Το ιντερνετ βλάπτει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    ok δεν είμαι και κανα αντρικό μοντέλο αλλά είναι απελπισία η όλη φάση. ουτε ενα τοσο δα χαμογελακι :( έξω τουλάχιστον οι κοεπέλες μου χαμογελάνε όταν κάνω κοπλιμέντα :((((

Banned
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Πάντως είμαι ωραίο παιδί βρε Δώρα! Εσύ χάνεις :p

ειμαι σιγουρη οτι εισαι ομορφος και εσωτερικα και εξωτερικα! :) :) :) :) :) :) πολλα πολλα χαμογελα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ειμαι σιγουρη οτι εισαι ομορφος και εσωτερικα και εξωτερικα! :) :) :) :) :) :) πολλα πολλα χαμογελα!
    εσωτερικα δεν ειμαι και τοσο ομορφος αλλα τουλαχιστον προσπαθω ο κακομοιρης να ανταλλαξω δυο κουβεντες

Senior Member
    :D
    εγω για το ιντερνετ ηθελα να γραψω..
    αλλα οκ παιδια να μη σας το χαλασω..

ινσεκτ δεν ξερω εμφανισιακα,αλλα εσωτερικα μια χαρα μου φαινεσαι!!
    Δωρα παρε το πρωτο καραβι κι ελα!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Insect, είσαι αμφιθυμικός ως προς την προσωπική χρήση που κάνεις στο ίντερνετ. Γιατί αυτό? Το έχεις σκεφτεί πιστεύω, αν θέλεις να το συζητήσουμε. Δική μου γνώμη, μην το δαιμονοποιείς και μην το θεοποιείς επίσης. Είναι ένα επικοινωνιακό εργαλείο που ο καθένας εξατομικεύει τη χρήση του ανάλογα με το χρόνο, τη διάθεση, τις ανάγκες του, τα ενδιαφέροντά του. Η χρήση ενός εργαλείου δεν είναι ίδια για όλους. Με μία τανάλια μπορεί ο άλλος να ξεσφίξει μία βίδα αλλά με τανάλια μπορεί να σπας και καρύδια που λέει ο λόγος. λολ
    Έχεις μία σχέση αγάπης/ μίσους για το ίντερνετ? Αισθάνεσαι εξαρτημένος απ' αυτό? Σε προβληματίζει? Σε βοηθά κάποιες φορές και κάποιες κρίνεις πως καταπιέζεσαι, σα να λέμε το χρησιμοποιείς ψυχαναγκαστικά? Εσύ είσαι ο κατάλληλος να δώσεις τις απαντήσεις γιατί εσένα αφορά.
    Σε κάθε περίπτωση όταν κάτι το αμφισβητούμε και ταυτόχρονα το χρησιμοποιούμε άμετρα, είναι φυσικό όλο αυτό να μας φαίνεται αντιφατικό, και να περνάμε στον εαυτό μας αλληλοσυγκρουόμενα μηνύματα.

Ανά εποχές μπορεί να κάνει κάποιος πιο εκτεταμένη χρήση ενός εργαλείου για μύριους λόγους. Ή αποχή για άλλους τόσους. Εσύ έχεις τη δύναμη να ορίζεις τη χρήση που θέλεις να κάνεις και τις ποιότητές της επίσης.
    filika xD
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Κοίτα αν το δω πολύ απλά το ιντερνετ από μόνο του δεν βλάπτει.

Senior Member
    Έτσι. Και εγώ θα σου πω ότι η επικοινωνία σου έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, δεν είναι αυτό κάτι που σου δίνει χαρά? Εύχομαι να βελτιωθούν πολλά πράγματα από αυτά που θες να βελτιωθούν και να βρεις ό,τι αναζητάς ίνσεκτ. Μη σε παρασκοτίζεις και με τη χρήση του ίντερνετ, γιατί σε ενοχοποιείς και δημιουργείς μέσα σου θέματα προς επίλυση και αναζητάς απαντήσεις ακόμη και στα απλά. Όπως το έγραψες, μην ψάχνεις να βρεις τα βαθύτερα και ακατανόητα σχέδια, δέστο λίγο πιο χαλαρά αν γίνεται.:))
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ναι αυτό κάνω. Προσπαθώ να το δω χαλαρά και να διατηρήσω την όποια ικανότητα στην επικοινωνία που ανέπτυξα τα τελευταία έτη!

Page 2 of 2 FirstFirst 12