γιατί δεν κάνω σχέση? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 123
    Ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που οι περισσότερες έχουν στο νου τους με αποτέλεσμα οτιδήποτε κατώτερο του ιδανικού να απορρίπτεται. Το αν η γαναίκα τα κάνει όλα στο σεξ μπορεί να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Οι πιο πολλές εντούτοις ελκύονται από καλή εξωτερική εμφάνιση και ωραία λόγια.
    γιάννης

Banned
    Ιωάννη δεν έχει σχέση ο ιδανικός άντρας μες το αν θα το κάνεις από πίσω. Τ 'άλλα είναι άσχετα που λες.

Senior Member
    ελα ντε! εγω το θεωρω βρωμικο μερος και δεν θελω καν μονη μ να βαζω το δικο μ το δαχτυλο καν εκει! το θεωρω σοδομισμο κ μαλιστα εχει κ επιπτωσεις στα εντερα κ αμα πας 40 χρονων θα κυκλοφορεις με πανες!!!!!

αλλωστε, μπορει στο κατω κατω να μην αρεσει βρε αδερφε! δικαιωμα κ των γυναικων ειναι να μην τους αρεσει κατι! γτ να το κανω για να ευχαριστησω τον αλλον κανοντας κατι που με ποναει κ με ξενερωνει?

θυμαμαι παλια μια φορα ημουνα στην θαλασσα κ εκανα σεξ με ενανε, κ ξαφνικα απ το πουθενα χωνει με φορα το δαχτυλο τ στον κωλο μ κ πεταχτικα! πηγα σπιτι κ σκουπιζα αιμα 3 μερες!

μην αναφερω αιμοραειδες κ τετοια...απαπα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Πωπω το μ....α

Senior Member
    Φοβίες. Σύνδεσε αυτό που γράφεις για το "βρώμικο μέρος" με τη διατροφική διαταραχή και θα δεις ότι προβάλλεις τη βρωμιά σε οτιδήποτε φοβάσαι πως θα σε βγάλει εκτός ελέγχου. Θυμάσαι εκείνο που είχες γράψει "ό,τι μυρίζει είναι ΒΡΩΜΙΚΟ" ,εε, κάτι ανάλογο κάνεις και με το σώμα σου. Βαφτίζεις σημεία του καθαρά και βρώμικα, άρα άλλα τα αποδέχεσαι και άλλα όχι.

Δεν υπάρχει βρώμικη σεξουαλική πρακτική, εφόσον αυτή περιλαμβάνει τη συναίνεση δύο ενηλίκων όντων και δε βλάπτει τη σωματική ακεραιότητα κανενός τους.
    Όχι, δε θα πάθεις τίποτε το φοβερό αν σου αρέσει το πρωκτικό σεξ. Είμαστε ενήλικες, άρα ξέρουμε και να φροντίζουμε να λαμβάνουμε μέτρα υγιεινής. Τουτέστιν δεν το βάζει ο άντρας από πίσω μπρος και δεν παίζουμε με την υγεία μας. Στα υπόλοιπα που έγραψες ωστόσο συμφωνώ για το ανδρικό προνόμιο της διείσδυσης, με κάλυψες εκεί.

Ούτε το αν κάποιος ανήκει στο αντρικό φύλο ορίζεται από το αν βάζει οτιδήποτε στον κόλο του. Το φύλο είναι μία έννοια που έχει μέσα της ατομικές και κοινωνικές συνισταμένες και οι υστερισμοί ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΜΟΥ ή ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ 100% μου φαίνονται απλοικοί, φοβικοί και κατευθυνόμενοι δίχως να το αναγνωρίζουμε. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε πλευρές θηλυκές και ανδρικές μέσα μας και είναι κουτό να αφήνουμε να μας καθοδηγούν συντηρητισμοί στις σεξουαλικές πρακτικές μας.

Η λέξη σοδομισμός που χρησιμοποίησες είναι ενδεικτική με πόσα κόμπλεξ μας έχουνε φορτώσει οι ηθικές του φαίνεσθαι των παλαιότερων γενεών.
    Η λέξη αυτή κουβαλά μέσα της τέτοια τεράστια φορτία ηθικοπλαστικών κρίσεων πάνω στο "φυσιολογικό" και στο "μη φυσιολογικό", (άρα στο "ανώμαλο") και στην κυριολεξία ΣΤΑΖΕΙ (όχι σπέρμα λολ) αλλά νόμο, τάξη, ηθική, άρα θρησκεία πατρίδα οικογένεια και συγκράτηση, τσιγκουνιά, μιζέρια ηθική και ποζεριά νομιμοφροσύνης.

Ιουδαικές, χριστιανικές και ισλαμικές θρησκείες όλες στήριξαν τέτοια τέρατα, όπως νόμοι ενάντια σε κάθε είδους παρέκκλιση. Μελέτησε τις συνδέσεις με τη βίβλο να δεις... το κακό που έχουν κάνει οι θρησκείες σε τομείς που ούτε καν φανταζόμαστε μερικοί, με λέξεις και τιμωρίες και κολάσεις και κατασκευάσματα καλουπώματος, συνετισμού, με απίστευτα εγκλήματα κατά της ελευθερίας στην επιλογή.

Γουστάρω λοιπόν τους σοδομίτες και σοδομιαζομένους λολ.
    Πιθανότατα να έχεις επηρεαστεί και από τη μελέτη των σεξουαλικών predators που έχεις αναφέρει, ο σοδομισμός λοιπόν έρχεται και "κολλάει" και με αυτή την επιρροή πάνω στο νου σου.

Φιλικά, food for thought.xD

#Υπάρχει και το ΚY gel για μας τους άλλους, τους ανώμαλους, λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Εγώ βιώνω καθημερινά το αίσθημα της απόρριψης λόγω του ότι δείχνω ήρεμος και ντροπαλός και λιγομίλητος και δεν μπορώ εύκολα να το ξεπεράσω όσο κι αν το παλεύω. Καμιά δε θέλει τέτοιον άντρα. Και υπάρχουν τόσες πολλες΄ωραίες κοπέλες τρυγύρω μου. Έχω χάσει πολλές ευκαιρίες γι αυτό το λόγο.
    γιάννης

Senior Member
    Βρε Γιάννη μου, υπάρχουν και γυναίκες που έλκονται από ήρεμους και ντροπαλούς και λιγομίλητους. Δε μπορεί ΟΛΕΣ οι γυναίκες να ελκύονται από αρσενικά με τις ίδιες και απαράλλαχτες συμπεριφορές. Ναι, το δέχομαι πως η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι παράγοντας έλξης, αλλά ξέρεις ότι μελέτες έχουν δείξει πως οι γυναίκες για παράδειγμα διαλέγουν άλλον τύπο αντρών τις ημέρες της ωορρηξίας τους ενώ στρέφονται προς "ασφαλέστερους" και πιο ήπιων τόνων άντρες τον υπόλοιπο καιρό?

ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ, ΜΗ ΣΕ ΔΙΚΑΖΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ... Σε μειώνεις, αυτό κάνεις.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Βρε Γιάννη μου, υπάρχουν και γυναίκες που έλκονται από ήρεμους και ντροπαλούς και λιγομίλητους. Δε μπορεί ΟΛΕΣ οι γυναίκες να ελκύονται από αρσενικά με τις ίδιες και απαράλλαχτες συμπεριφορές. Ναι, το δέχομαι πως η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι παράγοντας έλξης, αλλά ξέρεις ότι μελέτες έχουν δείξει πως οι γυναίκες για παράδειγμα διαλέγουν άλλον τύπο αντρών τις ημέρες της ωορρηξίας τους ενώ στρέφονται προς "ασφαλέστερους" και πιο ήπιων τόνων άντρες τον υπόλοιπο καιρό?

ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ, ΜΗ ΣΕ ΔΙΚΑΖΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ... Σε μειώνεις, αυτό κάνεις.
    Ευχαριστώ για την όλο ελπίδες απάντηση σου.
    Όμως έχω την εντύπωση ότι από τέτοιους άντρες ελκυονται οι π...νες και κάποιες τέτοιου χαρακτήρα, με χαμηλή νοημοσύνη μέτριας εμφάνισης. Τέτοιες τι να τις κάνω; και ψάχνω μόνο για κάτι το καλό, το συνηθησμένο, όχι το εξωπραγματικό.
    Η χαμηλή αυτοπεποίθηση που δείχνω είναι μέσα μου ένας ανεξήγητος φόβος που έρχεται αυτόματα και με παγώνει, και δείχνω έξω διαφορετικά από αυτό που πράγματι νοιώθω μέσα μου.
    Μέχρι τώρα πάντως δε με πλησίασε καμιά για το αίσθημα ασφάλειας που μου γράφεις.
    γιάννης

Senior Member
    χεχε, Γιαννάκο , είσαι άντρας για σπίτι ρε, τόσο απλά. Είσαι άτομο που θέλει το χουχούλιασμα, την τρυφερότητα, το cocooning, μου δίνεις την αίσθηση πως η γυναίκα που θα έρθει κοντά σου θα απολαύσει τη ζεστασιά μιας φλις κουβερτούλας. Κι εκείνη μπορεί με τη σειρά της να σε μάθει τον αυθορμητισμό. Μη χάνεις την ελπίδα σου, κράτα τα μάτια σου στο στόχο, θα βρεθεί αυτό που θες και θα αισθανθείς και το ξεπάγωμα και την κινητοποίηση και το ξεκόλλημα από το καλούπι που σε έμαθαν. Τόσοι το έχουν κάνει, θα το κάνεις κι εσύ! Μόνο εδώ μέσα έχω διαβάσει ένα σωρό ιστορίες που με έχουν εμπνεύσει με το κουράγιο και με την επιμονή, με την ευαισθησία, το θάρρος, την ειλικρίνεια. Άνθρωποι που πάλεψαν και παλεύουν απέναντι σε συνθήκες αντίξοες, δίνοντας μάχες με το μέσα και το έξω τους. Πάρε κουράγιο από αυτούς, άντλησε πίστη και υπομονή, θα δεις αλλαγές, μόνο που θέλουν χρόνο οι άτιμες!
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Συγνωμη που στελνω κατι ακυρο αλλα Rain θα μπορουσες να σβησεις καποιο μηνυμα γιατι θελω να σου στειλω κατι?
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    να σ πω κατι ρειν, δεν φταιω που το θεωρω βαναυσο,επιπονο και βρωμικο. ετσι μ χει κατσει. δν ειναι οτι δεν το δοκιμασα ποτε για να εκφερω ετσι απλα αποψη! δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος! 1α δοκιμαζω κατι κ μετα το αποκλειω! οταν το κανα λοιπον, μονο ευχαριστα συναισθηματα δεν μ αφησε!

αλλωστε δν βλεπω να χει σχεση με την διατροφικη διαταραχη αυτο!!!

Senior Member
    Δε σου είπα ότι φταις, αλλά το πωπουδάκι σου δεν είναι βρώμικο,λολ όπως δεν είναι κανένα άλλο μέρος του σώματός σου. Σκέψου το. Επίσης, φυσικά και δεν είσαι υποχρεωμένη ρε συ να κάνεις οτιδήποτε δε γουστάρεις, απλά για να ευχαριστήσεις κανέναν, αλλά υπάρχουν σεξουαλικές πρακτικές που θέλουν πάνω από μία ευκαιρίες αν με εννοείς. Εν τω μεταξύ, μπορείς να σκεφτείς αν το θες και το άλλο. Όταν μεγαλώναμε υπήρχαν άνθρωποι που μας επηρέαζαν με φράσεις τους που προέρχονταν από δικές τους φοβίες, με ηθικές που κι αυτοί κουβάλαγαν από τη δική τους παράδοση, και όλοι έχουμε επιρροές που ίσως ακόμη να μην έχουμε αναγνωρίσει καν που πιθανότατα συνεχίζουν να ζουν μέσα μας και να καθορίζουν επιλογές μας και μένουν αθέατες σε μας. Υπάρχουν όμως. Και στον πολιτισμό και στην κοινωνία μας και στις οικογένειές μας.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ναι συμφωνω οσο αφορα τις υποσεινηδητες επιρροες! αλλα νταξ απο 1 σημειο κ μετα οσο μεγαλωνεις αναθεωρεις, πετας οσα δεν σου κανουνε κ κρατας ολα τα υπολοιπα!

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ευχαριστώ για την όλο ελπίδες απάντηση σου.
    Όμως έχω την εντύπωση ότι από τέτοιους άντρες ελκυονται οι π...νες και κάποιες τέτοιου χαρακτήρα, με χαμηλή νοημοσύνη μέτριας εμφάνισης. Τέτοιες τι να τις κάνω; και ψάχνω μόνο για κάτι το καλό, το συνηθησμένο, όχι το εξωπραγματικό.
    Η χαμηλή αυτοπεποίθηση που δείχνω είναι μέσα μου ένας ανεξήγητος φόβος που έρχεται αυτόματα και με παγώνει, και δείχνω έξω διαφορετικά από αυτό που πράγματι νοιώθω μέσα μου.
    Μέχρι τώρα πάντως δε με πλησίασε καμιά για το αίσθημα ασφάλειας που μου γράφεις.
    Ιωάννη σόρυ που θα στο πω, αλλά χαμηλής νοημοσύνης είναι ένας που πιστεύει ότι οι ντροπαλοί, οι λιγομίλητοι και οι ήρεμοι δεν έλκουν το αντίθετο φύλο, ή είναι κατώτεροι ή ξέρω εγώ τι. Αν είναι δυνατόν! Ακόμη και οι σκουπιδιάρηδες να στο πω ωμά, όλο και κάποια θα έλκουν! Πρώτον αυτό ότι όλοι έλκουν έστω και έναν/μία, και δεύτερον δεν είναι χαρακτηριστικά αυτά που απωθούν, ίσα ίσα, εγώ νόμιζα πχ ότι οι λιγομίλητοι τραβάνε πολύ τις γυναίκες!! Γιατί τους θεωρούν πιο γοητευτικούς. Επίσης μια φίλη μου ήθελε πολύ ένα ντροπαλό αγόρι, γιατί ήταν και αυτή έτσι, και της άρεσε πολύ! Δεν μπορεί, θα υπάρχουνε ντροπαλές γυναίκες. Απλά εσύ το έχεις πάρει στραβά. Και τέλος, το να είσαι ήρεμος, είναι προσόν, μακάρι να το είχανε όλοι αυτό! Σε ποιόν αρέσουν οι εντάσεις, εκτός περιπέτειες, που αρέσουν πιο πολύ στους άντρες από ότι ξέρω... Αλλά το ότι είσαι ήρεμος, δεν αναιρεί ότι σου αρέσουν οι περιπέτειες νομίζω. Και ένα ακόμα τελευταίο, εμένα μπορεί να μην μου αρέσουν οι ντροπαλοί, επειδή δεν είμαι κι εγώ ντροπαλή, μου αρέσουν όμως οι λιγομίλητοι, γιατί αυτοί που μιλάνε πολύ λένε και βλακείες, σου φαίνομαι χαζή; Π...να πάντως δεν είμαι. Χαχαχα

Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Αλλά το ότι είσαι ήρεμος, δεν αναιρεί ότι σου αρέσουν οι περιπέτειες νομίζω.
    Aυτός που λέει λίγα κάνει πολλά:cool:
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast