ΖΗΛΙΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 79

Thread: ΖΗΛΙΑ

Senior Member
    HTML Code:
    [QUOTE=kostasathina;216342]Καταρχην ευχαριστω πολυ παιδια νιωθω πολυ καλυτερα που σασ ακους γιατι τα εχω παιξει κ το εχω αναγκη.

Λοιπον τωρα γυρισα περασαμε ολη την μερα μαζι κ με την παρεα μου τα πραγματα δεν ειχαν σημερα τσακωμουσ κ ζηλιεσ ευτυχως αλλα φυσικα κατι θα γινοταν....ημουν σπιτι της (μενει με την αδερφη της ) κ ενω ημουνα 4 ωρες εκει κ εγω ελειπα απτο πρωι (καναμε κ ερωτα) της ειπα οτι θα φυγω να γυρισω κ λιγο σπιτι μου κ εκανε τσιρκα...τεσπα

Λοιπον στο θεμα μας !! Με βαλατε σε σκεψεισ..η αληθεια ειναι οτι μαλλον φταιω σε μεγαλο βαθμο.τα θελω κ τα παθενω...με την πρωην μου παιδια ημουνα 3 χρονια μαζι της...το τι μ εκανε δεν μπορειτε να φανταστητε.πληρωνα τα νευρα της,μ μιλαγε ασχημα ηταν περιεργη κτλ κτλ κτλ κ πραγματικα εγω τα δεχομουνα....οσο περναγε ο καιρος ομως αρχισα να απομακρυνομαι κ να μην την αντεχω αλλο...δεν εβρισκα το θαρος να της πω οτι θελω να χωρισουμε.(ηταν κ η συνηθεια μετα απο 3 χρονια)  ....καταληξαμε λοιπον μια μερα π ενιωσα ξεφτιλα να την χωρισω...ομωσ τοτε τον εννοουσα..αυτη πιστευε οτι το κανω απο νευρα.....το τι τραβηξα απλα δεν θελω να το θυμαμε.......50 τηλ την ημερα..κλαματα...αυτοκτονιες...κτλ κτλ κτλ....ολο αυτο για 5 μηνες(ειχα κανει 2 σχεσεις κ δεν το ηξερε οσο ειχαμε χωρισει). ...εφτασα στο σημειο να τα ξαναβρω μαζι της για να την ξενερωσω τοσο μαλακας ημουνα.....κ ξαναχωρισαμε κ στην 3 μερα γνωρισα την κοπελα που ειμαι τωρα κ ξεκοψα απο εκει(αλλα αλλους 5 μηνες εψαχνε να με βρει,ερχοταν στη δουλεια μου,μεπερνε τηλεφωνα κτλ κτλ) μεχρι κ η μανα της με πηρε τηλ εμπιστευτικα γιατι την εβλεπε χαλια.....τελικα αποτι εμαθα πηγε σε ψυχολογο κ ειναι μια χαρα τωρα.......

το θεμα ειναι οτι κ σε αυτη τη σχεση κανω τον μαλακα !! δεχομαι πραγματα..ακουω πραγματα κ τα ξεπερναω για να μην στενοχωρισω την κοπελα μου..κ μαλλον με καβαλισε ! τησ εχω αδυναμια κ αποτι φενετε σκεφτομαι τον αλλο περισσοτερο απο εμενα..σκεφτομαι οτι αν για παραδειγμα τσακωθουμε την αφησω σπιτι της κ συκοθω να φιγω οτι θα ειναι χαλια αυτη....κ σαν μαλακας της λεω δεν πειραζει,η την περνω τηλ παροτι μ εχει κανει μαλακια......

απλα δεν αντεχω αλλο να φοβαμαι μην κανει κακο σε αυτη.......ειναι αδικο γιατι αυτη αν τσακωθουμε με γραφει τελειως δεν στενοχωριεται οπως εγω......τελικα μ βαλατε σκεψεις......υπαρχουν φορες π μ εχει πει οταν εχουμε τσακωθει ( ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Κ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ) ....αρα ισωσ αν της πω οτι θα παω να δω τι κανω λαθος φοβηθει!!!! μεχει κανει να φοβαμαι μην κανει κακο σε αυτη.....εχω αρρωστησει κ δεν μ αξιζει πραγματικα !!!

οτι εχει προβλημα ειναι γνωστο..το θεμα ειναι οτι μηπωσ εγω το διπλασιαζω....μηπωσ εχει δει οτι ετσι με τουμπαρει κ μ τα κανει αυτα αθελα της για αμυνα !!! αν της χαλαω χατηρι γινεται ανασταση....βεβαια δεν εχει καμια σχεση με την πρωην μου αυτη με προσεχει κ κανει πολλα για μενα...πραγματα π δν εχει ξανακανει κοπελα για μενα..αλλα το θεμα ειναι οτι οταν κατι δεν της αρεσει διαολιζετε !!!

η προηγουμενη με ειχε φερει σε τετοια σημεια που κπ στιγμη αυτα τα 3 χρονια ειχα κανει τισ κοτσουκελες μου !!

[B]απλα παιδια δεν αντεχω αλλο να κοιταω το καλο των αλλων και οχι το δικο μου.....εχω αρχισει να υποφερω..[/B]...στις γιορτες που ελειπε πραγματικα ηρεμουσα...εκανα οτι ηθελα....ημουνα ελευθερος χωρις να φοβαμαι τι θα πω κ τι θα κανω.....

τελοσ παρατηρισα οτι λεει πραγματα καθημερινα που αν κανω το λαθος κ τα πω θα γινει ανασταση......ειναι αδικο απλα !!!! 

περιμενω την γνωμη σασ...με βοηθεισατε ηδη πολυ!!!![/QUOTE]

REMEDY
     δεν νομιζω αγαπητε μου οτι γνωμονας σου ειναι το καλο των αλλων....
    απλα για καποιους λογους σου ειναι πιο ευκολο να υποχωρεις  απο το να βαζεις τις σχεσεις σου σε υγιεις βασεις (το οτι απατουσες την πρωην σου,δε νομιζω να το εκανες για το καλο της).προφανως κατι παιρνεις κι εσυ απο την αρρωστημενη κατασταση και δεν ξερω τι ειναι αυτο το κατι....
    νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να ψαξεις να βρεις γιατι το κανεις αυτο και να το διαχειριστεις.......
    Last edited by Remedy; 10-01-2011 at 14:49.

Member
    Ειχα γραψει κιαλλα πριν οποτε κ αποτι βλεπω δεν εμφανιζονται οποτε τα κανω παρακατω copy paste + αυτα π θελω να πω !!

"50 τηλ την ημερα..κλαματα...αυτοκτονιε� �� �...κτλ κτλ κτλ....ολο αυτο για 5 μηνες(ειχα κανει 2 σχεσεις κ δεν το ηξερε οσο ειχαμε χωρισει). ...εφτασα στο σημειο να τα ξαναβρω μαζι της για να την ξενερωσω τοσο μαλακας ημουνα.....κ ξαναχωρισαμε κ στην 3 μερα γνωρισα την κοπελα που ειμαι τωρα κ ξεκοψα απο εκει(αλλα αλλους 5 μηνες εψαχνε να με βρει,ερχοταν στη δουλεια μου,μεπερνε τηλεφωνα κτλ κτλ) μεχρι κ η μανα της με πηρε τηλ εμπιστευτικα γιατι την εβλεπε χαλια.....τελικα αποτι εμαθα πηγε σε ψυχολογο κ ειναι μια χαρα τωρα.......

το θεμα ειναι οτι κ σε αυτη τη σχεση κανω τον μαλακα !! δεχομαι πραγματα..ακουω πραγματα κ τα ξεπερναω για να μην στενοχωρισω την κοπελα μου..κ μαλλον με καβαλισε ! τησ εχω αδυναμια κ αποτι φενετε σκεφτομαι τον αλλο περισσοτερο απο εμενα..σκεφτομαι οτι αν για παραδειγμα τσακωθουμε την αφησω σπιτι της κ συκοθω να φιγω οτι θα ειναι χαλια αυτη....κ σαν μαλακας της λεω δεν πειραζει,η την περνω τηλ παροτι μ εχει κανει μαλακια......

απλα δεν αντεχω αλλο να φοβαμαι μην κανει κακο σε αυτη.......ειναι αδικο γιατι αυτη αν τσακωθουμε με γραφει τελειως δεν στενοχωριεται οπως εγω......τελικα μ βαλατε σκεψεις......υπαρχουν φορες π μ εχει πει οταν εχουμε τσακωθει ( ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Κ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ) ....αρα ισωσ αν της πω οτι θα παω να δω τι κανω λαθος φοβηθει!!!! μεχει κανει να φοβαμαι μην κανει κακο σε αυτη.....εχω αρρωστησει κ δεν μ αξιζει πραγματικα !!!

οτι εχει προβλημα ειναι γνωστο..το θεμα ειναι οτι μηπωσ εγω το διπλασιαζω....μηπωσ εχει δει οτι ετσι με τουμπαρει κ μ τα κανει αυτα αθελα της για αμυνα !!! αν της χαλαω χατηρι γινεται ανασταση....βεβαια δεν εχει καμια σχεση με την πρωην μου αυτη με προσεχει κ κανει πολλα για μενα...πραγματα π δν εχει ξανακανει κοπελα για μενα..αλλα το θεμα ειναι οτι οταν κατι δεν της αρεσει διαολιζετε !!!

η προηγουμενη με ειχε φερει σε τετοια σημεια που κπ στιγμη αυτα τα 3 χρονια ειχα κανει τισ κοτσουκελες μου !!

απλα παιδια δεν αντεχω αλλο να κοιταω το καλο των αλλων και οχι το δικο μου.....εχω αρχισει να υποφερω.....στις γιορτες που ελειπε πραγματικα ηρεμουσα...εκανα οτι ηθελα....ημουνα ελευθερος χωρις να φοβαμαι τι θα πω κ τι θα κανω.....

τελοσ παρατηρισα οτι λεει πραγματα καθημερινα που αν κανω το λαθος κ τα πω θα γινει ανασταση......ειναι αδικο απλα !!!!

περιμενω την γνωμη σασ...με βοηθεισατε ηδη πολυ!!!!"

Θεοφανία πραγματικα υποφερω.....δεν ειμαι ποια ερωτευμενος ....δεν νιωθω αυτα που θελω....αναζητω χρονο να μεινω μονος να ειμαι ηρεμος....πιεζομαι !!! οταν ακουει απο εμενα οτι θελει ψυχολογο γινετε επιθετικη τρομερα απεναντι μου...εχει σοβαρο προβλημα....την ποιανουν κρισεις που πραγματικη εκεινη τη στιγμη παρακαλαω να μην το βλεπω....την λυπαμαι ετσι π την βλεπω καποιες φορες !!!
    νομιζω οτι η λυση ειναι να της πω οπωσ ειπατε οτι θα παω σε ψυχολογο ..μιας κ η ιδια μ καταλογιζει μεγαλη ευθυνη για τα σημεια π εχει φτασει.......
    Last edited by kostasathina; 10-01-2011 at 12:20.

Senior Member
    'Εχεις φτιάξει μια ωραιότατη παγίδα για σένα ώστε να μένεις με την κοπέλα αυτή. Λέγεται "θέλω να τη σώσω από τον εαυτό της". Έτσι, είστε και οι δύο εξαρτημένοι, αυτή από εσένα κι εσύ από την κατασκευή της σωτηρίας της.
    Τον εαυτό της να τον σώσει είναι υπεύθυνη αυτή και δεν είσαι καθόλου υποχρεωμένος να ανέχεσαι το οτιδήποτε κουβαλά όταν η ίδια δεν δείχνει πρόθυμη να το διαπραγματευτεί, άρα δεν το δουλεύει.

Οπότε, ή μένετε μαζί και το δουλεύει και της συμπαραστέκεσαι ενώ το κάνει (όχι τη σώζεις, της συμπαραστέκεσαι στη διαδρομή της, έχει διαφορά) ή φεύγεις για άλλα μέρη μακρινά κι ονειρεμένα, ή μένετε μαζί να υποφέρετε μέσα στη μιζέρια και στη γκρίνια, στους καβγάδες των ερωτικών αντιζηλιών και στα ξεσπάσματα οργής. Εγώ θα την έκανα με ελαφρά βέβαια, λολ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Καποιος mod να δει τι γινεται...γιατι δεν εμφανιζοντα ολα οσα γραφω τι συμβανει ?

Senior Member
    χθες που εκανα κουοτ το μνμ σου και απαντησα, εμφανιστηκαν ολα. σημερα παλι κρυφτηκαν τα μισα.εκανα πριν λιγο εντιτ και ξαναεμφανιστηκαν. δεν ξερω αν θα παραμεινουν.
    καποιο τεχνικο πρβλμ του φορουμ, το οποιο ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ!! εχει ξαναπαρουσιαστει (μα τι τους πληρωνουμε?)

Senior Member
    να ξερετε παντως, οταν θελετε να δειτε κρυμμενο κειμενο, πατατε απαντηση με κουοτ και εμφανιζεται σε σας (μετα θα χαθει παλι)

Senior Member
    ΧΑ!!!! ΤΟ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑ! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΗΤΜΛ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΧΑ!!!! ΤΟ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑ! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΗΤΜΛ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!
    μαγισσα...!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    μαγισσα...!!!!!!!
    ssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......

Member
    rem σε ευχαριστω πολθ :D ... Λοιπον τι μου προτεινεται να κανω ?Πραγματικα πλεον τις λεω ψεματα(αυτα π θελει νακουσει) για να αποφυγω τσακωμουσ γιατι δεν τους αντεχω αλλο !!!! .... Ενα καλο ειναι οτι σε ενα μηνα παει στο εξωτερικο με την σχολη της για 7 μερες κ εχει αρχισει μια φιλια με μια κοπελα(Δυστυχως μονο στη σχολη η στο τηλ μιλανε ακομα) κ θα μηνουν μαζι στο καραβι κ στα δωματια κ πιστευω να δεσουν κ να αρχισει τισ παρεες παλι.......

κπ φορες πραγματικα μ ειναι πολυ δυσκολο να συγκρατισω τα νευρα μου με αυτα π λεει η κανει κ τσακωνομαι !!!! προσπαθει να περασει το δικο της αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μονο αυτο..εχει προβλημα κ καταθληψη κ σαυτο ειμαι σιγουρος !!!

Senior Member
    κωστα καλησπερα
    εγω σου απαντησα τι νομιζω οτι πρεπει να κανεις και στο αρχικο μου μνμ και κατω απ το δικο σου, εκει που σου το εμφανισα.
    οπως και να χει, καλη ευκολια :)

Senior Member
    REMEDY
    δεν νομιζω αγαπητε μου οτι γνωμονας σου ειναι το καλο των αλλων....
    απλα για καποιους λογους σου ειναι πιο ευκολο να υποχωρεις απο το να βαζεις τις σχεσεις σου σε υγιεις βασεις (το οτι απατουσες την πρωην σου,δε νομιζω να το εκανες για το καλο της).προφανως κατι παιρνεις κι εσυ απο την αρρωστημενη κατασταση και δεν ξερω τι ειναι αυτο το κατι....
    νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να ψαξεις να βρεις γιατι το κανεις αυτο και να το διαχειριστεις.......
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    REMEDY

το εβαλα για να διευκολυνω και μενα

και γω το παθαινω αυτο που παθαινει ο Κωστας σε λιγοτερο βαθμο

το να παιζω το Σωτηρα

αλλα πως ξεχωριζεις την απλη ανθρωπινη αλληλεγγυη(που την θελω στην ζωη μου) απο αυτο το πραγμα που μπερδευεσαι και δεν βοηθας και κανεναν στην τελικη?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Κωστα συμφωνω 100% με οτι σου γραψαν ηδη η ρεμ κ η ρειν!!! κακως της λες ψεματα, γιατι δεν την αντεχεις! σηκω φυγε αν δεν αντεχεις! με τα ψεματα διαιωνιζεις τον εντελως φαυλο σας κυκλο!
    κ οχι δεν τη σωζεις σε τπτ! την ενθαρρυνεις να συνεχιζει να εφαρμοζει χειριστικες συμπεριφορες στους κοντινους της ανθρωπους! πολυ ενδεικτικο αυτο που σου γραψαν ηδη, αν συνεχεια προσελκυεις χειριστικες κοπελες, μηπως θα πρεπε να ανρωτηθεις αν ειναι θεμα τυχης, η αν ειναι μια δικη σου ασυνειδητη αναγκη να μπαινεις σε τετοιες σχεσεις? αν πας εσυ σε ειδικο, που αυτο ειναι κατι που θαυμασια μπορεις να κανεις, θα μαθεις για σενα, να μπορεσεις να απεξαρτηθεις απο το να αναλαμβανεις ρολους που δε σου ανηκουν, να μπαινεις σε σχεσεις που σου δημιουργουν πολυ περισσοτερα προβληματα απο οσα σου λυνουν! τωρα, το αν θα σωσεις κ την κοπελα, αυτο δεν το ξερω, κατα πασα πιθανοτητα οχι, δεν ειναι δικο σου το φορτιο αυτο, ειναι δικο της. ομως αν δεν υποκυψεις στις χειριστικοτητες της, ισως τελικα λογω απογνωσης να παει σε ειδικο! ενω τωρα καθεται ως εχει κ βασανιζει εσενα! κ κανενα προβλημα της δε λυνει ουσιαστικα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    REMEDY

το εβαλα για να διευκολυνω και μενα

και γω το παθαινω αυτο που παθαινει ο Κωστας σε λιγοτερο βαθμο

το να παιζω το Σωτηρα

αλλα πως ξεχωριζεις την απλη ανθρωπινη αλληλεγγυη(που την θελω στην ζωη μου) απο αυτο το πραγμα που μπερδευεσαι και δεν βοηθας και κανεναν στην τελικη?
    res
    νομιζω οτι τα ξεχωριζεις γιατι η αλληλεγγυη προκυπτει απο το περισσευμα της ψυχης σου και οχι απο τις ιδιες σου τις σαρκες.....

οταν μια κατασταση σε φθειρει, καταναλωνεις ενεργειακους και ψυχικους πορους αβαστακτους (συχνα και υλικους) και δεν εχεις πλεον ενεργεια για δικες σου ζωτικες λειτουργιες, τοτε ειναι λαθος...πολλω δε μαλλον, αν αντι να βοηθησεις καποιον ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, εσυ τον επαναπαυεις στην δικη σου δοτικοτητα και του κανεις κακο..

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast