ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Junior Member

ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΑ

Έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλετε κ πως να το ξεπεράσω .Δεν μπορώ να ακούω κάποιον να τρώει όσο διακριτικά και να το κάνει ,ούτε να μασάει τσίχλα, ούτε να πίνει νερό .Θεωρώ πολύ εκνευριστικούς αυτούς τους ήχους, αισθάνομαι ότι μου τρυπάνε τον εγκέφαλο, εκείνη την ώρα θέλω να ουρλιάξω και να φερθώ πολύ άσχημα σε εκείνον που το κάνει έχω σκεφτεί ακόμη πως θα ήθελα να χρησιμοποιήσω βία προκειμένου να σταματήσει αλλά για να μην φερθώ ακραία απλά αποχωρώ και βάζω τα κλάματα από τα νεύρα μου. Ίσως όσοι διαβάσουν το κείμενο μου να το θεωρούν ασήμαντο αλλά έχω φτάσει σε σημείο να τρώω μόνη μου και να φεύγω κάθε φορά που τρώει κάποιος δίπλα μου. Πρέπει να σημειώσω ότι με ενοχλούν πολύ και άλλοι ήχοι όπως όταν κόβει κάποιος τα νύχια του, όταν ροχαλίζει ακόμη κ η ανάσα πολλές φορές. Πρόσφατα έμεινα μαζί με τον φίλο μου και έχω πολύ άγχος για το πώς θα τον αντιμετωπίζω στην καθημερινότητα μας αφού ήδη με ενοχλεί.

Θα ήθελα την βοήθειά σας παρακαλώ.[/FONT]

Banned
    ο τιτλος ειναι ακυρος, δε σε ενοχλουν ακριβως ολα, οταν θα φτασεις σ'αυτο το σημειο θα ενοχλησε μονο κ μονο που αναπνεεις κ συνεχιζεις να υπαρχεις (σου ευχομαι να μη το παθεις). απλα σε ενοχλουν συγκεκριμενες φασαριες κ ηχοι. δεν ειναι τπτ υπαρχουν πολυ χειροτερα (ειδικα στην Αθηνα)! κ εγω πχ δε μπορω να τρωω με αλλο ατομο διπλα μου εκτος αν νιωθω ανετα μαζι του, αλλα κ παλι ο ηχος του να μασαει κ να καταπινει ή μονο απ'το πιρουνι, καταντα εκνευριστικος. σε εστιατοριο μεσα δε, νιωθω οτι ολοι με κοιταζουν την ωρα που τρωω, πραμα ακρως ενοχλητικο, γι'αυτο μου ρχεται να σηκωθω να φυγω. οπως κ στο λεωφορειο, ειτε περιμενωντας στη σταση ειτε μεσα, δε θελω ουτε να μου μιλανε ουτε να με αγγιζουν, εστω καταλαθος. αλλα ολα αυτα υπαρχουν κ πρεπει να τα ανεχομαστε, εφοσον σ'αυτο το κοσμο δε ζουμε μονοι μας. την επομενη φορα που θα σε ενοχλησει κατι, απ'το νερο που τρεχει μεχρι το κομπρεσερ εκει εξω, προσπαθησε να ξεφυγεις κ να μη το σκεφτεσαι ειτε αλλαζωντας δωματιο, ειτε ακουγωντας μουσικη ή κανωντας κατι αλλο.

Senior Member
    Ρε κοπελια..... χαλαρωσε! Πρεπει να σαι λιγο νευρικη γενικοτερα!
    Το χα παθει κ γω αυτο για ενα διαστημα αλλα τελικα κατεληξα στο γεγονος οτι ... αυτο που πραγματικα μου εφταιγε, ηταν οτι δεν μου αρεσε το περιβαλλον της δουλειας μου.....Οποτε αλλαξα δουλεια κ ηρεμησα! Μπορει λοιπον να πιεζεσαι με κατι κ επειδη δεν μπορεις να το εκφρασεις αμεσα (δηλ. καταπιεζεσαι), σου βγαινει αλλου.
    Εκτος πια κ αν θυμασαι τον εαυτο σου να συμπεριφερεται παντα με αυτον τον τροπο??????????
    Τοτε πρεπει να το συζητησεις μ ενα ψυχολογο.
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Junior Member
    Quote Originally Posted by Kandy View Post
    Ρε κοπελια..... χαλαρωσε! Πρεπει να σαι λιγο νευρικη γενικοτερα!
    Το χα παθει κ γω αυτο για ενα διαστημα αλλα τελικα κατεληξα στο γεγονος οτι ... αυτο που πραγματικα μου εφταιγε, ηταν οτι δεν μου αρεσε το περιβαλλον της δουλειας μου.....Οποτε αλλαξα δουλεια κ ηρεμησα! Μπορει λοιπον να πιεζεσαι με κατι κ επειδη δεν μπορεις να το εκφρασεις αμεσα (δηλ. καταπιεζεσαι), σου βγαινει αλλου.
    Εκτος πια κ αν θυμασαι τον εαυτο σου να συμπεριφερεται παντα με αυτον τον τροπο??????????
    Τοτε πρεπει να το συζητησεις μ ενα ψυχολογο.
    euxaristw gia tis apantiseis sas alla auto xekinise apo mikri hlikeia me tin mitera mou.8elw na xairomai sto trapezi tous an8rwpous mou k oxi na feugw,den einai wraio!mou dimiourgei megalo eknevrismo k opws sas eipa polles fores exw skeftei na kanw kako se ekeinon pou vgazei hxous pou den antexw.isos na xreiazomai kapoion idiko.an den itan sovaro gia mena den 8a egrafa....sas euxaristw omws polu pou me kanate na min ais8an8w moni.

Senior Member
    αχ ποσο σε καταλαβαινω........................
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Καλα ρε παιδια ...ολοι καταλαβαινεται για τι μιλαει?
    Εγω δεν καταλαβαινω , πως μπορει να σε εκνευριζουν απλοι συνηθισμενοι ηχοι οπως του φαγητου ωστε να ζητας βοηθεια και να κλαις απο τα νευρα....πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο.

Μια επισκεψη σε καποιο ειδικο ισως , δεν βλεπω πως μπορουμε να βοηθησουμε , ελπιζω ολα να πανε καλα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    δεν σου χει τυχει ας πουμε να ανατριχιαζεις η να σου πειραζει το νευρικο συστημα ο ηχος των νυχιων στον πινακα του σχολειου???? ε κατι τετοιο ειναι!!!!! κ εγω αμα ακουσω φουσκες απο τσιχλες η περιεργους ηχους με χειλια η σαλια μου βαραει στα νευρα

Senior Member
    Οχι δεν ειναι κατι τετοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Ο ηχος των νυχιων ανατριχιαζει ολους και δεν το κανεις θεμα επειδη σε ανατριχιασε. Ο ηχος απο την ανασα των αλλων και συνηθισμενοι ηχοι ειναι ομως θεμα.
    Δηλαδη εσυ ακους εμενα να μασαω και πας και κλαις απο τα νευρα?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    μιαμ!μιαμ!μμμμμμ!σσσσσσσσσ� �σ(ρουφηγμα)ααααα απολαυση!κριτσ κριτσ κριτσ(μασηση) χεχεχε!

γλουπ γλουπ!(καταποση) σας στην εσπασα??

Senior Member
    πολλες φορες δαγκωνα τα χειλια μου...........η τα δαχτυλα μου. με πιανει μια ενοχληση σαν λυσσα στα δοντια κ θελω να δαγκωσω

Banned
    μιαμ!μιαμ!μμμμμμ!σσσσσσσσσ� �σ(ρουφηγμα)ααααα απολαυση!κριτσ κριτσ κριτσ(μασηση) χεχεχε!

Banned
    αμαν πια γιατι σβηνονται??

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    μιαμ !μιαμ!μμμμμμ! σσσσσσσσσσσ (ρουφηγμα) ααααα απολαυση !κριτσ κριτσ κριτσ (μασηση) χεχεχε!

γλουπ γλουπ !(καταποση) σας στην εσπασα??

Τι θελει να πει ο ποιητης?

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post

παρηγγειλε να φας :p

ασε που το μυαλο μ πηγε στο προστιχο με αυτα που ειπες................................:)

Senior Member
    Σβηνονται ειπαμε δεν μπορεις να εχεις τεραστιες λεξεις χωρις κενο....

Page 1 of 2 12 LastLast