Results 46 to 60 of 61
-
09-01-2011, 22:54 #46
Κράτα την πεποίθηση σου βαθιά μέσα σου σαν δική σου αλήθεια, η αλήθεια των υπολοίπων μπορεί να είναι διαφορετική κι εκτός αυτού πάνω απ' όλα πρέπει να είναι σεβαστή. Αν θέλεις να σε σέβονται κάποιοι, σεβάσου κι εσύ το τι πιστεύουν ή δεν πιστεύουν...
Καμιά θρησκεία δεν λύνει προβλήματα ψυχής με τον φόβο της θείας τιμωρίας, τις φωτιές που θα πέσουν από κάπου που εσύ πιστεύεις σαν υπαρκτό κι εγώ σαν την μεγαλύτερη μπαρούφα που θα μπορούσε να εφεύρει η ανθρώπινη φύση για να αυτοχειραγωγείται από μερικούς σαλτιμπάγκους υπηρέτες της αιώνιας ανάγκης των θνητών να μην μπορούν να αποδεχτούν ένα τέλος στην ύπαρξη τους....
Όλα αυτά είναι γελοιότητες και δεν έχουν καμιά θέση στο θέμα, τίποτε δεν λύνεται με επουράνια επιφοίτηση και φωτιές .
Σταματήστε να επιμένετε φανατικά σε κάτι που σέβομαι όταν δεν παραβιάζει κώδικες ανθρωποκεντρικής ηθικής , αλλά και δεν μπορώ να αποδεχτώ όταν προβάλλεται σαν μονόδρομος για την επίλυση προβλημάτων σεξουαλικής φύσης μέσα στα πλαίσια της σκοταδιστικής λογικής των θρησκειών.
Μπορείς να πιστεύεις όσο θέλεις στο τι μπορεί να κάνει η θρησκεία.
Πίστεψε όμως και λίγο στον άνθρωπο, ίσως ανοιχτούν πιο πλατιοί ορίζοντες στο πως μπορείς να βλέπεις και κυρίως να αντιμετωπίζεις τα πράγματα ....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
- 10-01-2011, 00:20 #47
Ασχετα με την θρησκεια, που δεν μας αφορα ολους, εγω θα ηθελα να σταθουμε στο γεγονος οτι η inflames ή εστω ο φιλος της θελει να μοιραστει τη σχεση του κ με τριτο ατομο. Αρα μιλαμε για sex κ οχι για ερωτα κ για τους δυο. Εγω αναρωτιεμαι το εξης- οταν εισαι ερωτευμενος, μπορεις να μοιραστεις τον ανθρωπο σου κ με καποιον αλλο? Οταν μπαινει κ τριτο ατομο στη σχεση, δεν υποβιβαζεις την ιδια τη σχεση?
...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............
10-01-2011, 10:59 #48
Όχι Kandy. Ούτε τέτοιοι κανόνες ισχύουν. Δύο ίσον σεβασμός και ηθική ενώ τρεις και δεκατρείς= σήψη. Άπειρα παραδείγματα δύο=παπάρια και τρεις=ηθική επιλογή υπάρχουν. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.
Και ο άνθρωπος αν έχει τη διάθεση μπορεί να μοιραστεί σε όσους θέλει και κανένας δεν έχει δικαίωμα να του πει να μην το κάνει γιατί δε θα είναι ηθικός, ενώ αν πάμε δυο δυο σαν τους χιώτες κατευθείαν έχουμε περάσει στη σφαίρα του αλληλοσεβασμού.
Οι δυο μπορεί να είναι συμβιβασμένοι ενώ οι τρεις απελευθερωμένοι. Και το αντίστροφο. Έχουμε διδαχτεί τα μονογαμικά σχήματα να τα θεωρούμε ανώτερα ηθικά των άλλων, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι κιόλας.
Αυτό που η νηματοθέτης βιώνει είναι η σύγκρουση μέσα της, νοητικά είναι απελευθερωμένη ενώ συναισθηματικά όχι. Δηλαδή και θέλει την ελευθερία από τις κοινωνικές επιταγές, όμως και επιθυμεί τον άλλον δικό της. Είναι κάτι που θέλει επεξεργασία και που μπορεί να τη φέρει σε διαδρομές είτε αποδοχής είτε κατάργησης της σχέσης. Όμως ό,τι και να έρθει στο τέλος, το θέμα είναι να ξέρει το γιατί, να έχει ζυγίσει τα κόστη, να μετρήσει τις αντοχές της και να ακολουθήσει το μέσα της τοπίο, όπως αυτό θα διαμορφωθεί τελικά.
Ό,τι κι αν αποφασίζουμε για το πώς θα διαχειριζόμαστε τις σχέσεις μας έχει τη δική του σημασιολογία, και για την ίδια η σύγκρουση αυτή κάπου θα βγάλει, σε κάποιον δρόμο που θα ακολουθηθεί.
Πάντως καμιά φωτιά δε θα πέσει να κάψει κανέναν, εκτός αν αυτός ο κανένας πιστεύει στην ύπαρξη της φωτιάς και έτσι της δίνει τη δύναμη της τιμωρίας του.:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
10-01-2011, 12:31 #49
Το θεμα ειναι οτι ειπε πως ειναι και οι δυο bi κι οτι αυτος με αντρα θελει να κανει τη σχεση, οχι οτι θελει γενικα τριτο ατομο στη σχεση. Φανταζομαι ειναι καπως διαφορετικο απ'οτι αν ηθελε να βαλει αλλη γυναικα στη σχεση τους. Οπως και αν προκυψει και στην in_flames θα ηταν διαφορετικο να ηθελε γυναικα απ'οτι αλλον αντρα. Υποθετω οτι ο ανθρωπος αυτη τη στιγμη διχαζεται αναμεσα στα δυο φυλα, ξεκαθαριζοντας βεβαια οτι η σχεση του με την in_flames ειναι σημαντικοτερη απο τον αλλο αντρα.
Καλα η θρησκεια δεν ξερω πως και γιατι μπλεχτηκε εξαρχης.
Υπαρχει βεβαια και μια αλλη εκδοχη περα απο την αναγκη που μπορει να εχει σαν bi. Ισως να λειτουργει ολο αυτο και σαν διεξοδος, να θελει δηλαδη να δοκιμασει και να κανει κατι με καποιον ανθρωπο γενικως ειτε αντρας ειτε γυναικα, αλλα να τεινει ασυνειδητα πιο πολυ στο να κανει κατι με αντρα γιατι εκει ξερει οτι η κοπελα του ειναι πιο δεκτικη. Αν μπορεσει να ξεκαθαρισει η κοπελα αυτη τη λεπτη γραμμη θα λυθουν πολλα πραγματα νομιζω. Γιατι αν εχει την αναγκη γενικως να βρεθει με καποιο αλλο ατομο σεξουαλικα και συναισθηματικα και δεν ειναι μονο το θεμα του bi που τιθεται εξαρχης, νομιζω ειναι κατι που θα ξαναπροκυψει αργοτερα και ισως και με γυναικα εκεινη τη φορα.
Επισης αν ο ανθρωπος αυτος εχει αναγκη σεξουαλικα να βρεθει με καποιον αντρα αλλο τοσο εχει και συναισθηματικη αναγκη να βρεθει μαζι του, ειτε γκει ειτε στρειτ ειτε μπαι ο ανθρωπος που επιλεγει κανεις να βρεθει σεξουαλικα καλυπτει και εσωτερικες συναισθηματικες αναγκες, ειτε φανερες ειτε οχι. Αν εχει αναγκη να εχει αλλο φυλο διπλα του , πιθανοτατα το εχει αναγκη σε καθε του διασταση κι οχι για να βρεθει μια φορα και τελος.Last edited by rock; 10-01-2011 at 12:43.
10-01-2011, 21:10 #50
Μπράβο λοιπόν αγαπητοί μου διαχειριστές.
Διαγράψατε το ποστ μου…
Μονο που δεν σκεφτήκατε δυστιχως να με διαγραψετε εντελως
Αλήθεια σκεφτείτε το λιγο να το κανετε και αυτό
Όχι αγαπητοί μου Ρουφιάνος δεν ειμαι και δεν πρόκειται να γινω ποτε
Δικο σας είναι το site εσεις αποφασίζεται ποιον θα κανετε δεχτο και ποιον όχι..
Εάν ενοχλείστε με τα κειμενα μου απλα ένα μπαν και άιντε στην ευχη της Παναγιας
ΕΙΝΑΙ τοσο απλο…
Xanax μου που είσαι? Σ’ εχασααααααα
10-01-2011, 21:58 #51
11-01-2011, 00:24 #52
11-01-2011, 22:38 #53
Για να προσέχουμε τι λέμε...λέω εγώ.
15-01-2011, 21:02 #54
17-01-2011, 20:53 #55
17-01-2011, 21:23 #56
Εγώ πάντως δεν το είπα για σένα Βασίλη, το είπα γιατί υποβαθμίζει κάποιους ανθρώπους με αυτή την απάντηση, τι έχουν δηλαδή αυτοί που παίρνουν πιο βαριά;
18-01-2011, 00:17 #57
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.....
Κ μεχρι στιγμης στο χρονο εχει αντεξει ο συνδυασμος ενας ανδρας + μια γυναικα.
Οσο για το αν ειναι νοητικα απελευθερωμενη........... μαλλον θα πρεπει να δωσουμε πρωτα εναν ορισμο για το τι εστι απελευθερωση κ τι οχι κ μετα να καταλληξουμε σε συμπερασματα....να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............
11-02-2011, 15:38 #58
Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, σε ελκύει ενας άντρας που θα μπορούσε να πάει με άλλον άντρα δλδ?????
11-02-2011, 22:17 #59
Αυτό που είναι αλήθεια για τη μια πλευρά των Πυρηναίων, είναι λάθος για την άλλη.
Η επίγνωση της σχετικότητας είναι δείγμα ελευθερίας στον τρόπο σκέψης. Το μυαλό που δέχεται τη μία μόνο όψη της αλήθειας, αυτή που του έμαθαν, είναι ένα μυαλό που δεν έχει ασκηθεί στην αμφισβήτηση, στο γιατί του καθετί που του έχουν παρουσιάσει ως δεδομένο. Κουλτούρες και αξίες είναι σχετικές χωροχρονικά. Κλειστά συστήματα που εξηγούν τον κόσμο και το άτομο που αρκείται σ' αυτά για λόγους ασφάλειας και ευκολίας. Δυσκαμψίας βασικά νοητικής, που για μένα προσωπικά είναι ένδειξη προθυμίας για υποταγή και ανωριμότητα. Ένα παιδί δέχεται τον κόσμο όπως του τον σέρβιραν οι μεγαλύτεροί του, θέλοντας να τον κρατήσει ευλαβικά μέσα του για να μη φοβάται. Βλέπεις, δεν ενηλικιωνόμαστε παρά μόνο όταν καταρρίψουμε τέτοια εφευρήματα και στη θέση τους βάλουμε δικές μας ανακαλύψεις.
Whatever."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-02-2011, 02:47 #60
(Διαβασε ενα προηγουμενο θεμα, ισως σε διαφωτησει λιγο,λεγεται : ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΗς ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥς ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ )) _________________________Β) Λες :Νομίζω ότι προσπαθώ να δώσω περισσοτερα αποτι μπορώ(στην προκριμένη ελευθερία σ αυτο το θέμα)<<<<<<<ακριβως εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι πρεπει να σαι προχωρημενη και απελευθερωμενη και ενα σωρο μπλα μπλα μπλα,, και ξεχνας να 'ακουσεις' τον πραγματικο εαυτο σου περα απο ταμπελες και κλισε , Τι πραγματικα νοιωθει, τι πραγματικα ξερει , και τι πραγματικα μπορει σχετικα με το ζητημα που αντιμετωπιζεις . Και γνωμη μου ειναι πως αυτο που νοιωθεις δεν ειναι ακριβως ζηλεια , αλλα κατι αλλο (που μοιαζει ισως) που δεν μπορεις να το προσδιορισεις , και να το πεις με λεξεις ...