ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 141
    Banned
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    εισαι εκτος θεματος!ναι κανουν εκτρωσεις σε ανηλικες,μονο με συγκαταθεση γονιου ομως!ειναι νομοθεσια τελος.
    δηλαδη εσυ μας λες τωρα οτι ολοι οι γιαατροι ειδηκα στην ελλαδα δουλευουν νομημα...α οκ..σιγουρα το κουρασανε το θεματακι..

Banned
    Quote Originally Posted by simetra View Post
    εσυ το κουρασες που μας λες για τα τυπικα κανενας δεν τα τειρει τα νομοθετικα και τα τυπικα σιγα μην ειδαν κ το βιβλιαριο μου:!!!!!!πριν κανω την εκτρωση με ειδε εκει ενας καρδιολογος και τελος.μηπως θεσ να με ρωτησεις και αν μου κοψανε αποδειξη?

χαχαχαχα οχι δεν ειμαι ο τριανταφυλλοπουλος!

Member
    ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

Senior Member
    βρε ξωτικο μου,δεν υπαρχει περιπτωση γιατρος να παιξει το κεφαλι του με ολα τα λεφτα του κοσμου!μιλαμε για ανηλικη..ενα ενδεχομενο σου λεω(πολυ πιθανο!)να παθει κατι πανω στην επεμβαση!τι θα κανει βρε θα παει φυλακη?δεν γινονται αυτα στο λεω!εκτρωση σε ανηλικη απαιτει συγκαταθεση γονιου!δεν παιζουν τα σεναρια ειμαι 1,85 δεν φαινομαι για 15..το καταλαβαινεις αυτο ετσι?λοιπον λεγοντας ελα με αλλη ιστορια(συγνωμη για την ειρωνια)εννοω πως δεν την πιστευω.
    Εγω ξερω ενηλικη κοπελα που βρηκε γιατρο να της κανει εκτρωση ενω ηταν εγκυος σχεδον στον....7ο............??? Πως σου φαινεται αυτο???? Αυτοι οι 2 εκαναν εγκλημα, οχι εκτρωση!!! Οποτε αστο καλλιτερα!!!!
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    μιλησα καθαρα για περιπτωση ανηλικης...

Member
    Καλα dora-agxos μου γ@μησες το θεμα σορρυ κ ολας αλλα τωρα ολοι σχολιαζουν αν λεω αληθεια η οχι η αν τους εχει τυχει να ακουσουν κατι παρομοιο.Το οτι το θεμα μου ειναι αλλο μηπως καταλαβε κανεις?Καμια λυση εκτοσ απο το να παω σε ειδικο υπαρχει?και να μην μηλησω με τους γονεις μου?Μπορει κανενας απο δω να μου πει τι στο καλο μου συμβαινει ?αν ειναι ετσι η μοιρα μου η εγω το εκανα?Να με συνεφερει ισως καποιοοοοοοοοοοοοοςςςςς απο το φορουμ?

Banned
    Quote Originally Posted by simetra View Post
    Καλα dora-agxos μου γ@μησες το θεμα σορρυ κ ολας αλλα τωρα ολοι σχολιαζουν αν λεω αληθεια η οχι η αν τους εχει τυχει να ακουσουν κατι παρομοιο.Το οτι το θεμα μου ειναι αλλο μηπως καταλαβε κανεις?Καμια λυση εκτοσ απο το να παω σε ειδικο υπαρχει?και να μην μηλησω με τους γονεις μου?Μπορει κανενας απο δω να μου πει τι στο καλο μου συμβαινει ?αν ειναι ετσι η μοιρα μου η εγω το εκανα?Να με συνεφερει ισως καποιοοοοοοοοοοοοοςςςςς απο το φορουμ?
    καταρχην θα μιλας καλυτερα..δευτερον δεν τσακισα κανενα θεμα σου,ειπα αυτο που πιστευω.

Member
    Μα αφου μου χεις βγαλει την πιστη με τα σχολια σου πως αλλιως να σου μηλησω σου μηλουσα καλα αλλα αφου δεν καταλαβενεις.Μια με την ειρωνια σου μια με τους γιατρους που χεις δουλεψει με τις νομοθεσιες ολα ειναι out of topic!!!!!!!!!!!!

Banned
    οκ εγω δεν θα ξαναγραψω λοιπον στο θεμα σου,μια αποψη ειπα,τιποτε παραπανω!

Senior Member
    Simetra δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως ζητας απο μας? Μου εχεις δωσει την εντυπωση απο αυτα που γραφεις οτι ξερεις πολυ καλα τι ειναι σωστο κ τι λαθος απο αυτα που εχεις ηδη κανει...
    Αυτο ειναι μια αρχη. Πρεπει να συνεχισεις μιλωντας στη μητερα σου... Μονο αυτη μπορει να σε βοηθησει... Οι ερωτησεις που μας κανεις στο forum ειναι ρητορικες, δηλαδη εχεις ηδη την απαντηση γι αυτες... Λυπαμαι που στο λεω ετσι "χυμα" αλλα ο τροπος που αντιμετωπιζεις την κατασταση δεν ειναι ωριμος κ επειδη ο φιλος σου δεν φαινεται να μπορει να σε βοηθησει πρεπει να τρεξεις στη μανουλα σου. Μπορει κ να εκπλαγεις θετικα απο τον τροπο που θα σε προσεγγισει........
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Member
    Δεν υπαρχει καποια αλλη λυση?Αναγκαστηκα πρεπει να τους μηλησω?μπορει να εκπλαγω αλλα και να γινω χειροτερα....δεν θελω να την στεναχωρεσω τοσο πολυ

Senior Member
    μιλησα καθαρα για περιπτωση ανηλικης...
    Μπορει κ να χεις δικιο.
    Αν ομως 1/1000 η simetra ελεγε την αληθεια τι θα την συμβουλευες. Ισως η δικη σου συμβουλη να ειναι πιο χρησιμοι απο ολων των υπολοιπων, γιατι ως νοσηλευτρια μπορεις να προσεγγισεις το θεμα λιγο πιο διαφορετικα????.........

Banned
    Εγώ διαφωνώ με τον τρόπο που της μιλάτε, αλλά θα ήθελα από την ίδια να μάθω τι ζητάει να τη βοηθήσουμε. Πάντως για όσα ξέρω, ότι έγινε έγινε, σε αγόρι δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτή την ηλικία γιατί είναι ανώριμα, πρέπει να βρεις φίλες αφού δεν μπορείς να μιλήσεις στους γονείς, αλλά φίλες που θα σε καταλάβουνε, και αν όχι, φυσικά θα τις γνωρίσεις πρώτα πριν τους το πεις, γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν, ή να το πουν στη μάνα τους και να τους πει να μην σε κάνουν παρέα, αν όμως δεν μπορούν να σε καταλάβουν, μην τους το πεις, και απλά βρες παρέες για να περνάς την ώρα σου ευχάριστα. Κάνε πράγματα της ηλικίας σου, βγες, διάβασε, φλέρταρε, συζήτα με φίλες για να ξεχαστείς, εγώ αυτά έχω να σου πω σαν συμβουλή, αν θέλεις κάτι άλλο ρώτα.

Junior Member
    Εγώ δε θα σταθώ αν είναι αλήθεια όσα λες,δεν μπορούμε να είμαστε καχύποπτοι με όλους ειδικά σε ενα φορουμ ψυχολογίας.Ομως λες ότι δε θες να πας σε ειδικό ούτε να το πεις στους δικούς σου,τι περίμενες να ακούσεις δηλαδή?Δε σου επιτιθεμαι,ίσα ίσα θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω.Εισαι μολις 15 χρονων,πως να περάσεις μόνη σου τέτοια κατασταση?Νομιζεις ακόμα οτι σε κυνηγούν οι δαιμονες?Δεν είμαι ειδική αλλά ασχολουμαι πολύ με την ψυχολογία.Αυτο που περνάς είναι μετατραυματικο σοκ,χρειαζεσαι χρόνο να συυνελθεις,ο χρόνος είναι γιατρός΄,ηρέμησε,αποδεξου αυτό που έγινε,όλοι κάνουμε λαθη μέσω αυτων γίνομαστε καλυτεροι.Είναι κρίμα να θυσιάσεις τη ζωή σου τα όνειρα σου από ένα λάθος.αν κι εγς θα σου έλεγα να επισκευτείς ένα γιατρό θα επισπευσεις έτσι το χρόνο επούλωσης...Και θα πάψεις να τυρρανιέσαι τόσο.

Banned
    Aν είναι με το να το πει στους γονείς της να γίνει χειρότερα και να ωριμάσει ακόμα πιο πολύ, χίλιες φορές να μην το πει καθόλου!! Καλά δεν μπορείτε να μπείτε στη θέση της; Μάλλον θα μεγαλώσατε με τέλειους γονείς, δεν εξηγείται αλλιώς. Αλλά δείτε τότε και πέρα από τη μύτη σας.
    Last edited by whitecandle; 04-01-2011 at 00:54.

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast