γιατί δεν κάνω σχέση? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 123
    Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τι να το κανεις εαν ο αλλος ανοιγει το στομα και...σε παιρνει ο υπνος. Δε λεω με μια κουκλαρα , αντρας εισαι θα περασεις καλα...αλλα οχι για κατι πιο ενδιαφερον περαν του σεξ.
    Πολλα μετρανε.

Ναι γιατί πολλές γυναίκες λένε 'θέλουμε ο άνδρας να είναι περιποιημένος,εμφανίσιμος κλπ.αλλά πολλοί από αυτούς να είναι μόνοι τους,και βλέπεις κάτι αξύριστους,κάτι καράφλες,κάτι αγύμναστους να έχουν όμορφες κοπέλες δίπλα τους και να το παίζουν και θεοί.Όλοι βλέπουμε τέτοια ζευγάρια καθημερινά.Ελεος,βλέπω κάτι τέτοια ζευγάρια χέρι χέρι ή να φιλιούνται και λέω μέσα μου 'καλά δεν σιχαίνεται αυτή;'

Banned
    Εσύ Πάολο νομίζω είχες πει εκτός και αν σε μπερδεύω με άλλον, ότι δεν έχει σχέση πως βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας, αλλά πως μας βλέπουν οι άλλοι. Το ασπάζεσαι ακόμα αυτό; Ή πιστεύεις πως οι περισσότεροι απλά δεν έχουν γούστο; Λέω, αν το είπες και συ, δεν είμαι σίγουρη απλά το είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση. Ίσως θέλουν όλοι να έχουν κάποιον "κατώτερο" δίπλα τους, δεν εξηγείται αλλιώς να μην έχουν καθόλου γούστο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Εσύ Πάολο νομίζω είχες πει εκτός και αν σε μπερδεύω με άλλον, ότι δεν έχει σχέση πως βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας, αλλά πως μας βλέπουν οι άλλοι. Το ασπάζεσαι ακόμα αυτό; Ή πιστεύεις πως οι περισσότεροι απλά δεν έχουν γούστο; Λέω, αν το είπες και συ, δεν είμαι σίγουρη απλά το είχα ακούσει και μου είχε κάνει εντύπωση. Ίσως θέλουν όλοι να έχουν κάποιον "κατώτερο" δίπλα τους, δεν εξηγείται αλλιώς να μην έχουν καθόλου γούστο.

Ναι μέσα στα πολλά που έχω πει είναι κι αυτό.Έχει μεγάλη σημασία,ευτυχώς ή δυστυχώς,η γνώμη των άλλων για μας.Εσύ μπορεί να νιώθεις τέλεια με τον εαυτό σου αλλά αν οι γύρω σου δεν έχουν καλή γνώμη για σένα πάλι μπορεί να καταλήξεις απομονωμένος.

Το ότι κάποιοι θέλουν δίπλα τους έναν κατώτερό τους(κυρίως εμφανισιακά) σηκώνει αρκετή συζήτηση για ποιο λόγο γίνεται.Ίσως έτσι να νιώθουν πιο όμορφοι,ίσως θέλουν να τραβάν αυτοί όλα τα βλέμματα,ίσως να έχουν οι ίδιοι κόμπλεξ κατωτερότητας.Πολλά μπορεί να παίζουν.

Banned
    Ναι κυρίως γιατί έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας πίστευα εγώ ότι συμβαίνει αυτό. Αλλά αφού συνεχίζεις και το πιστεύεις αυτό, ότι οι άλλοι έχουν γούστο, και όχι εμείς για τον εαυτό μας, τότε γιατί 1ον) εσύ δεν βρίσκεις γυναίκα μήπως είσαι άσχημος και 2ον) γιατί όλοι επιλέγουν τους άσχημους; Μπορείς να μου εξηγήσεις αυτά τα δύο αφού επιμένεις ότι οι άλλοι έχουν το σωστό;

Banned
    Τεσπά, το δεύτερο το απάντησα μόνη μου, μάλλον κάτι άλλο ήθελα να πω, το ξέχασα. :/

Senior Member
    εχω δει κ ομορφες να καθονται με την μια! δεν σημαινει κατι η ομορφια αν η αλλη εχει ανασφαλει η οχι απο κει φαινεται! υπαρχουν πολλες εκδοχες

1.ομορφες που καθονται αμεσως γιατι ΑΠΛΑ δεν θελουν σχεση
    2. ομορφες που καθονται αμεσως γιατι ειναι ανασφαλης
    3. ομορφες που δεν καθονται γιατι το παιζουν σταρ του σινεμα κ απο πισω ειναι οι χειροτερες πουτανιτσες
    4. ασχημες που δεν καθονται επειδη εχουν πολυ μεγαλη αυτοπεποιθηση (η δεν εχουν καθρευτη)
    5. ασχημες που ειναι επιλεκτικες
    6. ασχημες που το αναγνωριζουν και απλα κλαινε την μοιρα τους
    7.ασχημες ποθ κα8ονται για να επιβεβαιωθουν (το ιδιο κ με τις ομορφες)
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Ρε παιδιά εντάξει το γ...με το θέμα, δηλαδή επειδή η άλλη είναι άσχημη πρέπει να την κακολογούμε ή την άλλη που κάθεται σε όλους να τη λέμε πουτ...ίτσα επειδή έχει τη συμπεριφορά των αντρών; Δηλαδή έλεος, κρίμα για τις γυναίκες αυτά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Ρε παιδιά εντάξει το γ...με το θέμα, δηλαδή επειδή η άλλη είναι άσχημη πρέπει να την κακολογούμε ή την άλλη που κάθεται σε όλους να τη λέμε πουτ...ίτσα επειδή έχει τη συμπεριφορά των αντρών; Δηλαδή έλεος, κρίμα για τις γυναίκες αυτά.
    πες τα ρε συ λαιτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οι αντρες ειναι παντα οι μαγκες αμα γ..νε πολλες, οι γυναικες θεωρουνται μπαζα κ π...νες, οταν καποιος αντρας ειναι χοντρος τον λενε απλα χοντρο, βρισκουν κ ωραιες γκομενες αμα λαχει. αμα καποια ειναι παχουλη, την κραζουνε κ ειναι μπαζολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι ειναι κ κωλοκοινωνια! εξου κ ολα τα προβληματα των γυναικων...... η γυναικα ειναι ενα σκευος για πολλους! ειδηκα στο σεξ, εχω παρατηρησει οτι ολοι θελουν αυτα που βλεπουν στις τσοντες! ειναι η πορνοσταρ με κωλο σαν πηγαδι κ νομιζουν πως κ μας ετσι θα ναι αμα μας τον σοδομισουνε!!! εμεις ΔΕΝ ποναμε! εκεινοι ομως αμα τους βαλεις δαχτυλακι στον κωλο τρελαινονται να πουμε!!!! η το αλλο???πας να τους φιλησεις κ σπρωχνουν το κεφαλι σου κατω....εκει αμεσως! αισχος ειναι!

Banned
    Me τέλεια τα λες, συμφωνώ με όλα!!!!!!! Όντως οι άντρες είναι μάγκες άμα γ...νε πολλές, αυτό με τον χοντρό άντρα και την παχουλή γυναίκα δεν το πιστεύω ότι θα λένε έτσι για μένα αλλά έπρεπε να το είχα φανταστεί, αυτό για το ότι δεν πονάμε συμφωνώ και πάλι, και τέλος, όντως πολύ αίσχος το μόνο που τους νοιάζει είναι η π...πα. Πρέπει να αντιδράσουμε!! Να τους πούμε να βρούνε άλλες να τους τα κάνουν αυτά, ή απλά να μην τα κάνουμε.

Senior Member
    να σου πω κατι, διαβασα σε ενα αρθρο παλια σε ενα περιοδικο, οτι οι χοντροι επιχειρηματιες υποδηλωνουν πλουτο κ καλοπερασια, οι χοντρες επιχειρηματιες γυναικες παλι, υποδηλωνουν κατι το ασχημο και αδυναμια επιβολης στον εαυτο τους... γιατι να υπαρχει αυτο. εγω γενικα δν εχω καταλαβει το στερεοτυπο οι γυναικες να ναι το αδυναμο φιλο επειδη μονο κ μονο σωματικα η πλειοψηφια ειμαστε πιο αδυναμες σε σχεση με τους αντρες κ την σωματικη τους διαπλαση!

εμεις μπορουμε να ταυτιστουμε κ να ασχοληθουμε με πολλα πραγματα ταυτοχρονα, ενω εκεινοι ταυτιζονται και επιβεβαιωνονται μεσω ενος αντικειμενου που τους πληρει, οπως μανια με τα αμαξια η την μπαλα....καθαρα ανρικες υποθεσεις οι οποιες κατα την γνωμη μου δειχνουν πως ψαχνουν καποια υποκαταστατα του ανδρισμου τους. γιατι γινεται αυτο?

υπαρχουν τοσοι διαφορετικοι ανθρωποι, αντρες κ γυναικες, αλλα ταυτοχρονα υπαρχουν κ κλισε που διαχωριζουν αυτες τις 2 ομαδες που ειναι τοσο μα τοσο κοινα με το περασμα των αιωνων αναλοιωτα!!!!οποτε δεν γινεται να μην ισχυει!!!

εγω αντιδραω.......οταν μ λεει καποιος να το ''δοκιμασουμε'' απο πισω του λεω οκ....αλλα θα μαφησεις μετα να σ βαλω κ γω τον δονητη μ στον κωλο....με φτιαχνει!χαχ

επισης οταν καποιος με παιρνει τηλ να παω σπιτι του με την μια, επειδη ''βαριεται'' να βγει για καφε κ να ερθω καλητερα να ''αραξουμε'', του λεω να παρει το 11880 να ζητησει πληροφοριες για μπουρδελα που κανουν διανομη κατ οικον. αισθανομαι πως το μονο που λειπει σε αυτες τις ανουσιες συνουσιασεις πλεον, ειναι τα λεφτα στο κωμοδινο μου

Banned
    Πωπω πόσο δίκιο έχεις πάλι. Καλά τους λες. Τι δεν γίνεται να μην ισχύει, δεν κατάλαβα.

Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    οκ....αλλα θα μαφησεις μετα να σ βαλω κ γω τον δονητη μ στον κωλο....με φτιαχνει!χαχ
    καλά άμα το κάνεις αυτό σε άντρα (και όχι γκέι) θα σε σπάσει στο ξύλο εκείνη την στιγμή:mad: στη χειρότερη περίπτωση.
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aiur View Post
    καλά άμα το κάνεις αυτό σε άντρα (και όχι γκέι) θα σε σπάσει στο ξύλο εκείνη την στιγμή:mad: στη χειρότερη περίπτωση.
    εστω κ αν οι αντρες δν το παραδεχονται ο κωλος περιλαμβανει νευρικες απολυξεις που αυξανουν τον οργασμο ψαξε διαβαστο! τωρα αν εισαι gay επειδη σ βαλα το δαχτυλό μ στον κωλο σου ειναι απλα επειδη ετσι εχει ορισει η κοινωνια. ο κωλος των αντρων να ναι μονο για χεσιμο αλλα ο δικος μας για ολα....

Έχει όμως γυναίκες που δεν το δίνουν από πίσω καθόλου ή γενικά το παίζουν δύσκολες να δεχτούν να κάνουν σεξ με κάποιον παρά το ότι κατά βάθος τρελλαίνονται. Ή ακόμα προκαλούν και στο τέλος άμα τους την πέσεις αρνούνται επίμονα. Ή απορρίπτουν τόσους... περιμένοντας τον ιδανικό άντρα να πλησιάσει. Είναι κι αυτά κόμπλεξ.
    γιάννης

Banned
    Τι σχέση έχει ο ιδανικός άντρας με τον κ..ο; Απλά η κοινωνία είναι έτσι, που άμα το κάνεις από πίσω, μετά ο άλλος θα γυρίσει και θα το πει σε όλους, και θα σε κάνει ρεζίλι των σκυλιών.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast