Results 16 to 30 of 130
Thread: Βοήθεια.
-
30-06-2006, 23:58 #16
καλωσ μας ηρθατε...
....
stargαζer.... μια ερωτιση μονο..... πιστευεισ πως σου αξιζει να εισαι ευτυχισμενοσ?...και τι θα ηταν ευτυχια για σενα φιλε μου?... σκεψου το.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 01-07-2006, 12:54 #17
Ο τίτλος του θέματος σου είναι Β Ο Η Θ Ε Ι Α.
Αλήθεια με ποιο πρόσωπο την περίμενες;;
ΤΙ περίμενες να ακούσεις;;
μπορεί όντως να μην υπάρχει εγγενές νόημα κ το πρόβλημα μας είναι η ανικανότητά μας να φτιάξουμε ένα [κ μετά να πιστέψουμε πως υπήρχε από πάντα...]
πολλοί εδώ μέσα [όπως κ ο υποφαινόμενος] θέλησαν να αυτοκτονήσουν κ ίσως να το θέλουν ακόμα αλλά για κάποιο λόγο ζουν...
σκέψου πάντως πως πριν να βιώσεις όλα αυτά τα αρνητικά/μη λειτουργικά συναισθήματα είχες βιώσει κ τη θετική σκέψη [διόρθωσέ με αν κάνω λάθος]...
δυστυχώς νόημα έτοιμο κ στο χέρι δεν έχω να σου προσφέρω...
[...]είναι 4 εποχές...η μία ακολουθεί την άλλη με πολλούς δισταγμούς κ ενδοιασμούς αλλά κ με πολλή πολλή Υ Π Ο Μ Ο Ν Η...
σε όποια εποχή κ αν πιστεύεις ότι βρίσκεσαι να είσαι σίγουρος πως θα έρθει η επόμενη...
μεταξύ μας τώρα δεν είσαι περίεργος να την γνωρίσεις;;;
03-07-2006, 13:23 #18
Κατ\'αρχάς ευχαριστώ όλους όσοι αφιέρωσαν χρόνο από τη ζωή τους για να ασχοληθούν με την \"περίπτωσή¨μου και να γράψουν ένα μήνυμα. Απαντώ σε όσες ερωτήσεις θυμάμαϊ:
- Καταλαβαίνω ότι οι σκέψεις που κάνω δεν είναι \"λειτουργικές\", δεν έχω συνηθίσει όμως να αξιολογώ τις σκέψεις μου με το κριτήριο της λειτουργικότητας, τις βλέπω απλά ως σκέψεις, που με απασχολούν και με βασανίζουν. Πιθανότατα είναι λάθος τακτική, δεν ξέρω πως να την αλλάξω, δεν μπορώ να κάνω τέτοιο διαχωρισμό, νομίζω πως αν τον επιχειρήσω θα καταλήξω στο \"μαμ κακά και νάνι\"
- Δεν πιστεύω ότι μου αξίζει να είμαι ευτυχισμένος. Πιστεύω ότι δεν έχω κάνει κάτι τόσο κακό, ώστε να υποφέρω έτσι.
-Έχω σκεφτεί να δω ειδικό, ακόμα το σκέφτομαο καμια φορά, δεν πιστεύω ότι τα θέματα που με απασχολούν είναι μόνο στο μυαλό μου, ώστε να επιλυθούν με τη συζήτηση που θα κάνω με κάποιον, έστω και αν έχει ειδική κατάρτιση.
Ευχαριστώ.
03-07-2006, 17:00 #19
Πάντως δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν επισκευτείς έναν ειδικό. Το πολύ πολύ να χάσεις το χρόνο σου και αυτό δεν νομίζω ότι σε πολυενδιαφέρει. Γιατί λοιπόν δεν το κάνεις? Αν δεν το κάνεις για σένα κάνε το για τους ανθρώπους που σε αγαπούν.
03-07-2006, 17:33 #20
να μπορεί να μιλάει κανείς για αγάπη, είναι κάτι πολύ δυνατό.
αυτή η λέξη έχει τελικά μια απίστευτη δύναμη!
03-07-2006, 21:56 #21
Stargazer λες πως δεν σου αξίζει να είσαι ευτυχισμένος αλλά ούτε κ να υποφέρεις έτσι αφού δεν έχεις κάνει κάτι κακό.
Μπέρδεμα ε;
Δεν νομίζεις πως ένα τέτοιο μπέρδεμα λύνεται με τη συζήτηση;
ʼλλωστε κι εδώ συζήτηση κάνουμε...
04-07-2006, 14:07 #22
Τυχερός όποιος μπορεί να φύγει χωρίς να σκεφτεί τίποτα.
14-07-2006, 13:39 #23
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.
14-07-2006, 13:57 #24
χμμ...το να πεθανεις ειναι το μονο ευκολο...για δοκιμασε κατι πιο δυσκολο δηλαδη να βαλεις σε μια ταξη τα ασυμαζευτα που εχεις μεσα σου.
14-07-2006, 14:06 #25
Originally posted by Stargazer
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.
17-07-2006, 11:00 #26
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ¨δεν το θέλω\" και στο \"δεν \'εχω τα κότσια να το κάνω\". Νομίζω ότι αυτό είναι αυτονόητο. Κι εγώ δεν έχω τα κότσια. Δυστυχώς.
17-07-2006, 11:22 #27
oute ego ta exo allios den tha imoun edo.kai efoson distixos i eutixos imaste edo skkopos einai na xekolisoume apo auto pou mas kanei etsi kai na sinexisoume.auto prospatho na kano kai ego tora dioti exo ftasei oriaka i na po exo xeperasei ta oria pou antexo.
17-07-2006, 13:16 #28
Είναι καλό που το βλέπεις έτσι και προσπαθείς, μπορεί και να τα καταφέρεις. Εγώ πάλι δεν θεωρώ ότι είμαι \"κολλημένος\" σε κάτι, απλώς υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε αυτό που ζω και σε αυτό που θεωρώ ανεκτή ζωή, πολλώ μάλλον επιθυμητή ζωή. Τόσο μεγάλη απόσταση που δεν είναι μέσα στις δυνάμεις μου να τη γεφυρώσω. Επομένως δε με ενδιαφέρει να ξεκολλήσω, με ενδιαφέρει να τελειώνω. Και αποδεικνύομαι, ακόμα και σε αυτό, κατώτερος των περιστάσεων.
17-07-2006, 13:48 #29
den ine etsi.prospatho na xefigo apo tin katastasi pou ime edo kai poli kairo kai den mporo.exo xeperasei kata poli ta oria pou antexo.apla exo ftasei mexri edo epidi apo mikros ixa mathei na ime down opote mporo na to antexo kai auto pou exo ftasei tora.xipnao me agxos pigeno douleia kai trelenome ime spiti kai den thelo na katso mesa.exo apogoiteutei apo ola den exo kefi na kano tipota exo kanei kamposes malakioules .apo tin mia niotho oti den tha katafero na sineltho pote kai den mporo allo.den xero ti akrivos antimetopizeis gia na po kai ego kati parapano gia to an linetai i oxi.exeis kai to onoma apo ena apo ta poli oraia tragoudia ton rainbow (STARGAZER).
17-07-2006, 19:12 #30
καλως ηρθες....εχεις απευθυνθει σε καποιον ειδικο;;αν οχι κανε το,ειναι κριμα η ζωη σου να περναει ερημην σου...πασχω απο κρισεις πανικου,ξερω απο τι και προσπαθω να το καταπολεμησω,βλεπω οτι χρησιμοποιεις συχνα την εκφραση δεν βρισκω νοημα,κι ομως η ζωη σου ειναι γεματη νοημα και ομορφια..στο χερι σου ειναι να εχεις ποιοτητα..βοηθησε τον εαυτο σου μην τα παρατας..
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία