Results 1 to 15 of 83
Thread: ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
-
06-01-2011, 13:24 #1
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 60
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
Καλησπέρα καλή χρονιά,
Θα στέλνατε λουλούδια σε καφετέρια??εάν σας άρεσε πολύ κάποια από εκεί??με την οποία υπάρχει έντονο φλερτ αλλά δεν μπορώ να βρεθώ μόνος μαζί της για να τα πω!!!!Μήπως θα την εκθέσω?Είναι σωστή κίνηση??ή θα χαλάσει όλο το κονέ?
- 06-01-2011, 13:42 #2
- Join Date
- Jan 2011
- Location
- Ηρακλειο Κρητης
- Posts
- 40
εγω πιστευω οτι θα της αρεσει πολυ,και ειναι μια καλη κινηση για να την προσεγγισεις.....ομως γιατι δεν μπορεις να βρεθεις μονος μαζι της για να της τα πεις????????
06-01-2011, 13:46 #3
- Join Date
- Jun 2010
- Posts
- 225
ακόμα δεν ταστειλες?
αν υπάρχει αποδοχή του φλερτ όπως λες έντονο ,
εγω θα τα στελνα ,
αν ήμουν και ο δέκτης μμμμ....τι το καλύτερο για αρχή.
μόνο να σαι σίγουρος ότι δίπλα δεν θα ναι και κανένας δεσμός της γιατι τότε σίγουρα θα φερνε δυσαρέσκεια το μπουκέτο.
καλη σου μερα!
06-01-2011, 13:48 #4
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
...μμμμμ....εγώ διατηρώ μια επιφύλλαξη....
Αν είσαι πραγματικά σίγουρος πως υπάρχει φλερτ απ τη μεριά της, στείλτα και τώρα.
Αν η κοπέλα είναι ευγενική και καλόβολη λόγω της δουλειάς της, τότε σκέψου το λίγο περισσότερο...:)
06-01-2011, 13:58 #5
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 60
Δεν μπορώ να βρεθώ μόνος.Πρωτον γιατι παώ με παρέα,2.εχει πολύ δουλειά..Δυο φορές όταν προσπάθησα να της μιλήσω μπροστά στον φίλο μου, ένιωσε αμηχανία!!!Λογικό,Την τελευταία φορά που πήγα από μακριά μου ψυθίρησε κάτι.Αμα έχει άλλον δεν παίρνει τηλ.Και να τηλ αυτός τι έγινε??Το μόνο που με κρατάει στο να τα στείλω έιναι πως θα καταλάβει αυτή ότι τα λουλούδια τα έστειλα εγω!,δεν ξέρει το ονομά μου!
06-01-2011, 13:59 #6
- Join Date
- Feb 2009
- Posts
- 4,512
Εγώ πιστεύω είναι ανάλογα το άτομο, πιστεύω ότι μερικές είναι σκύλες δλδ ψωνάρες και θα το αποδοκίμαζαν. Αν όμως είναι καλή, τουλάχιστον θα το εκτιμήσει. Αν είναι ψώνιο μην σκεφτείς να της το στείλεις. Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση να σε θέλει οπότε θα χαρεί πολύ.
06-01-2011, 14:10 #7
- Join Date
- Apr 2006
- Location
- athina
- Posts
- 3,863
καντω με 10000 μου το εχουν κανει και χαρηκα πολυυυυ
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
06-01-2011, 14:19 #8
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 60
Συμφωνώ ότι είναι αναλόγως το άτομο!!Βέβαια τα λουλούδια δεν είναι κάτι κακό.Οταν πάω δεν αφήνει σε κανένα να της μιλήσει.Τι ενόοω και φίλοι τις όταν έρχονται, κοιτάει εμένα όταν τους μιλάει,δεν δίνει δικαιώματα! πλέον δεν μου μιλάει καμιά αλλη σερβιτόρα,και να μην είναι το πόστο της έρχετε αυτή για παραγγελία!!!κα.Μπορεί να γίνει και κάζο.Ρισκο!!Αυτή δεν μου φαίνετε για σκύλα πάντως η ψώνιο.Δυο μήνες γίνετε αυτό!!Απλώς δεν ξέρω άμα θα καταλάβει ότι τα λουλούδια είναι από εμένα.Το δύσκολο αυτό είναι!
06-01-2011, 14:33 #9
- Join Date
- Feb 2009
- Posts
- 4,512
Λοιπόν για να τα κάνει αυτά, εμένα μου λέει ότι σε θέλει πολύ.... Αν και το πρώτο σχόλιο δεν το κατάλαβα, δηλαδή πως γίνεται να κοιτάει εσένα όταν τους μιλάει αλλά δεν δίνει δικαιώματα; Είναι λίγο παράδοξο αυτό. Στείλτης τα οπότε, και βάλε και μια κάρτα, θα χαρεί πολύ το πιο σίγουρο!
06-01-2011, 16:52 #10
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 4,495
Όχι.
Η γυναίκα δουλεύει εκεί, δεν είναι ο χώρος κατάλληλος για να δώσει δικαιώματα να τη σχολιάσουν -έστω και διακριτικά, που δεν ξέρεις καν αν θα είναι και διακριτικά. Εγώ (και είμαι θηλυκό) δεν θα το ήθελα, παρότι για άλλες φαντάζει ρομαντικό. Οι χώροι καλό είναι να διαχωρίζονται και να μην εισβάλλει το ιδιωτικό στο επαγγελματικό. Επίσης δε μπορώ να διαβάζω μαλακίες για γυναίκες σκύλες και γυναίκες ρομαντικές ψυχούλες. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους και αυτό ισχύει παντού. Και κάτι άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως από την αμηχανία άλλοι καταλαβαίνουν αμέσως το ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΑ, ενώ εγώ καταλαβαίνω αδιακρισία και έλλειψη τακτ. Προσέγγισέ την έξω από το χώρο της εργασίας της και επίσης όχι μπροστά σε φίλους σου!
#Όσες φορές με έχουν κορτάρει στο χώρο της δουλειάς μου (και έχουμε μόνο αντρικό πληθυσμό άρα και ανάλογες ευκαιρίες), τα πήρα. λολ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
06-01-2011, 18:13 #11
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 60
Οταν λές εξω?, ενοιεις να κάνω σκοπιά.Μπορεί να φοβηθει αμα με δει να την περιμένω έξω!!Οταν εχει μιλήσει σε ολο το προσωπικό για μένα, δεν δινει τροφη για σχόλια??Ρίσκο είναι όλα.Ας μην εδινε δικαιώματα.Αμα η αλλη σου χαμογελαει ερωτικα,δινει δικαιώματα!Σωστά?Λουλούδια στελνεις οχι βομπα!!Ισα ισα που την ανεβάζει αυτό στις αλλες,δεν είναι η μοναδική!
06-01-2011, 18:18 #12
- Join Date
- Sep 2010
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 5,044
Αν θες τοσο πολυ να την ριξεις θα ξεχασεις την λεξη πολυγαμικοτητα. θα εχεις ματια μονο για αυτην και θα κανεις τα παντα για να την ευχαριστεις. πιστεψε με αν ξεχασεις καθε αλλο θυλικο για χαρη της δεν θα ξεκολαει απο σενα.
ειδαλως σε διαφορετικη περιπτωση μπορεις να την κανεις να ζηλεψει, να κανεις σχεση μαζι της να την κανεις να νιωσει ασχημα , να την κερατωσεις και να αναμενεις για την αιωνια εκδικηση της σε σενα. συνιστω την κουρτινα Νο1!
06-01-2011, 18:33 #13
- Join Date
- Feb 2009
- Posts
- 4,512
Καλά εντάξει, ότι να 'ναι διαβάζω. Που τις είδες τις μαλακίες για τις γυναίκες σκύλες και τις γυναίκες ρομαντικές ψυχούλες; Όταν η άλλη πάει να σου φάει το γκόμενο εσκεμμένα ενώ πχ δεν έχει ανάγκη από το να βρει γκόμενο, ή όταν η άλλη δεν σε θέλει χωρίς να τις έχεις κάνει τίποτα δεν είναι σκύλα; Για "φίλες" μιλάω. Ή όταν τις πας τα λουλούδια και αντι να το εκτιμήσει ή τουλάχιστον να το αγνοήσει το λέει σε όλους με τρόπο μειονεκτικό για αυτόν που τα έστειλε για να τον ξεφτιλίσει; Όσο για την αμηχανία, δεν μίλησε για αμηχανία, αλλά όταν πάει να κάνει παραγγελίες άλλος, προσφέρεται αυτή! Εγώ έχω κάνει ή σκεφτεί πολλές φορές παρόμοια πράγματα μόνο για κάποιον που τρελαίνομαι. Κατάλαβες; Το ίδιο και άλλες φυσιολογικές κοπέλες.
06-01-2011, 18:44 #14
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 60
Συμφωνώ liquad.Με΄όλα,Την αυτοεπιβεβαίωση που την πας?Η σωστή από ευγένεια θα πει ευχαρστώ και δεν ενδιαφέρετε όχι.Δεν είναι τιποτα κακα.Και εάν είχε κάτι από εκεί δεν θα έδινε τόσα δικαιώματα!Οταν πήγα τελευταία φορά κ δεν τις έδωσα σημασία νευρίασε!!οποτε με βλεπει χαμογελαει. κα.Οποιος νευριαζει και ψιθυριζει εχει χάσει τον έλεγχο!!Και οταν λέω μιλάει με άλλους ενοώ,με φίλους και φίλες που πάνε.Οποις δεν ενδιαφέρετε δεν δίνει σημασία ή το κόβει.Αμα ηξερα που συχνάζει θα πήγαινα εκέι.Αλλα να περιμένω εξω όχι λάθος!!
06-01-2011, 19:10 #15
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 4,495
"Ας μην έδινε δικαιώματα". Με αυτή σου τη φράση επιβεβαίωσες τη σκέψη μου πως σκέφτεσαι να ξεπεράσεις κάποια όρια προκειμένου να "πιάσεις" έναν σου στόχο.
Με λίγα λόγια, το χαμόγελο στο σερβίρισμα ενός καφέ εσύ το έφτιαξες στο μυαλό σου ως κάλεσμα στο κρεβάτι. Επίσης, λες ότι έχει χάσει τον έλεγχο, άρα κάνεις ένα λαθάκι που ονομάζεται "διάβασμα της σκέψης". Βλέπεις κάτι και συμπεραίνεις κάτι άλλο.
Να στο κάνω λιανά, ίσως να μην ήθελα να μου στείλει ποτέ λουλούδια κάποιος που θα έγραφε τα δικά μου δικαιώματα στα παλαιότερα των υποδημάτων του.
@Λάιτ, το σκύλα ή ψωνάρα το έγραψες εσύ και είναι δική σου ερμηνεία το ότι κάποια δε θα δεχόταν λουλούδια στο χώρο της δουλειάς της θα ήταν απαραίτητα έτσι. Υπάρχουν πολλές άλλες περιπτώσεις όμως. Πχ να στράβωνε ο εργοδότης της, να την κατηγορούσε ότι σαλιαρίζει με πελάτες και να έχανε τη δουλειά της για κάποιον άσχετο, παίζει καθόλου στο σενάριο, για όχι???
Όταν ένας δεν έχει την ευαισθησία να προφυλάξει αυτήν που θέλει να της στείλει λουλούδια, τότε εύκολα τα λουλούδια γίνονται just a mean to an ends, δηλαδή άλλο ένα μέσο να κερδίσει εύνοια, δίχως τη σκέψη τυχόν επιπτώσεων.
Φοβερό δεν είναι να θέλουν να σου στείλουν λουλούδια αλλά και να σε καρφώνουν "έδωσες δικαιώματα"? Εγώ το κόβω έτσι.
Δεν έγραψα πουθενά λουλούδια ίσον βόμβα φίλε, αλλά η αλαζονεία είναι ενδεικτική."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
Η ιστορία μου
29-06-2025, 12:36 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία