι άλλοι, ενώ όταν δεν έχουμε δεν μας την πέφτει κανείς.

Εσύ κάνεις λάθος,αυτό μόνο στον άνδρα συμβαίνει,ποτέ μα ποτέ γυναίκα δεν την πέφτει σε άνδρα μόνο και αδέσμευτο γιατί στα μάτια της είναι σαν να έχει πανούκλα.Αντίθετα,τα πεσίματα τα τρώνε δεσμευμένοι και παντρεμένοι,ανεξαρτήτως εμφάνισης,διότι στα μάτια των γυναικών είναι δοκιμασμένοι εφόσον τους επέλεξε άλλη γυναίκα πριν από αυτές.Εξάλλου αυτά τα έχω διαβάσει και σε έρευνες.

Banned
    Κι εγώ σου λέω ότι και δίκιο να έχεις, δεν ισχύει μόνο στις γυναίκες, αλλά και στους άντρες. Εγώ όταν ήμουν αδύνατη και είχα σχέση, μου την είχαν πέσει άλλοι δύο και όταν ήμουν μόνη μου, κανείς. Και το'χω ακούσει και από άντρες και από γυναίκες αυτό.

Senior Member
    Συμπληρωματικά.

Έριξε τα στάνταρ του.
    Καλή τύχη.

Να πω κάτι πάνω σε αυτό;Πες ότι ρίχνεις τα στάνταρ σου.Αν όμως είσαι ένας άνδρας με μια άλφα καλή εμφάνιση,ψηλός,γυμνασμένος κλπ. πώς νιώθεις εσύ με τα ριγμένα στάνταρ όταν βλέπεις στο δρόμο άντρες-'τερατογενέσεις'(καράφλες,α γριόφατσες) να συνοδεύονται από εμφανίσιμες κοπέλες κι εσύ έχεις δίπλα σου μια 'γεματούλα';(χωρίς παρεξήγηση)Έχω δει εκατοντάδες τέτοια ζευγάρια,άσχημους άνδρες με γυναίκες κούκλες.Άρα,ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε κάποιοι.

Banned
    Ίσως γιατί δεν μετράει πάντα η εμφάνιση. Άσε που το γούστο δεν το έχουνε γιατί προτιμούνε όλοι κακάσχημες και αδύνατες από γεματούλες με ωραίο πρόσωπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Να πω κάτι πάνω σε αυτό;Πες ότι ρίχνεις τα στάνταρ σου.Αν όμως είσαι ένας άνδρας με μια άλφα καλή εμφάνιση,ψηλός,γυμνασμένος κλπ. πώς νιώθεις εσύ με τα ριγμένα στάνταρ όταν βλέπεις στο δρόμο άντρες-'τερατογενέσεις'(καράφλες,α γριόφατσες) να συνοδεύονται από εμφανίσιμες κοπέλες κι εσύ έχεις δίπλα σου μια 'γεματούλα';(χωρίς παρεξήγηση)Έχω δει εκατοντάδες τέτοια ζευγάρια,άσχημους άνδρες με γυναίκες κούκλες.Άρα,ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε κάποιοι.
    Τι να το κανεις εαν ο αλλος ανοιγει το στομα και...σε παιρνει ο υπνος. Δε λεω με μια κουκλαρα , αντρας εισαι θα περασεις καλα...αλλα οχι για κατι πιο ενδιαφερον περαν του σεξ.
    Πολλα μετρανε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast