ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 141
    Junior Member
    Δωρα για ποιο λόγο νομίζεις ότι ΄λέει ψέμματα?Υπάρχουν ανθρωποι που λενε σήμερα θα μπω να πω ψέμματα?Γιατι για να επιμενεις εσυ καπου παει το μυαλο σου.Και επειδη εισαι καιρο εδω κατι θα ξερεις παραπανω απο μενα.

Banned
    ειπα απλα δεν με πειθει,τι να κανουμε!εχω πει σελιδες πιο πισω για ποιο λογο,τωρα εφτασε το θεμα στο απροχωρητο!συνεχιστε ρε κοριτσια!

Junior Member
    καλα μη θυμωνεις. Η ζωη ειναι μικρη για ειναι θλιβερη,το ασπαζομαι κι εγω!καλο βραδυ

Banned
    Quote Originally Posted by smaragda30 View Post
    καλα μη θυμωνεις. Η ζωη ειναι μικρη για ειναι θλιβερη,το ασπαζομαι κι εγω!καλο βραδυ
    δεν εχω θυμωσει βρε..μονο καραφλιασει! :) :)

Member
    Ναι εχω μια αδερφη 8 χρονων ομως.Βασικα η μονη που εδωσε βαση στο προβλημα μου ειναι bleulightpath.Ολοι οι αλλοι προσπαθουσατε να αποδειξετε κατι στην Δωρα αλλα φταιτε εσεις αλλα η Δωρα που μου γ@μησε και συνεχιζει να μου γ@μαει το θεμα και να με κανει χειροτερα με τις κωλοειρωνιες τις.Συγνωμη που εβρισα αλλα δεν αντεχω αλλο.Δεν βρισκω ανθρωπους να με καταλαβουν για αυτο δεν θα ξαναμηλησω σε κανεναν για τα προσωπικα μου ουτε καν ανωνυμα.

Member
    Και δεν με πειραζει που ειπε οτι μπορει να χω ψυχωσει μπορει να μην το καταλαβαινω αλλα ξερω οτι να με βοηθησει προσπαθει σε αντιθεση με καποιους καποιους που ειρωνευοντε.Ελπιζω να σου τυχει και σενα ενα προβλημα και ν βρεθεις στην ιδια κατασταση με εμενα για να καταλαβεις πως ειναι να σε ειρωνευοντε να σε περνανε για τρελη και να μην σε πιστευουν σε μια δυσκολη στιγμη.

Banned
    Quote Originally Posted by simetra View Post
    Και δεν με πειραζει που ειπε οτι μπορει να χω ψυχωσει μπορει να μην το καταλαβαινω αλλα ξερω οτι να με βοηθησει προσπαθει σε αντιθεση με καποιους καποιους που ειρωνευοντε.Ελπιζω να σου τυχει και σενα ενα προβλημα και ν βρεθεις στην ιδια κατασταση με εμενα για να καταλαβεις πως ειναι να σε ειρωνευοντε να σε περνανε για τρελη και να μην σε πιστευουν σε μια δυσκολη στιγμη.
    ρε κοπελια οκ..μην το συνεχηζεις...το να παθει οπως λες το ιδιο δεν σε τιμα οκ?ε μα ελεος δηλαδη...κρατα τις συμβουλες που σου εδωσαν καποιοι αλλοι εδω μεα και τελος....

Banned
    ισως εγινα σκληρη μαζι σου σιμετρα,δεν το ηθελα,ισως η τροπη που πηρε το θεμα..συνεχιζω να εχω την αποψη που ειχα και σου ευχομαι καλη τυχη γενικα.

Member
    ενταξει συγνωμη που ηρθα σε τετοιο σημειο να σου πω αυτα δεν τα εννοω τα λεω απο θυμο.Δεν με νοιαζει να εχεις αυτην την αποψη απλα μου την δινει οταν με ειρωνευοντε

Banned
    Quote Originally Posted by roula35 View Post
    ρε κοπελια οκ..μην το συνεχηζεις...το να παθει οπως λες το ιδιο δεν σε τιμα οκ?ε μα ελεος δηλαδη...κρατα τις συμβουλες που σου εδωσαν καποιοι αλλοι εδω μεα και τελος....
    Ναι αλλά και η αμφισβήτηση που της κάνει η Δώρα είναι ψυχολογικός πόλεμος έτσι; Άσε που θεωρεί εμάς χαζές, αυτό είναι το λιγότερο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kandy View Post
    Simetra δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως ζητας απο μας? Μου εχεις δωσει την εντυπωση απο αυτα που γραφεις οτι ξερεις πολυ καλα τι ειναι σωστο κ τι λαθος απο αυτα που εχεις ηδη κανει...
    Αυτο ειναι μια αρχη. Πρεπει να συνεχισεις μιλωντας στη μητερα σου... Μονο αυτη μπορει να σε βοηθησει... Οι ερωτησεις που μας κανεις στο forum ειναι ρητορικες, δηλαδη εχεις ηδη την απαντηση γι αυτες... Λυπαμαι που στο λεω ετσι "χυμα" αλλα ο τροπος που αντιμετωπιζεις την κατασταση δεν ειναι ωριμος κ επειδη ο φιλος σου δεν φαινεται να μπορει να σε βοηθησει πρεπει να τρεξεις στη μανουλα σου. Μπορει κ να εκπλαγεις θετικα απο τον τροπο που θα σε προσεγγισει........
    δν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά το κορίτσι γράφει πως είναι 15.
    τί ωριμότητα ζητάς ?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kandy View Post
    Οι γονεις βρισκονται διπλα μας, γιατι πολυ απλα θελουν να μας βοηθουν... Θα στενοχωρηθει πολυ περισσοτερο αν καποτε μαθει τι της ειχες κρυψει... Τωρα πρεπει να σκεφτεις την σωματικη κ ψυχικη σου υγεια κ μετα ολα τα υπολοιπα... Κανε της μια εισαγωγη οτι εχεις αυτη τη στιγμη την αναγκη της κ τη βοηθεια της κ δεν θα αντεχες κ αλλες φασαριες. Ζητησε της να επικεντρωθει στο προβλημα σου...
    για να σου κρύψει κάτι το παιδί σου, κάτι φοβάται...
    μήπως να αναρωτηθούμε γιατί προέκυψε αυτό ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    για να σου κρύψει κάτι το παιδί σου, κάτι φοβάται...
    μήπως να αναρωτηθούμε γιατί προέκυψε αυτό ?
    Εχεις απολυτο δικιο αλλα δεν ειναι ωρα να σταθουμε στα λαθη του περελθοντος. Δεν υπαρχουν οδηγιες χρησεως για το πως πρεπει να μεγαλωσεις ενα παιδι αλλα αυτο ειναι το ζητουμενο μας αυτη τη στιγμη?
    Εσυ τι θα της προτεινες να κανει?
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by simetra View Post
    Δεν δεχομαι να κανω φιλους δεν μπορω να εμπιστευτω κανεναν!Εχω την εντυπωση οτι ολοι θελουν να μου κανουν κακο.Δεν θελω φιλες.Δεν θελω να βγαινω δεν εχω ορεξη να βλεπω κανεναν αντε να χω ορεξη να δω το αγορι μου αλλα με απογοητευει οπως ολαααα με απογοητευουν για αυτο εκανα μαυρο γιατι δεν μου αρεσει η πραγματικοτητα αυτη.Εχω φτασει σε σημειο να μην θελω να μηλαω με τους ανθρωπους γιατι πρωτον οταν τους μηλαω δεν καταλαβαινουν τι τους λεω δευτερον απο τις εκφρασεις τους καταλαβαινω κατα καποιο τροπο τι σκεφτονται και πολλες φορες ειναι αρνητικο.Μπορει να ναι ιδεα μου αλλα αυτην την εντυπωση εχω.Οποτε γνωριζω εναν ανθρωπο καλο και θελω να τον εμπιστευτο παντα βρισκω κατι που να μην μου αρεσει στον χαρακτηρα η αυμπεριφορα κ ετσι απογοητευομαι.Σαν να περπαταω μονη στο τουνελ κ να μην βρισκω φως.Να θελω να ξεφυγω απο κατι και να μου εχουν δεσει τα ποδια.Ειμαι παρα πολυ εγωιστρια και περιεργη με τους αλλους ενω ειμαι σκατοχαρακτηρας απο μεσα μου κρινω τους αλλους και λεω δεν θελω να μηλαω σε αυτον/η γιατι μου σπαει τα νευρα κατι.Καθε φορα που ξαπλωνω το βραδυ να κοιμηθω σαν να εχω κατι βαρυ αναμεσα στο στηθος στο διαφραγμα και δεν με αφηνει να αναπνευσω και να κοιμηθω.Για αυτο δεν εχει νοημα η ζωη γιατι δεν θα βρω φιλους ουτε εναν συντροφο να κανω οικογενεια δεν θα ευτιχισω ποτε γιατι δεν μπορω να δεχτω τους ανθρωπους με τα ελλατωματα τους εννοειτε πως εγω εχω ελλατωματα ισως και περισσοτερο αλλα αυτο δεν με σταματα
    εσύ πιστεύεις λοιπόν πως δν έχεις κανένα προτέρημα ?
    δν έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής τέτοιο άνθρωπο.

ξέρεις στα 15 μας ζούμε μέσα στην περίοδο της εφηβείας, οπότε λογικό είναι να περνάνε όλες αυτές οι σκέψεις από το μυαλό σου κ να αισθάνεσαι έτσι.
    το μαύρο σίγουρα σε βοηθάει να χαλαρώσεις γι΄αυτό έχεις καταφύγει εκεί.
    ξέρεις όμως πως δν είναι λύση.

είπες παραπάνω πως οι γονείς σου σε μεγαλώσανε με αρχές κ με αυστηρότητα.
    φαντάζομαι πως αυτή η αυστηρότητα δν σου επιτρέπει να τους μιλήσεις.
    οι γονείς έχουν μια εικόνα για το παιδί τους.
    όταν κάτι πάει στραβά, έχουν κάνει αυτοί το μεγαλύτερο λάθος.
    κι αυτό στο λέω με σιγουριά.
    έχω μια κόρη 10 ετών.

τώρα να πούμε κ για το συγκεκριμένο σου πρόβλημα.
    η διακοπή κύησης έγινε.
    ο χρόνος δν γυρνάει πίσω.
    έχεις την επιλογή να το πεις στη μητέρα σου ( χλωμό το βλέπω...) ή να μν το πεις.
    φυσικά η γνώμη μου είαναι να το πεις.
    θα γίνει χαμός το ξέρω.
    αυτοί είναι όμως που σε αγαπάνε κ θα σε φροντίσουν.
    οφείλουν να το κάνουν!
    αν έχεις κάποιο συγγενικό πρόσωπο που εμπιστεύεσαι μπορείς να απευθυνθείς κ εκεί.
    να προσέχεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    δν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά το κορίτσι γράφει πως είναι 15.
    τί ωριμότητα ζητάς ?
    Μπορει καποιες φορες ενας 15χρονος να ειναι πιο ωριμος απο ενα 40χρονο. Συμφωνω πως ειναι σπανιο.
    Στην προκειμενη περιπτωση ακομα κ αν η σιμετρα δεν ειναι αρκετα ωριμη (που ειναι απολυτως φυσιολογικο), απαιτειται να προσαρμοστει στις καταστασεις που εχει η ιδια οδηγηθει... κ να κοιταξει το προβλημα στα ματια.
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast