Results 61 to 75 of 123
-
12-01-2011, 22:34 #61
- 12-01-2011, 23:39 #62
Παιδια,αυνανιστηκα βλεποντας Λεσβιακο...για να ειμαι σιγουρος πως δεν ερεθιζομαι απο τον αντρα,ειδα λεσβιακο και ειχα οργασμο,μετα απο προσπαθεια ομως.Αυξηθηκε πολυ η θερμοκρασια του σωματος μου(ασυνιθιστα),και μπορω να πω οτι εννιωσα νομιζω μια ελξη για το αιδιο...για τα υγρα κτλ.
12-01-2011, 23:45 #63
αχ !! Κώστα μου ,Κώστα μουου!!!!
ΑΜΑΝ
τους έβλεπες τους ΑΜΑΝ ?
12-01-2011, 23:55 #64
Nαι αν και ημουν μικρος και δεν το θυαμμαι καλα...εγω παντος ρε παιδια συνεχεια μπερδευομαι!Τη μια λεω "Οκ,ειμαι στρεϊτ!"Και την αλλη λεω "Κι αμα δεν ειμαι;"Αν και εγω δεν νιωθω γκεϊ.Και διαβασα οτι για να ειναι καποιος γκεϊ πρεπει να εχει δοκιμασει με αντρα και να του αρεσει!Η φαντασιωση δεν παιζει και πολυ σημαντικο ρολο!Μπορει να ειναι και κατι τελειως διαφορετικο!Εγω δεν θελω ΚΑΝ να κανω κατι με αντρα!Ειναι μονο η παραξενη ελξη.Οχι για επαφη με τον αντρα,απλως με το σωμα η οποια με ερεθιζει.Ενω με την γυναικα,δεν με ερεθιζει καθολου!Εκτος απο μερικες φορες,οπως τωρα που ειδα λεσβιακο.Τι να πω...
Σορρυ που σας εχω πρηξει...αλλα ειστε οι μονοι που μπορω να μιλησω επειδη ειστε αγνωστοι!Κανεις αλλος δεν ξερει τιποτα!!Ουτε καν αυτα για τους γονεις μου!
12-01-2011, 23:57 #65
Σκευτηκα και το αλλο,μηπως δεν ελκομαι απο τις γυναικες,επειδη δεν εχω αυτοπεποιθηση,και επειδη ταυτοχρωνα ξερω οτι θα φαω 1000% Χ;;
13-01-2011, 21:53 #66
Βρε καλό μου παιδί μη βασανίζεις άλλο το μυαλουδάκι σου. Έχεις κολλήσει απλώς με το θέμα. Δεν είσαι γκει αν δε το θέλεις. Ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός δε μπορεί να σε αναγκάσει να γίνεις. Αφού δε θέλεις να είσαι gay γιατί να είσαι; Ρωτάς για κάτι που τα περισσότερα παιδιά στην ουσία δε γνωρίζουν απόλυτα λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Τους έχουν πει οτι πρέπει να είναι straight και έτσι πιστεύουν μέχρι να έρθει η ηλικία, το κατάλληλο άτομο και η ώρα τους για να διαπιστώσουν και βιωματικά τις προτιμήσεις τους. Πρέπει εδώ και τώρα να πάρεις την οριστική απάντηση; Είσαι μικρός και ακόμα και σεξουαλική εμπειρία να είχες και με τα δύο φύλλα πάλι δε θα είχες την ωριμότητα να αποφασίσεις αφού λόγω του νεαρού της ηλικίας σου είσαι μπερδεμένος και γεμάτος ερωτηματικά και έχεις ευάλωτη ψυχολογία. Χαλάρωσε και ξέχνα το θέμα προς το παρόν. Όλα θα έρθουν με τη σειρά τους
14-01-2011, 00:28 #67
kwsta96, αντί να ψάχνεις αν εισαι gay, γιατι δεν προσπαθεις να μιλησεις αμεσα στους γονεις σου και στον πατερα σου για οσα σε απασχολουν ακομα και αν αρχικα σε μαλωσουν που ανοιχτηκες; Πιστευω οτι επειδη δεν μπορεις ακομα να συντηρησεις τον εαυτο σου, καλο θα ηταν να τους μιλουσες και θα δεις οτι θα σε καταλαβουν αργα ή γρηγορα. Πες τους οσα λες εδω και οπως νιωθεις.
Να ξερεις οτι η ειλικρινεια ειναι το παν. Αν τους δειξεις αυτο που πραγματικα εισαι, θα δεις οτι θα κανουν τα παντα για να σε βοηθησουν. Οσο κρυβεσαι και δεν μιλας, τοσο τα πραγματα θα μενουν ιδια. Αλλωστε για ποσο καιρο πιστευεις θα αντεχεις σε αυτη την κατασταση; Μετα μπορει να ερθουν ψυχοσωματικα οπως πονοκεφαλοι, χοληστερινη κτλ.
Μιλησε τους λοιπον και γραψε μας μετα εδω να μας πεις πως σε αντιμετωπισαν και πως νιωθεις. Εδω ειμαστε για σενα.
14-01-2011, 14:30 #68
Ok!Ετσι και αλλιως εχω χαλαρωσει αυτες τις μερες επειδη τελικα πιστευω πως δεν ειμαι gay.
kwsta96, αντί να ψάχνεις αν εισαι gay, γιατι δεν προσπαθεις να μιλησεις αμεσα στους γονεις σου και στον πατερα σου για οσα σε απασχολουν ακομα και αν αρχικα σε μαλωσουν που ανοιχτηκες; Πιστευω οτι επειδη δεν μπορεις ακομα να συντηρησεις τον εαυτο σου, καλο θα ηταν να τους μιλουσες και θα δεις οτι θα σε καταλαβουν αργα ή γρηγορα. Πες τους οσα λες εδω και οπως νιωθεις.
Να ξερεις οτι η ειλικρινεια ειναι το παν. Αν τους δειξεις αυτο που πραγματικα εισαι, θα δεις οτι θα κανουν τα παντα για να σε βοηθησουν. Οσο κρυβεσαι και δεν μιλας, τοσο τα πραγματα θα μενουν ιδια. Αλλωστε για ποσο καιρο πιστευεις θα αντεχεις σε αυτη την κατασταση; Μετα μπορει να ερθουν ψυχοσωματικα οπως πονοκεφαλοι, χοληστερινη κτλ.
Μιλησε τους λοιπον και γραψε μας μετα εδω να μας πεις πως σε αντιμετωπισαν και πως νιωθεις. Εδω ειμαστε για σενα.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μιλησω στους γονεις μου!Δεν εχουν ιδεα απο ψυχολογικα κτλ,και ειδικα ο πατερας μου θα νομιζει οτι ειμαι gay.Αλλα οκ,ετσι και αλλιως τα πραγματα εχουν "μαλακωσει" γενικοτερα.Και στο κατω κατω,που το ξερω δεν δινω και σημασια!
14-01-2011, 14:56 #69
Αν μιλήσεις στους γονείς σου, θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Το τι θα νομίσουν στην αρχή γιατί σε απασχολεί; Υπάρχει περίπτωση να σε εγκαταλείψουν επειδή ήσουν ειλικρινής και εξέφρασες όλα όσα σε προβληματίζουν;
Μπορώ να σου πω ότι η αρχή της λύσης των προβλημάτων σου θα γίνει αν μιλήσεις στους γονείς σου και πεις όλα αυτά που γράφεις εδώ. Θα σου δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστεψε με μπορεί αρχικά να σοκαριστούν, αλλά έπειτα η συμπεριφορά τους θα ειναι πιο προσεκτική, θα σου δειχνουν πιο πολυ αγαπη και θα φυγει το βαρος σου αλλα και οι αμφιβολιες σου για το αν εισαι gay.
Διοτι ολα αυτα που αισθανεσαι και τυραννιεσαι δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια προσπαθεια να διαμαρτυρηθεις για τη συμπεριφορα τους προς το προσωπο σου που ειναι : αγνοια, μη κατανοηση και καμια προσοχη και προσβολη.
Μιλωντας τους θα καταλαβουν οτι ο τροπος που σου φερονται σε επηρεαζει. Ακομα και αν σε μαλωσουν αρχικα, ακομα και αν πανικοβληθουν, στο τελος θα σε αγαπησουν εντονα και εσυ θα λυτρωθεις.
Αλλιως, θα χασεις την εφηβεια σου, πιθανους ερωτες, τον αυθορμητισμο κτλ, και θα απομονωθεις. Διαλεγεις και παιρνεις .
14-01-2011, 17:00 #70
Μηπως θα μπορουσες να τεκμηριωσεις καποια απο αυτα που λες?
Δεκτο οτι καλο θα ηταν να μιλησει σε καποιον αλλα γιατι πιστευεις οτι για αμφιβολιες περι ομοφυλοφιλιας ειναι καταλληλοτεροι οι γονεις του για να τον ακουσουν, με βαση τα οσα εχει πει μεχρι τωρα γι'αυτους? Επειδη ειναι σε σχετικα ευαισθητη ηλικια και επηρεαζεται ευκολα , ενας ειδικος ισως να μπορουσε να του λυσει και καποιες παραπανω αποριες για τις οποιες οι γονεις μπορει να μην εχουν γνωση. Ισως αν ελεγε στους γονεις του για τη συμπεριφορα τους που τον επηρεαζει και τον κανει να νιωθει ασχημα να ειχε καποιο αποτελεσμα μακροπροθεσμα κτλ παντως, αλλα δεν καταλαβαινω πως εισαι τοσο σιγουρος/η οτι αν τους τα ελεγε ολα οσα εχει γραψει εδω θα ειχε με σιγουρια και καλο αποτελεσμα.
14-01-2011, 18:56 #71
rock , ένα παιδί 14 ετών δεν έχει τα χρήματα να πάει σε ειδικό - ούτε και το κουράγιο. Μία λύση ειναι να πάει να δουλέψει και να βρει χρήματα να πάει σε ειδικό που μάλλον δεν είναι εφαρμόσιμη.
Η καλύτερη λύση ειναι να περιγράψει τα πάντα στους γονείς του ώστε να αντιληφθούν οι ίδιοι την προβληματική κατάσταση. Βέβαια υπάρχει περίπτωση να απορρίψουν τα λεγόμενά του ως 'φαντασίες' και 'παιδιαρίσματα' και να μην κάνουν τίποτα , όμως αυτό κατ' εμέ θα ειναι η αρχική τους αντίδραση όπως κάθε γονιού που δε θέλει να παραδεχτεί ότι το παιδί του δεν ειναι ισορροπημενο (διότι αυτό έχει άμεσα να κάνει με την δική του ευθύνη ως γονιου).
Στην πορεία όμως πιστεύω ότι η στάση τους θα αλλάξει και σχετικά γρήγορα θα τον πάνε σε έναν ειδικό.
Το θέμα εδώ ειναι ο ειδικός να του φερθεί σωστά και να είναι πεπειραμένος όμως όπως και να έχει, το να έρχεται στο forum το παιδί και να γράφει δεν θα τον οδηγήσει κάπου πέρα απο την υπεραναλυση ενος προβληματος και θα τον μπλεκει περισσοτερο.
Αν αφησει το προβλημα ως εχει, αυτο θα διογκωθει και οχι μονο δε θα αδυνατισει αλλα ισως βαλει και πιο πολλα κιλα. Διοτι το παχος του ειναι αντιδραση στην ψυχολογικη αναστατωση του, και δεν εχει να κανει με ελλειψη γυμναστικης ή αλλαγη διατροφης. Αυτα μονο προσκαιρα μπορει να τον βοηθησουν και στην υποθετικη περιπτωση που του εφτιαχναν την εμφανιση, τους προβληματισμους του και τις ανησυχιες του δε θα τις ελυναν . Εκει θελει καποιον πεπειραμενο ειδικο οπως λες εσυ. Απλα ξαναλεω οι γονεις οφειλουν να ξερουν απο το παιδι τους το ιδιο.
14-01-2011, 19:23 #72
Eχω χασει ηδη 5 κιλα!Αυτο με τους γονεις μου,δεν υπαρχει πλεον.Ειχε γινει φασαρια στο σπιτι και τους τα πα...απο τοτε δεν με βριζει.Αλλα το θεμα ειναι πως δεν μπορω να το πω,γιατι μετα δεν α μπορω καν να τους κοιταω!!!Θα ντραιπομαι!Οποτε δεν νομιζω να το πω.Δεν ξερω,παλι εχω αμφιβολιες.Ερεθιζομαι ακομα με το αντρικο σωμα κτλ,και δεν ξερω αν φανταζομαι τον εαυτο μου ΣΑΝ αυτο που βλεπω και ερεθιζομαι,η αν φανταζομαι να συνεβρισκομαι Με αυτον που βλεπω!Δεν ξερω....
14-01-2011, 19:48 #73
kwsta96 , σκέφτηκες μήπως ότι οι αμφιβολίες σου ειναι ένα κομμάτι του εαυτού σου, και το ότι ντρέπεσαι να τις αναφέρεις είναι σα να ντρέπεσαι να δείξεις αυτό το -αδύναμο - κομμάτι του εαυτού σου;
Το χάσιμο των κιλών δε θα σου λύσει και τις αμφιβολίες. Καλό θα ήταν να κοιτούσες το όλο θέμα και από μια άλλη οπτική.
Οφείλουν να είναι γνώστες των προβληματισμών σου διότι θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε έναν ειδικό. Στόχος ειναι η λύση και κοίταξε να κάνεις ό,τι ειναι χρήσιμο για να την φτάσεις - ακόμα και να κάνεις κάτι που η προοπτικη του σε κανει να ντρεπεσαι.
14-01-2011, 22:14 #74
Μα αν ηξερα οτι οι γονεις μου ανθρωποι οι οποιοι καταλαβαινουν,και ακουν,θα το ελεγα.Η μανα μου οκ,αντε και της το λεω.Μετα δεν θα νιωθω ανετα μαζι της και θα την αποφευγω!!!!Στον πατερα μου δε........θα λεει μεσα του: "Ο γιος μου ειναι τελειωμενη" και θα στεναχωριεται.Και το θεμα ειναι οτι θα "ριξουν",θα νομιζουν δηλαδη οτι κατα καποιο τροπο φταιω εγω.Και για μια αλλη φορα θα νιωθω ενα σκουπιδι!
14-01-2011, 22:58 #75
Αν οι γονείς είναι από εκείνους που πιστεύουν πως περισσότερη αξία έχει να κρατάνε τα προσχήματα και όχι η υγεία και η ισορροπία του παιδιού τους, δε νομίζω πως θα βοηθήσει σε τίποτε καμία εξομολόγηση. Μπορεί το ενοχικό φορτίο να γίνει βαρύτερο και μην έχοντας δουλέψει ο Κώστας με τον εαυτό του να τον αποδιοργανώσει ακόμη περισσότερο, να έχει να σηκώσει όχι μόνο τον προσωπικό του αγώνα αλλά και τις αντιδράσεις τους τις φοβικές, τυχόν μυξοκλάματα και πένθη και μοιρολόγια, λες και δεν του φτάνουν τα δικά του βάρη, σκέψου να ζει και σκηνικά η ζωή εν τάφω κατετέθης ω gay και γονέων στρατιαί εξεπλήττοντο, λολ, totally ξενερουά.
Και για μένα ο ψυχολόγος είναι η λύση Κώστα για να μάθεις να υπερασπίζεις τα δικαιώματά σου στη ζωή, ένα απ' αυτά είναι να μπορέσεις να αποδεχτείς τους φόβους σου σχετικά με τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό, να δώσεις μία απάντηση στο γιατί φοβάσαι και πώς δε θα φοβάσαι πια, στο πώς θα εξερευνήσεις τι υπάρχει κάτω από όσα έμαθες και δε σε αφήνουν ελεύθερο να είσαι οτιδήποτε, να δεις από πού προέρχονται αυτές οι κρίσεις, από ποια πράγματα έχουν επηρεαστεί και επηρεάζονται, ένα σωρό άλλες απορίες που έχεις αναπάντητες.
Δεν υπάρχει κανένας συγγενής, κανένα φιλικό σου πρόσωπο που να του εμπιστευτείς την κατάθεση αυτή, ένας που να γνωρίζεις πως είναι άτομο της εμπιστοσύνης σου, φερέγγυο, που δε θα σε "μαλώσει", δε θα το παίξει ο δικαστής, αλλά θα σε βοηθήσει, θα σου συμπαρασταθεί σε όλο αυτό το ψάξιμό σου, χρειάζεσαι μάλλον έναν ενήλικα για να νιώσεις σιγουριά, ίσως κάποιον που θα σε συνοδέψει σε έναν ψυχολόγο, θα σου γράψω και ένα u2u να σου δώσω κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για αρχή, να κάνεις μία έρευνα στο ίντερνετ, να διαβάσεις ερωτήματα άλλων ατόμων που μπορεί να βρεις μέσα τους κοινά μέρη και να σου δοθούν ίσως απαντήσεις.
Τα λέμε!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας