Results 16 to 30 of 79
Thread: ΖΗΛΙΑ
-
09-01-2011, 11:25 #16
φιλε κωστα, καλημερα :)
μολις σημερα διαβασα το θεμα σου κι εχω να σου πω τα εξης:
πρωτ απ ολα να μην εισαι καθολου σιγουρος για την καταθλιψη που επαναλαμβανεις οτι εχει η κοπελα....
το κλαμα δεν ειναι παντα στεναχωρια, μερικες φορες ειναι πεισμα, θυμος, υστερια... δεν εχουν σχεση με την θλιψη ολα αυτα...
ειναι βεβαιο οτι εχει προβληματα η κοπελα, δεν υπαρχει αμφιβολια γι αυτο. το πως ονομαζονται θα μπορουσε να το πει ο ειδικος, αλλα το πιο σημαντικο δεν ειναι το πως ονομαζονται αλλα το να γινει καλα. ειναι πολυ μικρη ακομα, δεν θα μπορεσει να παει παρακατω με τετοιες συμπεριφορες.
αυτο ομως που εχω να παρατηρησω και ισως δεν περιμενεις να το ακουσεις, ειναι οτι, παρολο που οι προβληματικες συμπεριφορες ειναι δικες της, για την προβληματικη σας σχεση, φταιτε και οι δυο......
χρειαζεται ενας υποχωρητικος ανθρωπος, για να σολαρει ενας χειριστικος ανθρωπος, κι αυτο ειναι απολυτα δικη σου ευθυνη...
το σκεφτηκα απ την αρχη, αλλα η νιξη για την πρωην σου που επισης σε εκβιαζε οτι θα "φαρμακωθει", με επιβεβαιωσε.
τι σου συμβαινει φιλε μου και τραβας σαν μαγνητης ολες τις χειριστικες κοπελιτσες??????
ειναι απλα αγνοια για τετοιες συμπεριφορες, η εχεις τον χειριστομαγνητη?
εχεις το συνδρομο του σωτηρα των αδυνατων κορασιδων, ψηνεσαι οτι πραγματι αν φυγεις οι αλλοι θα πεθανουν, (επεζησε η πρωην τελικα?),η γουσταρει ο οργανισμος σου καταπιεση και υστεριες?
στο λεω εγω, που εχω αλλεργια στις υστεριες κι οταν δω υστερικη συμπεριφορα, εχω φυγει, πριν ανοιξει το στομα του ο/η αλλος/η.......
σιγουρα πρεπει η κοπελα να παει σε εναν θεραπευτη.
φυσικα ειναι απαραιτητο να παει με την θεληση της, το ξερεις αυτο... επομενως μπορεις μονο να την πεισεις, αν γινεται. ουτε να την συρεις μπορεις , ουτε να την απειλησεις...
μπορεις να κανεις ομως αλλα ωραια πραγματα που δεν εχεις κανει.
το πρωτο ειναι, να πας εσυ σε εναν θεραπευτη να βρεις τι σου συμβαινει.....
γιατι να τα ανεχεσαι και να τα καλλιεργεις ολα αυτα? πως μπορεις να τα απομακρυνεις απο εσενα η να τα διαχειριστεις? μακαρι να ειναι απλα αγνοια διαχειρισης τους, πολυ φοβαμαι οτι τα θελει ο κ... σου :)
αν λοιπον παρεις μια τετοια αποφαση, η βοηθεια που μπορεις να της δωσεις ειναι το να της το πεις.
να της πεις ξεκαθαρα, οτι νοιωθεις οτι καποιο προβλημα εχεις για να μη μπορεις να εισαι σε μια ευτυχισμενη σχεση με εναν ανθρωπο και να ζεις παντα σε καθεστως υστεριας, παραπονων, δυστυχιας. οτι προφανως καποιο προβλημα εχεις εσυ η ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ και συμβαινουν ολα αυτα.
και μετα, προσεξε καλα τις αντιδρασεις.
κατ αρχην θα την αιφνιδιασεις. αυτη περιμενει επιθεσεις για τις υστεριες της κι εσυ της λες οτι φταις ΕΣΥ (που φταις).
αν ειναι λιγο αφελης, θα χαλαρωσει στην σκεψη οτι δεν τα ριχνεις ολα σε αυτην κι οτι ισως ο θεραπευτης σε συμβουλεψει να μην....ερεθιζεις την ανασφαλεια της.
αν ειναι πονηρη ομως (πραγμα πολυ πιθανον) θα ανησυχησει φιλε μου...γιατι θα καταλαβει οτι ισως ο επιστημων ξεσκεπασει την χειριστικη της συμπεριφορα, σου ανοιξει τα ματια κι ολα αυτα τα χορευτικα που κανει, δεν πιανουν πια...
καντο λοιπον και δεν θα μετανοιωσεις..
κι εσυ θα καταλαβεις γιατι σου συμβαινουν μονιμως σε σενα αυτα, κι η νεα θα καταλαβει οτι το θεατρο παιζεται σε συγκεκριμενες αιθουσες κι εσυ δεν εισαι μια απ αυτες....Last edited by Remedy; 09-01-2011 at 11:41.
- 09-01-2011, 11:33 #17
Εγώ σου είπα τι να κάνεις. Εκβίασέ την ότι ή θα παει σε ψυχολόγο, ή θα την χωρίσεις. Να δούμε τότε τι θέλει πιο πολύ, μήπως μας δουλεύει κιόλας επειδή έχει κατάθλιψη, και δεν είναι ότι σε θέλει τόσο πολύ.
09-01-2011, 11:38 #18
Ρέμεντυ, είσαι άδικη. Η κοπέλα σίγουρα έχει πρόβλημα. Μόνο ο ειδικός θα ξέρει. Τα ξέρω γιατί τα κανα κι εγώ και τελικά είχα κατάθλιψη. Δεν τα κάνει για να χειριστεί η κοπέλα, έχει πρόβλημα, τρελή ανασφάλεια γιατί της την μετέδωσαν οι πρώην της ή άλλοι που της άρεσαν ή η κοινωνία! Άκουσέ με, κι εγώ έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που έφταιγε ο άντρας, γιατί χώριζε, χωρίς κανένα απολύτως λόγο, ή ότι το 100% απατάει, άρα πως να εμπιστευτείς; Αλλά αυτό το τελευταίο, δεν χρειαζόταν να μου το πουν, το είχα καταλάβει, και φυσικά, χωρίς κανένα λόγο το κάνουν! Απλά και μόνο για επιβεβαίωση, να έχουν πολλές οι μ... Γι'αυτό την πληρώνουν τα καλά παιδιά...
09-01-2011, 11:58 #19
λμπ
το ειπα οτι εχει προβλημα , ξαναδιαβασε τι εγραψα και θα το δεις
διαφορετικα δεν θα ελεγα οτι ειναι απαραιτηττο να δει θεραπευτη!!!!!
ΕΝΑ απο τα προβληματα που εχει ομως, ειναι οτι θεωρει οτι το να απειλει οτι θα κανει κακο στον εαυτο της αν δεν της γινουν τα χατηρια(οπως οταν δαγκωνε τα χερια της να κοψει τις φλεβες της μπροστα του)ειναι Η ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.
δεν ειναι ομως το μοναδικο της προβλημα, εχει κι αλλα...
09-01-2011, 13:34 #20
Όταν λέω πρόβλημα, εννοώ ψυχιατρικό, και εσύ είπες ότι μάλλον δεν έχει. Γι'αυτό στο είπα. Όσο για τη χειριστικότητα, συμφωνώ, αλλά όμως υποφέρει αν μείνει μόνη της(την καταλαβαίνω) τώρα κόλλησε με τον Κώστα, αύριο θα'ναι με τον Θανάση, το Νίκο, τον Αντρέα, κτλ. Δηλαδή αυτή μπορεί να θεωρεί τώρα άντρα της ζωής της τον Κώστα, αλλά αργότερα άμα χωρίσει να τον ξεπεράσει πιο γρήγορα από όσα φανταζόμαστε επειδή είναι δυνατή και έχει περάσει πολλά. Συνήθως δεν αντέχουμε τη μοναξιά μας όταν έχουμε περάσει πολλά, πχ πολλά χρόνια μόνοι. Αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα, φαίνεται ότι έχει περάσει πολλά που της έχουν δημιουργήσει ανασφάλεια, και θέλει έναν ψυχολόγο να τη σώσει. Όμως πρέπει να έχει παράλληλα και τον Κώστα να μπορεί να έχει εμπιστοσύνη, αν και αυτό δεν γίνεται με κανέναν, δεν ξέρω πως θα λυθεί. :/
09-01-2011, 15:15 #21
οχι, κανεις λαθος!
ειπα και το πιστευω, οτι ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
καποιος που ειναι χειριστικος , δεν σημαινει οτι δεν εχει προβλημα και το κανει απο διασκεδαση, ουτε σημαινει οτι ειναι το μονο του προβλημα. ακομα και ατομα με ψυχωσεις μπορει να ειναι χειριστικα.
για μενα το προβλημα της θα λυθει, αν λυθει (κι αν δεν λυθει θα βελτιωθει) ΜΟΝΟ με ψυχοθεραπευτη κι οχι με εναν κωστα διπλα της.
δεν πιστευω οτι κανει καλο σε καποιον με παραλογες απαιτησεις και υστερικες συμπεριφορες, καποιος απο διπλα που του κανει τα χατηρια (εστω σε καποιον βαθμο) και του δημιουργει την ψευδαισθηση οτι κανει κατι αποδεκτο.
το να εχει διπλα της καποιον που βαζει τα ορια του και ξερει οτι αν αρχισει τις υστεριες του θα πεσει πανω τους, ΝΑΙ. νομιζω οτι κανει καλο να εχει εναν συντροφο που την αγαποαει και την στηριζει ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΟΜΩς ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ , οταν παραλληλα και η ιδια κανει την προσπαθεια της (με την ψυχοθεραπεια) να φερεται πιο ισορροπημενα.
09-01-2011, 16:04 #22
Εγώ πιστεύω ότι αυτή η κοπέλα έχει ανάγκη από επιβεβαίωση, γι'αυτό και αν της κάνει τα χατήρια και δεν ασχολείται με άλλες κοπέλες, ίσως να λυθεί το θέμα από τη μεριά του Κώστα, μένει μόνο η μεριά του ψυχολόγου. Αλλά δεν μίλησα για ψύχωση, δεν νομίζω ότι έχει σχέση η ψύχωση με αυτό, ίσως η κατάθλιψη. Εγώ κατάθλιψη είχα παλιά και τα έκανα αυτά όχι ψύχωση. Αλλά μετά έχασα τον άνθρωπό μου, γι'αυτό ηρέμησα. Το ίδιο λέω να κάνει και ο Κώστας, να της πει να χωρίσουνε, τουλάχιστον αν δεν πάει σε ψυχολόγο. Εκεί σίγουρα θα γίνει καλά, γιατί είτε τον θέλει πολύ και θα του κάνει το χατήρι, ή δεν τον θέλει και τόσο, οπότε θα το καταλάβει και θα ηρεμήσει. Αλλά όμως αν πάει να τον εκβιάσει ότι θα πεθάνει, δεν πρέπει να την πιστέψει καθόλου, και αν το κάνει τι να πω, ήταν καμμένο χαρτί, δεν πρόκειται να γινόταν καλά με αυτή τη συμπεριφορά, και ούτε φταίει ο Κώστας αλλά και πάλι δεν νομίζω να το κάνει. Ίσως είναι 100% χειριστικό αυτό που κάνει.
09-01-2011, 22:01 #23
Καταρχην ευχαριστω πολυ παιδια νιωθω πολυ καλυτερα που σασ ακους γιατι τα εχω παιξει κ το εχω αναγκη.
Λοιπον τωρα γυρισα περασαμε ολη την μερα μαζι κ με την παρεα μου τα πραγματα δεν ειχαν σημερα τσακωμουσ κ ζηλιεσ ευτυχως αλλα φυσικα κατι θα γινοταν....ημουν σπιτι της (μενει με την αδερφη της ) κ ενω ημουνα 4 ωρες εκει κ εγω ελειπα απτο πρωι (καναμε κ ερωτα) της ειπα οτι θα φυγω να γυρισω κ λιγο σπιτι μου κ εκανε τσιρκα...τεσπα
Λοιπον στο θεμα μας !! Με βαλατε σε σκεψεισ..η αληθεια ειναι οτι μαλλον φταιω σε μεγαλο βαθμο.τα θελω κ τα παθενω...με την πρωην μου παιδια ημουνα 3 χρονια μαζι της...το τι μ εκανε δεν μπορειτε να φανταστητε.πληρωνα τα νευρα της,μ μιλαγε ασχημα ηταν περιεργη κτλ κτλ κτλ κ πραγματικα εγω τα δεχομουνα....οσο περναγε ο καιρος ομως αρχισα να απομακρυνομαι κ να μην την αντεχω αλλο...δεν εβρισκα το θαρος να της πω οτι θελω να χωρισουμε.(ηταν κ η συνηθεια μετα απο 3 χρονια) ....καταληξαμε λοιπον μια μερα π ενιωσα ξεφτιλα να την χωρισω...ομωσ τοτε τον εννοουσα..αυτη πιστευε οτι το κανω απο νευρα.....το τι τραβηξα απλα δεν θελω να το θυμαμε.......50 τηλ την ημερα..κλαματα...αυτοκτονιε� �...κτλ κτλ κτλ....ολο αυτο για 5 μηνες(ειχα κανει 2 σχεσεις κ δεν το ηξερε οσο ειχαμε χωρισει). ...εφτασα στο σημειο να τα ξαναβρω μαζι της για να την ξενερωσω τοσο μαλακας ημουνα.....κ ξαναχωρισαμε κ στην 3 μερα γνωρισα την κοπελα που ειμαι τωρα κ ξεκοψα απο εκει(αλλα αλλους 5 μηνες εψαχνε να με βρει,ερχοταν στη δουλεια μου,μεπερνε τηλεφωνα κτλ κτλ) μεχρι κ η μανα της με πηρε τηλ εμπιστευτικα γιατι την εβλεπε χαλια.....τελικα αποτι εμαθα πηγε σε ψυχολογο κ ειναι μια χαρα τωρα.......
το θεμα ειναι οτι κ σε αυτη τη σχεση κανω τον μαλακα !! δεχομαι πραγματα..ακουω πραγματα κ τα ξεπερναω για να μην στενοχωρισω την κοπελα μου..κ μαλλον με καβαλισε ! τησ εχω αδυναμια κ αποτι φενετε σκεφτομαι τον αλλο περισσοτερο απο εμενα..σκεφτομαι οτι αν για παραδειγμα τσακωθουμε την αφησω σπιτι της κ συκοθω να φιγω οτι θα ειναι χαλια αυτη....κ σαν μαλακας της λεω δεν πειραζει,η την περνω τηλ παροτι μ εχει κανει μαλακια......
απλα δεν αντεχω αλλο να φοβαμαι μην κανει κακο σε αυτη.......ειναι αδικο γιατι αυτη αν τσακωθουμε με γραφει τελειως δεν στενοχωριεται οπως εγω......τελικα μ βαλατε σκεψεις......υπαρχουν φορες π μ εχει πει οταν εχουμε τσακωθει ( ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Κ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ) ....αρα ισωσ αν της πω οτι θα παω να δω τι κανω λαθος φοβηθει!!!! μεχει κανει να φοβαμαι μην κανει κακο σε αυτη.....εχω αρρωστησει κ δεν μ αξιζει πραγματικα !!!
οτι εχει προβλημα ειναι γνωστο..το θεμα ειναι οτι μηπωσ εγω το διπλασιαζω....μηπωσ εχει δει οτι ετσι με τουμπαρει κ μ τα κανει αυτα αθελα της για αμυνα !!! αν της χαλαω χατηρι γινεται ανασταση....βεβαια δεν εχει καμια σχεση με την πρωην μου αυτη με προσεχει κ κανει πολλα για μενα...πραγματα π δν εχει ξανακανει κοπελα για μενα..αλλα το θεμα ειναι οτι οταν κατι δεν της αρεσει διαολιζετε !!!
η προηγουμενη με ειχε φερει σε τετοια σημεια που κπ στιγμη αυτα τα 3 χρονια ειχα κανει τισ κοτσουκελες μου !!
απλα παιδια δεν αντεχω αλλο να κοιταω το καλο των αλλων και οχι το δικο μου.....εχω αρχισει να υποφερω.....στις γιορτες που ελειπε πραγματικα ηρεμουσα...εκανα οτι ηθελα....ημουνα ελευθερος χωρις να φοβαμαι τι θα πω κ τι θα κανω.....
τελοσ παρατηρισα οτι λεει πραγματα καθημερινα που αν κανω το λαθος κ τα πω θα γινει ανασταση......ειναι αδικο απλα !!!!
περιμενω την γνωμη σασ...με βοηθεισατε ηδη πολυ!!!!
09-01-2011, 22:03 #24
Καταρχην ευχαριστω πολυ παιδια νιωθω πολυ καλυτερα που σασ ακους γιατι τα εχω παιξει κ το εχω αναγκη.
Λοιπον τωρα γυρισα περασαμε ολη την μερα μαζι κ με την παρεα μου τα πραγματα δεν ειχαν σημερα τσακωμουσ κ ζηλιεσ ευτυχως αλλα φυσικα κατι θα γινοταν....ημουν σπιτι της (μενει με την αδερφη της ) κ ενω ημουνα 4 ωρες εκει κ εγω ελειπα απτο πρωι (καναμε κ ερωτα) της ειπα οτι θα φυγω να γυρισω κ λιγο σπιτι μου κ εκανε τσιρκα...τεσπα
Λοιπον στο θεμα μας !! Με βαλατε σε σκεψεισ..η αληθεια ειναι οτι μαλλον φταιω σε μεγαλο βαθμο.τα θελω κ τα παθενω...με την πρωην μου παιδια ημουνα 3 χρονια μαζι της...το τι μ εκανε δεν μπορειτε να φανταστητε.πληρωνα τα νευρα της,μ μιλαγε ασχημα ηταν περιεργη κτλ κτλ κτλ κ πραγματικα εγω τα δεχομουνα....οσο περναγε ο καιρος ομως αρχισα να απομακρυνομαι κ να μην την αντεχω αλλο...δεν εβρισκα το θαρος να της πω οτι θελω να χωρισουμε.(ηταν κ η συνηθεια μετα απο 3 χρονια) ....καταληξαμε λοιπον μια μερα π ενιωσα ξεφτιλα να την χωρισω...ομωσ τοτε τον εννοουσα..αυτη πιστευε οτι το κανω απο νευρα.....το τι τραβηξα απλα δεν θελω να το θυμαμε.......50 τηλ την ημερα..κλαματα...αυτοκτονιε� �...κτλ κτλ κτλ....ολο αυτο για 5 μηνες(ειχα κανει 2 σχεσεις κ δεν το ηξερε οσο ειχαμε χωρισει). ...εφτασα στο σημειο να τα ξαναβρω μαζι της για να την ξενερωσω τοσο μαλακας ημουνα.....κ ξαναχωρισαμε κ στην 3 μερα γνωρισα την κοπελα που ειμαι τωρα κ ξεκοψα απο εκει(αλλα αλλους 5 μηνες εψαχνε να με βρει,ερχοταν στη δουλεια μου,μεπερνε τηλεφωνα κτλ κτλ) μεχρι κ η μανα της με πηρε τηλ εμπιστευτικα γιατι την εβλεπε χαλια.....τελικα αποτι εμαθα πηγε σε ψυχολογο κ ειναι μια χαρα τωρα.......
το θεμα ειναι οτι κ σε αυτη τη σχεση κανω τον μαλακα !! δεχομαι πραγματα..ακουω πραγματα κ τα ξεπερναω για να μην στενοχωρισω την κοπελα μου..κ μαλλον με καβαλισε ! τησ εχω αδυναμια κ αποτι φενετε σκεφτομαι τον αλλο περισσοτερο απο εμενα..σκεφτομαι οτι αν για παραδειγμα τσακωθουμε την αφησω σπιτι της κ συκοθω να φιγω οτι θα ειναι χαλια αυτη....κ σαν μαλακας της λεω δεν πειραζει,η την περνω τηλ παροτι μ εχει κανει μαλακια......
απλα δεν αντεχω αλλο να φοβαμαι μην κανει κακο σε αυτη.......ειναι αδικο γιατι αυτη αν τσακωθουμε με γραφει τελειως δεν στενοχωριεται οπως εγω......τελικα μ βαλατε σκεψεις......υπαρχουν φορες π μ εχει πει οταν εχουμε τσακωθει ( ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Κ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ) ....αρα ισωσ αν της πω οτι θα παω να δω τι κανω λαθος φοβηθει!!!! μεχει κανει να φοβαμαι μην κανει κακο σε αυτη.....εχω αρρωστησει κ δεν μ αξιζει πραγματικα !!!
οτι εχει προβλημα ειναι γνωστο..το θεμα ειναι οτι μηπωσ εγω το διπλασιαζω....μηπωσ εχει δει οτι ετσι με τουμπαρει κ μ τα κανει αυτα αθελα της για αμυνα !!! αν της χαλαω χατηρι γινεται ανασταση....βεβαια δεν εχει καμια σχεση με την πρωην μου αυτη με προσεχει κ κανει πολλα για μενα...πραγματα π δν εχει ξανακανει κοπελα για μενα..αλλα το θεμα ειναι οτι οταν κατι δεν της αρεσει διαολιζετε !!!
η προηγουμενη με ειχε φερει σε τετοια σημεια που κπ στιγμη αυτα τα 3 χρονια ειχα κανει τισ κοτσουκελες μου !!
απλα παιδια δεν αντεχω αλλο να κοιταω το καλο των αλλων και οχι το δικο μου.....εχω αρχισει να υποφερω.....στις γιορτες που ελειπε πραγματικα ηρεμουσα...εκανα οτι ηθελα....ημουνα ελευθερος χωρις να φοβαμαι τι θα πω κ τι θα κανω.....
τελοσ παρατηρισα οτι λεει πραγματα καθημερινα που αν κανω το λαθος κ τα πω θα γινει ανασταση......ειναι αδικο απλα !!!!
περιμενω την γνωμη σασ...με βοηθεισατε ηδη πολυ!!!!
09-01-2011, 22:16 #25
kostasathina μεχρι πριν το προτελευταιο μηνυμα σου καπως διαφορετικα τα ειχα σκεφτει τα πραγματα. Μου κανουν εντυπωση τα τελευταια που περιγραφεις, μεγαλη αναζητηση προσοχης. Σιγουρα κατι συμβαινει αλλα η ζηλια και οσα λες στα πρωτα σου μηνυματα δε βλεπω τι σχεση μπορει να εχουν με το να παει να σε χαστουκισει ή να σου λεει ''θα δειτε ολοι σας''.
Περα απο το αν υπαρχει καταθλιψη ή οχι, κατι συμβαινει και με το θυμο της, αλλα οπως αναφερθηκε παραπανω και με σενα επισης. Ειναι διαφορετικο ενας ανθρωπος να ειναι υπερβολικος σε θεματα ζηλιας και να εχει εσωτερικα θεματα , με το να ξεσπαει προσπαθωντας να σε χτυπησει. Θα περιμενα να ελεγες κατι σε στυλ οτι ειναι πολυ στενοχωρημενη, οτι δυσκολευεται να σου ανοιχτει κτλ κι οχι αυτα που ειπες. Πρεπει να την πεισεις να παει σε ειδικο για να καταλαβει και η ιδια τι φταιει. Συνεχιζω να πιστευω παντως οτι το να απειλησεις με χωρισμο ειναι η χειροτερη επιλογη.
09-01-2011, 22:46 #26
ετσι....+1000
φιλε μου πραγματικα θες και τα παθαινεις. (και στο λέω πολύ φιλικα)
Από τη μια σου αρέσει που ειναι εξαρτημένη, απ την αλλη δεν σου αρέσει μέχρι εκει που σε ξεβολευει, (τυπου μου χαλαει το σκηνικο δαγκώνοντας φλέβες).
Όμως, πως μπορείς να εισαι ερωτευμένος με ένα άτομο που δεν έχει δική του προσωπικότητα και η οποιαδήποτε αντίδραση του εξαρτάται απ τις δικές σου κινήσεις?
Έχω περάσει τέτοια σχέση και έχω υποφέρει, μιλάμε για τραγικά πράγματα.
Είναι ωραίο συναίσθημα η ζήλια και η κτητικότητα, μονο όμως όταν προέρχεται από ένα άτομο που έχει βάσεις, εχει τον εαυτό του.
Η κοπέλα δυστυχώς δεν έχει κανει καμιά δουλειά με τον εαυτό της, έχει τραγικά χαμηλή αυτοεκτίμιση και σίγουρα πρέπει να τη δει κάποιος.
Συμφωνώ με το "κολπάκι" της ρεμ, είναι πολύ έξυπνο, αλλα δεν νομίζω πως θα αντέξεις ποτέ να είσαι με μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα όσο αναλώνεσαι σε τέτοιου είδους σχέσεις...:)
09-01-2011, 22:55 #27
Ειχα γραψει κιαλλα πριν οποτε κ αποτι βλεπω δεν εμφανιζονται οποτε παρακατω κανω copy paste + την συνεχεια του προηγ σχολειου μου
"50 τηλ την ημερα..κλαματα...αυτοκτονιε� �...κτλ κτλ κτλ....ολο αυτο για 5 μηνες(ειχα κανει 2 σχεσεις κ δεν το ηξερε οσο ειχαμε χωρισει). ...εφτασα στο σημειο να τα ξαναβρω μαζι της για να την ξενερωσω τοσο μαλακας ημουνα.....κ ξαναχωρισαμε κ στην 3 μερα γνωρισα την κοπελα που ειμαι τωρα κ ξεκοψα απο εκει(αλλα αλλους 5 μηνες εψαχνε να με βρει,ερχοταν στη δουλεια μου,μεπερνε τηλεφωνα κτλ κτλ) μεχρι κ η μανα της με πηρε τηλ εμπιστευτικα γιατι την εβλεπε χαλια.....τελικα αποτι εμαθα πηγε σε ψυχολογο κ ειναι μια χαρα τωρα.......
περιμενω την γνωμη σασ...με βοηθεισατε ηδη πολυ!!!!"
Θεοφανία πραγματικα υποφερω.....δεν ειμαι ποια ερωτευμενος ....δεν νιωθω αυτα που θελω....αναζητω χρονο να μεινω μονος να ειμαι ηρεμος....πιεζομαι !!! οταν ακουει απο εμενα οτι θελει ψυχολογο γινετε επιθετικη τρομερα απεναντι μου...εχει σοβαρο προβλημα....την ποιανουν κρισεις που πραγματικη εκεινη τη στιγμη παρακαλαω να μην το βλεπω....την λυπαμαι ετσι π την βλεπω καποιες φορες !!!
νομιζω οτι η λυση ειναι να της πω οπωσ ειπατε οτι θα παω σε ψυχολογο ..μιας κ η ιδια μ καταλογιζει μεγαλη ευθυνη για τα σημεια π εχει φτασει.......
09-01-2011, 23:00 #28
kostasathina
Ειχα γραψει κιαλλα πριν οποτε κ αποτι βλεπω δεν εμφανιζονται οποτε τα κανω παρακατω copy paste + αυτα π θελω να πω !!
"50 τηλ την ημερα..κλαματα...αυτοκτονιε� �� �...κτλ κτλ κτλ....ολο αυτο για 5 μηνες(ειχα κανει 2 σχεσεις κ δεν το ηξερε οσο ειχαμε χωρισει). ...εφτασα στο σημειο να τα ξαναβρω μαζι της για να την ξενερωσω τοσο μαλακας ημουνα.....κ ξαναχωρισαμε κ στην 3 μερα γνωρισα την κοπελα που ειμαι τωρα κ ξεκοψα απο εκει(αλλα αλλους 5 μηνες εψαχνε να με βρει,ερχοταν στη δουλεια μου,μεπερνε τηλεφωνα κτλ κτλ) μεχρι κ η μανα της με πηρε τηλ εμπιστευτικα γιατι την εβλεπε χαλια.....τελικα αποτι εμαθα πηγε σε ψυχολογο κ ειναι μια χαρα τωρα.......
Θεοφανία πραγματικα υποφερω.....δεν ειμαι ποια ερωτευμενος ....δεν νιωθω αυτα που θελω....αναζητω χρονο να μεινω μονος να ειμαι ηρεμος....πιεζομαι !!! οταν ακουει απο εμενα οτι θελει ψυχολογο γινετε επιθετικη τρομερα απεναντι μου...εχει σοβαρο προβλημα....την ποιανουν κρισεις που πραγματικη εκεινη τη στιγμη παρακαλαω να μην το βλεπω....την λυπαμαι ετσι π την βλεπω καποιες φορες !!!
νομιζω οτι η λυση ειναι να της πω οπωσ ειπατε οτι θα παω σε ψυχολογο ..μιας κ η ιδια μ καταλογιζει μεγαλη ευθυνη για τα σημεια π εχει φτασει.......
09-01-2011, 23:02 #29
kostasathina
Ειχα γραψει κιαλλα πριν οποτε κ αποτι βλεπω δεν εμφανιζονται οποτε τα κανω παρακατω copy paste + αυτα π θελω να πω !!
"50 τηλ την ημερα..κλαματα...αυτοκτονιε� �� �...κτλ κτλ κτλ....ολο αυτο για 5 μηνες(ειχα κανει 2 σχεσεις κ δεν το ηξερε οσο ειχαμε χωρισει). ...εφτασα στο σημειο να τα ξαναβρω μαζι της για να την ξενερωσω τοσο μαλακας ημουνα.....κ ξαναχωρισαμε κ στην 3 μερα γνωρισα την κοπελα που ειμαι τωρα κ ξεκοψα απο εκει(αλλα αλλους 5 μηνες εψαχνε να με βρει,ερχοταν στη δουλεια μου,μεπερνε τηλεφωνα κτλ κτλ) μεχρι κ η μανα της με πηρε τηλ εμπιστευτικα γιατι την εβλεπε χαλια.....τελικα αποτι εμαθα πηγε σε ψυχολογο κ ειναι μια χαρα τωρα.......
09-01-2011, 23:06 #30
Δεν εμφανιζετε ολο το μηνυμα μου....μπορει να μ πει καποιος τι γινετε ?