ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 141
    Banned
    Καλά οκ αφού πιστεύεις ότι οι γονείς σου είναι δίκαιοι με το να μην μπορείς ούτε να τους εμπιστευτείς και να θεωρείς τον εαυτό σου αχάριστο και σκατοχαρακτήρα και τους γιατρούς άχρηστους, δεν μπορούμε να μιλήσουμε σ'αυτό το επίπεδο, γιατί διαφωνώ πλήρως. Καταρχάς για τους δαίμονες πρέπει να μιλήσεις στους γονείς σου, ντρέπεσαι κι αυτό; Αν είναι έτσι, εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο μόνο να σου πω ότι θα καταστραφείς αν δεν το πεις στους γονείς σου.

Banned
    Quote Originally Posted by Kandy View Post
    Ποσο χρονον εισαι?
    Δεν έχει σημασία πόσων χρονών είμαι, αλλά τι έχω ζήσει και έχω ζήσει πάρα πολύ άσχημα οκ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Δεν έχει σημασία πόσων χρονών είμαι, αλλά τι έχω ζήσει και έχω ζήσει πάρα πολύ άσχημα οκ?
    Αυτο δεν σε κανει αρκετα ωριμη να δινεις αστοχες συμβουλες....
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    Αυτο δεν σε κανει αρκετα ωριμη να δινεις αστοχες συμβουλες....
    Σοβαρά; Και είσαι εσύ ώριμη; Που δεν ξέρεις ούτε καν πως θα το αντιμετωπίσει η μάνα της, ξέρεις υπάρχουν διάφορων ειδών μανάδες, υπάρχουν και αυτές που πετάνε τα παιδιά τους στα σκουπίδια! Δεν είναι όλες ώριμες ή έτοιμες να αντιμετωπίσουν ένα παιδί, ή απλά καλές.... Δεν μου απάντησες τι θα κάνει άμα θέλει να την σκοτώσει η μάνα της, ή να την τρελάνει, ή να την διώξει από το σπίτι, μερικές και μερικούς απλά τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι και όχι το παιδί τους. Τι έχεις να πεις γι'αυτό; Έχεις μια ώριμη απάντηση;

Banned
    μαλιστα εγω η σκληρη,ακομα ειμαι με την απορια,απο που στο καλο κολλησε κονδυλωματα η σιμετρα μιας κ ειπε οτι δεν εφταιγε η αντισυλληψη,να ξερω βρε αδερφε μηπως να αποφευγω το κοτοπουλο! σημερα ανοιγει μια νεα σελιδα στην επιστημη της ιατρικης!εσεις οι απο πανω σταματηστε να πλακωνεστε!μιλαμε για μουφα!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by simetra View Post
    Αυστηρους αλλα δικαιους....Δεν εχω καποιο ψυχικο προβλημα και δεν μου αρεσουν οι ψυχιατροι δεν θελω να μπλεξω δεν θελω να τους μηλαω και να τους λεω τι εχω τους ξερω και απο χθες?εδω δεν μπορω να εμπιστευτο τους γονεις μ θα εμπιστευτο αυτους?Κ αυτα τα φαρμακα κατα την αποψη μ δεν θα με κανουν καλυτερα τι ειναι αντιβιοση?Ειμαι σκατοχαρακτηρας κ αχαριστη :(
    Simetra μου βαθια μεσα σου ξερεις τι πρεπει να κανεις...
    Μου δινεις αυτη την εντυπωση. Απλα χρειαζεσαι καποιον να σε πιασει απ το χερι κ να σε βοηθησει να.... ξεκινησεις τη συζητηση. Σιγουρα δεν θα ναι ευχαριστο (οπως στον κινηματογραφο) αλλα πρεπει να το κανεις. Ξερεις εσυ καλλιτερα απ ολους οτι οι γονεις σου ...........δεν θα σε σκοτωσουν (οπως αναφερθηκε απο αλλους).
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    Έλα βρε Δώρα μικρό κορίτσι είναι, που να ξέρει από κονδυλώματα; Εδώ δεν ξέρω εγώ αν υπάρχει άλλος τρόπος να κολλήσει κανείς κονδύλωμα εκτός από σεξουαλική πράξη. Και νομίζω δεν τα κολλάς έτσι, κολλάς πρώτα τον ιό και στα δημιουργεί αυτά! Και το κορίτσι θέλει βοήθεια από γιατρό!
    Last edited by whitecandle; 04-01-2011 at 00:39.

Banned
    Simetra μου βαθια μεσα μου ξερεις τι πρεπει να κανεις...
    Μου δινεις αυτη την εντυπωση. Απλα χρειαζεσαι καποιον να σε πιασει απ το χερι κ να σε βοηθησει να.... ξεκινησεις τη συζητηση. Σιγουρα δεν θα ναι ευχαριστο (οπως στον κινηματογραφο) αλλα πρεπει να το κανεις. Ξερεις εσυ καλλιτερα απ ολους οτι οι γονεις σου ...........δεν θα σε σκοτωσουν (οπως αναφερθηκε απο αλλους).
    Ναι βέβαια τους ξέρεις εσύ τους γονείς της, επειδή απλά έτυχε να έχεις γονείς που σε καταλαβαίνουν. Που άμα τους το λεγες, μόνο στην αρχή θα φώναζαν και μετά όλα οκ.
    Last edited by whitecandle; 04-01-2011 at 00:40.

Senior Member
    Σοβαρά; Και είσαι εσύ ώριμη; Που δεν ξέρεις ούτε καν πως θα το αντιμετωπίσει η μάνα της, ξέρεις υπάρχουν διάφορων ειδών μανάδες, υπάρχουν και αυτές που πετάνε τα παιδιά τους στα σκουπίδια! Δεν είναι όλες ώριμες ή έτοιμες να αντιμετωπίσουν ένα παιδί, ή απλά καλές.... Δεν μου απάντησες τι θα κάνει άμα θέλει να την σκοτώσει η μάνα της, ή να την τρελάνει, ή να την διώξει από το σπίτι, μερικές και μερικούς απλά τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι και όχι το παιδί τους. Τι έχεις να πεις γι'αυτό; Έχεις μια ώριμη απάντηση;
    Μαλλον σε αυτο πρεπει να μας απαντησει η simetra..........

Banned
    .............................
    Last edited by roula35; 04-01-2011 at 17:19.

Senior Member
    Έλα βρε Δώρα μικρό κορίτσι είναι, που να ξέρει από κονδυλώματα; Εδώ δεν ξέρω εγώ αν υπάρχει άλλος τρόπος να κολλήσει κανείς κονδύλωμα εκτός από σεξουαλική πράξη. Και νομίζω δεν τα κολλάς έτσι, κολλάς πρώτα τον ιό και στα δημιουργεί αυτά! Και το κορίτσι έχει ψύχωση, θέλει βοήθεια!
    H ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.....

Banned
    η σιμετρα αφου πηρε την διαγνωση (ψυχωση)εφυγε μαζι με τα κονδυλωματα..

Banned
    Quote Originally Posted by roula35 View Post
    τα κονδυλωματα δεν κολλανε μονο με την σεξουαλικη επαφη..ειναι ιος παρομοιος με των μυρμηκιων..κονδυλωματα μπορει να βγαλει ακομα και ενα παιδι σ εηλικια 5 ετων ειναι μια παθηση γυρω απο το δερμα των γεννητικων οργανων και γυρω απο το πρωκτο..ακομα και μεα στο κολπο...καλο φυσικα ειναι οταν καποιος νωσει να μην ερχεται σε σεξουαλικη επαφη γιατι ειναι μεταδοτικο..με την προφυλαξη και μονο δεν καλυπτεσαι 100%
    Όντως κάτι τέτοιο πρέπει να είχα ακούσει γι'αυτό δεν ήμουν σίγουρη, αλλά δεν έχω καλή μνήμη. Αθήνα μένεις ή επαρχία Σημέτρα;
    Last edited by whitecandle; 04-01-2011 at 00:56.

Banned
    H ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.....
    Εσύ ασχολήσου με τον εαυτό σου και άσε με εμένα ήσυχη. Οκ? Όπως θα δεις, δεν σου μιλάω γιατί όλο βλακείες λες.

Banned
    .......................
    Last edited by roula35; 04-01-2011 at 17:20.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast