Results 16 to 30 of 114
-
13-01-2011, 13:10 #16
Eγω να διαολισω τι ειναι αυτα που λεςςς βρε
μην μου βγαζεις κακο ονομα εδω μεσα :(
θα παω για μεταλαβια ,αυριο ενα ταμα ,και προσκηνημα στα γονατα μεχρι χωριο
αχχχ ,και θα φας καλα, εχει ωραια αρνακια εκει και το πασχα επειδη ειναι και η Μεγαλη βδομαδα /τα δικα μας εκει ειναι και νηστισιμα ,τρωνε μονο χορταρακι λολ νηστευουν και αυτα ΕΙΔΕς???θα εχουμε και αφεση αμα τα φαμε !!Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
- 13-01-2011, 13:13 #17
εμενα δεν με γλυτωνει τπτ...........καθε πασχα οταν ειναι να κοινωνισω εχω περιοδο οποτε εχω να κοινωνισω χρονια
εχουμε αρνια παραγωγης μας στο δικο μ χωριο! και κουνελια! εχεις φαει τηγανιτο κουνελι?????!!!!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude
13-01-2011, 13:22 #18
χε χε
οχι δεν εχω φαει ποτε
και ουτε θα φαω ποτε ,γιατι ειχα κουνελακια ,και δεν υπαρχει ποτε περιπτωσει να τα φαω
μονο αν ερθει κατοχη και παλι για επιβιωση μονο Δεν το εχω το κρεας και πολυ ,βασικα τιποτα δεν εχω τωρα αλλα υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν το τρωω
και σενα καλα σε ακουω !!
λολακο????????
Να περασεις πολυ καλα ;)Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
13-01-2011, 13:26 #19
Αναζητάς δηλαδή περισσότερο υλικό/αφορμές για να ξεσπάς με οργή, και σου φαίνονται λίγες οι ευκαιρίες σου τώρα πια να το κάνεις. Άρα κατηγορείς τα φάρμακα για την έλλειψη των ευκαιριών αυτών, που άλλοι θα τα ευγνωμονούσαν για τον ίδιο λόγο. Όμως τα φάρμακα σου δόθηκαν για να μην τραυματίζεις συνεχώς τις ανθρώπινές σου σχέσεις, αυτές με τα άτομα που σε περιβάλλουν, γιατί κινδυνεύεις περισσότερο από τα τραύματα στις ανθρώπινες επαφές και όχι από την έλλειψη των ευκαιριών να βγάλεις τα φορτία της οργής. Αν τα ζυγίσεις, θα δεις πως δε σου αφαιρούν παρά τις εξάρσεις, τις ακραίες εκδηλώσεις, που μπορεί να τις νοσταλγείς γιατί ήσουν εθισμένη στο θυμό και στο κύμα της αδρεναλίνης που προσφέρει μία αίσθηση παντοδυναμίας πλασματική.
Και ο θυμός είναι εθιστικό συναίσθημα, πολύ μάλιστα. Είναι απόδειξη τα όσα λες για την διπλή του φύση, της δύναμης στο εγώ και των κινδύνων για το εγώ από την εξάλειψη της γνώσης των συνεπειών του. Όταν θυμώνουμε έχουμε την αίσθηση πως μπορούμε να τα βάλουμε με όλους και να τους "νικήσουμε", όμως οι πληγές στις διαπροσωπικές επαφές αφήνουνε ουλές και οι ουλές όταν παραμαζευτούν καταλήγουν σε γινάτια.
Αν για παράδειγμα τη σχέση με την αδερφή σου την έχανες, αν αυτή κάποια στιγμή σκεφτόταν πως δε θέλει να γίνεται ο στόχος των ξεσπασμάτων σου, και απόσυρε συναισθηματικά τον εαυτό της από τη σχέση σας, τότε θα καταλάβαινες πως κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να γίνεται το εξιλαστήριο θύμα των δικών μας φορτίων που αναζητούν στόχο (και οι ευκολότεροι στόχοι είναι οι κοντινοί, άρα τα μέλη της οικογένειάς μας).
Φιλικά."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-01-2011, 14:54 #20
τα κουνελια ποτε δν μπορουσα να τα δω σαν κατοικιδια....ενιγουει
ρειν δεν βρισκω αφορμες να ξεσπαω! ισα ισα που δεν τις βρισκω πια. παλια το εκανα, ειμαι πιο ανεκτικη κ κοβω το κεφαλι μ φταινε τα φαρμακα γι αυτο!!!I m a Good Person With Bad Attitude
13-01-2011, 22:45 #21
παντως θα συμφωνησω με το σοφτακι,καλα ειναι καποιοι να γραφουν λιγο πιο ανθρωπινα και οχι σαν τις εκδοσεις δομικη!εδω γραφουν ανθρωποι,παραδιπλα ειναι το φορουμ των ειδικων!αντε γιατι πολυ μας καψατε τα μυαλα μεχρι να σας καταλαβουμε(εμεις οι αμορφωτοι)
14-01-2011, 00:22 #22
dora-agxos, οι διαφορές στον τρόπο γραφής δεν είναι τυχαίες. Δηλαδή όταν θες να συμπαρασταθεις , να προσφερεις κουραγιο και συμπονοια εχεις αλλο λεξιλογιο και αλλο ύφος. Ενω στην περιπτωση μιας αναλυσης συμπεριφορας θελεις να εισαι οσο πιο πολυ αντικειμενικος γινεται, τοσο στη χρηση λεξιλογιου, οσο και στο υφος. Εκει θελει αντικειμενικοτητα. Και τα δυο πιστεύω ότι εξυπηρετουν και χρειαζονται αναλογα την περισταση.
14-01-2011, 00:28 #23
επαναλαμβανω οσο ξινη και να ακουγομαι διπλα ειναι το φορουμ των ειδικων,εκει αναλυστε και ψυχαναλυστε..δεν μπορω αλλη μορφωση εδω μεσα!εδω ηρθατε να την δειξετε?μιληστε με απλα λογακια και με συναισθημα και οχι με ξυλινο λογο!τεσπα αποψη μου,αλλους μπορει να τους φτιαχνει αυτος ο τροπος!
14-01-2011, 00:37 #24
επισης αν μου μιλουσε ετσι ψυχολογος θα του ειχα φερει το γραφειο(και τον φροιντ)στο κεφαλι!
14-01-2011, 00:58 #25
dora-agxos, υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στην ψυχολογία. Καθένας είναι ελεύθερος να επιλέγει το στυλ και το ύφος που του ταιριάζει φυσικά. Προσωπικά δεν είμαι ψυχολόγος, άρα - ευτυχώς - δεν υπάρχει περίπτωση να μου πετάξεις το γραφείο στο κεφάλι (ούτε τον Φρόιντ)! :-)
14-01-2011, 01:08 #26
oo my friend λεγε με σκετο ντορα!που να ησουνα και ψυχολογος κιολας δηλαδη!οκ οκ οπως αισθανεσαι εσυ και οι υπολοιποι που μας καυτηριαζετε τα μυαλα :P,εκδοσεις δομικη??οκ αφου επιμενεις παω πασο!αφου δεν μιλας σαν ψυχολογος,αλλα σαν αναγνωστης ενος φορουμ οκ..
(παω να ανοιξω κανεναν τομο) :)
14-01-2011, 10:16 #27
THn λιστα του σιντλερ την εχεισ δει?
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
14-01-2011, 10:44 #28
Εμένα μου αρέσουν και οι δύο γλώσσες. Και η επιστημονική και η καθημερινή. Πειράζει? Και αν ναι, γιατί? Χαίρομαι να χρησιμοποιώ πράγματα που έχω μάθει, γιατί κάποιος να με κριτικάρει πάνω σε τέτοια βάση? Σε τι μας απειλεί η χρήση και των επιστημονικών όρων αντάμα με την καθομιλουμένη? Να πω ένα άλλο παράδειγμα? Πάντα απολάμβανα τα κείμενα του Petran, γιατί μου προσέφεραν αυτή τη δυνατότητα, να μάθω αυτό για το οποίο συζητώ, πώς λέγεται, ποια είναι η επιστημονική του ορολογία, πλουτίζω τη γνώση και την αντίληψή μου, την μεγαλώνω, δε μένω διστακτική απέναντι στην επιστήμη και στα επιτεύγματά της, τα αγκαλιάζω κάνοντάς τα κατά κάποιον τρόπο "δικά μου", τα οικειοποιούμαι, δίχως να θεωρώ πως ο μόνος που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί εξιδεικευμένους όρους είναι ο επιστήμονας. Περνάω στη γλώσσα μου το δικαίωμά μου να ελίσσεται, γιατί θα πρέπει πάντα να έχει δηλαδή μία μορφή που να με εγκλωβίζει να ακολουθώ πάντα τους τύπους της?
Επιθυμώ και την καθομιλουμένη και την επιστημονική, θέλω και τα δύο. Μου αρέσει να μαθαίνω, να έχω τη δυνατότητα να γνωρίζω και αν γουστάρω να το εντάξω στην πραγματικότητά μου, απομυθοποιώντας το κιόλας και μη θεωρώντας το "εχθρικό" αν θες.
Εξάλλου, όποιος επιθυμεί να γράφει με κάποιον διαφορετικό τρόπο, δε σημαίνει ότι αυτό αντιτίθεται στην γλωσσική μας κουλτούρα, θα έλεγα πως την ενισχύει.
#επιθυμώ επίσης ΚΑΛΙΑΡΝΤΑ.:p"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
14-01-2011, 12:50 #29
το αγαπημενο μ εργο. η λιστα του σιντλερ
κ μενα δν μαρεσει να με προσεγγιζει ενας γιατρος πχ με τετοιες ορολογιες. οχι επειδη δεν καταλαβαινω, ειμαι πολυ πιο εξυπνη απο πολλους που συναναστρεφομαι (αποδεδειγμενο) οπως κ ολοι μας εδω μεσα που εχουμε φιλοσοφισει λογω των προβληματων μας την ζωη. αλλα οταν ο αλλος μ μιλαει λες κ ειναι ανωτερος κ γω η τρελλη που ο,τι κ αν πω κανει το γνωστο ''χμ.......'' κ σημειωνει στο μπλοκακι του μ την δινει. αλλαξα 3 γιατρους γι αυτο το λογο. ειδηκα οταν εκλαιγα τοτε να δεις να οι αραδες στις σελιδες τους......... τους μισω. αμα ξαναπαω ποτε σε αλλον ψυχαναλητη θα κραταω κ γω μπλοκακιI m a Good Person With Bad Attitude
14-01-2011, 13:07 #30
χαχαχα! μπλοκάκι κ εσύ...
http://www.mazi.org.gr/