Results 46 to 60 of 79
Thread: ΖΗΛΙΑ
-
10-01-2011, 16:27 #46
Eχετε δικιο απλα οταν ο αλλοσ σε φτανει να φοβασαι μην κανει κακο στον εαυτο του ερχομαι σε απογνωση και κανω τον μαλακα συνεχεια.......εχω σκοπο να εφαρμοσω το σωστο....δλδ πχ αν το σωστο ειναι αντιθετο με τα πιστευω της να την αφηνω να φωναζει κ να γκρινιαζει..βεβαια οποτε κανεισ κατι π ειναι εντελως αντιθετη κ δεν της αρεσει αρχιζει τα ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ κτλ κτλ...κ επισης οταν την πιανεις να της μιλησεις κ της πει κατι π μενοχλει κ δεν μ αρεσει σχεδον ποτε δεν την ακουω να συζηταει αλλα λεει συγγνωμη εχω προβλημα να χωρισουμε !!! ενω εγω οταν εχει καποιο προβλημα μαζι μ το ακουω και αν θεωρω οτι κανω λαθοσ της λεω πωσ θα προσπαθησω να διορθοθω....με λιγα λογια ο μονος π κανει υποχωρει ειμαι εγω...
οσο για το αν ειναι τυχαιο που ειμαι με 2 κοπελες π κανουν παρομοια πραγματα δεν ξερω..αυτο π ξερω ειναι οτι κοιταω το καλο της κ οχι το δικο μου!!! καταπινω κ δεχομαι πραγματα για το καλο τησ σχεσης αλλα μαλλον με το να τα δεχομαι κακο κανω....δεν ξερω ειναι περιεργοσ χαρακτηρας κ νιωθω οτι πολλες φορες οτι μιλαω με τοιχο κ δεν συννενοουμε μαζι της για κανεναν λογο !!!!
επισης εχει χαρακοθει 3-4 φορες αλλα φυσικα παντα μ το αναφερει !!! τελευται π ελειπε με εχει τσαντισει κ επειδη δεν τησ εδεινα συμασια χαραξε το αρχικο του ονομα τος μου στο ποδι της !!! αυτα δεν ειναι φυσιολογικα..αυτα με εχουν κανει να φρικαρω....να φοβαμαι μην κανει κακο κ γιαυτο κανω υποχορισεις !!!! μαλλον πρεπει να λυσω το προβλημα π εχω δλδ να σκεφτομαι παντα τον αλλον μην τον στενοχωρισω κ στενοχωρω εμενα !
- 10-01-2011, 16:33 #47
απ οτι βλεπω ομως κωστα, μας εχεις αναφερει τουλαχιστον δυο φορες οτι οταν της λες οτι δεν ειναι κατι σωστο, σε απειλει με χωρισμο.
εαν αυτο που θες ειναι μονο το καλο της, γιατι δεν της απαντας, οτι αν ειναι για το καλο της (το να μην κατρακυλαει στον παραλογισμο, ειναι για το καλο της) δεν σε πειραζει να χωρισετε?
μηπως τελικα δεν θελεις με τπτ να χωρισετε, εστω κι αν το τιμημα ειναι αυτο που ζεις?
10-01-2011, 16:34 #48
Lou μαλλον ειναι τυχαιο αφου με την κοπελα που ειμαι τωρα τα βρικαμε μεσα σε 4 μερες γνωριμιεσ κ ημουν μετα απο καιρο τρελα ερωτευμενος με κοπελα ...ομωσ στη συνεχεια αρχισα να βλεπω προβληματα π ειχε.....θεωρω οτι πηγαζουν απτο παρελθον...για παραδειγμα οταν πηγαμε να κανουμε ερωτα για πρωτη φορα δακρυσε κ στη συνεχεια εκλαψε(Σταματισα δεν την πιεσα να προχωρησουμε) ..ο λογοσ ηταν οτι η προηγουμενη σχεση της π ηταν 2 χρονια τελειωσε ασχημα..δλδ ηρθε σε επαφη με τον πρωην της μετα τα 2 χρονια σχεσεις για 2 φορεσ κ μετα απο λιγες μερες αυτος την παρατησε κ εφιγε.....κ ειδα οτι ειχε αρχισει η ανασφαλεια απο εκει...ισωσ ετσι φοβαται οτι κ εγω μπορει να την παρατησω και να αντιδρα ετσι !
10-01-2011, 16:36 #49
Σασ μιλαω ειλικρινα νιωθω οτι μ ζηταει να χωρισουμε ενω δεν το θελει....εγω ειμαι δυνατον παιδια να δεχτω το αν ειμαστε μαζι η οχι !!! νιωθω οτι μ ζηταει να χωρισουμε χωρισ να το θελει απο απογνωση κ επισης φοβαμαι οτι θα χωρισουμε κ θα καταστραφει η θα κανει κακο σε αυτην....της εχω αδυναμια κ με την ιδεα οτι θα γινει σκατα κ χωμα δεν το αντεχω στην σκεψη μου !!!>........ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΤΙΑ Μ
10-01-2011, 16:40 #50
πραγματι εχεις μπλεξει τα μπουτια σου....
θα πρεπει καποια πραγματα να ξεμπλεξεις κι οταν τα ξεμπλεξεις, θα πρεπει να κανεις καποιες επιλογες.
δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα και στην μορφη που θα θελαμε.
στο ειπα, καποιος συμβουλος ψυχολογος νομιζω οτι μπορει να σε βοηθησει. το μπλεξιμο ειναι ολο δικο σου, ασχετως αν τα προβληματα τα εχει η κοπελα..
10-01-2011, 16:44 #51
...μπορείς βέβαια να κάνεις και το άλλο "κολπάκι"...
να της πεις πως ο λόγος που ξενέρωσες και χωρισες με την πρώην σου, ήταν ο ίδιος, πως κάποια στιγμή μπούκωσες απ όλη αυτή την παράνοια και πέρασες στην αντίπερα όχθη. (τις υπόλοιπες σαλτσες βαλτες μονος σου)
θα φρικάρει στην αρχή αλλα θα το επεξεργαστεί και ίσως αποφασίσει να αλλάξει.
10-01-2011, 16:46 #52
Οκ προσπαθω με ηρεμια να δω μηπωσ ο τροπος που χρησιμοποιω την κανει να επαναπαβεται σε αυτα π νιωθει...
η αποψη σασ ειναι οτι δεν πρεπει να υποχορω σε οτι βλεπω οτι ειναι λαθος ? πρεπει να κραταω αυτο που πιστευω οποια κ αν ειναι η αντιδραση της ? ακομα την ωρα π αρχιζει να κανει κ να λεει οτι της κατεβει ?
10-01-2011, 16:49 #53
χα Θεοφανια μου το εκανα πριν 3 μερες...της ειπα οτι κανει τα ιδια με την πρωην μου κ πως ετισ θα με κανει να την συχαθω οπωσ την πρωην μου!!! κ μετα την ειχε πιασει μια κριση..εκλεγε κ μ ελεγε αυτα π μ ειπεσ δεν θα τα ξεχασω ποτε !!!! ε την λυπηθηκα.....δεν παιρνει χαμπαρι απο τετοια ......εχει προβλημα κ πιστευω πωσ οταν της παω κοντρα με βλεπει εχθρο της !!! προσπαθω να την βαλω στον ιδιο δρομο αλλα δεν..... εχει ανασφαλειες μεγαλες!!! το ποιο απλο παραδειγμα ειναι π οπωσ σασ ειπα ειναι ομορφη κοπελα αντικειμενικα...το λενε κ οι φιλοι μ.της την πεφτουν συνεχως κτλ...... ε αυτη ολη την ωρα οταν παμε να βγουμε με κοσμο αρχιζει..δεν ειμαι ωραια..πωσ ειμαι ετσι..κοιτα πωσ ειναι τα μαλια μ κτλ κτλ κτλ.κ μπορει να ειναι πραγματικα τελεια !!
10-01-2011, 16:55 #54
ναι, αλλα πρεπει να επιμείνεις πως ετσι όπως το πάει στο τέλος θα χωρίσετε....
κωστα, σίγουρα η κοπέλα κουβαλάει πράγματα που πρέπει να λυθούν. Στο χέρι σου ειναι να το αλλαξεις αυτό και σε αυτή την περίπτωση πρεπει να μιλήσεις με κάποιον ειδικό, όπως σου είπαν και παραπάνω. Κάνε την αρχη εσυ για να καταλαβει πως το εχεις παρει σοβαρα και θες να το λυσεις, πιστεύω πως θα την ταρακουνησει κατι τεοιο....:)
10-01-2011, 16:59 #55
Μακαρι ρε παιδια.....μακαρι να υπαρχει λυση να ηρεμισω κ να ηρεμισει !!!! απλα ωρες ωρες ακουω πραγματα κ λεω κανω τοσα κ τοσα κ υποχορω σε τοσα και ειναι δυνατον να τραβαω τετοια καναλι ???? ......εχω αρχισει να κουραζομαι...
η πρωην μου μετα απο μηνες απο χωρισμο κ μετα την επισκεψη της σε ψυχολογο ηρθε κ μ ειπε πως μονο εγω την αγαπησα πραγματικα κ πωσ τωρα το βλεπει αυτο..κ ταβαλε με τον εαυτο της με οσα εκανε κ με εχασε !!!
11-01-2011, 00:34 #56
Νομίζω ότι είστε όλοι τραγικά σκληροί με την κοπέλα. Η κοπέλα εδώ εμφανίζει ένα πρόβλημα, ψυχολογικό, δηλαδή δεν έχει αυτοπεποίθηση ωραία πρέπει να την παρατήσει και να μείνει μόνη της να παλεύει με τα κύματα; Μόνο αν έχει κάποιον στο πλάι της θα την βοηθήσει. Βέβαια, όχι έναν που απατάει, και απορώ ρε Κώστα, όταν γύρισε η πρώην σου και σου είπε ότι ήσουν ο άντρας της ζωής της, της έκρυψες την αλήθεια ότι την είχες απατήσει να καταλάβει κι αυτή τι παίζει ή την άφησες μες στο ψέμμα; Όσον αφορά την τωρινή κοπέλα, και αυτή την ίδια κατάληξη θα έχει και δεν της αξίζει. Το ότι χειρίζεται, δεν το κάνει φυσικά για να διασκεδάσει ή για να έχει έναν άνθρωπο να ελέγχει, αλλά επειδή έχει σοβαρό πρόβλημα μοναξιάς, αφού νιώθει τόσο ανασφαλής, και θέλει ένα άτομο για στήριξη. Που'ν' το κακό; Το ότι φτάνει σε ακραίες συμπεριφορές όπως αυτή του χειρισμού, δεν το κάνει επίτηδες πιστεύω όπως είπα, αλλά μόνο έτσι θα εκπληρώσει τη μοναξιά της. Το ότι έχει θέματα λοιπόν, θα έπρεπε σε ένα σάιτ ψυχολογίας αλλά και γενικότερα, ένας καλός άνθρωπος, να το δει σαν αδυναμία-θύμα και όχι θύτη, αλλιώς είναι πολύ άδικο για την ίδια. Εγώ αυτό που θα έκανα, ήταν να φώναζα στον Κώστα αν πρόκειται να κάνει τα ίδια με την πρώην, και να του έλεγα να την αφήσει σε αυτή την περίπτωση, αλλιώς αν την αγαπάει, να την φοβίσει λίγο όπως είπα για να ξυπνήσει και να της δείξει ότι την αγαπάει. Τίποτα άλλο.
11-01-2011, 09:20 #57
Μην μπερδευεσαι...δν θα εχει την ιδια καταληξη ειμαι πολυ ενταξει μαζι της..με την πρωην μ φυλιθικα με μια κοπελα στιγμιαια κ τραβιχτικα κ δεν το προχωρισα γιατι ειχα σχεση(κ ενιωθα τυψεις)...απλα το αναφερω για να μην νομιζεισ οτι ειμαι ετσι ανετοσ κ κανω τετοια......οσο για την κοπελα μ παλι χτεσ ειχαμε προβλημα..βλεπω νιωθει μονη της κ βλεπετε δεν θελω να φιγω..θελω να μεινω κ να την βοηθησω...το προβλημα ειναι οτι γινετε επιθετικη μαζι μ..πολυ επιθετικη...γινεται κακια...μετα ηρεμη κ ειναι αλλοσ ανθρωπος.....πωσ νσ συμπεριφερθω να την βοηθησω ? οταν αλλαζει απτη γλυκα π ειναι στα νευρα για ενα απλο πραγμα !
11-01-2011, 19:59 #58
http://youtu.be/x48qlq4v3x0
αυτο το βιντεακι ειναι πολυ βοηθητικο αν γνωριζεις αγγλικαΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
12-01-2011, 00:50 #59
Λοιπον τα πραγματα δειχνουν καλυτερα..σήμερα το μεσημερι κατσαμε με την θεληση της κ ενω αρχικα δυσταζε να πει αυτο π ηθελε κ μ μιλησε......με λιγα λογια παραδεχτικε το προβλημα της κ ουσιαστικα μ ελεγε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Π ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ....μ ζητησε να κοιταξω για να παει σε ειδικο (ποτε μπορει να παει , τα λεφτα , που να παει κτλ) κ πωσ μετα θα συζητησουμε το θεμα να παει.....ενιωσα καλυτερα γιατι πλεον βλεπω πωσ τα πραγματα πανε προσ το καλυτερο εφοσον ζητησε με λιγα λογια να επισκεφτει τον ειδικο !!!! εψαξα κ βρηκα οτι γραφει σε φορουμ νομιζει βεβαια οτι δεν το ξερω αλλα δεν προκετε κ να τησ το πω οτι το ξερω..εκει ειδα οτι αναφερει το προβλημα της ξεκαθαρα κ της ειπαν να επισκεφτει ειδικο !!! συγκινιθικα π την ειδα σημερα να κλαει κ να την εχω στην αγκαλια μου κ ενιωσα πολυ κοντα της κ της ειπα πωσ εγω θα ειμαι διπλα της να την βοηθησω να το ξεπερασει κ να απελευθερωθει απαυτο κ να ξαναζησει ολο με χαμογελο !!!!
περιμενω τις αποψεις σασ παιδια κ ευχαριστω για τις συμβουλες σασ !!
12-01-2011, 01:04 #60
αν μου επιτρεπεις θελω να σου πω ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ που την αγαπας τοσο και στεκεσαι διπλα της,παρολο που εισαι ο αποδεκτης των προβληματων της,μπραβο και παλι και σας ευχομαι να σας πανε ολα καλα..και θα πανε!γιατι η αποδοχη ενος προβληματος ειναι το ημιση της θεραπειας.