Results 61 to 71 of 71
-
13-01-2011, 00:41 #61
το μονο που θελω ειναι ειλικρινια στα συναισθηματα.εισαι ρομαντικος?σου αρεσουν τα ομορφα λογια?η καλυτερη μου!!δεν εισαι?εισαι χυμα αλλα η καρδια σου ειναι γεματη?κανενα προβλημα!!να ειμαι επιφυλακτικη για ποσο καιρο παιδια?να κρινω απο το αν με θελει ακομα μετα το σεξ?αυτη ειναι μια ενδειξη οτι τον ενδιαφερω πραγματικα?απο το ποσο επιμενει?
- 13-01-2011, 00:59 #62
Aν για οποιοδηποτε λογο ,σου αρνηθει η Αρκτος,που δεν το βλεπω ...λεμε αν !! :D
θα ειμαι εδω και θα περιμενω , ψηλα στο παραθυρι μου
το βλεμμα μου θα θωρει τα αστεριακαι η σκεψη μου τον ερχομο σου
που τοσο πολυ αποζητουσα ολα αυτα τα χρονια :D
MARW μου
σορρυ γ αυτο ,αλλα με ελιωσε ,τι να κανω δεν βασταξα :)Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
13-01-2011, 01:03 #63
Μάρω γεια :)
Από αυτά που διάβασα καταλαβαίνω ότι φοβάσαι πως θα σε εκμεταλλευτούν,
πως θα σε κοροϊδέψουν και με αυτή την αίσθηση ντύνεις την όποια προσπάθεια προσέγγισης κάποιου άντρα.
Οι σχέσεις του παρελθόντος που τελικά δε λειτούργησαν σίγουρα αφήνουν κάποια ουλή η οποία ίσως και να μας φαγουρίζει κάθε που αλλάζει ο καιρός,
όμως μας μαθαίνουν και πολλά.
Δε νομίζω όμως πως είναι μόνο η άσχημη εμπειρία που είχες.
Φαίνεται σα να μην έχεις αυτοπεποίθηση, σα να μην πιστεύεις αρκετά στον εαυτό σου, να μην τον εκτιμάς.
Σε πλησιάζει κάποιος με μια καλή κουβέντα, μια φιλοφρόνηση και ακυρώνεις την όποια θετική κίνηση σκεπτόμενη πως
''χμμ.. δεν μπορεί, κάποιο λάκκο θα 'χει η φάβα!''
13-01-2011, 01:12 #64
Μα τα λόγια είναι η έκφραση των συναισθημάτων μας και μάλιστα δεν πιστεύω να καταφέρνουν απόλυτα να μεταφέρουν ακριβός το τι αισθανόμαστε , θα πρέπει να συνοδεύονται και με πράξεις
Αν κάποιος η κάποια είναι μόνο λόγια αυτό θα κριθεί απο τις πράξεις του / της , τώρα θα μου πεις πως το καταλαβαίνεις απο την αρχή , σε αυτό θα έλεγα πως είναι θέμα εμπειρίας ίσως , το ότι είχες κάποιες άσχημες εμπειρίες δεν σημαίνει πως όλοι είναι το ίδιο , ούτε πως θα ήταν ποτέ δυνατών κάποιος η κάποια να εκπροσωπεί όλο το είδος
Λογική και συναίσθημα κρατάνε την ισορροπία και τα 2 να σε καθοδηγούν ταυτόχρονα και μόλις θα μάθεις να ακούς την φωνή της σοφίας που όλοι έχουμε μέσα μας τότε θα ξέρεις τι θα πρέπει να κάνεις
13-01-2011, 01:23 #65
Και θα συμπληρώσω πως το ''ρομαντικό'' είναι σχετικό.
Δεν είναι μόνο καρδούλες, λουλουδάκια, στιχάκια και σοκολατάκια! Ευτυχώς.
Είναι και ο χαρακτήρας και πώς θα εμπνεύσεις τον άλλον και μια συγκεκριμένη στιγμή..
Για παράδειγμα, εμένα μου είχε φανεί ''ρομαντικό'' όταν παλιότερα, ένα βράδυ περιμένοντας σε μια ουρά μες το απίστευτο κρύο για πολλή ώρα,
γυρίζει ξαφνικά ο συνοδός μου (ήταν τότε νομίζω το δεύτερο ραντεβού :p) και μου είπε αν θέλω να βάλω τα χέρια μου μέσα στις τσέπες του.
Και μόνο που το άκουσα ζεστάθηκα :)
13-01-2011, 01:25 #66
σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
Κατι αναλογο μου εγραψε και η κοπελα η θεοφανια,αλλα δεν πιστευω οτι ισχυει γιατι μου συμβαινει μονο με τους αντρες.Αν ισχυε κατι τετοιο δεν θα μου συνεβαινε και σε αλλους τομεις της ζωης μου?
Με ψευτη αντρα που με αγαπουσε μεν αλλα με απατουσε δε,ειχα πολυ παλια σχεση.παρα πολυ παλια και αν και ηταν η πρωτη μου σοβαρη και ολοκληρωμενη,δεν ειναι κατι που σκεφτομαι.ισως το γονεικο περιβαλλον,κατι οι φρασεις προσεχε μην σε κοροιδεψει κανεις και η αυστηροτητα να εχουν παιξει τον ρολο τους.δεν ξερω.το θεμα ειναι πως για μενα οι αντρες ειναι ακατανοητοι.ενα σοβαρο προβλημα που εχω αποκτησει ειναι οτι εχω συνηθισει να κλεινομαι και πολλες φορες ακομα και αν μου αρεσει καποιος δεν ξερω πως να φερθω σε μια φιλοφρονηση.ο αδερφος μου εχει φιλους που μου λεει οτι με γουσταρουν ομως δειχνω ψηλομυτα απο αμηχανια!
13-01-2011, 02:12 #67
Πως γίνεται να σε αγαπά κάποιος και να σε απατά ?
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως στο περιβάλλων που μεγαλώσαμε δεν έπαιξε και θα έλεγα πως ίσως ακόμα παίζει τον ρόλο του ?
Και το χειρότερο όλων είναι να κλείνεσαι και σημειωτέων όχι πως δεν αντιδρώ και εγώ με αυτόν τον τρόπο αλλά για ένα πράγμα που είμαι σίγουρος είναι πως είναι λάθος
Και κάτι ακόμα προσωπική πάντα άποψη πιστεύω πως επιλέγουμε τον / την σύντροφό μας για διαφορετικούς λόγους , που μας ενώνει όμως κάτι κοινό , το να δημιουργείς υγιείς σχέσεις χρειάζεται να σεβόμαστε τα όρια τα δικά μας και τα δικά του να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα να αντέχουμε την μη τελειότητα να μας καταβάλουν τα εμπόδια προκύπτουν να υπάρχουν κοινοί στόχοι που γεννιούνται μέσα απο την κοινή εμπειρία (μέσα απο τους κοινούς στόχους διαμορφώνεται η οικειότητα,το δόσιμο,η προσφορά)
Εχει μεγάλη σημασία να ξέρουμε για ποιους λόγους ο-η σύντροφός μας είναι μοναδικός-ή & γιατί κάνει τελικά τη διαφορά
Μην νομίζεις πως τα παραπάνω είναι λόγια δικά μου είναι λόγια κάποιας ψυχής που με έκανε να πιστεύω σαν δικά μου
13-01-2011, 12:44 #68
νομιζω πώς ουσιαστικα ρωτας πώς να καταλαβεις την γνησιοτητα των συναισθηματων του αλλου. Σωστα? Και ο ρομαντισμος ειναι ενας δρομος για να τα νιωσεις πιο αληθινα, τα οποια συναισθηματα? Ξερεις, ναι...καποιοι ανθρωποι ειναι πιο ρομαντικοι απο καποιους αλλους. Μονο που αυτο δεν ειναι προνομιο γυναικειο. Εκτος αν εχεις στο μυαλο σου το ρομαντισμο αποκλειστικα ως λογια τρυφερα γλυκα, ρομαντικες ταινιες κ ενα ροζ περιτυλιγμα σε καθε στιγμη. Κ μονο αυτο. Γιατι ο ρομαντισμος μπορει να συνυπαρχει κ με αλλα χαρακτηριστικα στον ιδιο ανθρωπο. Κ το ενα να μην αναιρει το αλλο. Η ειλικρινεια, η αμεσοτητα, η αναγκη για σεξ δεν αποκλειουν την υπαρξη ρομαντισμου. Το αν σε θελει καποιος εχει να κανει κ με το σεξ βεβαια.Εχει να κανει κ με την σωματικη επιθυμια, την ελξη. Αν εκει δεν λειτουργειτε, αν εκει καποιος δεν μπορει να συντονιστει μαζι σου κ εσυ μαζι του, τοτε μοιραια υπαρχει προβλημα. δεν ειναι κακο να στο δηλωσει καποιος. δεν ειναι καν ελλειψη ρομαντισμου.κακο ειναι να κανεις οτι δεν υπάρχει προβλημα ή οτι το σεξ ειναι αμελητεος παραγοντας.
τωρα το πώς θα εισαι σιγουρη οτι καποιος σε θελει εχει να κανει με πολλους παραγοντες. απο το ποσο εμπιστευεσαι το κριτηριο σου, τις επιλογες σου πρωτα πρωτα, τον εαυτο σου τον ιδιο. κ πώς εννοεις οτι καποιος ενδιαφερεται, απο ποιες πραξεις το αναγνωριζεις? ο καθενας μας, εχει τα δικα του κριτηρια. εσυ ποια κριτηρια εχεις ως σημαντικα?ειναι τα λογια τα ομορφα? ο σεβασμος σ αυτο που εισαι? ειναι το ενδιαφερον για να σε μαθει? η αναγκη να σε προστατεψει? η αναγκη να ειναι μαζι σου? και τί αποδεικνυει οτι καποιος δεν νοιαζεται ερωτικα για σενα?
ισως να σε βοηθουσε να απαντησεις μεσα σου σε καποια αναλογα ερωτηματα. χωρις λογοκρισια, οσο γινεται...πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
13-01-2011, 13:36 #69
Τους φοβάσαι Μάρω τους άντρες? (λολ είναι η μέρα των ερωτήσεων για μένα η σημερινή)
Η δυσκολία σου να αποδεχτείς μία φιλοφρόνηση, το ότι σου φέρνει αμηχανία και δεν απαντάς, μπορεί να προέρχεται από δικές σου αυτοαμφισβητήσεις. Όταν πιστεύω ότι δεν αξίζω τα καλά λόγια των άλλων, γιατί μέσα μου εγώ με βαθμολογώ χαμηλά και με κρίνω ας πούμε ως ανάξια της προσοχής των άλλων, ή δεν αναγνωρίζω τα καλά μου στοιχεία, τότε έρχεται αυτό το εμπόδιο, αυτή η σύγκρουση ανάμεσα στο τι μου λέει ο άλλος και στο τι πιστεύω για μένα, οπότε δεν δέχομαι τη φιλοφρόνηση, αμφισβητώ την αλήθεια της γιατί δεν αισθάνομαι να με περιέχει. Τι λες γι αυτά?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-01-2011, 14:46 #70
γεια σου Μαρω :)
Προσωπικα νιωθω πως η δυσπιστια σου ειναι μια αμυνα..
Σε καποιο σημειο λες οτι φοβασαι τους αντρες.. γιατι να σε κοροιδεψουν?αλλα και να το κανουν,σο γουατ?
Ειναι λογικο να προστατευεις τον εαυτο σου,αλλα εδω εισαι στο αλλο ακρο..
Να σου πω επισης(επειδη κι εγω με τα κοπλιμεντα δεν τα παω καλα),οτι δεν ειναι δα και τοσο κακο αυτο..
Ειλικρινα δεν πιστευω καν οτι ειναι ελλειψη ρομαντισμου,οπως σου ειπαν και τα παιδια ο καθενας μας εχει διαφορετικα γουστα και αναγκες..
Αν λοιπον εσυ προτιμας τις πραξεις και λιγοτερα λογια δατς οκ,κανεις δεν μπορει να σε κρινει για τις προτιμησεις σου.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
31-12-2011, 03:39 #71
ναι υπαρχει ρομαντισμος