Εικόνες από το Λίβανο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Senior Member
    οκ μικρό μου!:):) σνιφ...σνιφ.........:D

Administrator
    Originally posted by berg
    Οπως το βλεπει dodoni ο καθενας. Εγω κοιτω την ουσια εσυ τον τυπο.
    Berg,
    η ευγένεια δεν είναι τύπος. Είναι ένα καλό βήμα για να μάθουμε να σχετιζόμαστε με τους άλλους ανθρώπους.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Member
    Ρε παιδιά έλεος! Ασχοληθείτε με το θέμα που κοιτάτε μόνο πως να τσακωθείτε! Σε λάθος forum πόσταρα αυτό το thread μου φαίνεται..

Administrator
    Originally posted by a_friend
    Ρε παιδιά έλεος! Ασχοληθείτε με το θέμα που κοιτάτε μόνο πως να τσακωθείτε! Σε λάθος forum πόσταρα αυτό το thread μου φαίνεται..
    a_friend,
    ακριβώς αυτό ήθελα να σου πω, όταν είδα το παρακάτω μήνυμα σου αλλά και να σε παρακαλέσω θερμά να είσαι πιο ευγενικός./
    ευχαριστώ.

Originally posted by a_friend
    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ? ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ THREAD ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ? ΜΟΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ?
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Member
    Βλέπω και εσυ Mr. Dodoni μόνο αυτό βρήκες να σχολιάσεις. Επί της ουσίας τίποτα!

Member
    Υποχρέωση του διαχειριστή είναι πρωτίστως να φροντίζει για τις ισορροπίες όταν αυτές κινδυνεύουν να διαταραχθούν. Κι αφού αυτές διαταράχθηκαν προκαλώντας προσωπικές αντιπαραθέσεις, νομίζω ότι η παρέμβασή του ήταν επί της ουσίας.

Την «επίθεση» που υπέστη η Όλγα τη θεωρώ άδικη. Δεν είμαι πολύ καιρό στο φόρουμ αλλά απ’ όσο έχω δει, η παρουσία της ήταν πάντα ενθαρρυντική για τους άλλους, με ευαισθησία και διακριτικότητα.

Δεν χρειάζεται να προκαλούνται προσωπικές αντιπαλότητες εκ του μηδενός. Ας εκθέσει ο καθένας την άποψή του, εφόσον έχει άποψη και θέλει να την καταθέσει. Κι αν είναι να κονταροχτυπηθούμε, ας το κάνουμε, όχι όμως σε προσωπικό επίπεδο αλλά στην πολεμική των απόψεων και των ιδεών.

Junior Member
    Dear Friends,

I have just read and signed the petition: \"Save the
    Lebanese Civilians\"

Please take a moment to read about this important
    issue, and join me in
    signing the petition. It takes just 30 seconds, but
    can truly make a
    difference. We are trying to reach 1,000,000
    signatures - please sign
    here:
    http://www.thepetitionsite.com/takeaction/401724824