Results 1 to 3 of 3
Thread: Εντυπώσεις
-
04-01-2011, 02:26 #1
Εντυπώσεις
Κάθε βράδυ υπάρχει ένα συγκεκριμένο μέρος στο σπίτι μου το οποίο όταν κλείνουν τα φώτα φοβάμαι να πλησιάσω και να κοιτάξω. Εδώ και πολύ καιρό ακούω άτομα να περπατάνε μέσα στο σπίτι,χωρίς φυσικά να τα βλέπω κάτι το οποίο συμβαίνει μόνο στο σκοτάδι. Το μέρος που με φοβίζει βρίσκεται στην κουζίνα. Στο διπλανό δωμάτιο όπου είναι το σαλόνι κοιμάμαι μαζί με τα αδέρφια μου. Τι έχω;:confused:
- 04-01-2011, 10:58 #2
Eππππππππππππππππ!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Αν θελεις απλα να ξεκινησεις μια συνομιλια γιατι σου αρεσει, τοτε ολα καλα!!!! Αν ψαχνεις ομως σοβαρη απαντηση για το προβλημα σου θα πρεπει ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ. Θελω να μαι ξεκαθαρη. Δεν κατηγορω κανεναν μεσα στο φορουμ, απλα οι πληροφοριες που μας εδωσες ειναι πολυ λιγες για να βγαλουμε συμπερασματα. Ειδικα τωρα που δεν εχουμε την εικονα σου μπροστα μας. (μια εικονα = χιλιες λεξεις). Τονια αυτο μπορει να ειναι απο καταθλιψη, μεχρι ψυχωση ή μεχρι φοβια ή συνδυασμος καποιων απο αυτα ή μπορει να λεω κ βλακειες..... (δεν ειμαι ειδικος απλα λογω καποιων συγκυριων στο οικογενειακο μου περιβαλλον, νομιζω οτι εχω αποψη για καποια θεματα. Μπορει ομως μονο να νομιζω....).
Anyway. Αν απευθυνθεις αρχικα σε ενα ψυχολογο του δημου σου θα εχει αμεσα πολυ περισσοτερα στοιχεια για σενα κ για το περιβαλλον σου. Πχ ποσα αδερφια εχεις, τι ηλικια εχουν, θα καταλαβει πανω-κατω την οικονομικη σου κατασταση, θα σε ρωτησει για τους γονεις σου κ για γεγονοτα που σου εχουν συμβει στο παρελθον κ νομιζεις οτι σε στιγματισαν... Κ μονο απο τον τροπο που θα του μιλησεις θα ορισει τη ροη των ερωτησεων. Εμεις εδω με τοσα λιγα στοιχεια, το πιθανοτερο ειναι να σε κατευθυνουμε σε λαθος συμπερασματα....να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............
05-01-2011, 13:40 #3
δεν νομιζω οτι ειναι κατι το σοβαρο.....ισως να ειναι ενα παιχνιδι του μυαλου σου και τιποτε παραπανω.....
ισως παλι και να μην ειναι ετσι........θα συμφωνησω με την Καντυ,,καλυτερα να συμβουλευτεις εναν ειδικο...
εχεις δοκιμασει να αλλαξεις υπνοδωματειο???πιθανον να σε βοηθησει...!!
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή