Results 16 to 30 of 36
Thread: ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΟΥΜΕ!
-
05-01-2011, 09:42 #16
λολ άρκτε! Ήμουν απασχολημένη να κάνω τις ίδιες μαλακίες με σένα. Κι έτσι, με αυτά τα λάθη μας κι οι δυο καταλάβαμε με τι ακριβό τίμημα πληρώσαμε τις αμαρτίες γονέων, και πόσο προσωπικό πόνο κρύβει το να κουβαλάς έναν εαυτό που εσωτερικά τον καθοδηγούν κατασκευές επιβίωσης. Τότε ξυπνήσαμε -επιτέλους, λολ- και αποτινάξαμε μερικά από τα δεσμά μας. Και να είσαι τίμια με τον εαυτό σου, δίκαια, αποδίδοντάς του όσα δικαιολογητικά του αξίζουν εκεί που του αρμόζει, αλλά και κατανοώντας το δικό του μερίδιο ευθύνης και αποδεχόμενη και αυτό. Μάθαμε, γίναμε πιο σοφές. Κάποιοι δε γίνονται ποτέ και μένουν κουφιοκέφαλοι. Δε νομίζω στην τελική πως θα προτιμούσα να είμαι κουφιοκέφαλη, έστω και απαλλαγμένη από τόσο πόνο. Ο πόνος είναι μεγάλος δάσκαλος, σκληρός αλλά και αποτελεσματικός.
Παράδειγμα, αν δεν τα είχαμε ζήσει, καμιά από τις δυο μας δε θα είχε τη δυνατότητα, δίχως φυσικά να τα έχει σπουδάσει, να είχαμε κάτι ουσιώδες να πούμε στη me. Ή τα έχεις ζήσει, ή τα έχεις παρατηρήσει σε άλλους και σκεφτεί αυτά τα λάθη στις επιλογές ή τα έχεις σπουδάσει."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 05-01-2011, 11:37 #17
οχι ρε συ ρεμ δεν με αφησε εκεινος! εγω τον ειχα παρατησει εν ψυχρω! δεν ξερω γιατι! το προβλημα μ ειναι οτι με τα φαρμακα δεν νιωθω! δεν νιωθω τπτ! δεν νιωθω καψουρες, αγαπη, ενθουσιασμο! τιποτα!!!!! δεν ξερω μετα αν το μετανιωσω η οχι που τον αφησα!
ημασταν 2 χρονια μαζι κ ολους αυτους τους μηνεσ με παιρνει καθημερινα τηλς κ μ στελνει δωρα!
παντα ημουνα λιγο σκυλα κ σκληρη οσο αναφορα τους αντρες, και αναισθητη! αλλα τωρα παραγινε!!!!! αμα γινω καλα και τον εχω διωξει κ μ λειπει?I m a Good Person With Bad Attitude
05-01-2011, 12:01 #18
Εμένα αυτό μου κάνει πως δε τον θές, ούτε για άντρα σου αλλά ούτε κάν για σχέση...και δεν είναι κακο να θές να τσιλιμπουρδίζεις, δικαίωμα σου στην τελική, ούτε είναι κακό αυτός να το ανέχεται, δικό του το πρόβλημα.
Το θέμα είναι τι θές από το σύντροφό σου, να σε ανέχεται ή να σε εξιτάρει, να ανυπομονείς να τον δεις, να τον θαυμάζεις και άλλα τέτοια που σχετίζονται με την επιθυμία σου για κείνον και όχι με την επιθυμία εκείνου για σενα...
Άμα σε πιεσει πολύ πες του "δεν ξέρω", ούτε αυτό είναι κακό, αν και πιστεύω πως τις περισσότερες φορές ξέρουμε τι θέλουμε, απλά φοβόμαστε να το παραδεχτούμε.
Take your time, as long as it gets
05-01-2011, 12:19 #19
αν πραγματικα τον αγαπας τοτε δεν εχεις απο το αναπαντησεις ναι....αν ομως σκεφτεσαι να γυρισεις σε κατι που ανηκει στο παρελθον και εχει τελειωσει ,μονο και μονο επειδη αυτος σε αγαπαει μην πεις ναι γιατι ετσι θα τον πληγωσεις διπλα.......
05-01-2011, 12:21 #20
Άμα...σου λείψει αργότερα.
Υπάρχει βέβαια και το άλλο. Άμα...δε σου λείπει ούτε τώρα ούτε μετά ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-01-2011, 13:06 #21
τον αγαπαω αυτο ειναι σιγουρο! δεν πιστευω πως θα υπαρχει ανθρωπος να μην τον αγαπαει ειναι αξιολατρευτος! παρ ολο που χω κανει πολλα στην ζωη μ κ δν εχω απωθημενα, νιωθω πως ακομα ειμαι μικρη.....κατι τετοιο! αυτο που με απασχολει ειναι μηπως συμβαινει ολο αυτο απο τα φαρμακα η οχι, επειδη θυμαμαι στην αρχη ημουνα τρελλη μαζι του!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I m a Good Person With Bad Attitude
05-01-2011, 13:24 #22
Αξιολάτρευτος είναι κι ο γάτος μου κι όμως για σχέση δεν τον θέλω. Βέβαια αυτός είναι τόσο νάρκισσος που μπορεί και να νομίζει ακόμη κι αυτό, λολ.
Εμ κι εγώ μικρή σε θεωρώ, και μου φαίνεται πως δεν είσαι έτοιμη για τέτοιες "δεσμεύσεις" υπέρ βωμών και εστιών χαχαα, τώρα βέβαια είναι στο χέρι σου όσα σκέφτεσαι να τα επεξεργαστείς καλύτερα και να αποφασίσεις. Είσαι ενοχικά προιδεασμένη για το μέλλον σου πάντως, σκέφτεσαι από τώρα τα τυχόν μελλοντικά σου "κρίμα ρε, αχουτο το καλό μου που το παράτησα τότενες). Αύριο, μεθαύριο, το μήνα που δεν έχει Σάββατο, ποιος μπορεί να ξέρει πώς θα είσαι ή θα είναι στο μέλλον, δεν έχεις καμία εγγύηση πως θα παραμείνει το καλό παιδί, όπως ούτε εσύ πως θα είσαι όπως σήμερα και θα φέρεσαι ανάλογα. Άρα, προσανατολίσου στο τώρα και όχι στο κάποτε που δε γνωρίζεις ούτως ή άλλως."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-01-2011, 13:26 #23
Αυτος σου εξασκει ενα ειδος πιεσης. Τον παρατησες , σε θελει και χρησιμοποιει τα...μεγαλα μεσα.
Τωρα εξαρταται απο σενα τι θες...αλλα καλο ειναι να ζησετε ενα διαστημα μαζι πριν κανετε βιαστικες κινησεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-01-2011, 13:30 #24
Κι αν κάποτε το μετανοιώσεις; αυτό το σκέφτηκες;
Μπορείς να εγγυηθείς στον εαυτό σου ότι θα ξανασυναντήσεις τέτοιο άνθρωπο σαν κι αυτόν να σε αγαπήσει τόσο πολύ; Να σε αγαπήσει τόσο πολύ παρά τα όσα λες ότι πέρασε μαζί σου και τον οποίο και εσύ επίσης αγάπησες;
Κι εγώ πριν χρόνια που μου παρουσιάστηκαν κάποιες ευκαιρίες δεν τις εκμεταλλεύτηκα γιατί έννοιωθα μικρός και ανέτοιμος. Τώρα, άμα τις φέρω στο νου μου μετανοιώνω.γιάννης
05-01-2011, 13:36 #25
ναι αλλα θεωρω καπως βεβιασμενο να κανεις κατι παρατολμο μονο κ μονο για να πεις στο μελλον πως το εκμεταλευτικες και δεν αφησες την ευκαιρια να παει χαμενη!!!!! στανταρ θα ναι καλο παιδι γιατι ειναι και θεμα ανατροφης!!!
κηπ ναι συμφωνω με την συμβιωση 1α!γιατι κακα τα ψεματα βλεπεις πως ειναι ο αλλος μονο αμα μεινεις καιρο μαζι του για μεγαλο διαστημα σε 1 σπιτι!
ρειν ναι βρε ο γατος σ ειναι γατα θα ταν περιεργο!λοοολI m a Good Person With Bad Attitude
05-01-2011, 16:52 #26
Χθες τι έγινε τελικά?
Είπατε τίποτα σχετικό?
05-01-2011, 20:01 #27
ναι μου ειπε πως το συζητησε με την μανα του κ η μανα του λεει πως ειμαι πολυ καλο κοριτσι κ με συμπαθει πολυ! απλα να το σκεφτει μηπως περιμενει λιγο κιολας να τελειωσει απ την αγγλια σε μερικους μηνες! με ρωτησε αν ειναι αυτος ο ανθρωπος που θα μπορουσα να ζησω την υπολοιπη ζωη μου, κ κεινος ειπε πως εγω ειμαι αυτο το ατομο...
I m a Good Person With Bad Attitude
05-01-2011, 20:12 #28
μι, εγω θα σου πω πολυ περιληπτικα τη γνωμη μου. αν θελετε κ οι δυο, αρραβωνιασου, αν δεν θελει καποιος απο τους δυο, οχι.
πιστευω οτι ελαχιστη σημασια εχει ο αρραβωνας.
η ποιοτητα της σχεσης σας μοιραια θα καθοριστει απο την ωριμοτητα που εχετε καταφερει μεχρι σημερα να κερδισετε σαν ανθρωποι.
δεν θα καθοριστει απο το αν ειστε αρραβωνιασμενοι η οχι.
τα προβληματα κ τις εσωτερικες συγκρουσεις που βιωνεις κατα καιρους δε θα σου τα λυσει ουτε η σχεση, ουτε ο αρραβωνας. η σχεση σου θα φωτιζει τις αδυναμιες σας.
εγω σου το ειχα γραψει κ την αλλη φορα κ εξακολουθω να το πιστευω οτι χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια, εννοω σοβαρη ψυχοθεραπεια, οχι του κωλου που μπορει να εκανες καποτε με καποιον μ...
κ δεν στο λεω υποτιμητικα, μην το παρεις στραβα (κ εγω εκανα, κ κανω).
οπως εχεις πει κ εσυ, δεν ειναι η εμφανιση κ τα κιλα κ τα γραμμαρια κ το ενα κρουασανακι, ειναι κατι βαθυτερο....
αυτο το βαθυτερο πρεπει να πας να το δουλεψεις, κ αν το δουλεψεις θα κανεις κ καλυτερες σχεσεις κ φιλικες κ ερωτικες κ απο ολα! ειτε εισαι με αυτον τον αντρα, ειτε εισαι με καποιον αλλο!
φιλικα! :)
06-01-2011, 02:26 #29
06-01-2011, 03:57 #30
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή