Δεν ξερω τη σεξουαλικη μου ταυτοτηα... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 123
    Senior Member
    Σου έστειλα, αν το έχεις λάβει, απάντησε να ξέρω, αλλιώς να ξαναστείλω.
    Μη σε πιέζεις ασφυκτικά για απαντήσεις και προσπάθησε να μην σκέφτεσαι πως έχεις σώνει και καλά ένα "πρόβλημα" που εδώ και τώρα θέλει λύση, δεν είναι αυτό καθεαυτό το ταξίδι σου στα ερωτήματα πρόβλημα, πρόβλημα το κάνει το περιβάλλον στο οποίο έχεις γαλουχηθεί και σε έχει επηρεάσει. Η κοινωνία αναγάγει τον σεξουαλικό προσανατολισμό ως πρόβλημα κι εσύ τις απόψεις αυτές των φοβικών τις έχεις αποθηκεύσει στη συναισθηματική σου μνήμη και σου προκαλούν άγχος και βάρος ψυχικό. Μας απαιτούνται ταμπέλες για να κινούμαστε σε πλαίσια συγκατάβασης Κώστα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Mε το ιντερνετ το ψαχνω,και παρατηρω οτι ειναι ΠΑΡΑ πολυ αυτοι που στην εφηβια περνουσαν τα ιδια με εμενα!Και τελικα οι περισσοτεροι στο μελλον σταματησαν να εχουν την ελξη για τους αντρες.Και εγω μερικες φορες,αν δεν σκευτομαι οτι ισως να ειμαι γκεϊ,δεν ερεθιζομαι απο αντρες!Δηλαδη περναει ετσι.Και απο γυναικες,σημερα το πρωι σε μια εκδρομη ακουμπησε το στηθος της ενα κοριτσι πανω μου και μου αρεσε πολυ!Δεν ξερω,λογικα ειναι μια "κριση" της ηλικιας,και μαζι με τα ψυχολογικα και την αυτοπεποιθηση μου εχει τονωθει.Το να μιλησω σε καποιον,και μαλιστα ενηλικο,δεν νομιζω ουτε αυτο.Γιατι πρωτον δεν υπαρχει καποιος εμπιστος,και δευτερον,και σε συνομιλικο μου να το πω,ξερω οτι οι σχεσεις μας θα αλλαξουν και θα με βλεπει με αλλο ματι.Εγω μονο και μονο σκεφτομενος οτι μπορει να ειμαι γκεϊ,με πιανει πανικος!!Οποτε απλως θα αφησω να περασει ο χρονος και θα δουμε.Καλα,δεν νιωθω και ΤΗΝ ελξη.Απλως, αν αφησω τον εαυτο μου ελευθερο,θα ερεθιστω χωρις ομως να σκευτομαι οτι θελω να κανω κατι με αυτον που βλεπω.Απλως ερεθιζομαι.Το ιδιο και οταν φανταζομαι τον εαυτο μου με κοπελα οντας οπως θα ηθελα να ειμαι.Με ψυχολογο δεν παιζει,γιατι 1ον ποιος θα με παει,και 2ον,στον ψυχολογο αμα τα πω,δεν θα πρεπει να τα πει και στους γονεις μου;

Senior Member
    Γιατί Κώστα μου δεν αφήνεις το κορμάκι σου να ερεθίζεται δίχως να το δικάζεις για οποιαδήποτε επιλογή του φύλου του σώματος που θα τον καυλώσει???
    Γιατί μάτια μου έχει τόση σημασία το φύλο που κουβαλά αυτό το σώμα που σε προκαλεί?
    Έχεις σκεφτεί πως υπάρχει υπαρκτή διαφορά ανάμεσα στο βιολογικό φύλο και στο ρόλο του φύλου που μαθαίνουμε κοινωνικά?
    Πώς δεν μας απειλεί να σκεφτόμαστε πως μπορεί να μας ελκύουν και άτομα του ίδιου φύλου, πως η ανθρώπινη σεξουαλικότητα έχει διαφορετικές αποχρώσεις, και είναι τόσο όμορφο αυτό, αυτή η ποικιλία, πως η φύση μας μπορεί να περιέχει τόσα διαφορετικά πράγματα και να είναι όλα αποδεκτά, δίχως να έχουμε την ανάγκη να τα κατακρίνουμε, να τα κατηγοριοποιήσουμε, να τους βάλουμε ετικέτες και να τα βαφτίσουμε άλλα ως απειλητικά για το εγώ μας και άλλα φιλικά προς αυτό?
    Από πού λες έρχονται οι τόσοι φόβοι, οι τρόμοι αυτοί μπροστά στο τι είμαστε τελικά?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Μα δεν νιωθω ανετα με τον εαυτο μου οταν ερεθιζομαι με αντρες!Με πιανει απελπισια!!Και για τον εαυτο μου!Οχι μονο για τους γυρω!Και θελω να ελπιζω οτι ειναι πλα μια φαση στην εφηβια οπως εχουν περασει και τοσοι πολλοι αλλοι.Και κατι αλλο,διαβασα,οτι μονο το 8% του πκηθυσμου της γης ειναι απολυτως 100% στρεϊτ,η 100% γκεϊ.Οι οιπολυποι βρσικσομαστε αναμεσα.Εγω και ομοφυλοφιλος,και αμφιφιλοφιλος να ειμαι,σχεση με αντρα δεν θα κανω!Που ΕΥΧΟΜΑΙ να μην ειμαι,γιατι θελω να κανω παιδια,οικογενεια,να εχω γυναικα και ολα αυτα!

Senior Member
    Ξέρεις κάτι όμως? Καμιά φορά όταν κάτι το καταπιέζουμε τόσο πολύ, αυτό έχει τον τρόπο του να μας τη βγαίνει μπροστά συνέχεια, όσο λοιπόν εσύ αρνείσαι τόσο έντονα και προσπαθείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, να καταπνίξεις κάθε αμφιβολία, ίσως ακριβώς γι αυτό το λόγο αυτή να επιμένει να υπάρχει.
    Γιατί να μην δοκιμάσεις να χαλαρώσεις, να πεις στον εαυτό σου "ό,τι και να είμαι, δεν με πειράζει καθόλου", νομίζω πως έτσι θα μάθεις στον εαυτό σου πως καμία σου σκέψη και ερώτημα δε σε απειλεί πραγματικά, σκέψεις είναι μονάχα.
    Λέγοντας με τόσο έντονο τρόπο συνέχεια "δε ΘΕΛΩ νά'μαι gay, δε ΓΟΥΣΤΑΡΩ νά'μαι gay, δεν ΜΠΟΡΩ νά'μαι gay", ίσως να σου στήνεις μία παγίδα, και να κάνεις τις σκέψεις αυτές σχεδόν εμμονικές.
    Θέλεις να δοκιμάσεις και αυτόν τον τρόπο?
    Να περάσεις το μήνυμα στον εαυτό σου πως δε σε απειλεί τίποτε το πραγματικό εκεί, στις σκέψεις?
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Nα αφησω τον εαυτο μου ελευθερο δηλαδη.Και αμα με αυτο τον τροπο,τονιστει αυτη η ελξη;Υπαρχει περιπτωση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kwsta96 View Post
    ..σήμερα το πρωι σε μια εκδρομη ακουμπησε το στηθος της ενα κοριτσι πανω μου και μου αρεσε πολύ!
    Όλοι αγαπάνε τις μανούλες τους, όχι μόνο οι γκέι. Ακόμα και οι κακοί όπως λέει και ο Ράσελ. Απλά μερικοί επιλέγουν να γίνουν μανούλες καθ'εικόνα και καθ'ομοίωση. Παραφύση. Θα σου άρεσε, εσύ Ανώνυμε χρήστη, που δηλώνεις ομοφυλόφιλος, να είναι όλοι γκέι για να ικανοποιούν την αλλοιωμένη σεξουαλικότητα σου ή απλά θα αρκεστείς με όσους είναι ήδη γκέι. Το ίδιο λάθος είναι να πει ένας σεξομανής ότι θέλει περισσότερες γυναίκες για τον εαυτό του. Σωστά; 1-1.

Senior Member
    Όχι, δε θα τονιστεί Κώστα, το αντίθετο πιστεύω εγώ, όταν δώσεις την ευκαιρία στο μυαλό σου να αποφορτιστεί, όταν αυτή η ανάγκη ελέγχου που το έχει κουράσει απομακρυνθεί, νομίζω πως θα μπορέσεις τελικά να το ξεμπερδέψεις το κουβάρι όπως εσύ το επιθυμείς.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Όλοι αγαπάνε τις μανούλες τους, όχι μόνο οι γκέι. Ακόμα και οι κακοί όπως λέει και ο Ράσελ. Απλά μερικοί επιλέγουν να γίνουν μανούλες καθ'εικόνα και καθ'ομοίωση. Παραφύση. Θα σου άρεσε, εσύ Ανώνυμε χρήστη, που δηλώνεις ομοφυλόφιλος, να είναι όλοι γκέι για να ικανοποιούν την αλλοιωμένη σεξουαλικότητα σου ή απλά θα αρκεστείς με όσους είναι ήδη γκέι. Το ίδιο λάθος είναι να πει ένας σεξομανής ότι θέλει περισσότερες γυναίκες για τον εαυτό του. Σωστά; 1-1.
    Εχω και τη γαμ...η τη δυσλεξια ρε γαμωτο και δεν καταλαβαινω τα μισα απ οσα γραφεις.Παντος με βριζεις!Αυτο το καταλαβα...Να σου πω οτι δεν μοιαζω καθολου με μανουλα.Δεν ειμαι σε αυτο το στυλ.Ισα-ισα το αντιθετο.Και ποιος ειπε οτι δηλωνω γκεϊ φιλαρα;Ειπα οτι εχω καποια προβληματα με τον εαυτο μου,και αυτο να οφειλετε στο οτι νιωθω ελξη για το αντρικο σωμα.Και οχι για ολους τους αντρες!Μονο αυτους που φανταζομαι πως θα ημουν εγω!Και σε αυτους δεν νιωθω ελξη για να κανω κατι μαζι τους..απλως μια ελξη...αντε γαμ....ου λοιπον,γιατι εχω πολλα προβληματα για να ασχολουμε μαζι σου καραγκιωζακο!Κατανοητο;Μπρ αβο!Χαιρομαι!

Senior Member
    Έτσι θα γίνεις άντρας μεγάλε, με το να βρίζεις. Συνέχισε.

Member
    Και κατι αλλο ρε μαγκα...το σχολιο που εγραψες που κολλαει με αυτο που εχεις κανει quote;;

Member
    Έτσι θα γίνεις άντρας μεγάλε, με το να βρίζεις. Συνέχισε.
    Ρε πλακα μας κανεις;;Ποιος σου ειπε οτι δεν φερομαι σαν αντρας;Θα το πω πολλες φορες;Στη ζωη μου,ειμαι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟΣ αντρας!Ισα-ισα μου λενε(δεν το λεω εγω),δειχνω περισσοτερο αντρας απο το συνιθισμενο.Απλως ειναι αυτη η ελξη για το αντρικο σωμα...και μην ξεχνας μαγκα οτι ειμαι ακομα 14!Εφηβια...ορμονες,ορμες,και πολλες φορες κριση ταυτοτητας!Γι αυτο πριν μιλησουμε σκευτομαστε και τιποτα!Δεν κανει κακο!

Senior Member
    kwsta96, κατά τη γνώμη μου , χρειάζεται να καταλάβεις ο ίδιος ότι τα συμπτώματά σου είναι στην πραγματικότητα συσσωρευμένος θυμός εναντίον των γονιών σου παρά ανεξάρτητα συμπτώματα εφηβίας (ναι και άλλοι έφηβοι μπορεί να τα νιώθουν, διότι και αυτοι δεν εχουν γονεις που να τους εδειξαν προσοχη, αγαπη, σεβασμο κτλ).

Φυσικά και θα τους μιλήσεις όταν εσύ ο ίδιος αισθανθείς έτοιμος, όμως να γνωρίζεις πως ήδη έχεις αρχίσει να μιλάς με έμμεσο τρόπο (τα συμπτώματα αυτά ειναι , κατά τη γνώμη μου , τα λόγια που ντρέπεσαι να πεις στους γονείς σου , σε σωματοποιημένη μορφή).

Αυτά που εσύ περιγράφεις ειναι εκτιμήσεις δικές σου για το πώς μπορεί να σου μιλήσουν ή πως μπορει να σκεφτουν για σενα.
    Αν τους πεις π.χ. πως ενιωσες και πως νιωθεις οταν σε μειωνουν , και οτι ολα οσα νιωθεις σε βασανιζουν, τοτε και εσυ θα νιωσεις ανακουφιση , αλλα και αυοτι σαν ενηλικοι θα καταλαβουν οτι φερουν μεριδιο ευθυνης για αυτα που εσυ αισθανεσαι. Σε διαφορετικη περιπτωση τα ιδια που αισθανεσαι μπορει να τα νιωθεις και σε 5 ή και 10 ή και 15 χρονια κτλ. Πιστευεις οτι το τελος της εφηβειας θα τα σβησει ;

Η ψυχοθεραπεια θα σε βοηθησει να καταλαβεις πολλα και ισως ετσι σβησει ενα μερος του θυμου σου για τους γονεις σου, χωρις να χρειαστει να τους μιλησεις.
    Ομως ποτε θα εχεις χρηματα για να κανεις μια σωστη θεραπεια; Που θα τα βρεις; Θα περιμενεις μεχρι τα 22-23 που θα τελειωσεις την σχολη ωστε να πιασεις δουλεια και να δινεις 50-60 ευρω την ωρα για θεραπεια;

Εχεις 8-9 χρονια ως τοτε. Πιστευεις οτι με την διαιτα και το γυμναστηριο θα λυθουν τα ερωτηματα που κανονικα επρεπε να στα απαντουν οι γονεις σου (και ειδικα ο πατερας σου) παρα εδω στο φορουμ;

Ποτε θα αναλαβουν οι γονεις σου τις ευθυνες που τους αναλογουν; Με το να τους μιλησεις θα τους βοηθησεις να ωριμασουν και να καταλαβουν οτι η συμπεριφορα τους εχει συνεπειες στο παιδι τους.

Σκεψου και δωσε χρονο στον εαυτο σου. Καθε αλλαγη θελει και το χρονο της.

Member
    Μα το θεμα ειναι οτι πιστευω οτι ειμαι χαλια!!Οτι ειμαι τερας!!Και αυτο λεω οτι μπορει να παιζει καθοριστικο ρολο!Γιατι νιωθω ετσι,και στο υποσινιδιτο μου λεω οτι δεν προκειτε να με θελει καμια!!Με το γυμναστηριο,θα φτιαξω σωμα,θα αδυνατησω,και θα βλεπω αλλιως τον εαυτο μου!Δεν εχω κανει ποτε σχεση με κοπλεα,αν και νιωθω την αναγκη!Οχι με αγορι...με κοριστι!!Οποτε περιμενω ακομα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kwsta96 View Post
    Ρε πλακα μας κανεις;;Ποιος σου ειπε οτι δεν φερομαι σαν αντρας;Θα το πω πολλες φορες;Στη ζωη μου,ειμαι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟΣ αντρας!Ισα-ισα μου λενε(δεν το λεω εγω),δειχνω περισσοτερο αντρας απο το συνιθισμενο.Απλως ειναι αυτη η ελξη για το αντρικο σωμα...και μην ξεχνας μαγκα οτι ειμαι ακομα 14!Εφηβια...ορμονες,ορμες,και πολλες φορες κριση ταυτοτητας!Γι αυτο πριν μιλησουμε σκευτομαστε και τιποτα!Δεν κανει κακο!
    Δεν σου απαντάω γιατί είμαι καραγκιόζης.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast