Results 1 to 15 of 114
-
12-01-2011, 12:50 #1
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΛΙΑ!!!
τις προαλλες τσακωθηκα με τν αδερφη μου μες στο σπιτι, για χαζο λογο αλλα επειδη μετα την κοροιδευα χημιξαμε η μια πανω στην αλλη.
ειναι κ η αδεφη μ ηλιθια ωρες ωρες κ επιτιθεται λεκτικα οταν την θιγουνε για κατι, ειτε εκεινη ειτε τον πανιβλακα τον γκομενο της.
επεσε χοντρο ξυλο κ οι γονεις προσπαθουσαν να μας χωρισουν κλπ, κ επεσε κ πολυ χοντρο βρισιδι! μου μελανιασε το χερι κ γω της μελανιασα το ματι. εκει που μας χωρισανε κ την τραβηξε η μανα μ στο μεσα δωματιο, την ακουσα να με κραζει κ πηρα φορα ξεφυγα απ τον πατερα μου κ της χημιξα για αλλη 1 φορα!!!!!!!!
εν παση περιπτωση τα βρικαμε το απογευμα σαν να μην εγινε τπτ, γτ τσακωνομαστε κ συχνα ενιγουει.
το θεμα ειναι οτι τον τελευταιο χρονο λογω των φαρμακων, ειμαι απαθης. εχω νευρα αλλα σε σχετικα φυσιολογικο βαθμο. αλλοι που παιρνουν φαρμακα που ισως παιρνω, ειναι φυτα. εγω ειχα τοσα νευρα στο παρελθον, που τα χαπια με εχουν κανει φυσιολογικη. δεν ενιωσα την ωρα του τσακωμου την παλια λυσσα που ειχα.
θελω πισω την λυσσα μου κ την θολουρα μου, χωρις τις εμμονες κ τις καμπανες κ την καταθλιψη ομως. η μανα μ μ λεγε οτι μετα τον τσακωμο καθομουν στον καναπε κ κουναγα τα χερια μ σαν να παιζω πιανo κ σιγοτραουδουσα χωρις ηχο. κουναγα τα χειλη δλδ. πραμα π σημαινει πως ημουν σε ταραχη!!!αυτο ομως εγω ΔΕΝ το ενιωσα! γινεται να σαι ταραγμενος η σοκαρισμενος αλλα να μην το νιωθεις?!επισης δεν ημουν καν σε συναισθηματικη φορτιση. η αδερφη μ πχ εκλαιγε εγω ημουν απαθης και αταραχη κ δν εβγαινε δακρυ. κενη συναισθηματικα
εμενα δν με ενοχλουσε να ξεσπαω! ενοχλουσε τους αλλους! εγω δεν ειχα προβλημα!βασανιζομουν με τις εμμονες μονο! επισης δν εχω κινητικα προβληματα ουτε κουραζομαι περισσοτερο σε οτι κανω. αλλα πριν ολα οσα εχω τωρα, ηταν σε κλιμακα φουλ 100%!
δεν μπορω να διανοηθω πως ημουν τοτε, αν λαβω υποψιν οτι ΤΩΡΑ ειμαι φυσιολογικα ενω επρεπε να μαι φυτο, και παρ ολα αυτα εχω κ τα νευρα μου!!!!!!
υπαρχει περιπτωση σιγα σιγα να γινω φυτο? γτ τα φαρμακα τα παιρνω χρονια, με μερικες αλλαγες, αλλα τον τελευταιο χρονο παρατηρησα ολα αυτα....I m a Good Person With Bad Attitude
- 12-01-2011, 18:12 #2
μήπως γέρασες ; :PPP
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
12-01-2011, 18:20 #3
12-01-2011, 20:54 #4
καλά ρε μι, πλακώνεσαι στο ξύλο με την αδερφή σου?
φαντάζομαι οι γονείς σας δν σας αφήνουν μόνες στο σπίτι, ε?
αν έχεις λιγότερα νεύρα τώρα που παίρνεις φάρμακα γιατί σε ξενίζει?
θα ήθελες να ήσουν όπως παλιά η φοβάσαι πως θα καταλήξεις απαθής σε όλα?http://www.mazi.org.gr/
12-01-2011, 21:17 #5
me_vs_myself,
Η απάθεια που παρουσιάζεις (ενώ όπως λες, η αδερφή σου κλαίει), σκέφτηκες μήπως οφείλεται σε προσπάθεια να δείξεις ότι είσαι 'σκληρός' άνθρωπος προς τους γονείς σου; (σαν ένας τρόπος να τους 'χτυπήσεις' )
Από την άλλη, μπορεί να είναι ένας αμυντικός μηχανισμός απέναντι στην λύπη που υπάρχει στην ζωή σου , και δεδομένης της μεγάλης συναισθηματικής αστάθειας, ένας τρόπος να ξεπεραστεί να είναι η απάθεια. Διότι η 'απάθεια' ειναι ένας τρόπος να φέρουμε μια φαινομενική σταθερότητα μέσα μας, ενώ όταν δεν ειμαστε απαθείς ειμαστε επιρρεπεις σε συναισθηματικα σκαμπανευασματα.
13-01-2011, 10:45 #6
kale esoteriki dynami
μηπως να μου τα εκανες λιγο απλα πιο ανθρωπινα ,για να τα καταλαβω και λιγο ???
εχω προβλημα να σε παρακολουθησω ,αληθεια στο λεω
και δεν ειναι επιθεση
απλα δεν μου λεει κατι οτι λες {ξερω την απαντηση σου τις γνωσεις που εμαθες και θελεις να μοιραστεις μαζι μας κανενα προβλημα }αλλα,δεν με ακουμπαν εμενα ,για μενα λεω μονο Λες και κανω αναγνωση βιβλιου ψυχολογιας .
Ασε τις τοσες γνωσεις και παμε στο προκειμενο !!
ξερω παλι θα ρωτησεις ,τι ειναι το προκειμενο για μενα ?? Αν ρωτησεις θα σου απαντησω
Αυτα μετα απο πολλα αναγνωσματα δικα σου
φιλικα παντα, αποψη μου και μονο !!!Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
13-01-2011, 11:04 #7
soft, σε ευχαριστώ για την άποψή σου . Εχω αποκτήσει έναν ψυχαναλυτικό τρόπο σκέψης και αν προσέξεις δεν υπάρχει κάπου κάποια γνώση από κάποια σχολή. Δεν υπάρχουν ορισμοί στις απαντήσεις μου ούτε ονόματα παλιών ψυχολόγων και λεγόμενά τους. Αυτά που σχολιάζω είναι καθαρά προιόν του τρόπου σκέψης μου, εμπειρικά και όχι βασισμένα σε γνώσεις. Αυτά που λέω δηλαδή δεν τα έχω μάθε σε κάποιο βιβλίο, αλλά είναι αποτέλεσμα τρόπου σκέψης.
Αυτό που εννοείς εσύ ανθρώπινο, ίσως εννοείς να γίνω περισσότερο inspirational (?) και συναισθηματικός, δηλαδή να δίνω κουράγιο, να γράφω χωρίς αναφορές σε υποσυνείδητα κτλ. Κατά τη γνώμη μου η πραγματική βοήθεια που ζητάνε οι άνθρωποι ειναι και η κατανόηση και η συμπόνοια - που την προσφέρουν πολλά μέλη εδώ μέσα - αλλά και η αντικειμενικότητα - ορθολογική που προσπαθώ να την προσφέρω άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε χωρίς επιτυχία. Θα πρότεινα να κάνεις κάποιες προσπάθειες να καταλάβεις έναν ακόμη τρόπο σκέψης ακόμα και αν δεν ειναι τόσο εύκολο.
13-01-2011, 11:20 #8
oxi δεν προσπαθισα να δειξω σκληρη. δεν θα μπορουσα να καταπιω οποιοδηποτε συναισθημα εκεινη την ωρα δεν θα μ βγαινε! απλα μ βγηκε απαθεια! ναι φοβαμαι πως σε λιγο καιρο δεν θα νιωθω τιποτα...
I m a Good Person With Bad Attitude
13-01-2011, 11:33 #9
Ξερεις κατι ??
μου λες να καταλαβω εγω τον τροπο σκεψης τον συγκεκριμενο
και ποιος σου λεει εσενα οτι δεν τον καταλαβαινω ,΄αλλα δεν μπηκα με κιταπια ,και σε βιβλους και σε ψυχοαναλυσεις κτλ
αλλα μου λες απλα οτι δεν ειναι τοσο ευκολο να καταλαβω εγω .εχεις δικιο
δεν το εχω ειμαι και λιγο αλλου Αν ηθελα αυτο θα πηγαινα σε καμια διαλεξη ψυχολογιας απλα και ξαστερα
δεν ειπα κατι αλλο εκτος οτι εισαι εκτος παρακολουθησης γενικα
φιλικα παντα εε!!:)Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
13-01-2011, 11:35 #10
13-01-2011, 12:25 #11
I m a Good Person With Bad Attitude
13-01-2011, 12:28 #12
χαχα λολ ......καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ κεφατη ειμαι
να ερθω μαζι που θα πας??
ετσι και αλλιως τελειωσαν τα βασανα μου με την υγεια μου me :)))))))))
Α!! και να σου πω !!
ειμαι της καλης διατροφης ,μαζι μου δεν θα παρασυρθεις ,με τιποτα
μετα απο τυροπιτα που εχει 300 θερμιδες
θα σε παω καροτσακι στο ολυμπο
μπλεξε μαζι μου αν θες χαχαχαχχαχαχα;)Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
13-01-2011, 12:40 #13
ωχου Παναγια μ δεν μαρεσει η ορηβασια κ το χιονι να μ λειπει!αχαχαχχαχα! ποσο χαιρομαι που σακουω ετσι βρε τρελλοκομειο!!!!!!!
παω Λονδινο - Παρισι!!!!!!!!!!!!!1ουουουουουοο υου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κοπιασε!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude
13-01-2011, 12:47 #14
thanks me
αλλα δεν θα παρω λολ!!
απαπαπαπα!!
κατι αλλο μεσα ειμαι
παρισι ...........ουεεεεκκκκμπιακ !!! Κανα βουνο λαγκαδι δεν παιζει ε?????
λοιπον πασχα στο χωριο μου θα φας καλα εκει ,με μενα χαχαχχαχα!!! α ρε τι εχεις να τραβηξεις !!
θα πεις το ψωμι ψωμακι μαζι μου :P
me ευχαριστω για ολα λολ !!!!!Last edited by soft; 13-01-2011 at 12:59.
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
13-01-2011, 13:00 #15
πασχα αρνακι γουσταρω...........με πολυ ψωμι κ τζατζικι........μιαμ........
σταματα κ θελω να χασω κιλα μεχρι την αλλη βδομ που φευγω μη με διαολιζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude