Results 16 to 30 of 71
-
12-01-2011, 01:56 #16
Αν δεις το δικο μου ποστ θα καταλαβεις οτι μαλλον ρωτας λαθος ανθρωπο...χαχαχααχ....
Οπως και να χει θα σου πω πως ημουν παντα στην ρομαντικη πλευρα των πραγματων...ισως η απειρια μου με κανει να το βλεπω ετσι αλλα προς το παρον φανταζομαι πως το να δημιουργησω ενα ρομαντικο σκηνικο και να αφησω τα ματια να μιλησουν αρκει πιστευω...δεν νομιζω δλδ οτι οταν υπαρχει συναισθημα υπαρχει σωστος και λαθος τροπος...πιστευω τα πραματα παιρνουν το δρομο τους...μονα τους....
τι ερωτευομαι? πολλα..εμφανιση, προσωπικοτητα, προσωπο, ματια, χαμογελο, ολα μαζι...ακομα και το να ταιριαζω πολυ με καποια σαν χαρακτηρες το ερωτευομαι... βεβαια ρωτας λιγο λαθος ατομο αλλα αυτο πιστευω μεχρι στιγμης :)
- 12-01-2011, 02:00 #17
Με τρομαξες με το σπερματοδοχειο!Δεν ειναι αναγκη να βλεπεις ετσι καποια με τον οποια δεν εισαι ερωτευμενος.Ομως και εσυ οοοταν ερωτευεσαι οπως λες,μιλας με γλυκα λογακια,κανεις τρυφερα πραγματα,ακους καψουρικα τραγουδακια????θελω να μου πεις ΑΝ τα κανεις αυτα και ΑΝ τα εννοεις η τα κανεις γιατι ξερεις οτι θα αρεσουν στην κοπελα σου.
οποιο αγορι θελει ας μου πει αν εχει διαθεση. η κοπελα απο εμπειριες της.Εγω δεν εχω πολλες εμπειριες.
12-01-2011, 02:04 #18
12-01-2011, 02:08 #19
ισως τζιμαστερ δεν ειναι θεμα φυλου αλλα ανθρωπου.εχω χασει την πιστη μου και φοβαμαι αυτην την σκληρη πλευρα των αντρων.εσενα σου βγαινουν αυτα που λεμε?σου αρεσουν δηλ?η τα βρισκεις ξενερωτα?μου εδωσες κουραγιο ευχαριστω!
12-01-2011, 02:09 #20
μα οταν πας με καποια με την οποια ξερεις οτι δε σου ταιριαζει και δε θα κανετε τπτ σοβαρο μετα, γιατι μπορει και η ιδια ακομα να μη το θελει, τοτε πως να τη δεις ? σπερματοδοχειο, οπως κι εμεις για σας απλα ενα οργανο ηδονης!
οταν γουσταρω μια κοπελα και ξερω οτι προκειται να κανουμε σχεση, ΝΑΙ τα λεω, και δε μπορω να προσποιηθω γιατι νιωθω οτι μου προσφερει, τη γουσταρω κι ολας για να κανω σχεση μαζι της, αρα μου τα βγαζει και τα λεω και φυσικα τα εννοω!
εχω πει και στο παρελθον οτι δε μπορω να υποκριθω, ειμαι παντα ειλικρινεις απεναντι σε ολες. ακομα κι αν κατι που φοραει δε μου αρεσει πχ, ειτε θα το βουλωσω, ειτε θα της πω "αφου εχεις καλυτερα, τι το φορας αυτο" να δειξω οτι εχω αποψη και δε το εγκρινω... αλλα ως εκει, δε προκειται να την αναγκασω να βαλει κατι που δε θελει.
12-01-2011, 02:21 #21
Marw μου ακου να δεις...Παντα πιστευα οτι οι ανθρωποι ειναι και ζωα πανω απο ολα..που σημαινει οτι μια γυναικα θα την δεις ως σκευος ηδονης και το αναποδο βεβαια....τωρα οι ανθρωποι διαφερουν μεταξυ τους...ανεξαρτητως φυλου....εγω ειμαι ευαισθητος και ντροπαλος σαν ανθρωπος οποτε ολα τα βλεπω μεσα απ αυτο το πρισμα....
οχι ρε καθολου ξενερωτα....εγω αυτα εχω ονειρο μια ζωη να τα ζησω....(διαβασε λιγο το ποστ μου και θα καταλαβεις τι παιζει με μενα) μοναδικη προυποθεση ομως να μου τα βγαζει η κοπελα απο μεσα μου....αν δεν υπαρχει αυτο τοτε klein mein....Ουτε για το σαρκικο καν ενδιαφερομαι.....σαρκικο και συναισθηματικο για μενα ειναι αρρηκτα συνδεδεμενα
12-01-2011, 02:28 #22
εγω ομως τζιμαστερ πως θα καταλαβω αν ο αλλος ειναι ειλικρινης?Δεν ισχυει οτι τα λενε επειδη ξερουν οτι ετσι θα καταφερουν την κοπελα?
με βασανιζει αυτο το πραγμα.μηπως ειναι και θεμα εξυπναδας και εγω δεν το χω?
12-01-2011, 02:46 #23
μαρω καλημερα
νοιωθω οτι υπαρχει ενα μπερδεμα στην συζητηση.
για ποιο λογο ταυτιζεται ο ρομαντισμος οπως τον περιγραφεις,( σαν μια μελο διαθεση με ερωτικα τραγουδια κλπ) με την ειλικρινεια?
δεν το καταλαβαινω καθολου.
κι εμενα μαρεσει η ειλικρινεια αλλα οι μελο εκφρασεις, καθολου..
κι εχω σχετιστει με ειλικρινεις και σωστους αντρες, που δεν ειχαν ομως καμια σχεση με τον ρομαντισμο οπως τον περιγραφεις...
12-01-2011, 02:57 #24
MARW_,
Όταν ένας άνδρας δεν είναι ειλικρινής πάει να πει ότι δεν θέλει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Αυτό συμβαίνει διότι θα νιώσει άβολα αν μιλήσει για τη ζωή του, διότι θεωρεί ότι η πλασματική ζωή που παρουσιάζει ειναι πιο ενδιαφέρουσα από την πραγματική (αλλιώς θα έλεγε την πραγματική). Αυτό δείχνει ότι δεν έχει αποδεχτεί τον εαυτό του και τίθεται το ερώτημα: όταν η γυναίκα έχει υποψίες ότι ο άνδρας που συναντά μάλλον δεν είναι ειλικρινής, μήπως θα ήταν καλύτερα να σκεφτεί για πιο λόγο βγαίνει μαζί του;
Από την άλλη, μια γυναίκα που είναι ώριμη, θα εμπιστευτεί τα συναισθήματά της τα οποία είναι αποτέλεσμα όχι μόνο των λόγων του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλεί αλλά της όλης παρουσίας του (γλώσσα σώματος, βλέμμα, κοίταγμα κτλ). Αν τα συναισθήματά της (οι γυναίκες είναι πιο διαισθητικές δηλαδή βιώνουν εντονότερα τα συναισθήματα από τους άνδρες) είναι αισθήματα ασφάλειας, τότε μπορεί να προχωρήσει. Αν τελικά αποδειχτεί λάθος, τότε το προσμετρά ως μια εμπειρία και σίγουρα θα βγει σοφότερη.
Να γνωρίζουμε ότι ένας που δεν ειναι ειλικρινης, το εκπέμπει και αυτό γίνεται αντιληπτό από το υποσυνείδητο (συναισθήματα) - αυτό που λέμε 'έχω μια αίσθηση ότι δεν μου λέει αλήθεια, αλλά χωρίς να το έχω αποδείξει' - άρα καλό θα είναι να ακούμε τα συναισθήματα και να τα ικανοποιούμε.
12-01-2011, 09:45 #25
Αχαχαχαχα τι μου θυμισες!!!!!!! Με τις φιλες μου εχουμε καταληξει στο συμπερασμα οτι πρεπει να υπαρχει καποιο ΙΕΚ ή κατι τελοσπαντων στο οποιο μυστικα εχουν φοιτησει οι περισσοτεροι αντρες, κατι σαν κρυφο σχολειο!! Χοχοχο! Εκει μαθαινουν στρατηγικες κατακλισης (προσοχη ΟΧΙ κατακτησης) γυναικων. Μετα απο αναταλλαγη εμπειριων φιλεναδων εχουμε ανακαλυψει μερικες απο αυτες τις στρατηγικες, και σας τις παραθετω χοχοχο (μπορει και να εκδωσουμε βιβιλιο):
1. Σε θελωωωω σε θελωωω μαρεσειςςς θελω να σε @@!!!!! Τι??? Σχεση??? .... Ξερεις... δεν εχω ξεπερασει ακομα την πρωην...... Δεν ειμαι ετοιμος για σχεση.... (μετα απο 4 μερες το εν λογω ατομο το βλεπεις να κυκλοφορει με τη νεα του επισημη σχεση, ναι ναι, ξαφνικα μπορεσε!!) Ενα μηνα μετα: Εσενα ηθελα τελικα (ειτε σε ειχε πηδηξει ειτε οχι), ελα να θυμηθουμε τα παλια/ελα να ζησουμε εναν καινουριο ερωτα (φυσικα δε μπορει να χωρισει τωρα με την κοπελα του γιατι αυτη θα πληγωθει κ αυτος ειναι ενταξει ατομο, δε θελει να την πληγωσει γιατι την αγαπαει)
2. Σε θελωωωω σε θελωωω μαρεσειςςς θελω να σε @@ αλλα δεν ειμαι απο αυτους που θελουν μονο σεξ, εμενα δε με νοιαζει το σεξ ειμαι χορτασμενος απο αυτο.. (εκει καπου σε ριχνει) Μετα απο 1 εβδομαδα: Σε θελωωω ελααα Λιγες μερες μετα: Ελα ελααααα Καιγομαιιιιι Μετα απο ενα μηνα: Εισαι πολυ καλη για μενα που δε μπορω να ειμαι μαζι σου... Καλυτερα να μεινουμε φιλοι.. (μτφρ: δεν κανεις και τοσο καλο σεξ, δε μου αρεσεις κ τοσο τελικα, βρηκα κατι που μαρεσει πιο πολυ, bye!!!)
3. Σε θελω γιγα σχεση εισαι τελεια καταπληκτικη τα παντα (τα φτιαχνετε το κανετε) μετα απο 1 μηνα ή και λιγοτερο: Είμαι μπερδεμενος τελικα και δε σου αξιζει αυτο ( και διαφορεσ αλλες παραλλαγες: δουλεια στρατο οικογενεια κτλ κτλ)
4. Σε καποια απο τις φασεις που στην εχει πεσει και το κανατε κ εσυ τον εφτυσες, πολυ σημαντικη στρατηγικη ειναι να βγαλειο βρομα πως σε πηδηξε και δε λες κ τπτ στο κρεβατι, κ ετρεχες απο πισω του κ σε ειχε οποτε ηθελε κ αυτος βαρεθηκε
5. Σε θελωω σε θελωωωω θελω να σε δωωω θελα να κανω τα παντα μαζι σουυ βγες μονο μαι φορα για καφε μαζι μουυυ τι σου ζηταω??? Μετα απο εναν μηνα πειθεσαι, τι αντιμετωπιζεις: α) δεν εμφανιζεται ποτε ξανα, β) εμφανιζεται με εναν φιλο του μαλακα για ηθικη υποστηριξη ή για να πηδηξει κι αυτος καποια απο τις φιλες σου που εχει βαλει στο ματι, γ) εμφανιζεται και ειναι τοσο κοπανος που λυπασαι που τελικα υπεκυψες στα παρακαλια του, δ) μικρη πιθανοτητα να ειναι ΟΚ
6. Σε ηθελεεεεε σε ηθελεεεε (για οτι και να ελεγε οτι σε ηθελε) σε γοσυταρςε πολυ και ειτε δεν του εκατσες ειτε του εκατσες και ειτε αυτος ειτε εσυ δεν ηθελε να το προχωρησετε, 3 βδομαδες μετα σου ζηταει να του γνωρισεις την κολλητη σου φιλη.
Αμα θυμηθω κ αλλα θα σας γραψω!!
Αμυντικος μηχανισμος που σπαει τις περισσοτερες @@ες στρτηγικες: Σε θελωωω σε θελω μονο για σεξξ (φτυσιμο) σε θελω αλλα τι να κανω μπορω μονο για σεξ ειμαι συναισθηματικ μπερδεμενος (φτυσιμο) σε θελω πολυ εχεις αρχισει να μου αρεσει αγρια (φτυσιμο) εχω ξεχασει ολες τις αλλες κ θελω μονο εσενα (φτυσιμο) εισαι η γυναικα της ζωης μου θελω να ειμαστε μαζι, εκει μπορεις να κανεις κινηση, ενω θα συνεχισει να του δινεις αφορμες να κταλαβαινεις οτι δεν εχει δεσει το γαιδαρο του, κ οτι σε θελουν κ αλλοι κ εχεις αυτοπεποιθηση κ οτι αμα δεν περνας καλα ανα πασα στιγμη φευγεις!!!
Εννοειται δεν ειστε μονο οι αντρες γουρουνια, κ οι γυναικες ειμαστε, περιμενα να ακουσω απο την αλλη πλευρα τι εχετε ανακαλυψει για εμας τισ γαιδουρες!
12-01-2011, 10:09 #26
Marw, εσύ τι θες? Να υπάρχει ή όχι?
Για μένα ο ρομαντισμός είναι μια κατασκευή ανθρώπινη, που φτιάχτηκε για να τυλίγει τον έρωτα με ένα μυστηριακό πέπλο, άρα να καναλοποιεί κατά κάποιον τρόπο τη διάθεσή μας για ζευγάρωμα, παροτρύνοντάς μας να μοιραστούμε κάτι τόσο μαγικό, τόσο εκστατικό, τόσο καυλωτικό.
'Αρα για να τύχει το γεννετικό μας υλικό τον "προορισμό" του, τουτέστιν να καταλήξει κάπου ζεστά και όμορφα να βρει τόπο να ριζώσει και πατρίδα να ξαποστάσει και μεις να υστεροφημίσουμε την απαράμιλλή μας μεγαλοφυία, την αδιαμφισβήτητή μας ομορφάδα, παστάδα, φασολάδα, αντράκλα, φωνάκλα, γεράκλα, μουστάκι, βυζάκι, κολαράκι, ταλεντάρα, κουλουπού. Φτου βρε μη μας ματιάξω πρωινιάτικο! λολ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-01-2011, 10:24 #27
Εγω παντως μηνυματακια και ποιηματακια μεσω sms αρνουμαι να στειλω:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-01-2011, 10:29 #28
Εγώ βρίζω το ρομαντισμό αλλά είμαι ρομαντική. Πώς σου φαίνεται αυτό? ΛΟΛ
Αρκεί να ξέρω πώς λειτουργεί το πράγμα, μου αρκεί για να μην πατάω μπανανόφλουδες, αλλά να χαίρομαι (κατά κάποιον τρόπο) την ύπαρξή τους δίχως ενοχές.
Κι έχω καψουρευτεί κι έχω κλάψει κι έχω γράψει και μού΄χουνε γράψει και έζησα και θα ζήσω καιρού επιτρέποντος. Όλα αυτά όμως μέσα στο πλαίσιο του να το έχω ξεκάθαρο από παπαρολογίες, να γνωρίζω τη φύση του και τη φύση μου.
Σημείωση, στη σχέση μου εγώ είμαι με την τάση να είμαι πραγματίστρια και ο σύντροφός μου ο πιο ρομαντικός. λολ, έκατσε το πράμα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-01-2011, 10:32 #29
Εγω δηλωνω ρομαντικος...αλλα πελαγωνω μερικες φορες...μπας και το παρακανω (συνηθως παντα το παρακανω με xtreme style αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα....μαλλον φταιει η ντοπαμινη στον εγκεφαλο που δεν βρισκει τον καταλληλο νευρικο υποδοχεα κλπ κλπ)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-01-2011, 10:41 #30
Είπες τη λέξη που έχει μεγάλη σχέση με τον έρωτα. Ω θεσπέσιά μου ντοπαμίνη!
Ωδή στη ντοπαμίνη (φρέσκο, της ώρας, πάρτε κόσμεεε, έλα έλα εδώ τα καλά ροδάκινααααα, ένα γιούρο η οκά κυρίες μου!)
Ω ντοπαμίνη μου εσύ, που με ωθείς να γράψω
ετούτη τη στιχουργική και να καώ, να κάψω,
να πιάσω από το μαλλί τη θεία μελωδία
να φτιάξω ένα συνειρμό ποιητική α-η-δεία
Στην άλλη όχθη να βρεθώ, εκεί που ξαποσταίνεις
με τα πρωινά σου τα πουλιά, και βαριοανασαίνεις
Ω, έλα ντοπ έλα μου δωθ και δώσμου μία τζούρα
γιατί είμαι πάλι θεικά και ομιχλωδώς καψούρα
Δώσμου το ένα το καλό, το δέκα το γαμάτο,
δώσμου την τη μαγεία σου και το αβγό σου φάτο
Κουβάλα με στην ομορφιά, στην πρωινή την κάβλα
στρώσ' το τραπέζι με γητειά,στρώσε μωρή την τάβλα
Πάρε με μές στα σύννεφα και κάνε με δική σου
ωιμέ μούσα του μυστικισμού γαμώ την αδερφή σου!
λολ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας