ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 83 of 83
    Σκεφτόμουνα να πάω να δω αντιδράσεις.Αυτό ναι στα σίγουρα,Αλλά όχι αμέσως,Θέλω να αφήσω ένα περιθώριο να δω αντίδραση!!και μετά.Λογικά την άλλη εβδομάδα.Σήμερα αμα παώ είναι νωρίς!Τελικά λάθος κίνηση!!!!δεν πειράζει

Senior Member
    Ειναι τοσο δυσκολο την ωρα που ερχεται για να την πληρωσεις να τη ρωτησεις χαλαρα κ ανετα- Οταν δεν δουλευεις που πηγαινεις με την παρεα σου για καφε? Ετσι για πρωτη φορα θα μπορεσεις να κανονισεις ενα double date το οποιο θα ειναι πιο ευκολο κ για τους δυο σας. Κ μετα βλεπεις.....
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

kANDY,διαφωνώ, δεν είμαστε παιδάκια.όταν πας για κονέ (εκτός γνωστού κύκλου),βγαίνετε οι 2 σας.Οταν ανακατέυονται και άλλα άτομα συνήθως δεν έχει καλή κατάληξη.Ενοείτε αμα ήξερα που συνχάζει θα πήγεινα από εκέι.Για να την κυνήγησω άλλο δεν νομίζω,εαν και δικαολογημένα μάλλον δεν τηλεφώνησε.Ανωριμότητα μου!!!!.Συμφωνώ με αυτά που λένε οι κοπέλες παραπάνω!Για να !

Senior Member
    Quote Originally Posted by freit View Post
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ,ARKTOS,δεν σχολιάζω τα τελευταία σου μυνήματα.Οταν προσπαθέις κάνεις θα υπάρξουν και νίκες και ήτες.Προς το παρόν τίποτα!και στα αρχ......ια μου.Υπάρχουν και άλλες,και δεν λιποθμησα όταν την προτοείδα,Μου ήταν αδιάφορη αμα θες πιστεψέ το,Light, εχεις δικιο το ψευδ.το έκανα.....Νεότερα αργότερα,Παντως θα ξαναπάω μετά από λίγο καιρό στα πυράνχας
    όταν τρως φλασιές κ μας απαντάς όπως απάντησες δν είναι κ το καλύτερο.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    γενικότερα επειδή διάβασα σχεδόν όλα τα ποστ, δν περίμενα πως υπάρχουν γυναίκες πως δν τους αρέσουν οι εκπλήξεις.
    λουλούδια είναι αυτά, όχι δεινόσαυροι!

κ αν ήμουν στη θέση της κοπέλας αν μη τί άλλο θα τηλ για να μάθω από περιέργεια τουλάχιστον ποιος είναι , αλλά οπωσδήποτε για να ευαριστήσω.
    το να ανεβάζεις τη μύτη τόσο ψηλά μερικές φορές ίσως να γίνεται κ ένα με την αγένεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Εγω και πορσε να χαρισω σε γυναικα παλι χυλοπιτα θα φαω :ο λολ :)
    καλά χάρισε εσύ την πόρσε κ θα δεις πως θα πέφτουν η μία μετά την άλλη....

Εχεις δίκιο!Οσο και για την πόρσε, δεν θα προλαβαίνει ούτε να πάει τουαλέτα.Πάντως μα είχε κολίσει θα την κυνηγούσα!!!!γιαα πχ,κάποτε είχα φάει 5 όχι, και μετά τα 5 όχι την είχα 3 χρόνια σχέση.Πρέπει να στο βγάζει κ η άλλη για κυνήγη.Οπότε δεν πρόκειτε να πάω να της πω τον δεινόσαυρο στον έστειλα εγω για να μην ανέβει και άλλο η μύτη.(μην γίνει και πινόκιο)Οσο για το εάν είναι καποιος ενοχλητικός και πάλι τηλ, και του ξεκαθαρίζεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα!!1μπορεί να τα βλέπω λάθος.Πάντως έπραξα λάθος!!!!Εδωσα αξία

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    καλά χάρισε εσύ την πόρσε κ θα δεις πως θα πέφτουν η μία μετά την άλλη....
    Το επιασες το υπονοουμενο (με την καλη εννοια)! Βασικα το λεω και στους φιλους που γραφουν εδω ΑΝ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ.

Σε καθε περιπτωση θελει πολυ δυναμη και προσπαθεια και λιγη κατανοηση προς τους αλλους δεν βλαπτει. ΟΛΟΙ εχουμε προβληματα.
    Last edited by carrot; 07-01-2011 at 22:47.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456