Results 61 to 73 of 73
Thread: ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΗ!!!
-
09-01-2011, 18:38 #61
Λοιπόν, researcher θα σου πω το εξής! Έκανα μια κουβέντα πιο συγκεκριμένη τις προάλλες και άκουσα την τελικά κοινότυπη και πολύ γνωστή σε εσένα φράση: με βαζετε στη μεση, δεν αντέχω τέτοια πίεση!!! καρμπόν; ίδιο σχολείο; παπαγαλισμός; :-) Πάντως εμενα με πιάσαν τα γέλια εκείνη την ώρα γιατί πριν από λιγο είχα διαβάσει το σχόλιο σου.
Αποφάσισα να το δω πιο χαλαρα το θέμα και προς το παρόν νιώθω καλύτερα. Θα κάνω μια προσπάθεια να δω μήπως μπορώ να είμαι πιο διαλλακτική γιατι ο θυμός μου χειροτερεύει τα πράγματα. Αν δω ότι με χαλάει πολύ θα πράξω ανάλογα.
Είναι η αδυναμία μου ο μούργος τι να τον κάνω;
- 09-01-2011, 18:48 #62
αααααααααααα! χα χα! πολυ καλο!
εχει οντως και ενα θετικο η φορουμοσυμμετοχη...λες ουπς αυτο καπου το εχω ξανακουσει!
και ειναι αληθεια πως απο εδω μπορουμε να πουμε πολυ πιο βαθεια πραγματα
ξεπερνωντας ισως τα κλασσικα:
τι φορας πως εισαι που εισαι πως μιλας πως κοιταζεις πως θα φανω
εχει ομως και μια παγιδα
το αστον ας πουμε που θα σου πω εγω θα στο πω και θα φυγω
τον χωρισμο ομως που εσυ και ο ανθρωπος σου θα τον βιωσεις μονη
και ισως εγω δεν εχω κανενα αντικτυπο εφ οσον ουτε τη γκρινια σου ουτε την μοναξια σου θα εχω να αντιμετωπισω μετα ως προσωπο με προσωπο
απλα σαν σκεψεις...
ειπαμε το τι αντεχει και επιλεγει ο καθενας μας ειναι προσωπικο
χαιρομαι παντως που εχεις ψυχραιμια και ανοιχτωσια !!!
φιλακια!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-01-2011, 19:24 #63
Σ΄ ευχαριστώ πάντως γιατί μια σκηνή που θα μπορούσε σε άλλη περίπτωση να είχε πάρει άλλες διαστάσεις μετατράπηκε στα μάτια μου σε κωμική εξαιτίας του σχόλιού σου. Αφού σκέφτηκα μέσα μου διάφορα εκείνη την ώρα τύπου :συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια, όλα για τους ανθρώπους είναι, τι να πει κανείς για τον άντρα της αλληνής κλπ :-)
Δε ξέρω επίσης μπορεί να υπάρχει μια τάξη μυστική ενός κρυφού σχολειού που παν οι μαμάδες κρυφά τα αγοράκια τους σε κάποιες καλοκαιρινές διακοπές για να μη τις πάρει κανείς χαμπάρι και να μαθαίνουν τα ποιηματάκια τους: Τη μαμά μου την καλή, αγαπάω πιο πολύ κι ο εχθρός αν έρθει πάλι με σκοπό να την προσβάλλει, ΟΧΙ δε θα τον αφήσω και θα του φωνάξω ΠΙΣΩ!
Τους όρκους τους: Ορκίζομαι πίστη και υποταγή στη μαμά ΠΑΓΙΔΑ,
τα ρητά τους: Μάνα είναι μόνο μία
και το πως να είναι διπλωμάτες: Μα μη με βάζεις στη μέση!
Αααα και το καλύτερο. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν πολύ, πως να πέφτουν στο κρεβάτι από γρίπη, ώστε να απολαμβάνουν τη ζεστή σουπίτσα της μαμάς και τη συμπαράσταση της νύφης!!! (συμβαίνει τώρα!)
Μα δεν είναι αξιολάτρευτοι; :-)
09-01-2011, 20:41 #64
αχ οταν κανεις εσυ γιο να δω τι θα λες ;)
εγω δεν καταλαβαινω γιατι οι γυναικες ειναι τοσο ανταγωνιστικες (μανα,γυναικα) σε σχεση με τον αντρα.
και η 2 αξιζουν την αγαπη του αντρα,καθεμια με τον τροπο της βεβαια,αλλα και οι 2 ζηλευουν η μια την αλλη....
Το κακο ειναι οτι οι μανες ξεχναν τι περασαν οταν ηταν νεες απο τις πεθερες και κανουν τα ιδια.
ο καθενας τα βλεπει απο την δικη του οπτικη γωνια.
09-01-2011, 20:57 #65
Τους όρκους τους: Ορκίζομαι πίστη και υποταγή στη μαμά ΠΑΓΙΔΑ!!!!
χα χα! εχεις απιστευτο χιουμορ βρε! Θεικο!
βασικα ισως καποιες σκηνες τετοιες οντως να ξεπερνιουνται οταν υπαρχει συμπνοι και συμπορευση σε πολλα θεματα
απλα στην δικη μου περιπτωση υπηρχε και ενα ειδος παραλογισμου θα το ελεγα
που δεν αφορουσε αυτη καθαυτη την αγαπομανουλοσυνη
αλλα μια καλα κρυμμενη κουραστικη παραλογικοτητα
σε βαθμο που σε κατι μηνες μεσα
εμμεσα να κατηγορουμουν οτι φταιω πολυ οτι απαιτω πολλα οτι ...ετσι κατι κουραστικα πραγματα
φερμενα απο εναν ευγενικοτατο κατα τα αλλα εξωτερικευμενο παραλογισμο
σαν να δημιουργησα παρελθον αυτων των μηνων ενοχο καπως δεν ξερω να το εξηγησω
παντως πολυς ανταγωνισμος για το τιποτα και πολυ λιγη συμβιωτικοη διαθεση του μαζι δημιουργουμε
κουραση
οποτε ενα τοσο ζωντανο πραγμα οπως ειναι η σχεση ειναι πολυ δυσκολο να οριστει
απο απολυτοτητες
γιατι ο ανθρωπος και η συμπεριφορα του ειναι παντα σχετικη (τι λεω η γυναικα!!!!)
με ενεπνευσε ο εμπνευστης! σας ευχαριστω κυρις εμπνευστα :)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
09-01-2011, 21:50 #66
Δε ξέρω αν διάβασες την παραπάνω συζήτηση με τη researcher. Αυτά τα έγραψα αστειευάμενη για να δείξω ότι προσπαθώ να δω το θέμα πιο χαλαρά. Μερικές φορές καλό είναι να ρίχνουμε λίγο νερό στο κρασί μας αν βλέπουμε ότι μια κατάσταση έχει και τη χιουμοριστική της πλευρά και αντιστρέφοντας τα πράγματα προς το συμφέρον όλων των μελών που απαρτίζουν μια σχέση. Ίσως χαλαρώνοντας εμείς βοηθάμε και τους άλλους να χαλαρώνουν.
09-01-2011, 21:54 #67
τι να πει οταν θα κανει γιο; μια σωστη μανα, μια απλη μανα, θα πει να ειναι καλα ο γιος της με την οικογενεια του, να τους βλεπει να εξελισσονται να προοδευουν και νομιζω αυτο ειναι ευτυχια για τον γονιο.
Τιτα το σλογκαν ειμαι στη μεση το εχουμε ακουσει χιλιαδες φορες και ειναι λογια που δειχνουν ποσο αδυναμος ειναι καποιος να διαχειριστει καταστασεις.
γιατι να υπαρχει ανταγωνιστικοτητα οταν ο γιοκας θεσει τα ορια και στην μανα και στην γυναικα.
και οταν η γυναικα ειναι σωστη δεν νομιζω οτι ξεχναει οταν γινει πεθερα...το αντιθετο θα πρεπει να ισχυει.
09-01-2011, 21:56 #68
21-04-2011, 17:54 #69
καλησπερα αγαπητη πε8εροπληκτη! το ποσο σε νιωθω δεν μπορω να στο περιγραψω!!!μονο που εμενα δεν μου ταιριαζει ο τιτλος πεθεροπληκτη αλλα ο τιτλος σοι-πληκτη!το μονο που μπορεισ να κανεις ειναι να δωσεις στο καλοπαιδο της μαμας να καταλαβει οτι δεν υπαρχουν ελπιδες να κανεις ποτε (κ το εννοω το ποτε) αυτα που θελουν αυτος κ η μαμακα του η κ το σοι του ολοκληρο!αν σου διηγηθω τι εχω περασει θα τραβας τα μαλλια σου!εφτασα ενα βημα πριν τα δικαστηρια κ τους τη χαρησα προσ το παρον!να θυμασαι παντα ενα :αυτα τα συμπονετικα κ φιλοτιμα πλασματακια (οι αντρες μας) απλα φοβουνται να πατησους ποδι κ να βαλουν οποιον χρειαζεται στην θεση του!αφου το παιζει αρρωστη τοτε εισαι κ εσυ,αφου το παιζει θιγμενη τοτε εισαι κ εσυ κλπ...κ ας δουμε ποιον θα διαλεξει να βοηθησει!κανε του κ κανα τεστ...δηλαδη αν σε προσβαλουν καταμουτρα να τους τα χωσεις κ κοψε αντιδραση!αν δεν σε υποστιριξη βρες αλλον!αξιζεις πολλα περισσοτερα απο εναν αντρα που ακομα κ λαθος να κανεις δεν μπορει να σε στηριξει κ υποστηριξει!αν δεν σκεφτεσαι κατι αλλο σκεψου την υγεια σου πανω απ'ολα!οτι μπορεις θα το κανεις κ οτι δεν μπορεις οχι, και σε οποιον αρεσει!μην τον βαζεις πανω απο εσενα οταν αυτος δεν βαζει εσενα πανω 'ολα!ναι μεν ειναι οικογενεια του αλλα αναμεσα σας ειναι ολοι τριτοι!!!εγω με πολυ αγωνα τον ''εστρωσα'' αλλα πιστεψε με δεν θα το ξαναεκανα!κ αν ποτε χωρησω θα φροντισω να βρω ορφανο, που μπορει να ξερει καλυτερα την εννοια οικογενεια απο αυτους που νομιζουν οτι ξερουν!δεν ξερω τι να πρωτογραψω...πανω απ'ολα εσυ!πανω απο τον εαυτο σου θα εχεις μονο καποιον που το αξιζει!κ μην παραμυθιαζεις τον εαυτο σου οτι ειναι φιλοτιμος (οχι οτι δεν ειναι γενικως) απλα τον βολευει η εικονα που εχεις ωστε να μην κανει τιποτα κ να τα τραβας εσυ εν τελη!πατα ποδι τωρα!οποιος δεν συμφωνει με αυτα που θελει το ζευγαρι σπιτι του!!!!
21-04-2011, 18:02 #70
21-04-2011, 18:26 #71
δεν χρειαζεται να τον απομακρυνεις εσυ αθτο θα γινει απο μονο του!τροποι διπλωματιας:
1. δεν εκφραζεις ποτε μια αποψη σου που ειναι ακραια για τα δεδομενα τους (καταπιεστικο αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι δεν θα εχουν να σου προσαψουν κατι το οποιο θα το εχουν αντλησει απο τα λεγομενα τους κ οχι απο την φαντασια τους),
2. οταν λενε κατι στο οποιο διαφωνεις ειτε δεν μιλας δειχνωντας τους εντονα την αδιαφορια σου προς το προσωπό τους (θα τα παρουν που θεωρεις οτι εισαι ανωτερη τους γιατι πραγματικα εισαι),
3. να εισαι τυπικη κ τιποτα παραπανω οτι ψευτοπροσπα8εια κ αν κανουν να τα εχουν καλα μαζι σου (απλα αδιαφορουν),
4. κ αν ο αντρας σου (γιατι αντρας σου ειναι ασχετα με τον γαμο) δεν καταλαβει καποια μπιχτη προς το προσωπο σου κανε την στεναχωρημενη μια δυο μερες χωρις να του λες τι σου συμβαινει ενω ρωταει κ μετα ριξε κ ενα κλαμα κ πες του αυτο που σε εχει πειραξει στο στυλ "αγαπη μου ειμαι πολυ σταναχωρημενη γιατι νομιζω οτι οι δικοι σου δεν με συμπαθουν ενω εγω ειχα αρχισει να τους συμπαθω παρα πολυ".
αυτοματα με ολα αυτα ο καλος σου θα τρεχει πισω σου κ οχι πισω τους!!!!
αααα!και εννοειτε οτι θα του πεις οτι ειναι φυσικο κ αναφαιρετο δικαιωμα του να βλεπει την οικογενεια του οσο κ οποτε θελει χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι θα το κανεις κ εσυ!
βασικα αυτα δεν νομιζω οτι ειναι οδηγιες προς ναυτιλωμενους αλλα παλια,καλα καπατσικα κολπα καλαματιανης μαμας!(τουλαχιστον πιανουν, αλλα με πολυ υπομονη)!!!!
21-04-2011, 18:28 #72
27-04-2011, 17:22 #73
[QUOTE=lilo85;243668]καλως σας βρηκα!μακαρι να σας ειχα βρει πριν παθω απανοτα εγκεφαλικα!!!ηξερα οτι υπαρχουν πολλες αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει κ φορουμ[/QUκ
καλησπερα!!!κανενα νεο?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση