Δεν ξερω τη σεξουαλικη μου ταυτοτηα... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 123
    Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Δεν σου απαντάω γιατί είμαι καραγκιόζης.

Ετσι μπραβο!Ειδες που το συνιδιτοποιησες;;Κανουμε προοδο!:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by kwsta96 View Post
    Ετσι μπραβο!Ειδες που το συνιδιτοποιησες;;Κανουμε προοδο!:)
    Μήπως είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο και με το δικό σου πρόβλημα?

Member
    Μήπως είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο και με το δικό σου πρόβλημα?
    Ασχολουμε...τοσες μερες τι κανω;Αλλα ειναι και κατι μα....ες ρε φιλε...σου την δινουν στα νευρα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kwsta96 View Post
    Ασχολουμε...τοσες μερες τι κανω;Αλλα ειναι και κατι μα....ες ρε φιλε...σου την δινουν στα νευρα!
    Σκότωσε τους ρε άντρακλα που σε θίξαμε κιόλας. Πάρε μια καραμπίνα βγες έξω στους δρόμους και όποιον μαλάκα συναντήσεις σκότωσε τον επειδή είναι μαλάκας. Δούλευε κι άλλο , μπορεί να πιάσει στο τέλος, που ξέρεις?

Member
    Σκότωσε τους ρε άντρακλα που σε θίξαμε κιόλας. Πάρε μια καραμπίνα βγες έξω στους δρόμους και όποιον μαλάκα συναντήσεις σκότωσε τον επειδή είναι μαλάκας. Δούλευε κι άλλο , μπορεί να πιάσει στο τέλος, που ξέρεις?
    Εμα δεν φταιω εγω!!Οταν λες μαλακιες...μαλακας δεν θεωρεισε;Γιατι μαλακια ειπες!Πρωτον με εβρισες,και δευτερον γιατι συμμετεχεις στη συζητηση αφου δεν γουσταρεις;Παρατα το!Αλλα εσυ θελεις να κοροϊδεψεις.Και χαρις κατι μα...ες σαν κι εσενα ειμαστε οπως ειμαστε!Ο ανθρωπος δεν διαλεγει τις προτημισεις του!Εγω δεν εχω προβλημα με τους γκεϊ,δικαιωμα τους!Απλως ΕΓΩ δεν θελω να ειμαι!Και δεν ειμαι πιθανοτατα.Οσο για το αλλο,τι να δουλευω;Δεν σε πιανω...

Senior Member
    Είσαι χυδαίος. Αν θέλεις έλα να δώσουμε ραντεβού δεκατετράχρονε στην TV να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.. Μην ξεχάσεις να φέρεις και την καραμπίνα.

Member
    Είσαι χυδαίος.
    Χαχαχαχαχαχα!!Καταντας αστειος!!Εσυ εβρισες με ολοκληρωμενη λεξη πρωτος.Και δευτερον,ποιος αρχισε με κοροιδευτικο υφακι;Εγω σου ειπα οτι μοιαζεις με την μανουλα σου;Αλλα ετσι που κανεις μονο κατινιτσα μπορεις να σε χαρακτηρισεις!Ακου εκει χυδαιος...χαχαχαχα...

Senior Member
    Συνέχισε να δεις μέχρι που είμαι ικανός να φτάσω.

Member
    Γιατι θα σε φοβηθω;;Χαχαχα,γινεσε διασκεδαστικος!Και τι εννοεις μεχρι που ειμαι ικανος να φτασω;Γιατι μεχρι στιγμης εχεις φτασει καπου;Γελοιοποιεις τον εαυτο σου!...τρεμω απ' το φοβο!

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχα έχω σκάσει στα γέλια

Senior Member
    Όλοι αγαπάνε τις μανούλες τους, όχι μόνο οι γκέι. Ακόμα και οι κακοί όπως λέει και ο Ράσελ. Απλά μερικοί επιλέγουν να γίνουν μανούλες καθ'εικόνα και καθ'ομοίωση. Παραφύση. Θα σου άρεσε, εσύ Ανώνυμε χρήστη, που δηλώνεις ομοφυλόφιλος, να είναι όλοι γκέι για να ικανοποιούν την αλλοιωμένη σεξουαλικότητα σου ή απλά θα αρκεστείς με όσους είναι ήδη γκέι. Το ίδιο λάθος είναι να πει ένας σεξομανής ότι θέλει περισσότερες γυναίκες για τον εαυτό του. Σωστά; 1-1.
    Ορίστε το αρχικό μήνυμα που έστειλα σε αυτό το θρεντ ενός δεκατετράχρονου (?). Είναι και το μοναδικό μήνυμα στο οποίο σχολιάζω τους ομοφυλόφιλους και ίσως το τελευταίο καθώς οι καλές μου προθέσεις όχι μόνο δεν βρήκαν αντίκρυσμα αλλά μου απάντησε ο χρήστης με βρισιές και χυδαιότητες. Αν θα έπρεπε κάποιος να ντραπεί είναι αυτός ο δεκατετραχρονος, όσο ισχυρίζεται πως είναι, ο οποίος μου μίλησε σαν να είμαι το σκυλάκι του. Να σε χαίρονται οι γονείς σου μικρό και θρασύ αγόρι.

Member
    Μα το διχνεις και μονος σου!Το μηνυμα αυτο δεν ειναι προσβλητικο;;;Καταρχην ποιος σου ειπε εσενα οτι εγω δηλωνω γκεϊ;;.Δευτερον,δεν εχεις πει τιποτα,και μου πεταγεσαι μεσα σαν την πορδη να πεις κι εσυ την εξυπναδα σου!!Βεβαια,οπως ειπα εχω και δυσλεξια,μηπως εννοεις κατι αλλο στο μηνυμα σου και εγω δεν το καταλαβα;;Αν ειναι ετσι εξηγησε μου,και σου ζητω συγνωμη!Αλλα το να πεταγαισε στο ξεκαρφωτο και να με βριζεις....δεν ξερω,μου φενεται λιγο οτι εγινε επιτηδες!Οσο για τις καλες προθεσεις...μας κοροϊδευεις;;Αφου με βριζεις!Με λες μανουλα και οτι θελω ολοι να ειναι γκεϊ.Εχεις καλο στον εγκαιφαλο και δεν το καταλαβαινεις;;Οσο για το θρσυ,κοιτα πρωτα τον εαυτο σου,και μετα μιλα και για τους αλλους!Οσο για το αν ειμαι 14χρονος,δυστηχως δεν μπορω να στο αποδειξω,αλλα δεν σου χρωσταω κιολας...Ντροπη σου λοιπον,εισαι και ενηλικος!Δεν κοιταμε τα χαλια μας....

Senior Member
    Ρε παιδιά τι περιμένετε... χειροκροτήστε τους jimmasters... ελάτε... πάμε όλοι μαζί...

(σημ. δεν διάβασα ούτε λέξη από το τελευταίο σου μήνυμα)

Member
    Eεε βεβαια!Οτι δεν μας συμφερει κανουμε οτι δε το βλεπουμε!!Και εγω σου λεω οτι το διαβασες και μου το παιζεις τωρα υπερανω!Οι jimmasters ποιοι ειναι;

Senior Member
    Δηλαδή θα πρέπει να κάνω τελικά για να μπορώ να συμμετάσχω ως ίσος προς ίσο ανώνυμο? Τον κάθε άγνωστο που θα μου απαντάει με τρόπο που να φανερώνει ήρεμο και μαζεμένο χαρακτήρα να τον στολίζω βρισίδια? Αν χωριστεί η Ελλάδα σε δύο κράτη αυτό θα βολέψει άραγε?

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast