ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΛΙΑ!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 114
    Senior Member
    ΛΟΛ για το μπλοκάκι!
    #Παραδίδονται μεταφράσεις κατ' οίκον εκ μπλοκακίου από το μέλος Ρέιν, λόγω οικονομικής δυσχέρειας και μισοχρεωκοπίας. Όσοι πιστοί απέλθετε, λολ. Αποτάσσεσαι το μπλοκάκι? Απεταξάμην κυρ πρόεδρα!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ρέιν, είναι παρασκευή μεσημέρι...
    μν μιλάς για τέτοιου είδους δυσχέρειες...
    λες κ άμα ήταν άλλη μέρα,ε?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    τα κουνελια ποτε δν μπορουσα να τα δω σαν κατοικιδια....ενιγουει
    Ωχ... Να μαντεψω πως τα βλεπεις? Σαν μεσημεριανο ισως?? =( Κριμα ρε συ τα αυτακια...

(Αν το διαβαζει αυτο η Dissolved εχουμε πεθανει και οι δυο εν τω μεταξυ - εγω δεν τη γλιτωνω, προσεξε εσυ πως θα απαντησεις)

Υ.Γ. κορυφαιος ο τιτλος του θρεντ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Εγω αυτα τα χαριτωμενα ζωακια ...τα βλεπω μονο λαδοριγανη , για αυτο οταν ειμαι απεξω απο ενα συγκεκριμενο πετ σοπ οταν περναω απεξω ταχαινω το βημα λολ
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω αυτα τα χαριτωμενα ζωακια ...τα βλεπω μονο λαδοριγανη , για αυτο οταν ειμαι απεξω απο ενα συγκεκριμενο πετ σοπ οταν περναω απεξω ταχαινω το βημα λολ
    Α, εσυ λες μαγειρεμενα... Σαν κι εμενα αθωος.

Προσωπικα σαν κατοικιδια τα βλεπω αλλα δεν ειμαι για κατοικιδια σε αυτη τη φαση. Να αγορασω δηλαδη. Τωρα αν πετυχω αδεσποτο κανα μικρουλι στη σταδιου και με κοιταξει με τ' αθωα του ματια δεν θα του πω οχι. (ψιτ μιλαω για κατοικιδια οκ? λολ)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Junior Member
    Θελω να επισημανω κατι...
    Καταρχας μου φαινεται αστειο οταν κατι δεν το καταλαβαινουμε να το αποκαλουμε επιστημονικο...απτην αλλη καλο ειναι να εχουμε ενα λεξικο μαζι μας..δεν ειναι κακο..αγνωστες λεξεις υπαρχουν..
    Διαβαζω αυτα που γραφει η εσωτερικη δυναμη και μου φαινονται παντελως ευνοητα συν περιγραφικα...
    χεχεχεχε δηλαδη ποιος ειναι επιστημονικος ορισμος ? ο αμυντικος μηχανισμος ή ασταθεια ή απαθεια ?
    αμα αρχιζει και ελεγε για πχ. οτι αυτη η επιθετικοτητα που σε διακρινει οφειλεται σε οργανικο ψυχοσυνδρομο και ετσι η δυσλειτουργια του αυτονομου νευρικου συστηματος ειναι μοιραια κτλ οκει τοτε θα επρεπε αν το επιθυμουσε να το κανει πιο λιανα...
    αλλα δεν εχουμε το δικαιωμα να υποχρεωνουμε εμμεσα ενα ατομο να αλλαξει τροπο σκεψης επειδη εμας δεν μας καθεται καλα για τους δικους μας λογους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vous et Nous View Post
    Θελω να επισημανω κατι...
    Καταρχας μου φαινεται αστειο οταν κατι δεν το καταλαβαινουμε να το αποκαλουμε επιστημονικο...απτην αλλη καλο ειναι να εχουμε ενα λεξικο μαζι μας..δεν ειναι κακο..αγνωστες λεξεις υπαρχουν..
    Διαβαζω αυτα που γραφει η εσωτερικη δυναμη και μου φαινονται παντελως ευνοητα συν περιγραφικα...
    χεχεχεχε δηλαδη ποιος ειναι επιστημονικος ορισμος ? ο αμυντικος μηχανισμος ή ασταθεια ή απαθεια ?
    αμα αρχιζει και ελεγε για πχ. οτι αυτη η επιθετικοτητα που σε διακρινει οφειλεται σε οργανικο ψυχοσυνδρομο και ετσι η δυσλειτουργια του αυτονομου νευρικου συστηματος ειναι μοιραια κτλ οκει τοτε θα επρεπε αν το επιθυμουσε να το κανει πιο λιανα...
    αλλα δεν εχουμε το δικαιωμα να υποχρεωνουμε εμμεσα ενα ατομο να αλλαξει τροπο σκεψης επειδη εμας δεν μας καθεται καλα για τους δικους μας λογους..
    Συμφωνω... Αλλο να μας ενοχλει ο τροπος γραφης η η προσεγγιση καποιου (μπορει η ενοχληση να ειναι δικαιολογημενη μπορει οχι) κι αλλο να λεμε σε οποιον μας κανει να αισθανομαστε αβολα η μειονεκτικα οτι πρεπει να αλλαξει φορουμ.

Senior Member
    ναι θα θελα να αφησουμε τα κουνελια κ να μου πειτε τι θα κανω με το ξυλο τελικα!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ναι θα θελα να αφησουμε τα κουνελια κ να μου πειτε τι θα κανω με το ξυλο τελικα!

έχεις φάει μεσημεριανό, να υποθέσω...:rolleyes:

Junior Member
    Σε καταλαβαινω, γιατι και εγω ειμαι μες στα νευρα..και ειχα τις ιδιες σχεσεις που εχεις με την αδερφη σου..αλλα ημουνα μικρη και ειχα μαθει στη βια για αυτο την χρησιμοποιουσα...μεγαλωνontas ομως συνειδητοποιησα οτι δεν υπαρχει πιο σιχαμερη πραξη απο την βια και δεν ξαναακουμπησα ανθρωπο ! Ειμαι κατα της βιας ασχετα τα νευρα που εχω και αυτα που σκεφτομαι..γιατι καμια φορα μου εχει περασει απο το μυαλο η ιδεα μεχρι να χτυπησω πολυ βιαια ή και να σκοτωσω, αλλα δεν θα το εκανα χεεχεχεε..γιατι απλα αυτες ειναι αυτοματοποιημενες νευρικες σκεψεις.. δηλαδη συλλογησου τις βιαιτοτητες που εγιναν εις βαρος σου, σκεψου την βιαιη αδικια που προκαλεις εσυ και μετα σκεψου την βια μεσα στην ανθρωποτητα ως νομιμη ενεργεια και τοτε ειμαι σιγουρη πως θα την καταδικασεις και θα την σιχαθεις ... και θα ηρεμησεις .. γιατι δεν πιστευω να ευχαριστιεσαι πραγματικα την βια που προκαλεις..απλα ειναι ενα ξεσπασμα..
    Last edited by Vous et Nous; 14-01-2011 at 15:51.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ωχ... Να μαντεψω πως τα βλεπεις? Σαν μεσημεριανο ισως?? =( Κριμα ρε συ τα αυτακια...
    (Αν το διαβαζει αυτο η Dissolved εχουμε πεθανει και οι δυο εν τω μεταξυ - εγω δεν τη γλιτωνω, προσεξε εσυ πως θα απαντησεις)
    Υ.Γ. κορυφαιος ο τιτλος του θρεντ
    AXA! Σας έπιασα πουλάκια μου!
    Τι τα θέλετε τα ψητά λαγουδάκια καλέ; Ξέρεις τι κόκκαλο και κακό έχει ο λαγος; Δεν αξίζει, περιορίσου στο αρνάκι και άσε τους λαγούς και τα κουνέλια ήσυχα please.
    Όχι τίποτα άλλο, μην πιάσω την καραμπίνα ωσάν δεύτερος Elmer Fudd και σας πάρω στο κυνήγι (αν και ο συγκεκριμένος είναι μάλλον η απελπισία των κυνηγών)

Για το ξύλο αγαπητή me, θα σου απαντήσω λίγο αργότερα, sorry :S
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    AXA! Σας έπιασα πουλάκια μου!
    Τι τα θέλετε τα ψητά λαγουδάκια καλέ; Ξέρεις τι κόκκαλο και κακό έχει ο λαγος; Δεν αξίζει, περιορίσου στο αρνάκι και άσε τους λαγούς και τα κουνέλια ήσυχα please.
    Όχι τίποτα άλλο, μην πιάσω την καραμπίνα ωσάν δεύτερος Elmer Fudd και σας πάρω στο κυνήγι (αν και ο συγκεκριμένος είναι μάλλον η απελπισία των κυνηγών)
    Yourrrrrr dethpicablllle!!

κοινως η απο χοληστερινη η απο "διαλυτικο" θα παμε =P

Senior Member
    2 φορες την βδομ τρωω κουνελι.................................... .
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    σπίτι μου πάντως δν θα σε προσκαλέσω!
    χιχιχι!

Senior Member

...Και 10 φορες τη μερα πας γυρευοντας, μου φαινεται. =Ρ

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast