ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΟΥΜΕ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    ΛΟΥ και ΗΡΩ!!

Σταματηστε να εχετε τοσο δικαιο παντου και να συμφωνω με 10 στα 9 ποστς σας! Αργγκ! Δεν ειναι ευγενικο αυτο που κανετε..!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    οχι ρε συ ρεμ δεν με αφησε εκεινος! εγω τον ειχα παρατησει εν ψυχρω! δεν ξερω γιατι! το προβλημα μ ειναι οτι με τα φαρμακα δεν νιωθω! δεν νιωθω τπτ! δεν νιωθω καψουρες, αγαπη, ενθουσιασμο! τιποτα!!!!! δεν ξερω μετα αν το μετανιωσω η οχι που τον αφησα!

ημασταν 2 χρονια μαζι κ ολους αυτους τους μηνεσ με παιρνει καθημερινα τηλς κ μ στελνει δωρα!

παντα ημουνα λιγο σκυλα κ σκληρη οσο αναφορα τους αντρες, και αναισθητη! αλλα τωρα παραγινε!!!!! αμα γινω καλα και τον εχω διωξει κ μ λειπει?
    τον μπερδεψα μαλλον με τον τυπο που τα ειχες ενα καλοκαιρι και φρικαρες οταν σε αφησε κι ενοιωθες εκδικητικα. γραψε λαθος...
    ρωτας τι γινεται αν μετανοιωσεις που θα τον αφησεις.
    μα τον εχεις αφησει εδω και καιρο. εχεις μετανοιωσει????/κι αν οχι, γιατι να μετανοιωσεις τωρα που σου προτεινει αρρεβωνα? ο αρραβωνας σου ελειπε? γι αυτο τον χωρισες? δεν νομιζω....
    οσο για το σκληρη με τους αντρες και αναισθητη, απο τα αρκετα ποπυ μας εχεις γραψει, δεν συμφωνω καθολου.
    θυμαμαι ενα εκτεταμενο ποστ σου με πολυ παθιασμενα σου μηνυματα για εναν τυπο που σε αφησε για καποια αλλη, γεγονος που οχι απλα δεν σε αφησε αδιαφορη, αλλα σου προκαλεσε τεραστιας εντασης συναισθηματα.
    μαλλον παθιασμενη θα σε χαρακτηριζε κανεις παρα αναισθητη....μηπως δεν νοιωθεις πραγματα για τον συγκεκριμενο και το μπερδευεις με απαθεια?
    τα συναισθηματα δεν ερχονται κατα παραγγελια ξερεις.
    ειναι πολυ πιθανο να εισαι αδιαφορη για καποιον που τυχαινει να σε θελει πολυ, και να ενδιαφερεσαι πολυ για καποιον αλλο που τυχαινει να μη σε θελει.
    δεν συμφωνω να "βολευομαστε"οπως-οπως με καποιον απλα και μονο επειδη μας θελει κι απ τον φοβο της μοναξιας. πρεπει να υπαρχει επιθυμια για να ειμαστε ΜΑΖΙ με τον συγκεκριμενο κι οχι φοβος να μη μεινουμε μονοι...΄.

Senior Member
    ναι ρεμ γιαυτο μ χε κανει εντυπωση ο συγκεκριμενος π με αφησε............επειδη με εκανε να νιωσω χωρις λογο μετα απο χρονια. μετα απο αυτο, τερμα παλι!

οταν παιζω κωρονα γραμματα................λεω στον αλλον ''κωρονα χανεις γραμματα κερδιζω''............οποτε παντα κερδιζω....ειναι το ιδιο για μενα οποτε δν ξερω αν το ρισκαρω η οχι. τον αγαπαω αλλα δν νιωθω οπως νιωθουν αλλοι...........δεν νιωθω!!!πρεπει να ρωτησω τον γιατρο μ! γιατι σιγουρα ειναι τα χαπια! σαφως αν ηταν να διαλλεξω σε μια ζωη οπου θα ειμαι διαρκως τρελλη κ αγχωμενη κ ψυχαναγκαστικη...προτιμω να μην καψουρευτω ποτε ξανα...
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    να το παρεισ το παλικαρι το χεισ εκθεσει και τι θα πει η γειτονια!!!!εσενα τι σε πειραζει που θα πρεπει να σοβαρευτεισ η που θα ειστε μια ζωη μαζι??γιατι κατα τα αλλα σαν κι αυτον αλλον δεν θα βρεισ απο οσα εχεισ γραψει δηλαδη

Senior Member
    pad................με σπρωχνεις σε αλλον??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    αν ειναι καλυτερο για σενα εμενα η αγαπη μου ειναι ανιδιοτελησ

Page 3 of 3 FirstFirst 123