Τελικά είμαι λεσβία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Junior Member

Τελικά είμαι λεσβία

Καλησπέρα και από μένα είμαι 35 και τώρα τελευταία έχω αποδεχτεί ότι είμαι Λέσβια. Έχω δοκιμάσει, να κάνω σεξ με άνδρα, δε τελείωσα, ούτε ξετρελάθηκα. Μέχρι τώρα σκεπτόμουν ότι δεν μου αρέσει και ότι τα κατάφερνα και μονή μου.

Γραφώ και κάτι που σκεπτόμουν για μένα όταν ήμουν μικρή. Μια μερα μετα από βροχη βρήκε το ουράνιο τόξο. Κάποιο από τα παιδιά είπε ότι αν περάσεις από κάτω αλλάζεις φύλο. Ήθελα να συμβεί, να αλλάξω φίλο. Δεν ξερώ τι σημαίνει αυτό, αν κάποιος ξέρει ας μου γράψει.

Έχω μέτριο γυναικείο σώμα . Οι κινήσεις των χεριών μου, είναι που δεν μου αρέσουν και πολύ, δεν είναι τόσο γυναικείες και αρκετά μεγάλα δάχτυλα . Η φωνή μου είναι γυναικεία.
    Όταν αυτοϊκανοποιούμαι, φαντασιώνομαι γυναίκες.
    Νομίζω ως αν θα έκανα με γυναίκα κάτι θα ήθελα και διείσδυση. Αν χρειαζόταν να πάω με άντρα νομίζω πως θα έπρεπε να ήταν gay ή τρανσέξουαλ.
    Αν πάλι έπρεπε να παντρευτώ, θα ήθελα να μην έχουμε σεξουαλική ζωή. Άρα κάποιον gay.

Κάτι άλλο που με απασχολεί είναι ότι φοβάμαι τους άνδρες. Δεν θυμάμαι να μου έχει συμβεί κάτι, σε παιδική ηλικία γιατί δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Θυμάμαι την μητέρα μου να προσπαθεί να με “προστατέψει” από κάποιους που με πλησίαζαν όσο ήμουν μικρή “. Κάποτε βλέπαμε ένα έργο με βιασμό κοπέλας, ήμουν πιο μικρή ίσως δεκαέξι. Είπα ότι αν μου συνέβαινε θα του έδινα μια και θα έφευγα. Εκείνη είπε ότι όταν ανεβαίνει επάνω σου, δε μπορείς να κανείς τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να μου το μετέδωσε η μητέρα μου;
    Είναι ένα άλλο κομμάτι, αυτό με τη μητέρα μου και εγώ είμαι απλά λεσβία;
    Κάτι άλλο που θυμάμαι είναι, ότι είδα σε παιδική ηλικία, στην τηλεόραση ζευγάρι να κάνει σεξ. Μέχρι να φτάσω στη ηλικία να καταλάβω τι έκαναν, είχα την εντύπωση ότι την επήγε.

Το τελευταίο διάστημα όμως, μου αρέσει μια γυναικά. Είναι πιο μεγάλη από μένα, προσπαθώ να συναντηθούμε σε παρέα (έχουμε κοινούς φίλους), αλλά και σ’ αυτό είμαι άτυχη. Είμαι δειλή για να της ανοιχτώ, ξέρω ότι δεν έχει σχέση, αλλά όχι αν είναι Λέσβια.
    Δε φανταζόμουν ότι θα έγραφα τόσα πολλά. Είχα ανάγκη να τα πω.
    Σας ευχαριστώ.

Senior Member
    καλησπερα μαργαριτακι
    αν ολα αυτα μας τα γραφεις, μονο γιατι θελεις καπου να τα πεις,καλα κανεις.
    θελεις κατι αλλο απο μας? δεν βλεπω να σε απασχολει καποιιο ερωτημα η προβλημα, βλεπω οτι εκανες καποιες διαπιστωσεις για σενα που θελεις να μοιραστεις...