Βοήθεια. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 130

Thread: Βοήθεια.

Senior Member
    Originally posted by Stargazer
    Ένας κεραυνός, ένα ανεύρυσμα, ένας μεθυσμένος οδηγός, ένα κομμάτι τσιμέντο από ετοιμόρροπο κτίριο, ένα καρδιακό επεισόδιο, ας είναι ό,τι θέλει... Μόνο να ησυχάσω...
    αυτο παρακαλαω πολες φορες αλλα ......δεν ξερω κατα ποσο το 8ελω κατα βα8ος.ακομα και μια μερα που εγινε κατι στραβο με μια πτωση με αλεξιπτωτο για πρωτη φορα ενιω8α ορεα χωρις να μπορω να πω το γιατι.μεχρι να γινει κατι απο ολα αυτα που λες και αφου δεν 8ες να κανεις κατι για σενα κανε αυτο που κανω εγω και ισως νιωσεις καλυτερα .κανε οτι μπορεις για τους αλους.το οτι τουσ βοη8ας και μοιραζεισ χαμογελα ισως δωσει νοημα στιν ζωη σου.

Junior Member
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΧΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ.

Senior Member
    Να γίνει τι?

Και δεν είναι άδικο να έχεις περάσει χρόνια για να μπεις τόσο βαθιά σ\'αυτό το τέλμα , και τώρα να θες μια άμεση λύση?

Αν θες να γίνει κάτι τώρα... αυτή τη στιγμή... μάζεψέ τα άρον άρον και κατευθύνσου στον κοντινότερο ψυχίατρο ή ψυχολόγο!

ΟΧΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ.

Junior Member
    δε θελω αμεση λυση θελω αμεσο τελος δε γουσταρω να σωθω δεν εχω τιποτα να κανω εδω

Senior Member
    stargazer, πολλά άτομα εδώ μέσα έχουν προσπαθήσει να σε βοηθήσουν και εσύ αρνείσαι πεισματικά οποιαδήποτε βοήθεια. Γιατί;
    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν βρίσκεις ενδιαφέρον σε τίποτα.
    Πάνε τρείς μήνες και παραπάνω από τότε που δημοσίευσες το πρώτο σου μήνυμα και δεν έχεις κάνει τίποτα για τον εαυτό σου.
    Πολλοί μπορούν να σου επιβαιβεώσουν ότι βρέθηκαν στην δική σου θέση, ζήτησαν βοήθεια, και αισθάνονται πολύ καλύτερα.
    Εσύ προφανώς έχεις ξεχάσει πως είναι να είσαι καλά!
    Ο πραγματικός λόγος που δεν πας στον ψυχίατρο, ποιός είναι;

Senior Member
    δε γουσταρω να σωθω
    Τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά και σου ζητάω συγνώμη που σε κούρασα - σε έπρηξα τόσο καιρό...

Να με συγχωρέσεις ... παρανόησα ... Νομίζα πως ο τίτλος του thead ήταν \"Βοήθεια\" ...

Όταν κάποιος μου ζητά βοήθεια σπεύδω να απαντήσω στο αίτημά του ...

ʼνθρωποι είμαστε , έχω περάσει παρόμοια και μάλιστα παλεύω να βοηθήσω όσο μπορώ γιατί όταν η ίδια χρειάστηκα βοήθεια δε βρέθηκε κάποιος να μου τη προσφέρει ...

Και πάλι συγνώμη για την παρεξήγηση.

Αγγελική

( Και μια μικρή παρατήρηση ... ειλικρινά δε νομίζω να μπήκες ποτέ στον κόπο να διαβάσεις και τις ιστορίες των υπολοίπων που υπάρχουν στο forum . Μάλλον ο χρόνο σου είναι άκρως πολύτιμος ενώ ο δικός μας για χάσιμο...)

Junior Member
    Ο ειρωνικός τόνος του τελευταίου μηνύματός σου δείχνει ότι μάλλον έισαι θυμωμένη μαζί μου αλλά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Αν δε σε κουράζω, θα ήθελα να μου το εξηγήσεις. Όσο για το αν διάβασα ή όχι τα υπόλοιπα μηνύματα των παιδιών που μπήκαν στον κόπο να γράψουν δυο λέξεις, επίτρεψέ μου να έχω πιο ακριβή άποψη από σένα γι\' αυτό.

Senior Member
    stargazer εγω 8α το πω απλα.εφοσον κανεις απο τους δυο μας δεν μπορει να 8εσει τελος στην ζωη του ας προσπα8ησουμε να αλλαξουμε εστω αυτα που μας πιραζουν.ενας ωραιος τροπος.φευεγις μακρια απο ολους που σε ενοχλουν εστω και αν αυτο σημενει οτι αλλαζεις χωρα και ξαναξεκινας απο την αρχη μια νεα ζωη.δεν ξερω τι προβληματα εχεις αλλα ειναι και αυτο μια λυση.

Junior Member
    Originally posted by Μιχάλης
    stargazer, πολλά άτομα εδώ μέσα έχουν προσπαθήσει να σε βοηθήσουν και εσύ αρνείσαι πεισματικά οποιαδήποτε βοήθεια. Γιατί;
    Πάνε τρείς μήνες και παραπάνω από τότε που δημοσίευσες το πρώτο σου μήνυμα και δεν έχεις κάνει τίποτα για τον εαυτό σου.
    Πολλοί μπορούν να σου επιβαιβεώσουν ότι βρέθηκαν στην δική σου θέση, ζήτησαν βοήθεια, και αισθάνονται πολύ καλύτερα.
    Μιχάλη, δεν ξέρω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν πάω,υπάρχουν όμως αρκετές σκέψεις που κάνω γι΄αυτό. Από τη μια δεν ξέρω αν είναι τέτοιο το πρόβλημα μου που να μπορεί να με βοηθήσει, από την άλλη μπορεί να με τρομάζει και αυτό που μπορεί να βρώ. ʼλλες φορές πάλι σκέφτομαι ότι για να ξεκινήσω τέτοια θεραπεία πρέπει να ζητήσω χρήματα από τους δικούς μου και δε θέλω να τους ανησυχήσω.

Senior Member
    Originally posted by Μιχάλης
    Μιχάλη, δεν ξέρω ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν πάω,υπάρχουν όμως αρκετές σκέψεις που κάνω γι΄αυτό. Από τη μια δεν ξέρω αν είναι τέτοιο το πρόβλημα μου που να μπορεί να με βοηθήσει, από την άλλη μπορεί να με τρομάζει και αυτό που μπορεί να βρώ. ʼλλες φορές πάλι σκέφτομαι ότι για να ξεκινήσω τέτοια θεραπεία πρέπει να ζητήσω χρήματα από τους δικούς μου και δε θέλω να τους ανησυχήσω.
    αν και ειμαι κατα τον ψυχολογων το να πας μια διο φορες δεν 8ελει πολλα χρηματα.β.και πες οτι ανακαλυπτεις αυτο που σε τρομαζει.υπαρχει κατι χειροτερο που 8α σε τρομαξει πιο πολυ απο το να 8ες να πε8ανεις???ισως απο την αλλη το ξεπερασεις οπως τοσα ποολλα ατομα εδωμεσα και μετα να συνεχισεις μια ωραια οσο γινεται ζωη.

Senior Member
    Stargazer,
    δεν εννοώ να διαβάσεις τις όποιες απαντήσεις έχεις λάβει...
    Εννοώ απλά να διαβάσεις τις ιστορίες άλλων ...
    Θα δεις ότι υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με τη δική σου και έχουν βρεθεί και λύσεις.
    Τόσο καιρό... δεν έχεις γράψει την παραμικρή λέξη σε thread άλλου ατόμου!

Senior Member
    stargazer, τι μπορεί να βρείς δηλαδή! Όλοι εμείς που βρήκαμε από τι πάσχουμε τι πάθαμε περισσότερο. Ίσα ίσα που βρήκαμε την άκρη του νήματος... και βοηθηθήκαμε.
    Νιώθουμε καλύτερα, δημιουργούμε, ερωτευόμαστε, ζούμε...

Δεν θέλεις να ανησυχήσεις τους γονείς σου ζητώντας τους λίγα χρήματα? Και προτιμάς να εγκαταλείψεις τα εγκόσμια!!!
    Σκέφτηκες τότε πως θα είναι η ζωή τους;

ΥΓ Αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα υπάρχουν και τα κέντρα ψυχικής υγειινής. Πες μας σε ποιά πόλη βρίσκεσαι και σίγουρα κάποιος από το site θα ξέρει πως μπορεί να σε βοηθήσει.

Junior Member
    ΟΚ, παιδιά, σας ευχαριστώ όλους.

Senior Member
    εγω εχω χασει επεισοδια εδω αλλα παιδια...οταν καποιος θελει να βοηθηθει ζητα βοηθεια...δεν προσπαθουμε να του δωσουμε εμεις με το ζορι!!!αυτο το ζορι ειναι που χαλαει το γλυκο.

Junior Member
    Σιχαμένη φάρα των ανθρώπων, το μόνο που κάνουμε καλά είναι να πονάμε τους άλλους και να πατάμε πάνω τους για να κερδίσουμε. Κατά τα άλλα διαφέρουμε από τα ζώα. Τουλάχιστον τα ζώα υπακούουν σε ένα ένστικτο του οποίου την ύπαρξη δεν είναι καν σε θέση να γνωρίζουν. Εμείς το κάνουμε για να αντλήσουμε δύναμη και αρρωστημένη ευχαρίστηση.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast