Πωσ ειναι το ονειρεμενο σου σπιτι?? ..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Senior Member

Πωσ ειναι το ονειρεμενο σου σπιτι?? ..

Ξερω πωσ θα μου πειτε πωσ και παλι ειμαι εκτοσ θεματοσ..αλλα με αφορμη κατι μοντερνα σπιτια που ετυχε και κοιταζα..σκεφτκα πωσ θα ειχε πλακα και ενδιαφερον να δουμε ποοοσο διαφορετικοι ημαστε και ποσο διαφωρετικα γουστα εχουμε..

σκεφτηκα λοιπον να παραθεσουμε εικονεσ απο το γοογλε πχ.. απο σπιτια η δωματια που μασ αντιπροσωπευουν, εκφραζουν...και θα ηταν το ιδανικο μασ...

..εγω το δηλωνω εκ των προτερων πωσ εχω πολλα γουστα...χεχεχ

για αρχη θα πω πωσ κατι τετοιο θα μου αρεσε πολυ....

http://i6.photobucket.com/albums/y20...k/house1-2.jpg
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    αααα.βρηκα το τελειοοοοο σε μυκωνιατικο στιλ... ayto to ξενοδοχειακι ειναι ακριβωσ οπωσ θα ηταν το ονειρεμενο μου σπιτι νομιζω χεχεχεχεχ.. ξερω τι θα αγορασω αν γινω τρισεκατομμυριουχοσ..χεχεχ εχ

http://www.cavotagoo.gr/accommodatio...tive-room.html ολα τα δωματια μου κανουν.. ..μα ομωσ.. μεσ το μυαλο μου ο σχεδιαστησ χεχεχεχ

http://i6.photobucket.com/albums/y20...-design-82.jpg
    http://i6.photobucket.com/albums/y204/adzik/7.jpg
    Last edited by Adzik; 07-01-2011 at 14:56.

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Ω, εντελώς διαφορετικό απ' τις εικόνες που έβαλες αντζικάκι, λολ
    Μου αρέσουν τα ζεστά περιβάλλοντα, το ρουστίκ και εξοχικό στυλ, τα πολυχρησιμοποιημένα αντικείμενα, τα ψιλοφθαρμένα υλικά, τα θεωρώ πιο ζεστά, πιο κοντινά μου, πιο home sweet home feeling μου βγάζουν. Αντικείμενα από το χτες, λίγο αλλοιωμένα από τον καιρό, λίγο στραβά και με κάποια ελαττώματα στην υφή ή στο σχεδιασμό τους, αγροτικά stools, μπαούλα, τούβλα στους τοίχους, πέτρα σκαπιτσαριστή, πίνακες, φυτά, τεράστιες βιβλιοθήκες, βαθιά χρώματα, μπορντώ, σοκολατί, βυσσινί, υφάσματα μαλακά, φιλικά, όχι άγρια ούτε ακριβά, χειροποίητα αντικείμενα, τέτοια. Και ζώα...πολλά, να γαυγίζουνε, να γουργουρίζουνε, να γκρινιάζουνε, να γίνεται ένας χαμός! χαχααα
    Ούτε κρύσταλλα, ούτε αλουμίνιο, αλλά ξύλο, ύφασμα, πηλός, φυσικά υλικά όχι "ψυχρά", αλλά με θερμή αίσθηση. Θα ψάξω photos να δεις.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Ω, εντελώς διαφορετικό απ' τις εικόνες που έβαλες αντζικάκι, λολ
    Μου αρέσουν τα ζεστά περιβάλλοντα, το ρουστίκ και εξοχικό στυλ, τα πολυχρησιμοποιημένα αντικείμενα, τα ψιλοφθαρμένα υλικά, τα θεωρώ πιο ζεστά, πιο κοντινά μου, πιο home sweet home feeling μου βγάζουν. Αντικείμενα από το χτες, λίγο αλλοιωμένα από τον καιρό, λίγο στραβά και με κάποια ελαττώματα στην υφή ή στο σχεδιασμό τους, αγροτικά stools, μπαούλα, τούβλα στους τοίχους, πέτρα σκαπιτσαριστή, πίνακες, φυτά, τεράστιες βιβλιοθήκες, βαθιά χρώματα, μπορντώ, σοκολατί, βυσσινί, υφάσματα μαλακά, φιλικά, όχι άγρια ούτε ακριβά, χειροποίητα αντικείμενα, τέτοια. Και ζώα...πολλά, να γαυγίζουνε, να γουργουρίζουνε, να γκρινιάζουνε, να γίνεται ένας χαμός! χαχααα
    Ούτε κρύσταλλα, ούτε αλουμίνιο, αλλά ξύλο, ύφασμα, πηλός, φυσικά υλικά όχι "ψυχρά", αλλά με θερμή αίσθηση. Θα ψάξω photos να δεις.

χχεχεχ. ρεινακι μου..γι αυτο προφτασα και ειπα πωσ εχω πολλα γουστα γιατι ενω μου αρεσει πολυ αυτο το μοντερνο το καθαρο το τελειο.. παντα ζηλευω τουσ ζεστουσ χωρουσ με ζωακια και εστι οπωσ το περιγραφεισ..κατι θα βρω και απο αυτο.. και το παραξενο ειναι πωσ εχω βρεθει και στα δυο ειδη περιβαλωντων..(το απο πανω λογο εργασιασ..) και ενιωθα το ιδιο καλα και στα δυο.. ποιοσ ξερει σισωσ ειμαι δυχασμενη προσωπικοτητα χεχεχεχε

αν και ομολογω θα το εκανα chic rustic sto telos.xxexeexxeexexex

Senior Member
    http://i6.photobucket.com/albums/y20...chicrustic.jpg ισωσ να κατεληγα σε κατι τετοιο..χεχε

σκευτομαι πωσ ισωσ αυτη η ταση μου προσ το ξερεισ αυτο το .. αψεγαδιαστο με κανει να νιωθω καλα.. και ομορφα οταν βρισκομαι σε τετοιο περιβαλλον γιατι εγω ειμαι τσαπατσουλα.. κανω πραγματα παρα πολλα με τα χερια μου.. αλλα δυσκολεουμαι παντα στο να κανω οτιδηποτε να μοιαζει τελειο..τελειωμενο τελεια..απο τα ρουχα και τα παπουτσια μου.. που αντεχουν για 2-3 χρονια αντι για 10 ..μεχρι και το σπιτι που.ολο κατι αλλαζω ολο κατι ξαναβαφω.. ασπριζω..χρωματιζω.. χεχεχεχεχε.. επισεισ μια ταση απο την μανα μου που εχω ειναι πωσ τεινω να θεωρω πολλα πραγματα αχριστα και να θελω να τα πεταξω..ξερεισ τιπου λιγα και καλα..

χεχεχεχ..η παραξενη ..κι ετσι..χεχεχ

Senior Member
    Ω, το επόμενο βάψιμο του καθιστικού μου σκοπεύω να έχει αυτό το χρώμα της πόρτας, το χρώμα της λεβάντας, το γαλαζολιλά σε συνδυασμό με dark burnt sienna. Επηρεασμένη από πίνακα του Μοντιλιάνι, το Κόκκινο Γυμνό.:p
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    τεεελιο χρωμα αυτο... πραγματικα υπεροχο.. θυμαμαι ειχα παει στισ σπετσεσ και ειχε κατι σπιτια λευκα με τετοι χρωμα διακριτικο.. υπεροχα..και τοσο chic!!!!χεχεχεχε

http://www.famous-painters.org/Amede...-Red-Nude.shtm

Senior Member
    Λοιπον το ιδανικο σπιτι για μενα: με πολλα χρωματα ζεστα, με πολυ ξυλο, με πολλα αντικειμενα εδω κ εκει, παντου,χειροποιητα, πολλα καδρα, καποια βιτρο, με επιλογες διαφορετικου φωτισμου, με πολλα χαλια το χειμωνα, με ενα τζακι και μια τεραστια βιβλιοθηκη. Και τεραστια παραθυρα...να μπαινει πολυ φως. Ή να φαινεται η βροχη κ οι αερηδες.Να ειμαι σε επαφη με τη φυση, οσο γινεται. Αυτο θα ταν το τελειο για μενα:) Ωραιο θεμα Adzik!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    το σπιτι του χειμωνα, θα ειναι ενα λοφτ στην Νεα Υορκη, με ψηλες οροφες, ξυλινα δαπεδα, ανοξειδωτες και ξυλινες κατασκευες και μεγαλα ανοιγματα σε μια καταπληκτικη θεα του μανχαταν
    το σπιτι του καλοκαιριου θα ειναι ενα ιταλικο αγροτοσπιτο διπλα στην θαλασσα , με μεγαλη αυλη γεματη φυτα, με μικρα ξυλινα η σιδερενια ανοιγματα, με γηινα χρωματα, παλια επιπλα, και χειροποιητα πλακακια.

Banned
    http://img2.blogcu.com/images/p/a/p/...properties.jpg

νομιζω σε αυτο το σπιτακι θα ημουν μια χαρα..

Banned

Senior Member
    http://style-files.com/2009/03/04/dr...n-brooklyn-ny/

κάπου εδώ είμαι εγώ...

αλλά με τεράστιο κήπο κ δίπλα στη θάλασσα!
    Last edited by arktos; 07-01-2011 at 21:18.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    http://www.mazi.org.gr/

το αγαπημενο μου σπίτι είναι το εξοχικο μου, μονο που δεν ειναι δικο μου, το νοικιαζω..:(
    είναι μεσα σε τρια στρεμματα οικοπεδο στο δάσος και βλέπει ένα κομμάτι θάλασας που την κρύβουν τα πευκα που το αγκαλιαζουν.
    Είναι ξύλινο με παλια επιπλα, εχει μια σοφίτα που κάτω απ τη σκάλα της σκάει ένα τζάκι που συναντά το κρεββάτι μου, ειναι ολο ένα, (δεν εχει χωρισματα), με επίπεδα και ακόμη και μεσα ειναι ξυλινο....(ο μεγαλος μου ερωτας)

Senior Member
    ρε χαιντε κοιμισου που θυμηθηκες να μας πεις για το αγαπημενο σου σπιτι πρωινιατικα :P :P :P

Page 1 of 2 12 LastLast