ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 141
    Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Εσύ ασχολήσου με τον εαυτό σου και άσε με εμένα ήσυχη. Οκ? Όπως θα δεις, δεν σου μιλάω γιατί όλο βλακείες λες.
    Ξεχασες να μου στειλεις εικονιδιο με φατσουλα που βγαζει τη γλωσσα του............ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    Quote Originally Posted by roula35 View Post
    τα κονδυλωματα δεν κολλανε μονο με την σεξουαλικη επαφη..ειναι ιος παρομοιος με των μυρμηκιων..κονδυλωματα μπορει να βγαλει ακομα και ενα παιδι σ εηλικια 5 ετων ειναι μια παθηση γυρω απο το δερμα των γεννητικων οργανων και γυρω απο το πρωκτο..ακομα και μεα στο κολπο...καλο φυσικα ειναι οταν καποιος νωσει να μην ερχεται σε σεξουαλικη επαφη γιατι ειναι μεταδοτικο..με την προφυλαξη και μονο δεν καλυπτεσαι 100%
    επιστημονα μου ανοιξες το google για να πεις ολο αυτο??εψαξες πολυ?για πεσμου ποιος ειναι αυτος ο ιος των μυρμηγκιων που τον συσχετιζεις με τα κονδυλωματα?η μηπως η σιμετρα ειναι 5 χρονων?ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!τουλαχιστον πεσμας και την πηγη που το διαβασες για να ενημερωθουμε.

Senior Member
    Φιλια σε ολους κ καλο βραδυ. (αφου της εφυγαν τα κονδυλωματα της σιμετρας φευγω) Χαχαχα!!!!!
    Α!!! Καλο βραδυ κ στην lightbluepath κ ας μη μου μιλαειιιιιιιιιιι............χαχ αχα
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    ...................................
    Last edited by roula35; 04-01-2011 at 17:18.

Banned
    Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά δεν πρέπει να γελάμε και εγώ πάντως άμα ήμουν στη θέση της, θα προτιμούσα να πεθάνω από το να το πω στους γονείς μου. Βέβαια κάποια στιγμή θα το μάθουν, αλλά τότε θα έχουν ωριμάσει. Και Δώρα σόρυ αλλά δεν είσαι γιατρός που τα ξέρεις όλα αυτά;

Banned
    Quote Originally Posted by roula35 View Post
    καλο μου κοριτσι επειδη εχεις μεγαλο θεματακι.. σε γυναικολογο παω απο τα 19 μου...λες να μην γνωριζω για τα κονδυλωματα??μην ξεχνας οτι εχω φερει και ενα παιδακι σε αυτο το κοσμο μετα απο πολυ αγωνα...μην σ εανησυχει το εχω ψαξει πολυ καλα το θεμα...και ξερεις πολυ καλα τους λογους...να τους αναλυσουμε εδω μεσα???...καλο θα ηταν λοιπον να ανοιγες και εσυ το google πριν μιλησεις..(φιλικα παντα)...
    δεν σου ζητησα να αναλυσεις τιποτα εδω μεσα..αφου λοιπον κολλησε απο το κοτοπουλο παω πασο!μην τον πας προσωπικα το θεμα!ελεος.....

Banned
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά δεν πρέπει να γελάμε και εγώ πάντως άμα ήμουν στη θέση της, θα προτιμούσα να πεθάνω από το να το πω στους γονείς μου. Βέβαια κάποια στιγμή θα το μάθουν, αλλά τότε θα έχουν ωριμάσει. Και Δώρα σόρυ αλλά δεν είσαι γιατρός που τα ξέρεις όλα αυτά;

εγω λαιτ μου γιατρος δεν ειμαι οχι,εσυ ξεφουρνιζεις διαγνωσεις..

Banned
    Εντάξει θεώρησα πολύ φυσικό όταν κάποιος λέει ότι βλέπει δαίμονες και νομίζει ότι όλοι θέλουν το κακό του, ότι έχει κάτι συγκεκριμένο. Πάω να το σβήσω γιατί απαγορεύεται αλλά όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαγορεύεται, εγώ το καλό της θέλω. Καλύτερα είναι να ζει έτσι; Με δαίμονες και με εχθρικότητα; Όσο για αυτά που λες, κι εσύ είπες ότι ξέρεις πολύ καλά από κονδυλώματα, όμως και εγώ και η Ρούλα έχουμε ακούσει κάτι διαφορετικό.

Banned
    .........................................
    Last edited by roula35; 04-01-2011 at 17:18.

Member
    πραγματικα δωρα δεν ξερω τι προσπαθεις να αποδειξεις με αυτα που λες προσπαθεις με τα λεγομενα σου να βγαλεις ψευτρα εμενα τις ππηγες του γκουγκλ και ολους που γραφουν εδω.δεν με βοηθας μου γ@μ@ς την ψυχολογια δεν μπορω με καθε μηνυμα σου κοπαναω το κεφαλι μου ελεος!τοσο ειρωνια με το θεμα μου ???

αθηνα μενω και δεν θεωρω αχρηστους τους ψιχιατρους και φοβαμε την αντιδραση των γονιων μου

Banned
    Εντάξει ρώτησα αν μένεις Αθήνα, γιατί ίσως είναι λιγότερο πιεστικά εκεί. Αν δεν θεωρείς άχρηστους τους ψυχιάτρους, πήγαινε θα σου κάνει καλό. Θα σε βοηθήσουν. Πες τους αν δεν μπορείς να πεις τα πάντα ότι βλέπεις δαίμονες και ότι όλοι θέλουν το κακό σου και μπορεί να σε βοηθήσει αυτός! Σε τι φοβάσαι την αντίδραση των γονιών σου; Στο να πας σε ψυχίατρο; Πρέπει καρδούλα μου. Αδέρφια έχεις να σε βοηθήσουν αυτά χωρίς να τους το πεις. Αυτό πες μόνο και αν θες, μην δώσεις άλλο στοιχείο οκ?

Junior Member
    σορυ για το άσχετο επί του θέματος μήνυμα απλα για να μην κολλάμε σε λεπτομέρειες

Banned
    ωραια λοιπον αφου ανηκει στο 2% των περιπτωσεων αυτων η σιμετρα παω πασο!αν και περιμενα την σιμετρα να μου πει αλλα τεσπα θα τα ξερει ο γιατρος της αυτα!αντε συνεχιστε εσεις το παραμυθακι!

Banned
    Quote Originally Posted by smaragda30 View Post
    σορυ για το άσχετο επί του θέματος μήνυμα απλα για να μην κολλάμε σε λεπτομέρειες
    το 2% μονο λεπτομερεια δεν ειναι!γιατι το υπολοιπο 98 ειναι σεξουαλικα μεταδιδομενο!συνεχιστε!

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast