Results 16 to 30 of 123
Thread: γιατί δεν κάνω σχέση?
-
04-01-2011, 12:55 #16
- 04-01-2011, 13:16 #17
και το προβλημα μου είναι εκει όταν βγαίνει ο αληθινός χαρακτήρας, είτε στην πρώτη συναντηση είτε πολυ πιο μετά, που αρχίζει η απόρριψη, «αυτός ειναι ήσυχος, λιγομήλητος, ντροπαλός» χωρίς να μου δώσουν την ευκαιρία, έστω να με «εξερευνήσουν». Εντούτοις έχω πιάσει το νόημα και προσπαθώ να βελτιωθώ.
γιάννης
04-01-2011, 13:44 #18
σε καταλαβαινω απολυτα! εγω ας πουμε προς τα εξω δειχνω ''τσοντα''! αλλα ισως να μαι κ ευαισθητη , ο αλλος π με βλεπει ομως θεωρει πως επειδη δειχνω ετσι, θα μαι για ενα πηδουλο οποτε δεν ασχολειται να με μαθει επειδη κυριαρχει η προκαταληψη και με πλησιαζει συμφωνα με αυτην!
αμα ο αλλος λοιπον ειναι τοσο πεζος και ριχος που κρινει εναν ανθρωπο απο την εξωτερικη η την συμπεριφορικη του εμφανιση με την μια, ειναι αξιος της μοιρας του κ φταιει αυτος οχι εσυ!
πρεπει να το χεις σκεφτει κ να σ εχει προβληματιζει ωστε να μην βαζεις ''ταμπελες'' στον καθενα που ΑΠΛΑ βλεπεις διπλα σου που μολις γνωρισες! η προκαταληψη ειναι φοβερο πραγμα! εγω το χω αντιλιφθει κ το χω αγνοησει και ξεπερασει, οποτε οπως κ αν μ φαινεται ο αλλος παντα προσπαθω να τον γνωρισω οπως κ να ναι!
ας πουμε ο πρωην μ ετσι ητανε λιγομιλητος κ ντροπαλος! καθολου του στυλ μου! τον εμαθα ομως γιατι εκατσα να τον μαθω! κ κεινος εκατσε να μαθει εμενα, οχι οπως φαινομαι εξωτερικα, αλλα εμαθε κατι αλλο απο μενα επειδη το θελε κ κεινος!
το ιδανικο το δικο σου λοιπον φιλε μ γιαννη, ειναι ενα ατομο σαν κ σενα! οχι λιγομιλητο και ντροπαλο, αλλα καθαρο απο προκαταληψεις!I m a Good Person With Bad Attitude
04-01-2011, 14:10 #19
me vs myself
Ευχαρστώ,
με καταλαβαίνεις.γιάννης
04-01-2011, 14:55 #20
04-01-2011, 20:37 #21
Προς μι: Όλα αυτά τα λέω εκ πείρας, δεν έβρισκα κι εγώ γκόμενο, και επειδή το ήθελα πολύ, κάποια με είχε πει λυσσάρα. Μπορεί να το είπε από κακία, όμως αυτή είναι η κοινή γνώμη, δηλαδή κατά των σχέσεων όπως ακούστηκε κι εδώ μια άποψη, οπότε αν εσύ θέλεις μια σχέση απεγνωσμένα για τους λόγους σου, είτε για συντροφιά, είτε για αγάπη, είτε για σεξ, είτε για να σε καλύπτει, οι άλλοι όλοι θα το θεωρήσουν ταμπού. Οπότε γι'αυτό πρέπει να μπεις στο πνεύμα των άλλων, να είσαι πιο χαλαρός ούτως ώστε να βρεις πιο εύκολα κάποιον. Για μένα οι περισσότεροι έτσι είναι, οπότε δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.
Προς Ρέιν: Ότι κάνεις δεν το κάνεις για την παρέα, αλλά για να είσαι εσύ ευτυχισμένος. Δε λέω, παίζει ρόλο και η ομάδα που είσαι, δηλαδή σε επηρεάζουν οι κινήσεις των άλλων, αλλά και πάλι για την ευτυχία σου το κάνεις, για να είσαι μαζί τους συνέχεια. Αλλά αυτό -η σχέση- είναι καθαρά ευτυχία, και αν το ζηλεύεις το ζηλεύεις επειδή είναι ωραίο και όχι επειδή πρέπει να το κάνεις. Αυτά.
05-01-2011, 11:11 #22
ναι βρε λαιτ αυτο λεω κ γω, πρεπει να σαι χαλαρος κ οτι βγει!!!!!! ας πουμε η κολιτη μ που ειναι καιρο μονη κ ψαχνει απεγνωσμενα σχεση, κανει λαθος κινησεις κ τους καθεται με οποιον βγαινει απ την 1η μερα, γιατι ετσι νομιζει πως ο αλλος θα την ''αγαπησει''!!!!!!!δεν εχει υπομονη!!! αλλα αμα το κανει αυτο, φυσικα ο αλλος σιγα μην την δει ποτε για σχεση!!!
I m a Good Person With Bad Attitude
05-01-2011, 11:55 #23
Το παιδί όμως δεν είναι χαλαρό, το αντίθετο μάλιστα, δείχνει απεγνωσμένα ότι θέλει μια σχέση, γι'αυτό είπα να ακούει τους φίλους του! Με το να ξέρει ότι φέρεται σαν "ληγούρι", αν και δεν μου αρέσει η λέξη (γιατί τι είναι η σχέση κάτι κακό; ) μπορεί να αλλάξει και να είναι πιο χαλαρός, συμφωνούμε.
Last edited by whitecandle; 05-01-2011 at 16:13.
05-01-2011, 12:16 #24
To "απεγνωσμένα" μπορεί επίσης να οδηγήσει σε τραγικές επιλογές. Θέλω απεγνωσμένα σημαίνει πως υπό την εσωτερική τάση/σπρώξιμο να ανταποκριθώ στην πιεστικότητα της ανάγκης μου και για να την καλύψω, ενδέχεται να κάνω σχέσεις βιαστικά και δίχως εξέταση κριτηρίων, για παράδειγμα ποιοτήτων, δυνατοτήτων, συμπεριφορών, ταιριάσματος, και όλα τα υπόλοιπα.
Με λίγα λόγια πρέπει να έχω στο νου μου πως κάθε μας απεγνωσμένη ανάγκη ενέχει την πιθανότητα κινδύνων που θα με φέρουν μετά σε δυσχερή θέση, εφόσον δεν είχα κάτσει να σκεφτώ από πριν τα γιατί μου. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να "πέσω" σε losers, και εκμεταλλευτές των δικών μου απονενοημένων κινήσεων πανικού.
Δεν εννοώ ότι πρέπει να γυρεύουμε σώνει και καλά να έχουμε εγγυήσεις για τα πάντα, άρα να αναζητάμε ασφάλειες που θα μας οριοθετούν και θα μας περιχαρακώνουν σε φυλακές μη-αυθορμητισμού, αλλά να έχω τη δυνατότητα/ κι αν δεν έχω να φροντίσω να την αποκτήσω, να μπορώ να ελέγξω αν αυτός/η που συναντώ και θέλω να καλύψω στη σχέση μαζί του τις ανάγκες μου, έχει ή όχι τα προσόντα να το κάνει. Και σ'αυτό δεν παίζει ρόλο το τι κάνουν οι φίλοι μου, ούτε οι επιλογές τους πρέπει να είναι το δικό μου μέτρο. Ο φίλος μου μπορεί χίλια δυο να έκανε για χίλιους δυο δικούς του λόγους.
Επίσης εγώ μπορεί πιεσμένος από την ανάγκη μου να κάνω το σφάλμα που ονομάζεται "quick attachment", δηλαδή να φτάσω να "φτιάξω" συναισθήματα για τον άλλον, που να είναι όχι αποτέλεσμα της μεταξύ μας σχέσης και της αλληλεπίδρασης, αλλά δικές μου κατασκευές φαντασιακές. Μετά θα απογοητευτώ, αν και η βιασύνη μου έφταιγε κι η ανάγκη μου κι όχι ο άλλος. Το γνωστό "δε φταις εσυυυύ, η φαντασία μου τα φταίει, που σ' έπλασ' όπως ήθελε αυτή"... να σας το τραγουδήσω ή να κάνω και κακά, λολ.Last edited by RainAndWind; 05-01-2011 at 13:03.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-01-2011, 13:04 #25
ΝΑΙ αλλα ειναι τελειως διαφορετικο με τους αντρες αμα ο αντρας κανει σεξ απ το 1ο ραντεβου, θα ναι επειδη η κοπελα δεχτηκε οποτε δν θα θεωρηθει ''ευκολος''! ευκολη ειναι μια γυναικα που εχει την σεξουαλικη ηθικη του αντρα, οπως λενε!!!!!
αλλωστε το ποσο λιγουρης η οχι φαινεται ο καθενας στα ματια του αλλου, ειναι τελειως αντικειμενικο! μπορει πχ εμενα να μην με πειραζει ενας λιγουρης αλλα να με πειραξει ενας σαλιαρης! πρεπει να προσεχεις οχι απλα να μην δειχνεις λιγουρης, αλλα να μην παρασυρθεις δειχνοντας κατι που δεν εισαι μιλωντας ακαταπαυστα πχ γιατι μετα μετανιωνεις! κ λες απ το αγχος μ δν εδειξα τον πραγματικο μ εαυτοI m a Good Person With Bad Attitude
05-01-2011, 13:13 #26
Μα ο defrag δεν αναφερόταν σε σεξ αλλά σε σχέση, το σεξ με κάποιον/α δε σημαίνει αυτόματα πως αυτόν τον κάποιον/α τον θέλω στη ζωή μου. Το σεξ έχει λιγότερες απαιτήσεις από μία σχέση, η σχέση θέλει δουλειά κι απ' τους δύο για να κρατήσει και χρόνο για να γνωρίσουμε τον άλλον, και ευκαιρίες πολλές και διαφορετικές όπου θα ξεδιπλωθούν στοιχεία προσωπικότητας και να υπάρξουν συγκριτικές διαδικασίες ή/και ένας βαθμός ταύτισης (ώστε να διατηρηθεί). Άρα, για σεξ δεν είναι υποχρεωτικό να μου αρέσει ο άλλος σε βάθος, μπορεί να με φτιάχνει δίχως να τον αξιολογώ ως ικανό σύντροφο, you get me.
#μωρέ τι κανόνες είναι αυτοί που βάζετε στους άντρες, να είσαι τόσο λιγούρης όσο πρέπει, ΛΟΟΟΟΛ
Αντιφάσκεις κάργα me, το είχα προσέξει και στο άλλο θρεντ, του Κηπ νομίζω, που έγραφες για τα προσόντα ενός συντρόφου. Όλα αυτά το τόσο όσο αλλά όχι τόσο που, τα είδα αρκετά αντιφατικά, σχεδόν μέσα σε μία πρόταση ήθελες και το ένα και το άλλο. Διάλεξε, φλώρο ή κακό παιδί, λοολ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-01-2011, 13:20 #27
ειμαι ατομο η του υψους η του βαθους. οποτε δυσκολευομαι. παντα ημουν απ τον φλωρο στο κακο παιδι.........μακαρι να υπηρχε κανενας συνδιασμος αυτο ψαχνω
μιλησα για το σεξ γιατι οπως εφερα παραδειγμα και την κολιτη μου, κ κεινη θελει σχεση αλλα απ το αγχος της η απο λανθασμενη αντιληψη τους καθεται με την μια γτ ετσι νομιζει πως ο αλλος θα την δει σαν σχεση!!!!!ενω ο αλλος δεν βλεπει εκεινο που θελει εκεινη πραγματικα, την σχεση δλδ, αλλα βλεπει μια ευκολη που του κατσε αμεσως συνεπως και δεν την βλεπει για σχεση!!!
γιαυτο ειπα εκεινο με το σεξ. κτλβες τωρα? δεν φασκω κ αντιφασκω απλα λεω, να δειξεις τον πραγματικο σ εαυτο, εστω κ αν αυτος ειναι ληγουρης, η ευκολος, η οτιδηποτε! απλα αμα ειναι το πραγματικο σου δειχτο!!!!! αν δεν εισαι τετοιος τυπος μην δειξεις ληγουρης η ευκολος!
αμα ειναι ο τυπος σου ληγουρης, απο παντα, θα σε φτησουν πολλοι αλλα θα βρεθει καποιος που θα του αρεσεις γι αυτο που εισαι!
καταλαβες τωρα το νοημα αυτων που λεω?!
εγω ειμαι πχ δυστροπη και βριζω αρκετα, ακομα κ στα 1α ραντεβου. μερικοι με βλεπουν μετα απο αυτο σαν κανα λιμενεργατη κ λακιζουν. αλλα εχω πετυχει κ ατομα που τους αρεσει!!!I m a Good Person With Bad Attitude
05-01-2011, 13:23 #28
Εγω παντως ειμαι προσαρμοσιμος...σαν πλαστελινη λολ.
Φυσικα ειμαι και επιδεξιος να πλαθω και εγω:P
(Πλακα κανω εεεεεεεεε)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-01-2011, 13:31 #29
05-01-2011, 13:32 #30
Συμφωνώ me πως όταν δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό ο άλλος ξέρει πού βαδίζει και σίγουρα έχει την ευκαιρία να κρίνει και τη γνησιότητά σου (και να την εκτιμήσει όπως σου συνέβη). Για παράδειγμα όταν δείξεις στοιχεία που δε σε αντιπροσωπεύουν και τα "φοράς" για τους δικούς σου λόγους, αργά ή γρήγορα θα αναδυθεί μία πραγματικότητα διαφορετική. Όμως για σκέψου, η προσπάθεια εντυπωσιασμού που το αρσενικό/κυνηγός ακολουθεί στις κινήσεις του για ζευγάρωμα, του τις έχει διδάξει το γυναικείο φύλο με τις διαχρονικές προτιμήσεις του. Δεν είναι τυχαίοι οι χοροί ζευγαρώματος, ούτε το ξεδίπλωμα της ουράς του παγωνιού, ούτε καν η χροιά της φωνής μας δεν είναι τυχαία στο φλερτ, ακόμη κι αυτή αλλάζει για να κάνει τον άλλον να μας θέλει.;)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας