Results 121 to 135 of 141
Thread: ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!
-
05-01-2011, 15:34 #121
- 05-01-2011, 16:25 #122
Δεν θέλω να κρίνω, αλλά ποιό πρόβλημα στα μάτια να κοιτάξει είναι 15 χρονών κοριτσάκι και αυτό που της έτυχε είναι πολύ σοβαρό. Πως να το αντιμετωπίσει; Και αφού δεν μπορεί να το πει στους γονείς της, εγώ λέω να κάνει πράγματα για να ξεχαστεί της ηλικίας της. Να το αφήσει στην άκρη μέχρι να μεγαλώσει. Με το να το πει στους γονείς της, μπορεί οκ, να πάνε όλα καλά, αλλά εγώ ξέρω κανένας γονιός δεν παραδέχεται τα λάθη του, συνεπώς παίζει να βγει πολύ αρνητικά όλο αυτό! Να της κάνουν μεγάλο κακό ψυχολογικά, και είναι μόλις 15! Δεν μπορεί να το χειριστεί αυτό, γιατί δεν μπορεί πχ να φύγει από το σπίτι σε περίπτωση άσχημης κατάληξης.
05-01-2011, 16:56 #123
Δεν λυνονται τα προβληματα οταν τα κουκουλωνεις............
Αν δεν το αντιμετωπισει, θα το βρισκει συνεχεια μπροστα της.
Κ ποιος σου ειπε εσενα οτι κανενας γονιος δεν παραδεχεται τα λαθη του? Εισαι λαθος.
Εσυ αν ησουν μητερα (υποθετω χωρις να θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση) δεν θα παραδεχοσουν πιθανοτατα λαθη σου?
Κ τι να κανει για να ξεχαστει? Γιατι μεχρι στιγμης η σιμετρα κανει ΜΑΥΡΟ.
Ημαρτον light......................να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............
05-01-2011, 17:02 #124
Ήμαρτον εγώ; Επειδή κάνει η Σημέτρα μαύρο; Παρντόν; Εγώ δεν είμαι υπέρ του να το κουκουλώνει, ίσως να το λύνει ταυτόχρονα, αλλά να κάνει και πράγματα της ηλικίας της. Όσο για το ότι είμαι λάθος, άσε έχω ρωτήσει κάποιους και έχω δει αντιδράσεις. Κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει παραδεχτεί το λάθος του. Και ήταν όλοι γονείς, δηλαδή αντιπροσωπευτικό δείγμα. Τα ήμαρτον αλλού.
05-01-2011, 17:07 #125
05-01-2011, 17:10 #126
05-01-2011, 17:22 #127
Επειδη εσυ περασες δυστυχως καποιες δυσκολιες με τους γονεις σου κ σου συμπεριφερθηκαν με εναν αλφα τροπο, δεν σημαινει οτι αυτος ειναι κ κανονας για ολους τους γονεις.
Ο καθε ανθρωπος μαθαινει απο τα λαθη του κ προσπαθει να γινει καλυτερος. Η σιμετρα ανεφερε οτι οι γονεις της ειναι δικαιοι. Ξερεις ποσο βασικο ειναι αυτο? Δικαιος = εχω κριτικη ικανοτητα.
ΔΕΝ ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ.
Μην μεταδιδεις την απαισιοδοξια σου στη σιμετρα, χαιδευοντας της το χερι οτι την καταλαβαινεις....να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............
05-01-2011, 17:26 #128
Αυτές τις δυσκολίες που πέρασα εγώ τις βλέπω σε όλους τους γονείς επειδή τυχαίνει να έχω γνωστούς με μικρά παιδιά, οπότε δεν είναι δική μου απαισιοδοξία. Δεν ξέρεις πως θα το αντιμετωπίσουν οι γονείς της. Το ότι τους είπε δίκαιους δεν μου λέει και κάτι γιατί έλεγε και τον εαυτό της σκατόψυχη.
Δεν έχει νόημα όμως η αντιπαράθεση μεταξύ μας, το θέμα είναι να βρεθεί λύση για τη Σημέτρα αν υπάρχει.
05-01-2011, 17:33 #129
05-01-2011, 23:10 #130
δεν μπορω να τους το πω γιατι ειναι ιδανικοι τελειοι στα ματια μου δεν βριζουν δεν μαλωνουν ποτε σαν να μην εκαναν λαθοι ποτε στην ζωη τους.Οταν ας πουμε εκανα κατι ασχημο που δεν συγκρινετε με εκτρωση σε σχεση με εκτρωση φαινετε τελειος ασσημαντο καναν λες κ ηρθε το τελος τ κοσμου
06-01-2011, 00:05 #131
Όταν τα λέω εγώ....
06-01-2011, 12:22 #132
καλημέρα σε όλους!
με όλα αυτα που διάβασα σήμερα σαυτό το θέμα ,
είπα: εεε ναι! ο τίτλος τώρα ,ανταποκρίνεται στο θέμα.
να και σε κάτι που είμαστε συνεπής!
απο το κακο στο χειρότερο λοιπόν!
σιμέτρα ,ενω ξεκινάς ένα σοβαρό θέμα ,
χάνεσαι στα γύρω γυρω και δεν εστιάζεις νομίζω σαυτό που ΄σε καλεί ο εαυτός σου να αντιμετωπίσεις!
είτε δεχθω την υπόνοια ότι δεν είναι αληθεια όλα όσα λέγονται ή και το αντιθετο,
ένα διακρίνω ,
χρειάζεσαι βοήθεια αγαπάκι μου,
τωρα απο που θα την πάρεις ,
αυτο είναι δικο σου θέμα,
εγω θα πρότεινα να την ζητησεις ,και να σαι σίγουρη ότι θα λάβεις!
δες λιγο μέσα σου τι πραγματικά είναι αυτο που σου φέρνει δυσφορία.
είναι που δεν ανταποκρίνεσαι στα θέλω της οικογένειας?
υπάρχει ένας επικριτικός γονιός μέσα σου που σε χαρακτηρίζει και εσυ ακόμα δεν έχεις φτιάξει τις αμυνές σου?
είσαι εγκλωβισμένη στα κοινωνικά στερεότυπα ,καλού -κακού ,?
τυνχάνει να μην έχεις λάβει πραγματικη αγάπη και ΄προσοχή και να την αναζητάς με οποιοδήποτε τρόπο? ακόμα και με άστοχες πράξεις-θέματα?
κάτσε και σκέψου λίγο, τι ακριβώς είναι αυτο που θες να πείς εδω?
το να παραθέτεις ότι έχεις στα 15 σου κυτταρικές αλοιώσεις στο τεστ παπ και αποζητάς βοήθεια απο το φόρουμ?
σιμέτρα μου γλυκειά χρειάζεσαι πιο άμεση φροντίδα αγάπούλα μου,
αν δεν τυνχάνεις να έχεις τους καλύτερους γονείς δεν φταίς εσυ ,
γι αυτο όμως που μπορεί να φταίξεις είναι που δεν φροντίζεις τον εαυτό σου,
τον μπλέκεις σενα φαυλο κύκλο, σχέσεις χωρίς προφυλάξεις , αντιμετώπιση του πόνου σου με ουσίες ,
αν θες να γκρεμίσεις το βάθρο των τέλειων γονιών, μη το κάνεις εις βάρος του εαυτού σου,
δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να πάρει φροντίδα και αγάπη ,
εγώ αυτο αντιλαμβάνομαι ,μπορει να πέφτω και έξω αν είσαι στο ποσοστο 2% μάλλον πέφτω έξω,
αλλά επειδή όλοι μας είμαστε στο 100% που θέλουμε να μας αγαπάνε μάλλον πέφτω μέσα.
πραγματικά όμως σιμέτρα επειδή ο άνθρωπος γεννηθηκε όντως ευτυχισμένος ,θα σαι ευτυχισμένη αν κινηθεις προς αυτην την αναζήτηση.
είσαι ευαίσθητη κι εσυ να αντέξεις την ασχήμια που εκδηλώνεται ,χρειάζεται να προστατευθείς!
σε καλημεριζω και πάλι!!
06-01-2011, 22:54 #133
Εγω δεν ειπα οτι φταινε οι γονεις μου ουτε οτι δεν ειναι καλοι.Ειναι οι καλυτεροι για μενα δεν θα τους αλλαζα με τιποτα τους αγαπαω οπως ειναι με τον ορο αυστηροι δεν εννοω τυρανοι.Αυστηροι εννοω συντηριτικοι θελουν να με μεγαλωσουν καθως πρεπει ετσι φαινομε στα ματια τους.Αλλα το οτι δεν τους νιωθω κοντα μου ειναι δικο μου λαθος γιατι εγω δεν τους εμπιστευομε και φοβαμαι αντιδρασεις και δεν αντιμετοπιζω τις συναιπιες...εγω φταιω που εκανα τοσα λαθοι....Ειδη λενε πως δεν νοιαζομε για αυτους κοιταω μονο τον εαυτο μου και κανω ηλιθεια λαθοι και δεν θυμαμαι τιποτα γιατι ολο ξεχναω αμα τους πω κ αυτο τους εχασα τελειος....
06-01-2011, 23:37 #134
Καθε μερα νιωθω ολο και χειροτερα θελω να φυγω απο δω απο αυτην την κατασταση να κανω καινουργια αρχη.Νιωθω σαν ξενο σωμα σαν εξωγηνος σαν να ανοικω αλλου με εχει κουρασει η μονοτονια και ολα αυτα που βλεπω και ακουω καθε μερα.Δεν με κραταει κατι στον κοσμο.ολα ειναι απαισια θελω να κλειστω να μην κανω τιποτα και να ακουω μουσικη η μαλλον οχι να μην ακουω μουσικη να κλειστω σε ενα δωματιο και να κοιμαμαι να μην αντιλαμβανομαι τι γινετε.Δεν θελω να βλεπω την φατσα κανενος!Και το Σαββατο αναγκαστηκα θα παμε σε εναν γαμο και δεν θελω ...
07-01-2011, 00:45 #135
Δεν είσαι υποχρεωμένη να πας στο γάμο. Όσο για τους γονείς σου, δεν ξέρω αν φταίει κάποιος γι'αυτή την κατάσταση, μάλλον η κακή τύχη, όσο για το καλοί δεν μπορούμε να τους ξέρουμε, άρα δεν το είπαμε. Αυστηροί όμως ναι.