Results 61 to 75 of 130
Thread: Βοήθεια.
-
22-09-2006, 17:16 #61
to thema pisteuw oti einai thema thelisis.thelei o stargazer na allaksei tin katastasi tou?na anevei diladi to bouno?mporei na leei oti zileuei tous allous gia tin psixiki tous iremia, alla den tous zileuei pou xamogelane, xairontai kai einai aisiodoksoi.thelei loipon na vrei enan tropo na exei psixiki iremia me to na sinexizei na niwthei opws twra.na niwthei aidia thymo ktl ktl.einai san na blepei to bouno kai na leei thelw na anevw stin korifi xwris na skarfalwsw.diskoli katastasi.to mono pou mporw na tou pw loipon einai ena: file mou, ginontai thaumata.an to thes toso poli na breis tin psixiki sou iremia, tha vgaleis ftera.alliws, psakse mesa sou na vreis an me enan ipoxthonio kai sadistiko tropo, esi kataferneis ousiastika na psixagwgeisai me auti tin katastasi.to exw pathei kai egw. na niwhw asxima kai na sinexizw na prokalw auta ta sinaisthimata, giati ... me psixagwgousan.apo tin elleipsi allwn \"normal\" psixagwgikwn meswn, akoma kai ta arnitika mporei na leitourgisoun etsi, se enan anthrwpo me sigkekrienes empeiries kai tropo skepsis.giauto, an pragmatika thes na allakseis auti tin katastasi, prepei na allakseis auta pou se psixagwgoun.to na niwtheis px diaforetikos, apokommenos, paraksenos, monaxikos.kserw apeiro kosmo pou pragmatika ftiaxnetai me to na niwthei etsi.alla opws tha exeis aktalavei, den einai pragmatiko ftiaksimo.einai ena sadistiko ipokatastato.dwse se auto pou pernas tin pragmatiki tou diastasi.kai mi ntrapeis.to oti tha to deis kai mono apo auti ti skopia simainei oti eisai poli dinatos kai giauto de xreiazetai na ntrepesai.alla na eisai perifanos!giati eilikrina, file mou stargazer, kai syggnwmi pou se apokalw file ama se peirazei, den exw dei pollous anthrwpous na einai psixika iremoi enw niwthoun ola auta pou niwtheis esy kai tosoi alloi.kai anarwtisou:aksizei ton kopo?i zwi einai mikri..
- 22-09-2006, 17:23 #62
καλα τα λεμε ολα αυτα.ο stargazer που ειναι ομως.ελπιζω να μην εκανε καμια βλακεια.
27-09-2006, 11:42 #63
Το πιο πιθανο μου φαινεται πως ειναι οτι βαρεθηκε να μας ακουει. Η αληθεια ειναι πως μερικες φορες, ιδιως οταν ειμαι στα πολυ χαλια μου, ολες αυτες οι γλυκες και ενθαρρυντικες κουβεντες μου δινουνε στα νευρα. Θα προτιμουσα να βρισκοταν καποιος να μου δωσει μια κατακεφαλα και να μου πει: \"Ε, συνελθε! Κοψε το κλαψουρισμα και μαζεψε το μυαλο σου! Κανενας και τιποτα δεν αξιζει παραπανω απο τον εαυτο σου! Εισαι ανοητη που χαλιεσαι ετσι. Γινε σκληρη οπως ειναι ολος ο κοσμος γυρω σου! \"
Παντως, εχω παρατηρησει πως οταν καλοπιανεις συνεχως καποιον, εστω κι αν εχει καποιο σοβαρο προβλημα, δεν τον βοηθας να το ξεπερασει. Πρεπει να εισαι και λιγο αυστηρος μαζι του, διαφορετικα κινδυνευει να αφεθει στα καλοπιασματα και να αδρανησει. Δηλαδη να μην αποφασισει ποτε να κανει κατι για τον εαυτο του, σιγουρος πως θα εξακολουθησουν οι αλλοι να τον αποδεχονται οπως ειναι, και θα συνεχισουν να τον κανακευουν.
Θυμαμαι, οταν εκανα θεραπεια για τη δικη μου καταθλιψη, ελεγα καθε φορα στον ψυχιατρο μου οτι φοβαμαι μηπως πεθανω στον υπνο μου και γι αυτο δεν μπορω να κοιμηθω. Καθε φορα μου απαντουσε : \"μην ανησυχεις, δε θα συμβει τιποτα τετοιο\". Επειδη ομως εγω συνεχιζα να του το λεω, καποια στιγμη θυμωσε και μου ειπε το εξης αξιομνημονευτο: \" και τι νομιζεις? Αν υπηρχε κινδυνος, θα σ αφηνα να κυκλοφορεις ελευθερη? Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει\". Ναι, ηταν πολυ σκληρος, αλλα με εβαλε στη θεση μου. Και ειχε αποτελεσμα.
27-09-2006, 13:25 #64
Originally posted by Elisabeth_P
Το πιο πιθανο μου φαινεται πως ειναι οτι βαρεθηκε να μας ακουει. Η αληθεια ειναι πως μερικες φορες, ιδιως οταν ειμαι στα πολυ χαλια μου, ολες αυτες οι γλυκες και ενθαρρυντικες κουβεντες μου δινουνε στα νευρα. Θα προτιμουσα να βρισκοταν καποιος να μου δωσει μια κατακεφαλα και να μου πει: \"Ε, συνελθε! Κοψε το κλαψουρισμα και μαζεψε το μυαλο σου! Κανενας και τιποτα δεν αξιζει παραπανω απο τον εαυτο σου! Εισαι ανοητη που χαλιεσαι ετσι. Γινε σκληρη οπως ειναι ολος ο κοσμος γυρω σου! \"
Παντως, εχω παρατηρησει πως οταν καλοπιανεις συνεχως καποιον, εστω κι αν εχει καποιο σοβαρο προβλημα, δεν τον βοηθας να το ξεπερασει. Πρεπει να εισαι και λιγο αυστηρος μαζι του, διαφορετικα κινδυνευει να αφεθει στα καλοπιασματα και να αδρανησει. Δηλαδη να μην αποφασισει ποτε να κανει κατι για τον εαυτο του, σιγουρος πως θα εξακολουθησουν οι αλλοι να τον αποδεχονται οπως ειναι, και θα συνεχισουν να τον κανακευουν.
Θυμαμαι, οταν εκανα θεραπεια για τη δικη μου καταθλιψη, ελεγα καθε φορα στον ψυχιατρο μου οτι φοβαμαι μηπως πεθανω στον υπνο μου και γι αυτο δεν μπορω να κοιμηθω. Καθε φορα μου απαντουσε : \"μην ανησυχεις, δε θα συμβει τιποτα τετοιο\". Επειδη ομως εγω συνεχιζα να του το λεω, καποια στιγμη θυμωσε και μου ειπε το εξης αξιομνημονευτο: \" και τι νομιζεις? Αν υπηρχε κινδυνος, θα σ αφηνα να κυκλοφορεις ελευθερη? Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει\". Ναι, ηταν πολυ σκληρος, αλλα με εβαλε στη θεση μου. Και ειχε αποτελεσμα.
σωστο και αυτο αλλα εχει να κανει και με το ατομο.και εγω οταν ηταν να κανω μια εγχειρηση πιστευα οτι δεν 8α ξυπνουσα.fuckin brain.
27-09-2006, 13:45 #65
Τι παει να πει : εχει να κανει με το ατομο? Αυτο το ατομο που λες, θα πρεπει να ειναι εκ γεννετης κλαψιαρης, οποτε ο,τι και να του πεις, οποια θεραπεια και να ακολουθησει θα αποδειχτει φρουδη, δεδομενου πως θα προκειται πλεον για στοιχειο του χαρακτηρα του, και οχι για μια παροδικη μιζερια απο οποιαδηποτε σωματικη ή ψυχικη παθηση. Αν εχει, γενικα, τη δυναμη να ξεπερναει καταστασεις, τοτε δεν του χρειαζεται κανακεμα και καλοπιασιμο, αλλα ενα εναυσμα για να αφησει πισω του τα κακως κειμενα.
27-09-2006, 14:34 #66
ναι αλλα εμεις δεν ξερουμε τι ατομο ειναι.
27-09-2006, 22:40 #67
Provl,
σίγουρα δε γνωρίζουμε τι άτομο είναι και γι\' αυτό ίσως είναι καλύτερα που άλλοι είναι πιο \"μαλακοί\" στο λόγο τους κι άλλοι πιο \"επιθετικοί\".
Κάποιος τουλάχιστον ίσως μπορέσει να του δώσει να ακούσει αυτό που χρειάζεται για να πάρει \"μπροστά\"...
27-09-2006, 23:18 #68
ευτυχως υπαρχουν και καποιοι σκληροι εδωμεσα οποτε ας διαλεξει αυτος τι του αρεσει.αν και δεν εχει γραψει τοσο καιρο.
28-09-2006, 01:28 #69
Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν έχει αποτέλεσμα να λες σε κάποιον να \"είναι σκληρός\" έτσι γενικά. Έχω δει ότι αν βγάζεις στο φως ότι σε βασανίζει τότε λυτρώνεσε γιατί το φως διαλύει όλα τα σκοτάδια. Δηλαδή είμαι και \'γω υπέρ της \"σκληράδας\" σε κάποιον που βασανίζεται αλλά αυτή θα έχει αποτέλεσμα μόνο αν μάθεις τι τον βασανίζει. Και δεν γίνεται αυτό αν δεν το βρει και στο πει. Ή αν το ξέρει να έχει το θάρρος να στο πει. Τότε μπορείς να του πεις \"τι μ...κίες\" είναι αυτές που σκέφτεσαι. Να τα χώσεις έτσι γενικά δεν νομίζω ότι έχει αποτέλεσμα.
28-09-2006, 10:17 #70
Δεν είχα τίποτα να πω. Οι μέρες είναι ίδιες εκτός από εκείνες που είναι χειρότερες.
28-09-2006, 12:18 #71
stargazer που εισαι να κανουμε παρεα?
29-09-2006, 00:02 #72
Και τι διαφοροποιεί τις \"κακές\" από τις \"χειρότερες\" ημέρες?
29-09-2006, 00:04 #73
Originally posted by Aggelika
Και τι διαφοροποιεί τις \"κακές\" από τις \"χειρότερες\" ημέρες?
29-09-2006, 00:14 #74
Αυτό το παθαίνουμε όλοι μας, προβλ.
Το θέμα είναι τι σκέψεις είναι αυτές?
29-09-2006, 00:15 #75
μαλον οχι οι καλυτερες.......
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή